Sejr og fuld tid til Hvistendahl og Egebæk

10. oktober 2024 kl. 08:08 af Rasmus Estrup

Johan Hvistendahl og Malthe Egebæk Mortensen var med fra start og fik fuld spilletid, da U/17-landsholdet i går vandt 3-0 over Luxembourg i den første EM-kvalifikationskamp, der blev spillet på Kolding Stadion.

Alle tre danske scoringer blev sat ind af Jacob Ambæk fra Brøndby I.F.

Det danske U/17-landshold spiller en ny EM-kvalifikationskamp mod Østrig på tirsdag i Haderslev.

Kampen i går var 18. ungdomslandskamp for Johan Hvistendahl og 16. ungdomslandskamp for Malthe Egebæk Mortensen. Gustav Rubæk Tilsted, der også er med i U/17-landsholdstruppen, sad på bænken under hele kampen i går og er hidtil noteret for en ungdomslandskamp. 

Iredale dobbelt målscorer i Future Cup-sejr

9. oktober 2024 kl. 16:10 af Rasmus Estrup

Dagens udekamp i Vejle endte med en stærk Future Cup-sejr på 4-2 efter en pausestilling på 2-2. 

John Iredale åbnede kampens målkonto med sit første af to mål, da han på akrobatisk vis med et saksesparkslignende spark scorede til 1-0, inden Kasper Davidsen pandede 2-0-scoringen i kassen.

Frem mod pausen scorede Vejle Boldklub dog både til 1-2 og 2-2 ved henholdsvis Christian Gammelgaard og Masaki Murata. Dermed lød pausestillingen på 2-2. 

Et kvarter inde i anden halvleg kastede John Iredale sig frem til et indlæg mod bagerste stolpe og gjorde det til 3-2, og et kvarter før tid lukkede indskiftede Nikolai Veilbæk Andersen kampen med målet til 4-2. 

- Det var en rigtig god kamp. Ikke mindst fordi Vejle Boldklub stillede med et stærkt hold. Det gjorde det til en udfording for vores mange unge spillere. Vi leverede en god præstation og svarede godt tilbage på Vejles scoringer inden pausen ved at kontrollere spillet godt efter pausen, siger transitionstræner Casper Aamodt. 

- Samtidig var der værdifuld spilletid til flere af vores spillere, og vores indskiftere gjorde også en god figur, så vi kunne fastholde niveauet på banen, siger Casper Aamodt, der sammen med den øvrige trænerstab stillede med følgende startopstilling:

Rody de Boer
Eugene Amankwah, Malthe Kjølby, Mads Samson, Marc Nielsen
Mads Bomholt, Kasper Davidsen, Amar Diagne,
Kelvin John, John Iredale, Benjamin Pihl Jørgensen

Efter en time blev John Iredale og Amar Diagne udskiftet med Malthe Holt og Bertram Skovgaard, og ca. ti minutter senere kom Nikolai Veilbæk Andersen, Mads Mochau og Felix Nygaard Skovholm på banen i stedet for Mads Bomholt, Benjamin Pihl Jørgensen og Eugene Amankwah. 

Efter dagens sejr står vi med tre point efter to kampe i Future Cup. Næste Future Cup-opgave venter 22. oktober kl. 14.00 på hjemmebane mod AGF. 

Tags på denne nyhed

Future Cup-opgør i Vejle i dag

9. oktober 2024 kl. 08:44 af Rasmus Estrup

I dag gæster vi VB Parken og Vejle Boldklub med et Future Cup-mandskab, der består af følgende spillere: 

Rody de Boer, Marc Nielsen, Kasper Davidsen, John Iredale, Mads Bomholt, Kelvin John, Eugene Amankwah og Amar Diagne samt akademispillerne Malthe Kjølby, Nikolai Veilbæk Andersen, Mads Mochau, Benjamin Pihl Jørgensen, Mads Samson, Felix Nygaard Skovholm, Malthe Holt, Bertram Skovgaard og Bohdan Kalinichenko. 

Kampen er vores anden i Future Cup i denne sæson. Den første blev tabt med 1-0 på udebane mod Randers FC. 

Kampstart i dag er kl. 13.00 i VB Parken, Hellumvej 9, 7100 Vejle. 

Tags på denne nyhed

8.000 har billet til AaB-Randers FC

8. oktober 2024 kl. 15:10 af Rasmus Estrup

Efter de første fem hjemmekampe i 3F Superligaen i denne sæson lyder tilskuergennemsnittet på flere end 9.000 pr. kamp, og allerede nu har flere end 8.000 billetter til vores næste hjemmekamp.

Den spilles søndag 20. oktober kl. 14.00 mod Randers FC, og du kan købe billetter til kampen på www.billet.aabsport.dk.

Inden kampen ligger vi på niendepladsen med 13 point, mens Randers FC er syvendepladsen med 15 point. 

For hver tilskuer til alle 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park i efteråret donerer AaB og Arbejdernes Landsbank i fællesskab 2 kr. til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2024 går ubeskåret til Wintherhjælpen. Efter de første fem hjemmekampe er Wintherhjælpen sikret en donation på 90.548 kr. Køb billet på www.billet.aabsport.dk, hvor du også kan sikre dig billet til hjemmekampen mod Vejle Boldklub søndag 3. november kl. 18.00.

Tags på denne nyhed

AV CENTER forlænger som toppartner i AaB

7. oktober 2024 kl. 14:00 af Rasmus Estrup

Tilbage i 2005 indgik vi et samarbejde med AV CENTER, der i årevis stået for den tekniske afvikling af AaB’s hjemmekampe på Aalborg Portland Park, og nu er vores samarbejde blevet forlænget med to år.

AV CENTER vil dermed frem til sommeren 2026 være toppartner i AaB.

- Siden 2005 har vores gode samarbejde med AaB vokset sig større og større, og vi har efterhånden stået for kampafviklingen på Aalborg Portland Park i rigtig mange år, ligesom vi er glade for at være en del af AaB Netværket. Derfor glæder vi os over at fortsætte som toppartner i AaB, siger Bent Lindholm, der er direktør for AV CENTER Aalborg.

Gennem toppartneraftalen fortsætter AV CENTER i AaB Netværket, ligesom AV CENTER også får eksponering og hospitality til hjemmekampene på Aalborg Portland Park.

AaB’s administrerende direktør, Michael Tuxen Boll, supplerer:

- Det er meget glædeligt, at vi kan fortsætte det gode samarbejde med en stor og trofast partner som AV CENTER, der med den nye aftale runder 20 år, og vi glæder os til flere store oplevelser på Aalborg Portland Park med AV CENTER i den kommende tid, siger Michael Tuxen Boll.

AV CENTER er en af landets førende virksomhederinden for salg, installation, service og udlejning af audiovisuelle installationer.

Tags på denne nyhed
'