21. oktober 2024 kl. 13:48 af Rasmus Estrup

Placering udebaneafsnit: 17-Tribunen (sektion E1 og E2)

Voksen, dørsalg: kr. 140,-
Barn u. 16 år, online: kr. 65,-
Barn u. 16 år, dørsalg: kr. 85,-

Du kan vælge at printe din billet hjemmefra i A4-format eller have billet klar på din smartphone.

Billetter kan også købes i billetboden ved udebaneafsnittet før kampen, såfremt der ikke er udsolgt. Her pålægges dog gebyr på 20 kr.

NB: Der tages imod Dankort i både billet- og madboder

Silkeborg I.F. gør opmærksom på, at personer der udviser tilhørsforhold til udeholdet i andre sektioner end udebaneafsnittet, gennem påklædning, adfærd el. lign. vil blive bortvist uden refusion af billetten.

Adgang for kørestolsbrugere:
Kørestolsbrugere har gratis adgang til JYSK Park inklusive en ledsager. Kørestole kan køres direkte ind på nederste tribuneafsnit på alle tribuner, Den Røde Tribune, Mascot Tribunen og 17-tribunen (udebaneafsnit), hvor der vil være reserverede pladser. Henvendelse i billetboden for nærmere anvisning af plads.

Transport til og fra Silkeborg

Fælles:
AaB Support Club arrangerer bustur til kampen til en yderst favorabel pris. Det er muligt at tilmelde sig som både medlem og ikke-medlem af ASC. Tilmeldingsfristen er onsdag 23. oktober kl. 18.00. Læs mere her: https://aabsupportclub.dk/asc-away-silkeborg-if-aab-25-oktober-2024/

Kør selv:
Adresse: Ansvej 108, 8600 Silkeborg

Offentlig transport:
Med offentlig transport har bybuslinje 11 stoppested 200 meter fra JYSK Park.

Parkering:
Udebanefans opfordres til at benytte parkeringspladsen på Søholt Parkvej og gå ad gangstien til JYSK Park. Se nedenstående kort for rutevejledning.

Alternativt henvises der til parkeringspladserne ved Silkeborg Ungdomsskole, Oslovej 2, 8600 Silkeborg.

Tifo og andre fanremedier:
Silkeborg I.F. ønsker at fremme den gode stemning og den gode fankultur. For at sikre den bedst mulige oplevelse på JYSK Park må udeholdets fans medbringe følgende uden forudgående sikkerhedsgodkendelse:
- Creperuller og konfettirør kan ikke godkendes

AaB takker jer alle for den flotte støtte på udebane og ønsker alle en god kamp.

Davidsen og Jimenez spærret i Silkeborg

21. oktober 2024 kl. 10:50 af Brian Andersen

Begge spillere pådrog sig en advarsel i gårsdagens opgør mod Randers FC, hvilket betød, at karantænegrænsen på 19 strafpoint blev passeret.

Kasper Davidsen og Mylian Jimenez er noteret for henholdsvis 15 og 13 officielle kampe for AaB, og næste mulighed for at komme i aktion er således pokalottendedelsfinalen på udebane mod Esbjerg fB 30. oktober.

Maksimal pointhøst for AaB Akademiet

21. oktober 2024 kl. 08:41 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: Sønderjyske Fodbold-AaB 0-2
Lørdag hev U/19 Ligamandskabet en 2-0-sejr hjem fra udekampen mod Sønderjyske Fodbold.

AaB-spillerne gik på banen med fokus på at finde den rette mentalitet og få sat det offensive spil op som øvet på træningsbanen, men opgøret blev indledt med et rodet kampbilede. Efter et kvarters tid fik vores U/19-hold overtaget og tilkæmpet sig et straffespark, der dog blev brændt.

En halv time inde i kampen time faldt det nordjyske føringsmål, da Bertram Skovgaard udnyttede en dyb bold fra Valdemar Møller til at gøre det til 1-0.

Efter pausen fik Sønderjyske Fodbold lagt et højt pres, men midt i anden halvleg overtog vores U/19 Ligahold atter taktstokken, og flere gode muligheder udmøntede sig til en scoring af Valdemar Møller et kvarter før tid til slutresultatet 2-0 efter et hjørnespark fra Nikolai Veilbæk Andersen.

Sejren betyder, at vores U/19 Ligahold står med 12 point efter syv kampe, hvilket rækker til en syvendeplads inden næste uges kamp, der spilles lørdag kl. 13.00 hjemme mod AC Horsens.

U/17 Ligaen: Sønderjyske Fodbold-AaB 0-1

Også U/17 Ligaholdet kunne tage tre point med hjem fra Sønderjylland i lørdags.

Vores U/17-drenge havde inden kampen fokus på at finde rummet bag Sønderjyske-defensiven samt levere en stærk fysisk og mental indsats.

På banen lykkedes det også at komme frem til gode muligheder gennem hurtigt kombinationsspil, og efter en målløs første halvleg førte et gennembrud til en afslutning fra Malthe Egebæk Mortensen på kanten af feltet til sejrsmålet 1-0.

Vores U/17 Ligahold ligger efter otte kampe på femtepladsen med 16 point. Næste U/17 Ligakamp spilles på lørdag hjemme mod AC Horsens kl. 15.15.

U/15 Ligaen: Sønderjyske Fodbold-AaB 0-2
U/15 Ligaholdet sikrede en pointrig høst for AaB Akademiet med en 2-0-sejr mod Sønderjyske Fodbold.

Hurtige og skarpe kombinationer i 17. minut førte til en 1-0-scoring af Shahin Pelyad på et oplæg fra Andreas Steenberg Nørgård, og resten af halvlegen dominerede vores U/15 Ligahold spillet.

Efter pausen pressede Sønderjyske Fodbold på for en udligning, men U/15-defensiven stod med hårdt fight godt imod, og det hårde arbejde gav pote i sidste minut, hvor Valdemar Nymark fandt Ditlev Rasmussen, som lukkede kampen med målet til 2-0.

De tre point betyder, at U/15 Ligaholdet rykker op på syvendepladsen med 13 point efter otte kampe. Næste U/15 Ligakamp spilles også på lørdag mod AC Horsens. Kampstart er kl. 13.00.

AaB TV: AaB-Randers FC 0-2

21. oktober 2024 kl. 06:55 af Rasmus Estrup

Søndagskampen på Aalborg Portland Park sluttede med et nederlag på 2-0 mod Randers FC efter et tæt opgør, hvor der blev dømt tre straffespark. Randers FC scorede på begge deres, mens Mathias Jørgensen ramte undersiden af overliggeren på vores forsøg fra pletten.

Et kvarter inde i kampen fik Mads Bomholt en stor chance reddet af en velspillende Paul Izzo i Randers-målet, inden Vincent Müller diskede op med et par fine redninger i modsatte ende på afslutninger fra Florian Danho, og efter en halv time tvang Kasper Jørgensen Randers-keeperen i en ny flot redning efter en lækker detalje og et hårdt spark.

Få sekunder inde i anden halvleg førte et giftigt hug af Oliver Ross til en farlig returbold, som Kasper Jørgensen desværre styrede forbi mål fra kanten af det lille felt, og Mads Bomholt fik et par minutter efter pausen et godt forsøg reddet af Paul Izzo, inden gæsternes Norman Campbell ramte træværket med et følt langskud.

I 65. minut kunne Randers FC bringe sig i front på et straffespark, som Simen Nordli eksekverede til 1-0, men blot minuttet senere var Jubril Adedeji tæt på en reducering, da han ramte stolpen.

I 89. minut fik vi så et straffespark tilkendt, men Mathias Jørgensen ramte undersiden af overliggeren, hvorefter bolden havnede hos John Iredale, der fik sin afslutning afværget af Randers-målmanden, og i tillægstiden lukkede gæsterne i stedet kampen med et straffesparksmål af Mohamed Touré.

Se et fyldigt sammendrag af kampen i videoen øverst.

Nederlag efter to straffesparksmål af Randers FC

20. oktober 2024 kl. 16:05 af Rasmus Estrup

En tæt duel mod Randers FC endte desværre med et nederlag på 2-0. Gæsternes Simen Nordli scorede på et straffespark midt i anden halvleg, i 89. minut ramte vores anfører Mathias Jørgensen overliggeren på et straffespark i modsatte ende, og fem minutter inde i tillægstiden lukkede Mohamed Touré kampen med endnu et straffesparksmål.

Til en højlydt "Som Ramt af Lynet" blev kampen indledt ganske jævnbyrdigt. Vi havde i de første minutter svært ved at finde rytmen på bolden, og efter et kantfrispark til gæsterne blev et ufarligt hovedstød headet lige i hænderne på Vincent Müller.

Et kantfrispark i modsatte ende fik Lars Kramer lige akkurat ikke en afslutning på, og i stedet gik Randers FC til angreb modsat, hvor Florian Danho sendte Norman Campbell afsted i en løbeduel med Andreas Bruus. Den hurtige Randers-kant kom først på bolden, men sparkede fra distancen bolden langt forbi.

Et par gode AaB-minutter førte til et hjørnespark i 16. minut, som Lars Kramer headede over. Ved det efterfølgende målspark stjal Mads Bomholt bolden på kanten af gæsternes felt, og den unge midtbanespiller sparkede straks på mål, men Randers-keeper Paul Izzo kom i vejen for det flade forsøg.

Den gode AaB-periode blev afløst af nogle minutter med et Randers-overtag, og 20 minutter inde i opgøret blev Florian Danho spillet igennem i AaB-feltet, men både Lars Kramer og Vincent Müller kastede sig begge heroisk ned i afslutningen, som vores tyske keeper kom i vejen for med en stærk fodparade.

Vincent Müller var igen på plads med en ny, god redning en lille håndfuld minutter senere, hvor Florian Danho efter en duel med Lars Kramer sendte et giftigt langskud mod det korte, flade hjørne.

Et par nærgående AaB-indlæg fulgte, men hverken Mathias Jørgensen eller Mads Bomholt lykkedes med at komme til afslutninger. Efter en halv time diskede Kasper Jørgensen så op med en lækker Laudrup-finte på kanten af feltet, inden han tordnede læderet mod mål. Paul Izzo i Randers-målet fik desværre viftet forsøget over.

Herefter fulgte et par langskud fra Mads Bomholt og Jubril Adedeji, der begge sparkede over, inden Mathias Jørgensen efter samspil med Oliver Ross sled sig til en spids afslutning, som Randers-målmanden kom i vejen for i afslutningsøjeblikket. AaB-anføreren prøvede lige inden pausen lykken fra distancen, men langskuddet endte på Vesttribunen, og pausestillingen lød således på 0-0.

Til anden halvlegs start erstattede Mylian Jimenez Kasper Davidsen, der udgik med sygdom, og tidligt i anden halvleg fik Kasper Jørgensen en stor chance på kanten af det lille felt, da en returbold på en god afslutning fra Oliver Ross sprang ud til højrebacken, men han styrede desværre den store mulighed forbi. Tre minutter inde i anden halvleg sparkede Mads Bomholt så et godt forsøg mod fjerneste målhjørne, men Paul Izzo hev en flot redning frem.

I modsatte ende var Norman Campbell kort efter centimeter fra et randrusiansk føringsmål, da han fra kanten af feltet sparkede læderet på undersiden af overliggeren lige ved trekantssammenføjningen.

13 minutter efter pausen drev gæsternes Mathias Greve bolden frem i en omstilling, inden han afsluttede lige forbi fjerneste opstander, og samme adresse havde et forsøg fra Melker Widell i modsatte ende minuttet senere. Vores svenske U/21-landsholdsspiller prøvede kort efter igen lykken lige uden for feltet, men efter en god vending sparkede han bolden lige på Randers-målmanden.

Efter 63 minutter fik Randers FC efter et længere VAR-gennemsyn tilkendt et straffespark begået af Mylian Jimenez. Fra 11-meterpletten scorede Simen Nordli sikkert til 1-0 for gæsterne, selvom Vincent Müller gik til den rigtige side.

Lige efter scoringen var Jubril Adedeji lige ved at svare tilbage, da englæderen ramte indersiden af stolpen. Kort efter blev netop Jubril Adedeji udskiftet med John Iredale.

Et AaB-frispark i en god position i 69. minut sparkede Kasper Jørgensen i muren, og vores nummer 20 var minuttet senere atter tæt på, da han headede et hjørnespark lige over mål.

Med lidt mere end et kvarter igen sparkede Mylian Jimenez et langskud forbi, og i 79. minut blev Andres Jasson indskiftet i stedet for Mads Bomholt.

Syv minutter før tid sendte Tammer Bany en omstillingsmulighed for gæsterne lige forbi fjerneste målhjørne, inden Andres Jasson i modsatte ende fik en afslutning blokeret. Blokaden skulle gennem et længere VAR-gennemsyn, hvorefter dommer Sandi Putros pegede på pletten og drømte straffe for hånd på bolden.

Straffesparket sparkede Mathias Jørgensen desværre på undersiden af overliggeren, hvorefter returbolden blev reddet af Randers-keeperen og til sidst havnede bolden i sidenettet på efter en spids afslutning. Straks efter blev Marc Nielsen og Diego Caballo indskiftet.

I tillægstiden fik Randers FC så tilkendt deres andet straffespark i kampen efter et nyt VAR-gennemsyn til. Denne gang sparkede Mohamed Touré bolden i nettet til slutresultatet 2-0.

Nederlaget betyder, at vi efter 12 spillerunde fortsat ligger på niendepladsen med 13 point.

Vores næste 3F Superligakamp spilles fredag aften på udebane mod Silkeborg I.F. Næste hjemmekamp venter søndag 3. november kl. 18.00 mod Vejle Boldklub. Køb billetter til det opgør her.

Matchfacts - 3F Superliga, grundspil, 12. spillerunde

AaB-Randers FC 0-2 (0-0)
65. min 0-1 Simen Nordli (str.), 90. min 0-2 Mohamed Touré (str.)
Advarsler AaB: Kasper Davidsen (32), Mylian Jimenez (64), Kasper Jørgensen (90), Vincent Müller (90)
Advarsler Randers FC: André Rømer (40), Paul Izzo (90), Mohamed Touré (90)
7.965 tilskuere på Aalborg Portland Park

AaB (4-3-3): Vincent Müller, Kasper Jørgensen, Lars Kramer, Bjarne Pudel, Andreas Bruus (90: Marc Nielsen), Mads Bomholt (79: Andres Jasson), Kasper Davidsen (46: Mylian Jimenez), Melker Widell, Jubril Adedeji (69: John Iredale), Oliver Ross (90: Diego Caballo), Mathias Jørgensen.

Randers FC (4-3-3): Paul Izzo, Oliver Olsen, Daniel Høegh, Wessel Dammers, Oliver Zandén (90: Björn Kopplin), Mathias Greve (90: Hugo Andersson), André Rømer, John Björkengren, Norman Campbell (65: Tammer Bany), Florian Danho (46: Mohamed Touré), Simen Nordli (71: Stephen Odey).

Dommer: Sandi Putros