Jørgensen: Vi skal være modige på kuglen

26. marts 2024 kl. 12:46 af Rasmus Estrup

Hjemme mod Vendsyssel F.F. scorede han kampens første mål i den underholdende 4-3-sejr, og i udekampen mod Hillerød Fodbold Elite bragede han 2-1-sejrsmålet i kassen med et fantastisk langskud fem minutter før tid.

Status for Kasper Jørgensen er dermed to mål i de seneste to kampe forud for lørdagens påskebrag på Aalborg Portland Park mod Sønderjyske, som du kan købe billetter til her.

- Jeg føler, at jeg er kommet ind i en god periode, og selvtilliden er i top efter at have scoret et par kasser. Det gør også, at jeg tror lidt mere på tingene, og så er jeg selvfølgelig glad for at kunne bidrage med et par mål. Forhåbentlig kommer der også nogle flere assists snart, siger Kasper Jørgensen.

Med undtagelse af en enkelt karantænedag i denne sæson har Kasper Jørgensen været i startopstillingen i samtlige NordicBet Ligakampe i grundspillet, hvor højrebacken i alt har noteret sig for fire scoringer.

- Det er skønt at mærke tillid fra trænerstaben, og når man starter inde hver kamp, giver det hele tiden mulighed for at bygge på. Kampformen bliver bedre og bedre, og det er måske også det, der begynder at vise sig nu, siger AaB’s nummer 20.

Han og holdkammeraterne åbner påskelørdag oprykningsspillet med et topbrag i NordicBet Ligaen mod Sønderjyske, der lige nu indtager andenpladsen med to point færre end os.

- Det bliver fedt at starte slutspillet med en topkamp. Forhåbentlig oplever vi også på lørdag den fantastiske opbakning, som vi har fået gennem hele sæsonen både på hjemmebane og udebane. Det er noget, vi i truppen er utrolig glade for, siger Kasper Jørgensen.

Forårssæsonen blev også indledt med en hjemmekamp mod Sønderjyske, hvor opgøret endte 2-2 efter en nordjysk føring på 2-0 efter scoringer af Mathias Jørgensen og Melker Widell.

- Jeg håber, at vi ligesom i første opgør kan lykkes med vores aggressive pres, som udmøntede sig i to scoringer i seneste kamp mod dem. Men vi havde ikke bolden så meget, som vi gerne ville. Så vi skal være mere modige på kuglen, presse dem i bund og tage styringen på kampen, slutter Kasper Jørgensen.

Lørdagskampen på Aalborg Portland Park fløjtes i gang kl. 16.30, og du kan købe billetter på www.billet.aabsport.dk.

Tags på denne nyhed

Eriksen udtaget til U/16 Future-landskampe

26. marts 2024 kl. 07:50 af Rasmus Estrup

I efteråret spillede AaB Akademiets Christian Steensgaard Eriksen sine to første U/16 Future-landskampe, og nu er U/17 Ligaspilleren atter udtaget til U/16 Future-landsholdet, der står foran tre kampe i Belgien. 

9. april spiller Danmark mod Holland, 11. april er danskernes modstander Belgien og endelig møder U/16 Future-landsholdet 13. april Sverige.

Future-landsholdet er for spillere, der typisk ikke er kommet i vækstspurt og derfor kan være overmatchet i træning og kampe med spillere i samme årgang.  

Kampprogram næsten fuldendt

25. marts 2024 kl. 13:12 af Brian Andersen

AaB indleder som bekendt det forestående oprykningsspil påskelørdag hjemme på Aalborg Portland Park mod Sønderjyske, og herunder kan ses det opdaterede kampprogram:

NordicBet Ligaen, 23. spillerunde – Lørdag 30. marts kl. 16.30 – AaB-Sønderjyske

24. runde – Søndag 7. april kl. 15.00 – Vendsyssel F.F.-AaB

25. runde – Fredag 12. april kl. 18.30 – Hobro I.K-AaB

26. runde – Søndag 21. april kl. 15.00 – AaB-Kolding I.F.

27. runde – Torsdag 25. april kl. 18.00 – FC Fredericia-AaB

28. runde – 3., 4. eller 5. maj – AaB-Hobro I.K.

29. runde – Lørdag 11. maj kl. 14.00 – Sønderjyske-AaB

30. runde – Fredag 17. maj kl. 19.00 – AaB-FC Fredericia

31. runde – Fredag 24. maj kl. 19.00 – Kolding I.F.-AaB

32. runde – Søndag 2. juni kl. 15.00 – AaB-Vendsyssel F.F.

AaB og Arbejdernes Landsbank donerer i fællesskab 2 kr. pr. tilskuer til alle NordicBet Ligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2024 går ubeskåret til De Frivillige på Aalborg Universitetshospital, som efter forårets to første hjemmekampe allerede er sikret en donation på præcis 30.000 kr.

Via Hele Nordjyllands Håndsrækning har AaB siden 2015 uddelt flere end 1,7 mio. kr. til gode formål i Region Nordjylland.

Køb sæsonkort til AaB’s hjemmekampe her.

Tags på denne nyhed

Abonnenter kan hente billet til AaB-Kolding I.F.

25. marts 2024 kl. 10:00 af Rasmus Estrup

www.billet.aabsport.dk kan du allerede købe billetter til lørdagens topbrag i NordicBet Ligaen mod Sønderjyske, og på onsdag kl. 10.00 åbner billetsalget også til hjemmekampen mod Kolding I.F. søndag 21. april kl. 15.00. 

Fra nu og indtil onsdag kl. 10.00 har vores billetabonnenter førsteret på billetter til kampen mod Kolding I.F. 

Sådan henter du billet med et billetabonnement:

  1. Log ind med din profil på www.billet.aabsport.dk
  2. Vælg AaB-Kolding I.F.
  3. Vælg det/de tribuneafsnit, som dit billetabonnement er gældende til.
  4. Vælg din plads.
  5. Tryk på Tilføj en rabat.
  6. Tryk på abonnementet.
  7. Afslut transaktionen.

Køb et billetabonnement
Billetabonnementet er til dig, der ønsker adgang til alle kampe på Aalborg Portland Park, men samtidig er klar over, at du ikke kan være der hver eneste kamp. Med et billetabonnement skal du trække billet fra kamp til kamp, og dermed optager du ikke en plads til de kampe, du ikke kommer til.

Du får adgang til at trække din billet 48 timer, før det officielle billetsalg begynder, så du er sikker på at få en plads. Du kan fortsat trække billet, efter det officielle billetsalg er begyndt, men herefter er du ikke længere garanteret en plads, hvis der bliver udsolgt.

Priserne på billetabonnementet kan ses neden for, og er et billigere alternativ til sæsonkortabonnementet. 

Bliv billetabonnent eller sæsonkortabonnent på www.billet.aabsport.dk.

Er du sæsonkortabonnent er du automatisk sikret billet til kampene og skal ikke trække en billet via www.billet.aabsport.dk.

Tags på denne nyhed

Æggejagt og påskeudsalg

25. marts 2024 kl. 08:27 af Rasmus Estrup

Påsken er over os, og for AaB Shoppens betyder det både påskeudslag og æggejagt. 

Hver dag fra mandag til onsdag i denne uge hjælper påskeharen nemlig AaB Shoppen med at placere tre påskeæg i og omkring Aalborg centrum. I hvert æg er der en rabatkode på 100 kr. til AaB Shoppen. 

Følg med på AaB Shoppens Instagramside og AaB Shoppens Facebookside og vær med i æggejagten. Finder du et af æggene, så upload gerne en story, hvor du tagger @aabsportdk og @aabshoppen - eller send et billede i kommentarfeltet - så andre ikke går forgæves.

OBS: Rabatkoderne gælder indtil slutningen af AaB Shoppens påskeudsalg 1. april kl. 23:59. 

Spar op til 60 procent i AaB Shoppen
AaB Shoppens påskeudsalg er i gang og indtil 1. april kl. 23:59 har du mulighed for at spare op til 60% på udvalgt officielt AaB-merchandise. Find blandt andet gode tilbud på:

- Academy Anthem Jacket
- Årets andentrøje fra Macron
- ANNO85-kollektionen
- AaB-sengetøj (140x200)

Hop ind på 
https://www.aabshoppen.dk/paaskeudsalg og find alle de gode tilbud.

Tags på denne nyhed
'