Islandsk U/20-landsholdsdebut til Arnórsson

20. marts 2024 kl. 20:16 af Rasmus Estrup

Den unge forsvarsspiller, der for knap et år siden optrådte på Islands U17-landshold og i efteråret spillede U/19-landskampe, fik i dag sin debut på hjemlandets U/20-landshold, der på udebane tabte 2-0 til Ungarn.

Nóel Atli Arnórsson startede dagens U/20-venskabskamp på bænken. I opgørets 64. minut blev han indskiftet ved stillingen 1-0 til Ungarn, der med en scoring fire minutter før tid lukkede kampen.

Vores 17-årige forsvarsspiller er indtil videre noteret for 15 ungdomslandskampe for Island, og han har mulighed for at opnå en ungdomslandskamp yderligere på fredag, hvor Island møder Ungarn i endnu en venskabskamp.

AaB åbner oprykningsspillet mod Sønderjyske

19. marts 2024 kl. 16:21 af Brian Andersen

AaB indtager inden de ti sidste spillerunder førstepladsen i NordicBet Ligaen to point foran Sønderjyske, som senest gæstede Aalborg 24. februar, hvor duellen sluttede 2-2.

I den efterfølgende runde skal AaB en tur til Hjørring, hvor Vendsyssel F.F. er modstanderen søndag 7. april.

Dermed ser det resterende kampprogram foreløbig således ud:

NordicBet Ligaen, 23. spillerunde – Lørdag 30. marts kl. 16.30 – AaB-Sønderjyske

24. runde – Søndag 7. april kl. 15.00 – Vendsyssel F.F.-AaB

25. runde – 12., 13. eller 14. april – Hobro I.K-AaB

26. runde – 19., 20. eller 21. april – AaB-Kolding I.F.

27. runde – 26., 27. eller 28. april – FC Fredericia-AaB

28. runde – 3., 4. eller 5. maj – AaB-Hobro I.K.

29. runde – 10., 11. eller 12. maj – Sønderjyske-AaB

30. runde – 17., 18. eller 19. maj – AaB-FC Fredericia

31. runde – 24., 25. eller 26. maj – Kolding I.F.-AaB

32. runde – 31. maj, 1. eller 2. juni – AaB-Vendsyssel F.F.

AaB og Arbejdernes Landsbank donerer i fællesskab 2 kr. pr. tilskuer til alle NordicBet Ligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2024 går ubeskåret til De Frivillige på Aalborg Universitetshospital, som efter forårets to første hjemmekampe allerede er sikret en donation på præcis 30.000 kr.

Via Hele Nordjyllands Håndsrækning har AaB siden 2015 uddelt flere end 1,7 mio. kr. til gode formål i Region Nordjylland.

Billetabonnenter har førsteret på billetter
Indtil torsdag 21. marts kl. 16.30 har vores billetabonnenter førsteret på billetter til kampen mod Sønderjyske.

7. Afslut transaktionen

Sæsonkortholdere automatisk sikret billet til kampene og skal ikke trække en billet via www.billet.aabsport.dk.

Køb sæsonkort til AaB’s hjemmekampe her.

Flere landsholdsudtagelser i AaB

18. marts 2024 kl. 15:33 af Brian Andersen

Melker Widell er udtaget til det svenske U/21-landshold, som 22. marts møder Cypern og fire dage senere Makedonien.

For Richard Odadas vedkommende gælder udtagelsen Kenyas A-landshold, som spiller testkampe inden Odadas retur til Danmark 28. marts.

Islands U/20-landshold med Nóel Atli Arnórsson i truppen spiller to testkampe mod Ungarn henholdsvis 20. og 22. marts.

To point i U/19 Ligaen

18. marts 2024 kl. 10:27 af Brian Andersen

Sønderjyderne scorede først, før Mads Bomholt udlignede efter et kvarters spil.

Hjemmeholdet formåede siden at bringe sig på 3-1, men først fik Oscar Meedom ti minutter før tid reduceret, og efterfølgende stod Nikolai Veilbæk Andersen i det 83. minut for udligningen.

I straffesparkskonkurrencen scorede Jacob Buus, Valdemar Damgaard Møller, Emil Nymann, Nikola Stojanovic og Magnus Jensen alle for AaB, mens værterne missede et enkelt forsøg.

Næste opgave i U/19 Ligaen er hjemme mod Brøndby I.F. 6. april.

Også i U/15 Ligaen var AaB i den forgangne weekend i aktion, og her blev det til et nederlag på 3-1 ude mod FC København.

AaB’s træffer faldt i det 26. minut, hvor Tobias Lundsgaard Jørgensen udlignede til 1-1.

I tabellen bevarede AaB tredjepladsen, før næste opgave 13. april på udebane mod Randers Freja FC.

AaB TV: Hillerød-AaB 1-2

17. marts 2024 kl. 06:57 af Rasmus Estrup

NordicBet Ligaens grundspil blev i går afsluttet med en udesejr på 2-1 over Hillerød Fodbold Elite på Right to Dream Park, hvor 790 AaB-fans havde fundet vej til udebaneafsnittet.

Hjemmeholdet kom bedst ud til kampen og ramte overliggeren med et hovedstød allerede i første minut.

I opgørets fjerde minut bragte Adrian Justinussen også Hillerød foran, da han bankede kuglen over Rody de Boer til 1-0.

Allerede i ottende minut udlignede Mathias Jørgensen dog til 1-1 med sin femte scoring i sine fire første AaB-kampe, da han nåede forrest på Oliver Ross' indlæg og dirigerede læderet i kassen.

Hillerød Fodbold Elite fortsatte dog med at skabe mest, og i 33. minut ramte Mads Høyer Julø stolpen, inden Adrian Justinussen to minutter senere sparkede kuglen lige over målhjørnet. Lige over mål ramte også Jubril Adedeji i modsatte ende inden pausen.

Anden halvleg bød ikke på lige så mange store chancer, og mod opgørets slutning havde vi fået greb om kampen. Det udmøntede sig i et drømmemål af Kasper Jørgensen, der i forlængelse af et hjørnespark hamrede bolden op i målhjørnet på et vidunderligt langskud til 2-1.

Herefter var Malthe Højholt tæt på at udbygge til 3-1, men William Lykke i Hillerød-målet diskede op med en imponerende refleksredning, og i tillægstiden måtte Jakob Ahlmann så agere redningsmand på stregen for at sikre 2-1-sejren.

De tre point betyder, at vi slutter grundspillet på førstepladsen med 51 point efter 22 kampe, hvilket er to point flere end Sønderjyske på andenpladsen og 15 flere end Vendsyssel F.F. på tredjepladsen.

I videoen øverst kan du se et fyldigt sammendrag af lørdagskampen i Farum.