Hiljemark ser frem til lokalopgør

10. marts 2024 kl. 08:24 af Brian Andersen

Flere end 9.800 billetter er allerede ude, og Oscar Hiljemark ser frem til en intens oplevelse:

- Som altid bliver det fedt at mærke opbakningen fra tribunerne på Aalborg Portland Park, og samtidig venter der en kamp mod en hård modstander, som her i foråret ligesom os har hentet fire point i to svære kampe.

- Vi leverede senest en god præstation og fik en sejr i Fredericia, og forhåbentlig kan vi sammen med fansene få skabt en kulisse, så vi også i dag kan få trukket marginalerne over på vores side, siger Oscar Hiljemark.

AaB og Arbejdernes Landsbank donerer i fællesskab 2 kr. pr. tilskuer til alle NordicBet Ligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2024 går ubeskåret til De Frivillige på Aalborg Universitetshospital, som efter forårets første hjemmekamp allerede er sikret en donation på 15.494 kr.
Via Hele Nordjyllands Håndsrækning har AaB siden 2015 uddelt flere end 1,7 mio. kr. til gode formål i Region Nordjylland.

Til dagens duel mod Vendsyssel F.F. åbner fanzonen kl. 12.30, mens indgangene til Aalborg Portland Park åbnes en time senere.

Kickoff er kl. 15.00, og billet kan købes i billethusene fra kl. 13.30 eller i forsalg her.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Se eller gense målene fra sejren i Hjørring

9. marts 2024 kl. 14:00 af Mathias Rosendal

Inden søndagskampen kan du med denne video få et gensyn med vores seneste tre mål mod Vendsyssel F.F., hvor Oliver Ross, Richard Odada og Emmanuel Toku kom på tavlen.

Flere end 9.500 tilskuere har indtil videre billet til kampen, og du kan sikre dig en plads på www.billet.aabsport.dk.
 

Flere sæder frigivet til AaB – Vendsyssel FF

8. marts 2024 kl. 15:30

Flere end 9.200 fans har købt billet til det nordjyske lokalopgør, hvor AaB hjemme på Aalborg Portland Park tager imod Vendsyssel FF.
NordicBet Ligakampen spilles på søndag kl. 15.00. Du kan gøre det samme, som flere end 9.200 andre, og købe din billet på www.billet.aabsport.dk. 

Fanzonen åbner kl. 12.30
Allerede fra kl. 12.30 vil der være aktiviteter i fanzonen. Her kan du prøve kræfter med en Goal Station og en Faxe Kondi Fan Can samt få ansigtsmaling i AaB-farver. 

Som altid er det i fanzonen også muligt at købe lækker mad fra grillen samt Bogø Sandwich, ligesom du kan købe vand, øl og slik i boderne. 

Dørene til Aalborg Portland Park åbner ligesom billethusene kl. 13.30. 

Du kan med fordel købe billetterne online på forhånd på www.billet.aabsport.dk, hvor du også kan købe et sæsonkortabonnement, så du er sikret en fast plads til alle forårets hjemmekampe. 

AaB og Arbejdernes Landsbank donerer i fællesskab 2 kr. pr. tilskuer til alle NordicBet Ligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2024 går ubeskåret til De Frivillige på Aalborg Universitetshospital.

AaB gør opmærksom på, at det ikke er tilladt at udvise tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende.

Al info om søndagens lokalbrag

7. marts 2024 kl. 16:30 af Mathias Rosendal

Kampinfo for AaB-Vendsyssel F.F.

Spillerunde: 21
Spilledato: Søndag 10. marts 2024
Kick-off: Kl. 15.00
Dørene åbner: Kl. 13.30
Fanzonen åbner: Kl. 12.30
Dommer: Jacob Stausgaard Kobberrød

8.900 har billet til opgøret
Flere end 8.900 fans har på forhånd sikret sig billet til lokalopgøret på Aalborg Portland Park mod Vendsyssel F.F., og du kan selv købe billetter på www.billet.aabsport.dk eller i billethusene på Aalborg Portland Park, der åbner kl. 13.30 på lørdag.

Tilhængere af Vendsyssel F.F. skal købe billetter til udebaneafsnittet på 3F Tribunen via www.billet.aabsport.dk. 
AaB gør opmærksom på, at det ikke er tilladt at udvise tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende.

Har du på kampdagen spørgsmål i forhold til billetter, kan du besøge billetinformationen, som ligger på hjørnet af Complea Tribunen og Vesttribunen. 

Vis billet eller sæsonkort i AaB’s app - opdatering kræves
Ved indgangene kan man vise sin billet eller sit sæsonkort i AaB-appen. Det kræver, at man har opdateret AaB-appen til den seneste version.

Man kan også altid tilgå og vise sine billetter online på www.billet.aabsport.dk. 

Download AaB’s officielle app via App Store, hvor den findes under navnet “AaB Sport - AaB” eller Google Play under “AaB”. 

Fanzonen åbner kl. 12.30
Allerede fra kl. 12.30 vil der være aktiviteter i fanzonen. Her kan du prøve kræfter med en Goal Station og en Faxe Kondi Fan Can samt få ansigtsmaling i AaB-farver.

Som altid er det i fanzonen også muligt at købe lækker mad fra grillen samt Bogø Sandwich, ligesom du kan købe vand, øl og slik i boderne. 

Kør gratis med tog- og bus til kampen
Igen her i 2024 kan alle med en billet til kampen køre gratis med tog og busser fra Nordjyllands Trafikselskab på kampdage. Plusbussen kører lige til døren.

Man skal blot vise sin kampbillet eller sit digitale sæsonkort i bussen eller toget for at kunne køre grats med. Læs mere her.

OBS. Nordjyske Jernbaner informerer om at der ikke vil blive indsat ekstra togsæt i forbindelse med kampen, og opfordrer derfor til at togrejsende fans fordeler sig over flere afgange, når man skal til- og fra Aalborg Portland Park.

AaB Shoppen åbner kl. 12.30
Som altid kan du i AaB Shoppen inden kampen blive klædt helt rigtigt på til forårssæsonen. 

Både AaB Shoppen i foyeren og i fanzonen åbner kl. 12.30 på lørdag, og her kan du blandt andet købe spillertrøjer, halstørklæder og meget andet merchandise. 

Du kan også besøge AaB Shoppen online på www.aabshoppen.dk

Indløbsbørn fra Skibsby Højene I.F. og Vrå/Børglum I.F.
På søndag løber AaB's spillertrup ind på banen med spillere fra AaB’s partnerklubber Skibsby Højene I.F. og Vrå/Børglum I.F.

Pausekonkurrence for partnerklubber
Partnerklubberne fra Øland/Halvrimmen I.K. og Biersted I.F. deltager i pausekonkurrencen. Hver klub stiller med fem spillere, der fra straffesparksfeltet skal sigte mod midterlinjen.

Fællesskab for alle - tilbud til børn
AaB og Spar Nord Fonden er gået sammen om et børnefællesskab på kampdage: “Fællesskab for alle”.

“Fællesskab for alle” foregår i Theodors Familiezone på Complea Tribunen, hvor de tilmeldte børn kan sidde under opsyn af pædagoger og pædagogstuderende kampen igennem.

Inden kampen bliver børnene hentet på et mødested i AaB’s fanzone af pædagoger og pædagogstuderende, som til hver kamp vil sørge for, at de tilmeldte børn i folkeskolealderen følges tæt og får en god oplevelse både før, under og efter AaB’s 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park. 

Så hvis man er mellem otte og 14 år og ønsker at komme på Aalborg Portland Park, men måske mangler jævnaldrende at tage til fodbold med, eller hvis ens forældre er forhindret, så har man nu muligheden for at blive en del af “Fællesskab for alle”.  

For at blive en del af “Fællesskab for alle“ skal man sende en mail til mro@aab-as.dk og købe billet via det link, man modtager i forbindelse med bekræftelsen på, at man er blevet en del af “Fællesskab for alle”. Prisen for at blive en del af "Fællesskab for alle" er samme pris som en almindelig børnebillet til Theodors Familiezone. 

Adgang til boder og toilletter i fanzonen under kampen
Fanzonens boder og toiletter er også tilgængelige under lørdagskampen. Dermed kan tilskuere på Vesttribunen anvende boder og toiletfaciliteter i fanzonen uden for Aalborg Portland Park, mens kampen spilles. 

Rygning er ikke tilladt
Det er ikke tilladt at ryge på Aalborg Portland Park. Det er muligt for tilskuere på Vesttribunen og Complea Tribunen at ryge uden for stadion i pausen.

Kontantløse boder åbner kl. 13.30
Boderne på Aalborg Portland Park åbner halvanden time før kampstart, hvor dørene også åbner. 

På hver tribune er der én bod, hvor der kan betales med kontanter. Ellers foregår betalingen kontantløst på Aalborg Portland Park. 

Transport
Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der ca. fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering
Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der ca. ti minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold
Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Grønkjær udtaget til Elite Round

7. marts 2024 kl. 12:10 af Brian Andersen

AaB-keeperen er blevet udtaget til en trup bestående af 21 navne, som i perioden 20. til 26. marts møder henholdsvis Tyrkiet, Serbien og værtsnationen Georgien.

Bertil Grønkjær fra AaB Akademiet er i forvejen noteret for 12 ungdomslandskampe, heraf syv for U/17-landsholdet.

Tags på denne nyhed
'