Hiljemark før påskebraget

30. marts 2024 kl. 09:02 af Rasmus Estrup

I dag kl. 16.30 indleder vi oprykningsspillet med et påskebrag på Aalborg Portland Park, når Sønderjyske Fodbold kommer på besøg i en direkte duel om førstepladsen. 

Efter grundspillets 22 spillerunder ligger vi på førstepladsen med 51 point, mens Sønderjyske Fodbold er på andenpladsen med to point færre. 

I dette interview fortæller cheftræner Oscar Hiljemark om forventningerne til dagens topopgør i NordicBet Ligaen. 

Du kan gøre som flere end 7.500 andre og købe billetter til dagens kamp på www.billet.aabsport.dk. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Grundspillets tre mål mod Sønderjyske

29. marts 2024 kl. 09:10 af Rasmus Estrup

Richard Odada, Mathias Jørgensen og Melker Widell har tidligere i denne sæson været på tavlen mod Sønderjyske Fodbold, der igen i morgen gæster Aalborg Portland Park. 

Påskelørdag kl. 16.30 åbner vi nemlig NordicBet Ligaens oprykningsspil på hjemmebane mod ligaens andenplads, Sønderjyske Fodbold, der forud for kampen har to point færre end os. 

De to tidligere møder i sæsonen er endte henholdsvis 1-1 og 2-2, og du kan i videoen øverst se vores tre scoringer fra de to indbyrdes opgør. 

Gør som flere end 7.500 andre fans og køb billetter til topkampen på www.billet.aabsport.dk eller i billethusene på Aalborg Portland Park, der åbner kl. 15.00 i morgen. Bemærk at billetter til udebaneafsnittet skal købes online. 

Aktiviteterne i fanzonen starter allerede kl. 14.00, hvor der frem mod kampstart blandt andet vil være en Faxe Kondi Fan Can, en Goal Station, ansigtsmaling og autografskrivning. 

Tags på denne nyhed

Al praktisk info om påskebraget

28. marts 2024 kl. 10:44 af Rasmus Estrup

Kampinfo for AaB-Sønderjyske

Spillerunde: 23
Spilledato: Lørdag 30. marts 2024
Kick-off: Kl. 16.30
Dørene åbner: Kl. 15.00
Fanzonen åbner: Kl. 14.00
Dommer: Frederik Svendsen

Køb billetter på www.billet.aabsport.dk
Køb billetter til topopgøret på på Aalborg Portland Park mod Sønderjyske på www.billet.aabsport.dk eller i billethusene på Aalborg Portland Park, der åbner kl. 15.00 på lørdag.

Tilhængere af Sønderjyske skal købe billetter til udebaneafsnittet på 3F Tribunen via www.billet.aabsport.dk.  Det vil ikke være muligt at købe billetter til udebaneafsnittet i billethusene på kampdagen.

AaB gør opmærksom på, at det ikke er tilladt at udvise tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende.

Har du på kampdagen spørgsmål i forhold til billetter, kan du besøge billetinformationen, som ligger på hjørnet af Complea Tribunen og Vesttribunen. 

Vis billet eller sæsonkort i AaB’s app - opdatering kræves
Ved indgangene kan man vise sin billet eller sit sæsonkort i AaB-appen. Det kræver, at man har opdateret AaB-appen til den seneste version.

Man kan også altid tilgå og vise sine billetter online på www.billet.aabsport.dk. 

Download AaB’s officielle app via App Store, hvor den findes under navnet “AaB Sport - AaB” eller Google Play under “AaB”. 

Fanzonen åbner kl. 14.00
Fra kl. 14.00 vil der være masser af aktiviteter i fanzonen. Her kan du prøve kræfter med en Goal Station og en Faxe Kondi Fan Can samt få ansigtsmaling i AaB-farver og autografer fra AaB-spillere.

Som altid er det i fanzonen også muligt at købe lækker mad fra grillen samt Bogø Sandwich, ligesom du kan købe vand, øl og slik i boderne. 

Kør gratis med tog- og bus til kampen
I 2024 kan alle med en billet til kampen køre gratis med tog og busser fra Nordjyllands Trafikselskab på kampdage. Plusbussen kører lige til døren.

Man skal blot vise sin kampbillet eller sit digitale sæsonkort i bussen eller toget for at kunne køre gratis med. Læs mere her.

Påskeudsalg i AaB Shoppen
Henover påsken er der på www.aabshoppen.dk påskeudsalg, og i AaB Fanshop både i fanzonen og foyeren vil der ligeledes være påskeudsalg på lørdag, så du kan blive iklædt det rette merchandise inden topopgøret.

AaB Fanshop åbner på lørdag kl. 14.00 i fanzonen og kl. 14.15 i foyeren. Her kan du blandt andet købe spillertrøjer, halstørklæder og meget andet merchandise. 

Indløbsbørn fra Dall-Ferslev I.F. og Sebber I.F.
Til lørdagens kamp løber AaB's spillertrup ind på banen med spillere fra AaB’s partnerklubber Sebber I.F. og Dall-Ferslev I.F.

Fællesskab for alle - tilbud til børn
AaB og Spar Nord Fonden er gået sammen om et børnefællesskab på kampdage: “Fællesskab for alle”.

“Fællesskab for alle” foregår i Theodors Familiezone på Complea Tribunen, hvor de tilmeldte børn kan sidde under opsyn af pædagoger og pædagogstuderende kampen igennem.

Inden kampen bliver børnene hentet på et mødested i AaB’s fanzone af pædagoger og pædagogstuderende, som til hver kamp vil sørge for, at de tilmeldte børn i folkeskolealderen følges tæt og får en god oplevelse både før, under og efter AaB’s 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park. 

Så hvis man er mellem otte og 14 år og ønsker at komme på Aalborg Portland Park, men måske mangler jævnaldrende at tage til fodbold med, eller hvis ens forældre er forhindret, så har man nu muligheden for at blive en del af “Fællesskab for alle”.  

For at blive en del af “Fællesskab for alle“ skal man sende en mail til mro@aab-as.dk og købe billet via det link, man modtager i forbindelse med bekræftelsen på, at man er blevet en del af “Fællesskab for alle”. Prisen for at blive en del af "Fællesskab for alle" er samme pris som en almindelig børnebillet til Theodors Familiezone. 

Adgang til boder og toilletter i fanzonen under kampen
Fanzonens boder og toiletter er også tilgængelige under lørdagskampen. Dermed kan tilskuere på Vesttribunen anvende boder og toiletfaciliteter i fanzonen uden for Aalborg Portland Park, mens kampen spilles. 

Rygning er ikke tilladt
Det er ikke tilladt at ryge på Aalborg Portland Park. Det er muligt for tilskuere på Vesttribunen og Complea Tribunen at ryge uden for stadion i pausen.

Kontantløse boder åbner kl. 15.00
Boderne på Aalborg Portland Park åbner halvanden time før kampstart, hvor dørene også åbner. 

På hver tribune er der én bod, hvor der kan betales med kontanter. Ellers foregår betalingen kontantløst på Aalborg Portland Park. 

Transport
Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der ca. fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering
Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der ca. ti minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold
Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed

Billetsalget er i gang til AaB-Kolding I.F.

27. marts 2024 kl. 10:00 af Rasmus Estrup

Efter 48 timers førsteret til vores billetabonnenter er billetsalget til hjemmekampen mod Kolding I.F. søndag 21. april kl. 15.00 nu åbent for alle på www.billet.aabsport.dk. 

Her kan du naturligvis også købe billetter til påskebraget på lørdag kl. 16.30 mod Sønderjyske, ligesom du kan blive sæsonkortabonnent og dermed sikre dig en fast plads til resten af hjemmekampene i oprykningsspillet. 

AaB og Arbejdernes Landsbank donerer i fællesskab 2 kr. pr. tilskuer til alle NordicBet Ligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2024 går ubeskåret til De Frivillige på Aalborg Universitetshospital, som efter forårets to første hjemmekampe allerede er sikret en donation på præcis 30.000 kr.

Via Hele Nordjyllands Håndsrækning har AaB siden 2015 uddelt flere end 1,7 mio. kr. til gode formål i Region Nordjylland.

Tags på denne nyhed

Landsholdssejre for Odada, Widell og Ross

27. marts 2024 kl. 08:11 af Rasmus Estrup

Kenyas A-landshold med Richard Odada i startopstillingen vandt i går en fire-nationers turnering i Malawi med en 3-1-sejr over Zimbabwe i finalen.

Richard Odada måtte dog forlade banen efter 73 minutter, da han han blev udvist ved stillingen 2-1.

Richard Odada, der fik fuld spilletid i turneringens foregående kamp, optrådte i går for 15. gang for Kenyas A-landshold.

Widell indskiftet i svensk EM-kvalifikationssejr
Det svenske U/21-landshold tog i går en vigtig sejr i EM-kvalifikationen på udebane mod Nordmakedonien.

Melker Widell begyndte opgøret på bænken, men et kvarter før tid blev AaB’s nummer otte skiftet ind ved stillingen 1-0.

I tillægstiden lukkede svenskerne opgøret med scoringen til 2-0. Sejren betyder, at Sverige ligger på tredjepladsen i EM-kvalifikationsgruppen med ti point efter seks kampe, hvilket er tre point færre end Georgien på andenpladsen.

Melker Widells optræden i går var hans tredje for Sveriges U/21-landshold.

Ross indskiftet i U/20-sejr over Portugal
U/20-landsholdet spillede i går venskabskamp på udebane mod Portugal, og her blev det til spilletid for Oliver Ross i den danske 4-1-sejr.

Offensivspilleren sad på bænken fra første fløjt, men 20 minutter før tid blev han sendt i aktion.

På det tidspunkt var danskerne foran med 3-1, og Oliver Ross var stærkt medvirkende i opspillet til det danske 4-1-mål der blev opgørets sidste scoring.

Oliver Ross er nu oppe på 23 officielle ungdomslandskampe for Danmark. Fem af dem har været for U/20-landsholdet.

'