Offensiv-talent fra KRC Genk skifter til AaB

31. maj 2024 kl. 16:45 af Brian Andersen

Den 20-årige landsholdsspiller fra Tanzania har været tre år i den belgiske klub, hvor Kelvin John hovedsageligeligt har optrådt for Jong Genk i den næstbedste belgiske række med 41 officielle kampe, fire scoringer og otte assists som facit.

Kelvin John er desuden noteret for en officiel kamp for KRC Genk samt seks A-landskampe og seks U-landskampe for Tanzania.

AaB’s sportsdirektør Ole Jan Kappmeier udtaler:

- Kelvin John er en gennembrudsfarlig spiller, som vi tror, kan udvikle sig yderligere i AaB.

- Han har fart, er en god dribler og er således stærk én mod én, og vi ser ham som en spændende tilføjelse til vores trup, siger Ole Jan Kappmeier.

Kelvin John supplerer:

- Jeg har glædet mig meget til at blive en del af AaB, og jeg er lykkelig for, at det er faldet på plads, så jeg kan iklæde mig AaB’s rød-hvide trøje efter sommerpausen og træde ind på det flotte stadion.

- Allerede første gang AaB viste interesse, var jeg opsat på at komme hertil, og gennem mine samtaler med klubben har jeg fået et godt indtryk af setuppet og ikke mindst den spillestil, som klubben ønsker at praktisere, og den passer perfekt til mig, fortæller Kelvin John.

- Jeg håber, at jeg med min fart, min iver i genpresset og min vindermentalitet kan hjælpe holdet uge efter uge og samtidig udvikle mig som spiller i Superligaen, lyder det fra Kelvin John.

Kelvin John har første træningsdag i AaB 21. juni og tiltræder på en aftale indtil 30. juni 2028. Kelvin John får fra den kommende sæson trøje nummer 27 i AaB.

Tags på denne nyhed

Løvenkrands stopper i AaB – Theis Larsen overtager U/19 fra næste sæson

31. maj 2024 kl. 15:34 af Brian Andersen

AaB’s sportsdirektør Ole Jan Kappmeier beklager Peter Løvenkrands’ afgang:

- Vi har været glade for at have Peter Løvenkrands i AaB, hvor han har bidraget positivt med både sin faglighed, store erfaring og sin personlighed, men vi respekterer naturligvis Peters beslutning og ønsker ham alt det bedste i fremtiden.

AaB’s akademichef Mathias Krogh supplerer:

- Peter Løvenkrands er kommet med en ekstrem professionel tilgang til det at være fodboldspiller. Helt konkret har han formået at øge intensiteten i den daglige træning, hvilket har haft en positiv indvirkning på den individuelle udvikling.

- Ligeledes har Peters store trænererfaring givet os mulighed for at se os selv udefra, hvilket helt sikkert har bidraget positivt til udvikling særligt af de ældste akademispillere. Som person er Peter arbejdsom, han er ærlig, og så er han rigtig god i sit relationsarbejde til både spillere og ledere, fremhæver Mathias Krogh, der samtidig glæder sig over, at nuværende U/17 Ligatræner Theis Larsen har takket ja til opgaven som U/19 Ligatræner fra den kommende sæson:  

- Det er enormt glædeligt, at vi kan rekruttere internt. Theis har erfaring med alle aldersgrupper på akademiet, og han har særligt det seneste halvandet år taget store skridt i sin trænerudvikling, og vi er overbeviste om, at Theis er den rette til at forberede spillerne til førsteholdsfodbold i AaB, slutter Mathias Krogh.

Peter Løvenkrands har nydt sit tid i AaB:

- Jeg vil gerne takke klubben for at have givet mig chancen, og jeg har virkelig nydt at arbejde sammen med en masse fantastiske mennesker.

- Jeg er også ked af at skulle stoppe, men jeg glæder mig over en god udvikling omkring U/19 Ligaholdet og på AaB Akademiet i det hele taget, ligesom det selvfølgelig har været dejligt og vigtigt, at vi fik oprykningen tilbage til Superligaen på plads, og for mig personligt har jeg også i den forbindelse glædet mig over muligheden for at arbejde individuelt med spillerne i førsteholdstruppen. AaB er en suveræn klub, og jeg ønsker klubben alt muligt held og lykke fremover, siger Peter Løvenkrands.

Theis Larsen ser frem til sin nye opgave.

- Først og fremmest skal sæsonen afsluttes bedst muligt i U/17 Ligaen.

- Men jeg er da stolt af, at AaB i denne proces virkelig har vist, at man tror på mig som træner, og jeg glæder mig helt vildt til de kommende opgaver på U/19 efter sommerferien, fastslår Theis Larsen.

I U/19 Ligaen spilles sidste runde i i morgen på udebane mod OB, mens AaB i U/17 Ligaen har fire spillerunder tilbage inklusive lørdagens duel – ligeledes mod OB.

Mød profiler fra 1999 og 2014 i fanzonen

31. maj 2024 kl. 13:27 af Rasmus Estrup

I anledning af at det i år er 25 år siden mesterskabet i 1999 og ti år siden The Double i 2014, hylder vi de to mandskaber på Aalborg Portland Park til sæsonafslutningen på søndag mod Vendsyssel F.F.

Køb billetter til kampen på www.billet.aabsport.dk.

Spillere og stab fra de to hold er inviteret til kampen, og listen over de deltagende omfatter:

 • Hans Backe
 • Jens Jessen
 • Torben Boye
 • Søren Frederiksen (1999)
 • Anders Andersson
 • Allan Gaarde
 • Lars Thomsen
 • Henrik “Mini” Rasmussen
 • Jacob Krüger
 • Lars Søndergaard
 • Christian Skafte
 • Lynge Jakobsen
 • Thomas Augustinussen
 • Kasper Risgård
 • Jeppe Curth
 • Patrick Kristensen
 • Kasper Kusk
 • Andreas Bruhn
 • Jan Mortensen
 • Henrik Bøgvad
 • Søren Kaalund
 • Ernst Damborg
 • Morten Skjoldager
 • Palle Jensen

Nogle af ovenstående gæster fanzonen fra kl. 13.20 til 13.45, hvor der også vil være interviews på scenen.

Derudover hyldes de allesammen på grønsværen i pausen.

Kampstart på søndag er kl. 15.00, og du kan gøre som flere end 10.000 andre og købe billet til kampen på www.billet.aabsport.dk.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Ahlmann lægger støvlerne på hylden

30. maj 2024 kl. 16:38 af Rasmus Estrup

Som 12-årig skiftede Jakob Ahlmann til AaB fra Brønderslev I.F., og i 2009 blev han en del af klubbens førstehold. 

Siden er der gået 15 år med blandt andet et mesterskab, en pokaltitel og tre A-landskampe, og på søndag lægger Jakob Ahlmann så støvlerne på hylden, når kampen mod Vendsyssel F.F. er færdigspillet. 

I stedet overgår Jakob Ahlmann til rollen som fuldtidsscout i klubben, hvorfor han fortsætter sin gang på Hornevej. 

I dette indslag fra AaB TV sætter Jakob Ahlmann blandt andet ord på den forestående afsked med AaB-fansene på søndag. 

Du kan være med til at hylde Jakob Ahlmann på Aalborg Portland Park på søndag. Gør som flere end 10.000 andre og køb billet på www.billet.aabsport.dk. 

Tags på denne nyhed

10.000 har billet til sæsonens sidste kamp

30. maj 2024 kl. 09:30 af Rasmus Estrup

Vi slutter sæsonen af med et brag, når vi søndag kl. 15.00 tager imod Vendsyssel F.F. på Aalborg Portland Park, og flere end 10.000 har allerede sikret sig billet til kampen. Du kan gøre det samme på www.billet.aabsport.dk. 

I fanzonen vil der på søndag være masser aktiviteter allerede fra kl. 12.30. I fanzonen vil vi også markere, at det i år er ti år siden The Double i 2014 og 25 år siden mesterskabet i 1999. Derfor gæster profiler fra de to mandskaber fanzonen omkring kl. 13.20, inden de i pausen af opgøret hyldes på grønsværen. 

Som en tak for opbakningen gennem hele sæsonen giver vi sammen med Arbejdernes Landsbank alle tilskuere en gratis øl/sodavand i fanzonen efter kampen mellem kl. 17.30 til 19.00. 

Køb billetter til kampen på www.billet.aabsport.dk. 

Bemærk at tilhængere af Vendsyssel F.F. skal købe billetter til udebaneafsnittet på 3F Tribunen via www.billet.aabsport.dk. Det vil ikke være muligt at købe billetter til udebaneafsnittet i billethusene på kampdagen.

AaB gør opmærksom på, at det ikke er tilladt at udvise tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende.

Alle AaB-fans opfordres til at iklæde sig rød-hvide farver, så Aalborg Portland Park kan tage sig bedst muligt ud til sæsonafslutningen. 

Tags på denne nyhed
'