Bomholt udtaget til U/19-landskamp mod Tyskland

10. maj 2024 kl. 13:59 af Rasmus Estrup

18-årige Mads Bomholt får senere i maj chancen for at spille sin tredje ungdomslandskamp for Danmark.

Midtbanespilleren er nemlig udtaget til en venskabskamp med U/19-landsholdet mod Tyskland 22. maj på Sydbank Park i Haderslev. 

Venskabskampen er et led i forberedelserne til sommerens U/19 EM-slutrunde, som Danmark for første gang har kvalificeret sig til. 

Mads Bomholt forlængede for nylig sin aftale med AaB indtil sommeren 2028. Han fik debut på U/19-landsholdet i februar, hvor han scorede to gange i 3-2-sejren over Tjekkiet.

Hans statistik i landsholdsdragten lyder indtil videre på i alt to kampe og to mål.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Sæsonens tidligere mål mod Sønderjyske

10. maj 2024 kl. 08:57 af Rasmus Estrup

I morgen kl. 14.00 kan vi med minimum uafgjort på udebane mod Sønderjyske sikre os tilbagevenden til 3F Superligaen. 

Inden opgøret kan du i dette tilbageblik få et gensyn med vores fire scoringer mod Sønderjyske i denne sæson. 

De to mål af Mathias Jørgensen samt scoringerne af Melker Widell og Richard Odada har nemlig ført til en sejr og to pointdelinger mod lørdagens modstander. 

Opgøret i morgen spilles på Sydbank Park, og tager du turen til Haderslev, kan du finde al praktisk info om kampen her. 

Har du ikke mulighed for at være i Haderslev i morgen, kan NordicBet Ligatopkampen følges på Viaplay. 

Tags på denne nyhed

Jørgensen: Vi hungrer efter en sejr på lørdag

9. maj 2024 kl. 14:24 af Rasmus Estrup

Sæsonens tre tidligere møder med Sønderjyske har givet en sejr og to uafgjorte, og Mathias Jørgensen har været med i de to seneste kampe, der er endt henholdsvis 2-2 og 1-0. I begge tilfælde har offensivspilleren stået for 1-0-scoringerne.

- Den første kamp mod Sønderjyske var også min første kamp i AaB-trøjen på hjemmebane foran vores egne fans, og med en scoring i fjerde minut kunne jeg ikke have ønsket en bedre start. Men jeg husker også, at vi stod med en ærgerlig følelse bagefter, fordi vi havde været foran med to mål og havde fornemmelsen af, at vi skulle have haft tre point. Dem fik vi så en måned senere, hvor kampen ellers foregik mere på Sønderjyskes præmisser, end vi havde håbet, siger Mathias Jørgensen, der altså scorede sejrsmålet i 1-0-sejren over Sønderjyske på Aalborg Portland Park 30. marts.

På lørdag kl. 14.00 gælder det så Sønderjyske igen. Denne gang på udebane mod NordicBet Ligaens førsteplads, der for en uge siden rykkede op i 3F Superligaen. Med minimum et point på lørdag kan vi også sikre en tilbagevenden til 3F Superliga.

- Vores fokus er på at levere en helstøbt præstation. Kan vi det, så tager vi også alle tre point dernede. Og vi går altid ind til kampe med et mindset om, at vi skal have tre point, men det kommer først og fremmest gennem en god præstation hele vejen rundt, siger Mathias Jørgensen.

Han er indtil videre noteret for otte scoringer i ti kampe, men er som resten af holdet uden sejr i de seneste fem kampe.

- Jeg vil altid gerne bidrage til holdet og være involveret i mål. Enten ved selv at score, ved at levere målgivende afleveringer eller indgå i relationer, der kan føre til mål. Men lige nu hungrer vi allesammen efter snart at få en sejr igen. Det kan vi mærke, og det er også noget fansene fortjener. Holder vi snuden i sporet, så er jeg sikker på, at den kan komme på lørdag, slutter Mathias Jørgensen.

Du kan finde al praktisk information om lørdagskampen her. Har du ikke mulighed for at tage turen til Haderslev, kan opgøret ses på Viaplay.

Tags på denne nyhed

Målrig U/17-sejr over FC København

9. maj 2024 kl. 11:11 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: FC København-AaB 3-1

Vores U/19 Ligahold kom dårligt ud til kampen på udebane mod FC København i går eftermiddags, da hjemmeholdet allerede efter fire minutter var foran med 2-0, og ti minutter før pausen udbyggede FC København også til 3-0.

Herefter fik vores U/19-drenge skabt et par muligheder, og efter pausen kom holdet ud med et bedre udtryk.

Fem minutter inde i anden halvleg blev en scoring af Kasper Davidsen annulleret for offside, men først fem minutter før tid fik Oscar Meedom sat en flot reducering til 3-1 i kassen.

Trods et forsøg på at jagte yderligere scoringer sluttede opgøret med et nederlag på 3-1.

- For anden kamp i træk kom vi desværre ikke ud med den intensitet, vi ønsker at have, og som vi har haft tidligere. Og når vi er bagud 2-0 meget tidligt mod et rigtig godt FCK-hold, er det vanskeligt at komme tilbage. Men efter deres 3-0-scoring fik vi ændret systemet, og det udmøntede sig faktisk i noget rigtig fint spil, siger U/19 Ligatræner Peter Løvenkrands.

- Vi kom også godt ud til anden halvleg, og jeg vil rose spillerne for, at de hele kampen igennem virkelig prøvede at komme tilbage i opgøret. Attituden var meget bedre gennem hele anden halvleg, og det var opløftende at se. Så det var en kamp både med gode og dårlige ting, som drengene skal lære af, siger Peter Løvenkrands.

U/19 Ligaholdet indtager 13. pladsen med 18 point efter 23 kampe. Næste kamp venter lørdag 18. maj på hjemmebane mod FC Nordsjælland kl. 13.00.

U/17 Ligaen: FC København-AaB 2-5

U/17 Ligakampen på udebane mod FC København i går endte med en målrig og stærk sejr på hele 5-2.

I første halvleg bragte først Benjamin Pihl Jørgensen vores U/17-mandskab foran, inden Valdemar Møller udbyggede til en pauseføring på 2-0.

Efter pausen reducerede hjemmeholdet til 2-1, før Valdemar Møller straks efter scorede sit andet mål i kampen til cifrene 3-1.

Midt i anden halvleg gjorde FC København det til 3-2, men Gustav Andreasen udbyggede AaB-føringen til 4-2 med ca. ti minutter igen, og i tillægstiden lukkede Victor Fjeldgaard kampen med målet til 5-2.

- Det var en rigtig god sejr, og jeg synes, at vi spillede godt. Vi lykkedes med vores plan og fik FCK til at spille i det område, vi gerne ville have dem ind i, hvorefter vi kunne slå til på nogle gode omstillinger, siger U/17 Ligatræner Theis Larsen.

- I anden halvleg, synes jeg, at vi spillede klogt. Vi gav dog lidt for mange chancer væk, men overordnet set var det en stærk præstation, som blev krydret af nogle rigtig flotte mål, siger Theis Larsen.

U/17 Ligaholdet ligger efter 22 kampe på fjerdepladsen med 40 point, hvilket er et point færre end FC Midtjylland på tredjepladsen og to point færre end FC Nordsjælland på andenpladsen.

Næste U/17 Ligakamp venter 1. juni på udebane mod OB.

Tags på denne nyhed

Lørdag bæres den rød-hvide klubdragt

9. maj 2024 kl. 09:51 af Rasmus Estrup

Hver gang det er muligt, stiller vi op i vores rød-hvide klubdragt, og det er også tilfældet på lørdag, hvor vi kl. 14.00 gæster Sønderjyske på Sydbank Park i Haderslev. Her kan vi med minimum uafgjort sikre os tilbagevenden til 3F Superliga. 

Den rød-hvide klubdragt er i denne sæson en hyldest til fan- og stadionsangen “Som Ramt af Lynet”, der blev introduceret af AaB's fanscene i 2019 og siden er blevet sunget før kickoff til hver hjemmekamp.

Klubdragtens rød-hvide striber tager derfor form af lyn i denne sæson.

Klubtrøjen er ligesom både andentrøjen og håndsrækningstrøjen skabt i et tæt samarbejde mellem AaB og Macron. Materialet er det miljøvenlige, lette og åndbare Eco-Softlock-materiale, der er produceret af 100% genanvendt plastic. Eco-Softlock er certificeret af Global Recycled Standard, den vigtigste internationale standard for bæredygtig produktion af tøj og tekstiler.

Køb vores spillertrøjer på www.aabshoppen.dk. 

Du kan finde al praktisk info om lørdagskampen i Haderslev her. 

Tags på denne nyhed
'