Andreas Poulsen skifter permanent til SIF

23. maj 2024 kl. 10:00 af Brian Andersen

24-årige Andreas Poulsen kom i sommeren 2022 til AaB fra tyske Borussia Mönchengladbach.  

- Vi er glade for, at Andreas Poulsens ophold hos Silkeborg I.F. er forløbet tilfredsstillende for begge parter, og vi ønsker Andreas alt det bedste fremover, siger AaB’s sportsdirektør Ole Jan Kappmeier.

Andreas Poulsen, der noterede sig for 23 officielle kampe og en enkelt scoring for AaB, havde kontrakt i det nordjyske indtil 30. juni 2026.

Tags på denne nyhed

Bomholt startede inde i storsejr over Tyskland

23. maj 2024 kl. 07:50 af Rasmus Estrup

Onsdag aften spillede Mads Bomholt sin tredje U/19-landskamp for Danmark, da han var med i startopstillingen i danskernes sejr på 5-1 over Tyskland i en venskabskamp på Sydbank Park i Haderslev. 

Allerede efter fem minutter var Danmark foran med 2-0, inden tyskerne reducerede til 2-1 i 11. minut. I 24. minut blev det så 3-1 til danskerne, hvilket også var pausestillingen. 

I pausen blev otte danskere udskiftet - heriblandt Mads Bomholt. Han kunne fra bænken se sine landsmænd score to gange og sikre en sejr på 5-1. 

Mads Bomholt er nu noteret for tre kampe og to scoringer i nationaldragten. 

U/19-landsholdet samles igen i juli, hvor Danmark deltager i U/19 EM-slutrunden for første gang.

Tags på denne nyhed

AaB TV: 200 AaB-kampe for Thelander

22. maj 2024 kl. 19:23 af Rasmus Estrup

Til hjemmekampen mod Hobro I.K. tidligere i maj rundede Rasmus Thelander 200 officielle AaB-kampe. 

Det sætter vores anfører ord på i dette interview, hvor han også fortæller om opgaven i denne sæson, om sammenholdet med fansene og om rollen som anfører. 

Tags på denne nyhed

Sæsonafslutning med hyldest af 1999- og 2014-holdet

22. maj 2024 kl. 15:00 af Rasmus Estrup

Søndag 2. juni kl. 15.00 tager vi imod Vendsyssel F.F. på Aalborg Portland Park i sæsonens sidste kamp, og vi slutter af med et brag af søndag med masser af aktiviteter både før, under og efter kampen for at fejre vores tilbagevenden til 3F Superligaen.

Alle opfordres til at komme i rød-hvide farver, så vi kan slutte sæsonen af på det smukkest mulige Aalborg Portland Park. Køb billetter til kampen på www.billet.aabsport.dk. 

Jubilæum for mesterskab og The Double
Til kampen mod Vendsyssel F.F. markerer vi, at det i år er 10 år siden The Double i 2014 og 25 år siden mesterskabet i 1999.

I den forbindelse hyldes spillere og stab fra de to mandskaber.

Det sker blandt andet i fanzonen inden kampen, hvor alle fans fra kl. 13.15 kan møde aktører fra både 2014-holdet og 1999-holdet, inden de i pausen vil blive hyldet på grønsværen.

Afsked med Ahlmann og Würtz
Umiddelbart inden kampstart vil der på banen også være en hyldest af to store AaB-personligheder.

Jakob Ahlmann indstiller nemlig sin aktive karriere efter kampen mod Vendsyssel F.F. efter 15 år som en del af førsteholdstruppen. Inden han indtræder i rollen som fuldtidsscout i klubben, skal han hyldes for sin flotte karriere og store indsats for AaB. Det sker umiddelbart inden kickoff.

Samtidig vil også transitions- og assistenttræner Rasmus Würtz blive hyldet, da han efter denne sæson skifter karrierespor og stopper i AaB 22 år efter hans ankomst til klubben som spiller i 2002.

Fest i fanzonen efter kampen
Som tak for den flotte og trofaste opbakning gennem hele sæsonen tilbyder vi sammen med vores hovedpartner Arbejdernes Landsbank alle tilskuere en gratis øl eller sodavand i fanzonen mellem kl. 17.30 og 19.00.

I samme tidsrum gæster vores nuværende spillertrup også fanzonen, hvor der vil være livemusik frem til kl. 19.00. 

Fanmarch fra Lindholm Strandpark
Fra kl. 10.30 inviterer fanorganisationen Vesttribunen alle fans til et stort fanarrangement i Lindholm Strandpark for at fejre vores tilbagevenden til 3F Superligaen.

Kl. 13.00 er der fælles fanmarch fra Lindholm Strandpark over Kulturbroen mod Aalborg Portland Park. 

Fanzonen åbner kl. 12.30
Allerede kl. 12.30 åbner fanzonen, og her kan man give sig i kast med aktiviteter fra FunCenter og en Goal Station, få ansigtsmaling i rød-hvide farver, møde Theodor og finde gode tilbud i AaB Shoppen.

Tags på denne nyhed

Widell udtaget til Sveriges U/21-landshold

22. maj 2024 kl. 12:10 af Rasmus Estrup

Melker Widell er endnu en gang blevet udtaget til Sveriges U/21-landshold, der 7. juni møder England og 11. juni spiller ude mod Kroatien. 

Den 22-årige svensker støder til Sveriges U/21-landsholdssamling efter sæsonafslutningen, men allerede i næste uge vil Melker Widell deltage i en træningssamling med Sveriges A-landshold fra 27. maj til 31. maj. Han vil således være tilbage til at deltage i sæsonens sidste NordicBet Ligakamp mod Vendsyssel F.F. søndag 2. juni. 

Melker Widell, der er i karantæne fredag aften mod Kolding I.F., har indtil videre spillet tre U/21-landskampe og scoret et enkelt mål for hjemlandet. 

Tags på denne nyhed
'