Al info om fredagsfesten

16. maj 2024 kl. 08:38 af Rasmus Estrup

Kampinfo for AaB-FC Fredericia

Spillerunde: 30
Spilledato: Fredag 17. maj 2024
Kick-off: Kl. 19.00
Dørene åbner: Kl. 17.30
Fanzonen åbner: Kl. 16.30
Dommer: Michael Rasmussen

Flere end 9.000 har billet
Gør som flere end 9.000 andre og køb billetter til fredagskampen i NordicBet Ligaens oprykningsspil på Aalborg Portland Park mod FC Fredericia på www.billet.aabsport.dk eller i billethusene på Aalborg Portland Park, der åbner kl. 17.30 i morgen.

Tilhængere af FC Fredericia skal købe billetter til udebaneafsnittet på 3F Tribunen via www.billet.aabsport.dk. Det vil ikke være muligt at købe billetter til udebaneafsnittet i billethusene på kampdagen.

AaB gør opmærksom på, at det ikke er tilladt at udvise tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende.

Har du på kampdagen spørgsmål i forhold til billetter, kan du besøge billetinformationen, som ligger på hjørnet af Complea Tribunen og Vesttribunen. 

Vis billet eller sæsonkort i AaB’s app - opdatering kræves
Ved indgangene kan man vise sin billet eller sit sæsonkort i AaB-appen. Det kræver, at man har opdateret AaB-appen til den seneste version.

Man kan også altid tilgå og vise sine billetter online på www.billet.aabsport.dk. 

Download AaB’s officielle app via App Store, hvor den findes under navnet “AaB Sport - AaB” eller Google Play under “AaB”. 

Gratis øl/sodavand til alle sæsonkortholdere
Som tak for opbakningen gennem hele sæsonen giver vi i samarbejde med Royal Unibrew en gratis øl eller sodavand til alle sæsonkortholdere i fanzonen fra kl. 16.30 til 17.30.

Sæsonkortholdere vil i dag modtage en voucher på mail, som skal vises sammen med sæsonkortet for at få udleveret en øl eller sodavand.

Widell og Noshe gæster fanzonen
I fanzonen, der åbner kl. 16.30, vil også Melker Widell og Anders Noshe kigge forbi fra kl. 17.00 til ca. 17.30.

Her vil de to spillere i første omgang skænke øl og sodavand, inden de ca. kl. 17.15 går i gang med at skrive autografer.

DJ og Goal Station i fanzonen
Foruden et besøg af Melker Widell og Anders Noshe er fanzonen også fuld af andre aktiviteter fra kl. 16.30.

DJ Møgelmuse sørger for musik fra scenen, mens man blandt andet kan prøve kræfter med Goal Station.

Som altid kan du i fanzonen også købe lækker mad fra grillen og Bogø Sandwich, ligesom du kan købe vand, øl og slik i boderne. 

Besøg AaB Fanshop inden kampstart
I AaB Fanshop både i fanzonen og foyeren kan du blive iklædt det rette AaB-tøj inden kampen.

I fanzonen åbner fanshoppen kl. 16.30, og i foyeren åbner fanshoppen kl. 17.00. 

Udover spillertrøjer finder du blandt andet også halstørklæder og meget andet merchandise. 

Veje spærret i Aalborg centrum fredag

Fredag aften er der Den Internationale Parade ved Aalborg Karneval. Derfor er flere veje i Aalborg spærret mellem kl. 17.00 og 21.00. 

Paraden går fra John F. Kennedys Plads via Boulevarden og Nytorv ned til Honnørkajen. 

For trafikken betyder det blandt andet, at Nyhavnsgade vil være spærret mellem Rendsburggade og Ved Stranden fra kl. 17.00 til 21.00.

Østerågade og Boulevarden er også spærret fra 17.00 til 21.00, mens sidevejene til Østerågade og Boulevarden vil være berørt i ca. 30 minutter i løbet af tidsrummet. 

Kør gratis med tog- og bus til kampen
I 2024 kan alle med en billet til kampen køre gratis med tog og busser fra Nordjyllands Trafikselskab på kampdage. 

Man skal blot vise sin kampbillet eller sit digitale sæsonkort i bussen eller toget for at kunne køre gratis med. Læs mere her.

Bemærk at Plusbussen er indstillet på fredag fra kl. 17.00 til 21.00 på grund af Den Internationale Parade ved Aalborg Karneval. 

Fællesskab for alle - tilbud til børn
AaB og Spar Nord Fonden er gået sammen om et børnefællesskab på kampdage: “Fællesskab for alle”.

“Fællesskab for alle” foregår i Theodors Familiezone på Complea Tribunen, hvor de tilmeldte børn kan sidde under opsyn af pædagoger og pædagogstuderende kampen igennem.

Inden kampen bliver børnene hentet på et mødested i AaB’s fanzone af pædagoger og pædagogstuderende, som til hver kamp vil sørge for, at de tilmeldte børn i folkeskolealderen følges tæt og får en god oplevelse både før, under og efter AaB’s 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park. 

Så hvis man er mellem otte og 14 år og ønsker at komme på Aalborg Portland Park, men måske mangler jævnaldrende at tage til fodbold med, eller hvis ens forældre er forhindret, så har man nu muligheden for at blive en del af “Fællesskab for alle”.  

For at blive en del af “Fællesskab for alle“ skal man sende en mail til mro@aab-as.dk og købe billet via det link, man modtager i forbindelse med bekræftelsen på, at man er blevet en del af “Fællesskab for alle”. Prisen for at blive en del af "Fællesskab for alle" er samme pris som en almindelig børnebillet til Theodors Familiezone. 

Adgang til boder og toilletter i fanzonen under kampen
Fanzonens boder og toiletter er også tilgængelige under kampen. Dermed kan tilskuere på Vesttribunen anvende boder og toiletfaciliteter i fanzonen uden for Aalborg Portland Park, mens kampen spilles. 

Rygning er ikke tilladt
Det er ikke tilladt at ryge på Aalborg Portland Park. Det er muligt for tilskuere på Vesttribunen og Complea Tribunen at ryge uden for stadion i pausen.

Kontantløse boder åbner kl. 17.30
Boderne på Aalborg Portland Park åbner halvanden time før kampstart, hvor dørene også åbner. 

På hver tribune er der én bod, hvor der kan betales med kontanter. Ellers foregår betalingen kontantløst på Aalborg Portland Park. 

Transport
Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der ca. fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering
Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der ca. ti minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold
Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed

Første skridt er taget

15. maj 2024 kl. 14:35 af Brian Andersen

Det var de hårde facts at forholde sig til, inden retningen for en ny sæson skulle sættes.

Målet var hurtigst muligt at vende tilbage til 3F Superligaen, men samtidig var det en nødvendighed for klubbens velbefindende og generelle økonomiske situation med markante besparelser. Det har været en opgave at genstrukturere klubbens sportslige setup for at lægge et bæredygtigt fundament for AaB.

Borte fra klubben er i dag Kasper Høgh, Louka Prip, Daniel Granli, Allan Sousa, Anosike Ementa, Theo Sander, Marcus Hannesbo, Iver Fossum, Nico Mantl, Kilian Ludewig, Pedro Ferreira og Lucas Andersen, der alle for et år siden var en del af AaB’s trup. Og eksempelvis fik hele otte af førnævnte navne spilletid i pokalfinalen mod FC København 18. maj 2023.

Ole Jan Kappmeier reflekterer:

- Først og fremmest er vi alle glade for, at vores primære målsætning om en øjeblikkelig tilbagevenden til 3F Superligaen kunne sikres allerede med tre spillerunder igen. Dette er et resultat af et stærkt samarbejde mellem spillere, stab og hele administrationen, som har ført til mange flere opture end nedture i sæsonen. Man må ikke undervurdere, hvor stærkt det er at rejse sig med det samme oven på sidste sæsons store skuffelse. En oprykning er aldrig nem eller garanteret, hvilket der er mange eksempler på, og den fælles præstation skal vi som klub bygge videre på.

- Vi gennemgik en stor udskiftning i truppen og på andre områder omkring holdet. Denne udskiftning var nødvendig for at styre klubben tilbage på sporet både sportsligt og økonomisk og for at fremme genopretningen i løbet af de næste par år, fastslår Ole Jan Kappmeier.

Ambitioner
Med blandt andet fire danske mesterskaber på CV’et inden for de seneste 30 år, så er AaB en klub, der bliver stillet store forventninger til. Det gælder både internt og fra omverdenen.

Dette aspekt forholder Ole Jan Kappmeier sig til:

- Vi vil altid være ambitiøse i AaB, og vi kommer nu op i en 3F Superliga, hvor vi har dyb respekt for vores konkurrenter, men vi vil fortsat følge vores vej. Vi vil forblive ydmyge og fortsætte med at arbejde flittigt og effektivt og samle en stærk gruppe, som deler klubbens ambitioner og strategi. Succesen kommer kun, hvis vi fokuserer på det, vi kan påvirke hver dag.

- Vores målsætning er i første omgang at sikre, at vi forbliver i 3F Superligaen. Den vej, vi har valgt, vil føre til succes, men den vil også have sine nedture undervejs. Vores strategi med fokus på at udvikle spillere fra vores eget akademi i samspil med dem, der kommer fra andre klubber, betyder også, at vi helt sikkert vil lave fejl, fordi der primært vil være tale om unge spillere, som er i en udvikling. Men vi kan kun få succes som klub, hvis vi modigt holder fast i vores strategi. Fundamentet for enhver investering vil være den langsigtede udvikling af klubben snarere end kortsigtet succes, forklarer Ole Jan Kappmeier og uddyber:

- Vi vil således investere endnu mere i AaB Akademiet, så vi kan bringe endnu flere af vores unge spillere igennem systemet, og samtidig er vi i gang med både at styrke infrastrukturen på Hornevej og staben omkring holdet.

- Vores kommende cheftræner vil sammen med yderligere tilføjelser til staben arbejde videre ud fra klare principper om klubbens spilidentitet og udvikle både holdet og spillerne i overensstemmelse med denne og dermed gradvist bane vejen for succes, lyder det fra Ole Jan Kappmeier.

Tredjesidste spillerunde i NordicBet Ligaen afvikles fredag aften kl. 19.00, hvor FC Fredericia gæster Aalborg Portland Park. Køb i forsalg billet her.

Tags på denne nyhed

9.000 har billet til fredagskampen

15. maj 2024 kl. 09:42 af Rasmus Estrup

Sæsonens næstsidste hjemmekamp spilles fredag aften kl. 19.00 mod FC Fredericia, og allerede nu har flere end 9.000 billet til kampen. Du kan også købe billetter på www.billet.aabsport.dk. 

Fanzonen åbner allerede kl. 16.30 på fredag, og frem til kl. 17.30 kan sæsonkortholdere få en gratis øl eller sodavand i fanzonen, når de viser deres sæsonkort sammen med den voucher, som vores sæsonkortholdere modtager på mail i morgen. 

Kl. 17.00 gæster karantæneramte Melker Widell også fanzonen, hvor han først vil servere øl, inden han sætter sig klar til at skrive autografer. 

I fanzonen vil en DJ levere musikken fra scenen, så alle kommer i rette festlige stemning frem mod kampstart kl. 19.00. 

Indgangene til Aalborg Portland Park åbner kl. 17.30, hvor også billethusene åbner. 

Køb i forsalg billetter her.

Tags på denne nyhed

Gratis øl/vand til sæsonkortholdere på fredag

14. maj 2024 kl. 15:40 af Rasmus Estrup

Der er lagt op til fredagsfest på Aalborg Portland Park på fredag, hvor vi tager imod FC Fredericia kl. 19.00 i sæsonens næstsidste hjemmekamp.

Fanzonen åbner allerede kl. 16.30, og som tak for den store og trofaste opbakning gennem hele sæsonen giver vi i samarbejde med Royal Unibrew alle sæsonkortholdere en gratis øl eller sodavand fra kl. 16.30 til 17.30.

Sæsonkortholdere vil torsdag modtage en voucher via mail, som skal vises sammen med sæsonkortet for at få udleveret en øl eller sodavand.

Widell skriver autografer og skænker øl
Karantæneramte Melker Widell kigger også forbi fanzonen på fredag fra kl. 17.00 til ca. 17.30.

Her vil han starte med at tage plads bag baren for at skænke øl til vores sæsonkortholdere, inden han gør klar til at skrive autografer.

I fanzonen vil en DJ indtage scenen og levere lydbilledet, så alle kan komme i den rette stemning inden kampstart. 

Køb billetter til kampen på www.billet.aabsport.dk.

Tags på denne nyhed

To karantænedage til Widell

14. maj 2024 kl. 08:21 af Rasmus Estrup

I lørdagskampen på udebane mod Sønderjyske modtog Melker Widell en advarsel i 40. minut og igen i 68. minut, hvilket også medførte en udvisning. 

Udvisningen betyder, at Melker Widell i alt er oppe på 54 karantænepoint for sæsonen og nu skal afsone to spilledages karantæne. Han er således ikke med, når vi fredag aften får besøg af FC Fredericia på Aalborg Portland Park kl. 19.00, ligesom han også misser udekampen mod Kolding I.F. fredag 24. maj kl. 19.00. 

Dermed bliver hans næste mulige optræden i NordicBet Ligaen i sæsonens sidste kamp mod Vendsyssel F.F. søndag 2. juni kl. 15.00. 

Du kan købe billetter til fredagskampen mod FC Fredericia og sæsonens sidste kamp på www.billet.aabsport.dk. 

Tags på denne nyhed
'