AaB TV: Stem på månedens mål i juni

3. juni 2024 kl. 11:50 af Rasmus Estrup

I vores eneste kamp i juni kom vi på tavlen fire gange - et par af gangene på fornemmeste vis - og nu skal månedens mål i juni kåres.

Kandidaterne er:
1: Younes Bakiz til 1-0 mod Vendsyssel F.F.
2: Younes Bakiz til 2-0 mod Vendsyssel F.F.
3: Mathias Jørgensen til 3-0 mod Vendsyssel F.F.
4: Melker Widell til 4-1 mod Vendsyssel F.F.

Se målene og stem her.

Alle, der deltager i afstemningen via linket, er med i lodtrækningen om en signeret AaB-fodbold fra Select.

Afstemningen løber indtil i morgen, tirsdag 4. juni, kl. 12.00, hvorefter vinderen offentliggøres.

AaB og 3F Aalborg forlænger og opgraderer samarbejdet

3. juni 2024 kl. 10:15 af Brian Andersen

Siden 2011 har 3F Aalborg været tribunepartner i AaB, og nu øges engagementet yderligere, hvilket naturligvis glæder AaB’s administrerende direktør Michael Tuxen Boll.

- Vi har i et stykke tid haft en positiv dialog med 3F Aalborg, og vi er selvsagt glade for, at 3F Aalborg kan se sig selv i en ny aftale med AaB, hvor engagementet endda øges.

- Helt generelt møder vi positive vinde hos vores mange uundværlige samarbejdspartnere, hvilket vi er taknemmelige for, og som i øvrigt lover godt for fremtidens AaB, lyder det fra Michael Tuxen Boll.

Hos 3F Aalborg og formand Benny
Vinther Jensen er man ligeledes særdeles tilfredse med aftalen:

- Vi er i 3F Aalborg glade for, at vi har kunnet forlænge vores traditionsrige sponsoraftale med AaB.

- AaB er Nordjyllands største fællesskab inden for fodboldens verden, og vi er glade og stolte over fortsat kunne give opbakning hertil, siger Benny
Vinther Jensen og tilføjer:

- Samtidig støtter AaB igennem Hele Nordjyllands Håndsrækning mange gode sociale formål, hvilket også ligger i god tråd med 3F Aalborgs værdier.

3F Superligaen med 3F Aalborg som toppartner i AaB indledes i juli måned.

Sejr for U/17 og nederlag til U/19

3. juni 2024 kl. 09:09 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: OB-AaB 1-0
Vores U/19 Ligahold sluttede en svær sæson af med et nederlag på 1-0 på udebane mod OB.

Fra første fløjt pressede hjemmeholdet på, og allerede efter fem minutter fik OB tilkendt et straffespark. Dette prellede dog af på overliggeren.

Gradvist kom vores U/19 Ligaholdet bedre med i opgøret, og i anden halvleg blev det også til flere store chancer, men den sidste skarphed manglede.

I stedet slog OB til i tillægstiden, da de efter en dyb bold scorede til slutresultatet 1-0.

Vores U/19 Ligahold slutter dermed sæsonen på 13. pladsen med 20 point efter 26 spillerunder.

U/17 Ligaen: OB-AaB 0-1
For U/17 Ligaholdet er sæsonen ikke slut endnu, og lørdagens visit på Fyn var således sæsonens fjerdesidste kamp. Denne endte med en flot 1-0-sejr over OB, der allerede har vundet U/17 Ligaen.

I indledningen var det hjemmeholdet, der fik lagt et tryk, og Bertil Grønkjær måtte hive en god redning frem.

Ca. midtvejs i første halvleg kom vores U/17-mandskab bedre med i opgøret, og efter en halv time førte det til et mål, da Valdemar Møller driblede forbi OB-keeperen, inden han sparkede os foran til pausestillingen 1-0.

Efter pausen kontrollerede vores U/17 Ligahold kampen og holdt fynboerne fra målchancer. Der var også muligheder for at fordoble føringen, men disse blev ikke udnyttet. Derfor sluttede det med en sejr på 1-0.

- Det var fuldt fortjent, at vi vandt kampen. OB var godt nok lidt bedre end os i første halvleg, hvor vi lykkedes med at score et rigtig flot mål, men efter pausen var vi klart bedst, siger U/17 Ligatræner Theis Larsen.

- Især i indledningen var der ting, vi gerne ville have gjort bedre, for vi havde svært ved at finde balancen i vores spil, men i anden halvleg havde vi flere store chancer for at udbygge vores føring, mens OB ikke havde et skud på mål efter pausen, så det var stærkt, siger Theis Larsen.

U/17 Ligaholdet ligger efter 23 spillerunder på fjerdepladsen med 43 point, hvilket er et færre end FC Midtjylland på tredjepladsen. Der desuden seks point op til Brøndby I.F. på andenpladsen, som har spillet alle deres kampe i sæsonen.

Sæsonens tredjesidste kamp spilles på lørdag kl. 15.15 hjemme mod Silkeborg I.F.

U/15 Ligaen: AaB-Brøndby I.F. 0-2
Også U/15 Ligaholdet spillede lørdag fjerdesidste kamp i sæsonen, da Brøndby I.F. gæstede Hornevej.

Og det blev udeholdet, der ligger på førstepladsen i U/15 Ligaen, som snuppede en sejr på 2-0.

Allerede i første minut bragte Brøndby I.F. sig foran til pausestillingen 1-0.

Mod slutningen af kampen faldt gæsternes anden scoring, da kampen blev lukket med 2-0 til Brøndby I.F.

Vores U/15 Ligahold ligger efter 23 kampe på fjerdepladsen i U/15 Ligaen med to point op til Randers Freja FC, der har spillet 24 kampe.

Næste U/15 Ligakamp spilles også på lørdag mod Silkeborg I.F. på Hornevej. Der er kampstart kl. 13.00.

AaB TV: AaB-Vendsyssel F.F. 4-1

3. juni 2024 kl. 06:43 af Rasmus Estrup

Søndag spillede vi sæsonens sidste kamp i NordicBet Ligaen, inden vi til sommer igen byder på 3F Superligafodbold på Aalborg Portland Park, og søndagskampen blev en flot sejr på 4-1.

I 11. minut scorede Younes Bakiz på et straffespark til 1-0, og tre minutter senere hamrede Younes Bakiz et vanvittigt langskudsmål i kassen via indersiden af stolpen.

Efter 31 minutter ramte Younes Bakiz igen indersiden af stolpen på et flot langskud, men denne gang sprang bolden ud i feltet igen, hvor Mathias Jørgensen stod klar til at udbygge til 3-0.

Kort inden pausen reducerede gæsternes Mathias Haarup til pausestillingen 3-1.

I anden halvleg havde Melker Widell blandt andet et giftigt hug, inden dagens AaB-anfører Jakob Ahlmann blev udskiftet for sidste gang i karrieren til stor hyldest fra alle på Aalborg Portland Park.

Ti minutter før tid kunne Melker Widell så lukke kampen helt, da debutant Amar Diagne lagde bolden af til svenskeren, som efter et træk tordnede læderet op i målhjørnet langt ude fra til slutresultatet 4-1.

I videoen øverst kan du se et fyldigt sammendrag af gårsdagens sejr.