AaB TV: Håndsrækning til De Frivillige på Aalborg Universitetshospital

29. maj 2024 kl. 12:00 af Rasmus Estrup

I 24 år har De Frivillige haft deres gang på Aalborg Universitetshospital, hvor de hjælper patienter og pårørende. Både ved indgangene og i de forskellige afsnit. 

I foråret 2024 har vores fans gennem en afstemning valgt, at Hele Nordjyllands Håndsrækning skulle gå til De Frivillige på Aalborg Universitetshospital. 

Dermed modtager De Frivillige af AaB og Arbejdernes Landsbank 2 kr. pr. tilskuer til forårets hjemmekampe på Aalborg Portland Park. Inden forårets sidste kamp på søndag lyder donationen på 89.368 kr. 

I dette indslag kan du høre mere om De Frivilliges arbejde på Aalborg Universitetshospital. 

Via Hele Nordjyllands Håndsrækning har AaB siden 2015 uddelt flere end 1,7 mio. kr. til gode formål i Region Nordjylland.

Køb billetter til kampen på søndag på www.billet.aabsport.dk. 

Tags på denne nyhed

Moderat prisstigning på abonnement og billetter

29. maj 2024 kl. 10:50 af Rasmus Estrup

Som et led i at sikre at AaB kan fortsætte sin udvikling, blive en økonomisk bæredygtig klub og fortsætte med at forbedre kampoplevelsen på Aalborg Portland Park, vil der efter otte år med to prisnedsættelser ske en moderat stigning i prisen på sæsonkortabonnement, billetabonnement og billetter fra 1. juli 2024.  

Eksempelvis stiger den månedlige pris på et sæsonkortabonnement for voksne til endetribunerne fra 85 kr. om måneden til 99 kr. om måneden, mens et billetabonnement for voksne til endetribunerne stiger fra 75 kr. om måneden til 85 kr. om måneden. 

På de centrale sektioner (C, D og E) på Complea Tribunen stiger billetabonnementet om måneden med 30 kr. for voksne og børn samt 20 kr. for pensionister. Prisen for sæsonkortabonnement og billetabonnement på langsidens ydersektioner fastholdes for voksne og pensionister, men stiger med 20 kr. for børn. 

Se prisreguleringerne i grafikken længere nede.

AaB’s administrerende direktør Michael Tuxen Boll forklarer: 

- For at være ærlig så var en moderat prisstigning faktisk allerede tiltænkt inden den igangværende sæson, men qua vores nedrykning til NordicBet Ligaen udsatte vi beslutningen.

- Med næsten 7.500 tilskuere i snit til vores foreløbige 15 hjemmekampe i den næstbedste række har vi igen i denne sæson oplevet en fantastisk opbakning, som vi er dybt taknemmelig for. Men som jeg allerede har nævnt et par gange, så er det af afgørende betydning for os, at vi på alle parametre løfter vores indtægter, hvis AaB fortsat skal være konkurrencedygtige på den øverste hylde i dansk fodbold. Målt i forhold til inflationen hen over de seneste år så er vores prisstigning moderat, og vi synes, at vi stadig tilbyder en attraktiv pris for at overvære Superligafodbold på Aalborg Portland Park. 

- Derudover har vi fokus på også at højne vores fremmødeprocent, og i den forbindelse har vi valgt fremover at donere 18,85 kr. til fanskabende aktiviteter for hver billet, der frigives og herefter gensælges. Hvad aktiviteterne skal være, besluttes i samarbejde med et panel bestående af repræsentanter fra den brede fanskare omkring AaB, fortæller Michael Tuxen Boll. 

Foruden den moderate prisændring, der kan ses i grafikken nedenfor, vil også billetpriserne i de centrale sektioner (C, D, E) på Complea Tribunen stige med 10 kr., mens en børnebillet til endetribunerne hæves fra 50 kr. til 60 kr.

Er man på nuværende tidspunkt sæsonkortholder og fortsat ønsker at betale 85 kr. om måneden for en plads på endetribunerne, kan man på www.billet.aabsport.dk skifte sæsonkortabonnement til billetabonnement. 

Med et billetabonnement skal du trække billet fra kamp til kamp. Dermed optager du ikke en plads til de kampe, du ikke kommer til.

Du får adgang til at trække din billet 48 timer før, det officielle billetsalg begynder, så du er sikker på at få en plads. Du kan fortsat trække billet, efter det officielle billetsalg er begyndt, men herefter er du ikke længere garanteret en plads, hvis der bliver udsolgt.

Fordele for vores sæsonkortabonnenter og billetabonnenter:
- 10% rabat i de fysiske afdelinger af AaB Shoppen på Aalborg Portland Park
- Invitation til det årlige preseason-arrangement
- Adgang til AaB’s oplevelsespakke i vinterperioden (har tidligere indeholdt gratis adgang til Aalborg Zoo, Nordsøen Oceanarium, Kunsten og Nordjyske Museer)

Tags på denne nyhed

AaB TV: Første træning under van Dam

28. maj 2024 kl. 19:13 af Rasmus Estrup

40-årige Menno van Dam tiltrådte i går som ny cheftræner for AaB, og i dag havde han så første dag med spillertruppen på Hornevej. 

I dennne video fra AaB TV kan du følge med ind i taktiklokalet til hollænderens første møde med holdet og på træningspas til det første - regnvåde - træningspas. 

Menno van Dams første kamp i spidsen for klubben er søndagskampen mod Vendsyssel F.F. på Aalborg Portland Park. Du kan gøre som flere end 9.500 andre og købe billet til opgøret på www.billet.aabsport.dk. 

Tags på denne nyhed

Odada og Toku stopper ved udløb

28. maj 2024 kl. 16:30 af Brian Andersen

Den kenyanske landsholdsspiller Richard Odada vender således retur til Major Soccer League-klubben Philadelphia Union, mens ghanesiske Emmanuel Toku har belgiske Oud-Heverlee Leuven som arbejdsgiver.

AaB’s sportsdirektør Ole Jan Kappmeier udtaler:

- Richard og Emmanuel har hver især ydet sit bidrag til holdet og vores oprykning, hvilket de skal have en stor tak for.

- Dog er vi i begge tilfælde blevet enige om at tage afsked efter sæsonen, og både Richard og Emmanuel ønskes alt det bedste fremover i deres respektive karriere, siger Ole Jan Kappmeier.

Richard Odada rejser i morgen på landsholdsopgaver med Kenyas landshold, hvorfor facit for den centrale midtbanespiller blev 22 officielle kampe og fire scoringer for AaB.

Inden sidste spillerunde på søndag mod Vendsyssel F.F. er Emmanuel Toku noteret for 17 officielle kampe og et mål i AaB-dragten.

Flere siddepladser frigivet til sæsonafslutningen

28. maj 2024 kl. 10:21 af Rasmus Estrup

Der er lagt op til et brag af en sæsonafslutning på Aalborg Portland Park på søndag, når vi kl. 15.00 møder Vendsyssel F.F. Flere end 9.500 har allerede billet til kampen. Køb billetter på www.billet.aabsport.dk. 

Der er nu også blevet frigivet 369 siddepladser med begrænset udsyn på Række 1 og Række 20 Complea Tribunen. Find pladserne på www.billet.aabsport.dk. 

På søndag opfordrer vi alle til at komme i rød-hvide farver for at Aalborg Portland Park bliver prydet på den bedst mulige måde. 

Som tak for opbakningen gennem hele sæsonen tilbyder vi sammen med hovedpartner Arbejdernes Landsbank alle tilskuere en gratis øl eller sodavand i fanzonen efter kampen mellem kl. 17.30 og 19.00.

I fanzonen inden kampstart og på grønsværen i pausen markerer vi også, at der i år er ti års jubilæum for The Double i 2014 og 25 års jubilæum for mesterskabet i 1999. Derfor hyldes spillere og stab fra de to mandskaber på Aalborg Portland Park på søndag.

Inden opgøret er der aktiviteter i fanzonen fra kl. 12.30, ligesom der i Lindholm Strandpark allerede fra kl. 10.30 er et stort fanarrangement med efterfølgende fanmarch mod Aalborg Portland Park kl. 13.00. 

Køb billetter på www.billet.aabsport.dk. 

Tags på denne nyhed
'