AaB TV: Bomholt forlænget til 2028

7. maj 2024 kl. 08:38 af Rasmus Estrup

Sidste sommer blev Mads Bomholt en del af transitionsgruppen med akademispillere, der jævnligt indgik i træningerne med førsteholdet, og nu har den 18-årige midtbanespiller netop forlænget aftalen med AaB til sommeren 2028. 

I dette indslag fra AaB TV sætter Mads Bomholt ord på forlængelsen og denne sæson, der allerede har budt på 15 førsteholdskampe. 

Tags på denne nyhed

Alle mand til Haderslev!

6. maj 2024 kl. 15:47 af Rasmus Estrup

Navn: Sydbank Park
Kapacitet: 10.000
Placering udebaneafsnit: Endetribunen.
Kapacitet i udebaneafsnit: 1.400
Kampstart: Kl. 14.00

Billetter: 
Voksen, ståplads: 110 kr.  
Barn (7-19 år), ståplads: 60 kr.
Barn (0-6 år), ståplads: Gratis

Køb billetter til kampen her: https://shop.soenderjyskefodbold.dk/billetsalg/sjeaab110524

Alle opfordres til at købe billet online inden kampen, så vi sammen kan undgå kø ved indgangen. Det er også muligt at købe billetter på kampdagen, såfremt der ikke er udsolgt i udebaneafsnittet. Indgangen findes på Gymnasiestien, og billetter købes ved indgangen i løssalg.

Adgang til tribunen åbner en time før kampstart. 

Kørestolsbrugere: 
Der er seks kørestolspladser i udebaneafsnittet. Der købes blot en alm. udebanebillet. Ledsager kommer med ind gratis. Kørestolspladserne er at finde på 1. række, lige når du kommer ind på udebanetribunen.

Ved spørgsmål kan disse rettes til sikkerhedsansvarlig hos Sønderjyske, Bent Hansen på +45 3070 9208 eller bh@soenderjyskefodbold.dk

Transport til og fra Haderslev

lles: 
AaB Support Club arrangerer bustur for både medlemmer og ikke-medlemmer af foreningen. Læs mere her.

Kør selv:  
Stadionvej 7, 6100 Haderslev

Sydbank Park er velforbundet med motorvej E45, som ligger 6 km fra Haderslev, samt gode indfaldsveje, som fører bilisterne direkte til Sydbank Park. Vi anbefaler, at man benytter følgende rute  i bil eller bus:
Fra nord – E45 – Frakørsel 66, Christiansfeld – Forbindelsesvejen – Hovedvej 170 – Christiansfeldvej – Gymnasiestien fra øst.

Bus:
Adressen for busstationen: Nørregade 52, 6100 Haderslev. Busstationen ligger 10-15 min. gang fra Sydbank Park.

Gårute fra Haderslev busstation til Sydbank Park: 
Se på kortet herunder. 

 

Parkering: 
Busser med udebanefans kan parkere på Gymnasiestien i den sydlige ende af Sydbank Park, hvor der også er indgang for udebanefans.
Det er vigtigt, at man kontakter Sønderjyskes sikkerhedschef, Bent Hansen, på mail bh@soenderjyskefodbold.dk, hvis man kommer i bus. 

Hvis man som udebanefan kommer i bil til Sydbank Park, så er det muligt, hvis pladsen tillader det, at parkere på Gymnasiestien. Busserne har dog førsteprioritet. Se kortet herunder for alternative parkeringsmuligheder.

Udvalg i boderne: 

  • Øl (0,4 l) - 50 kr.
  • Sodavand (0,4 l) - 35 kr.
  • Kildevand - 25 kr.
  • Fransk hotdog - 35 kr.
  • Grillmedister m/brød - 40 kr.
  • Grillpølse m/brød - 35 kr.
  • Kaffe - 30 kr.
  • Varm chokolade - 30 kr.
  • Assorteret slik og snacks kan købes i boden.
  • Betaling kan ske med kontanter og betalingskort (også kontaktløs).

Tifo og flag: 
På Sydbank Park øsnker man at imødekomme den positive fankultur og være behjælpelig med placering af banner/tifo.

Der henvises til den fælles TIFO-standard, som klubberne er blevet enige om. Den kan findes her.

Se ordensregler for Sydbank Park her

Derudover er ekstra remedier tilladt ved forevisning til kontrollør-korpset.
Det gælder strips, gaffatape, malertape, ekstra batterier til megafoner m.v.

Hvis man ønsker at medbringe større tifoer, bannere, rulleflag eller lign., skal der ansøges ved Sønderjyskes sikkerhedschef, Bent Hansen, på bh@soenderjyskefodbold.dk i henhold til aftalte Tifo-standard.

AaB takker alle for støtten til Hele Nordjyllands Hold på udebane.

Tags på denne nyhed

To akademisejre og et nederlag mod AC Horsens

6. maj 2024 kl. 09:34 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: AaB-AC Horsens 1-2
Efter fem point i de seneste to kampe bød weekendens U/19 Ligakamp mod AC Horsens desværre på et nederlag på 2-1.

Gæsterne fra AC Horsens kom bedst ud til kampen, og bragte sig foran allerede i sjette minut på en omstilling efter en opspilsfejl.

Fem minutter senere svarede vores U/19 Ligahold igen, da et gennembrud i højresiden førte til en præcis aflevering fra Anders Noshe til Kasper Davidsen, som udlignede til 1-1.

Men blot to minutter senere udnyttede AC Horsens igen en AaB-fejl til at gøre det til 2-1.

Trods spildominans resten af kampen og flere gode momenter mod et forsvarende AC Horsens-hold lykkedes det ikke vores U/19 Ligahold at få udlignet, og i stedet fik AC Horsens mod slutningen skabt nogle store chancer, der dog heller ikke udmøntede sig i mål.

Dermed sluttede det med et nederlag på 2-1.

- Det var et frustrerende nederlag, hvor vi ved deres scoringer lavede for mange individuelle fejl, og det koster os. Der var i starten af kampen bare for mange spillere, der ikke ramte niveau, siger U/19 Ligatræner Peter Løvenkrands.

- Efter pausen kom vi godt ud og fik trykket AC Horsens helt tilbage. Vi fik også skabt nogle fine muligheder for at udligne i starten af anden halvleg, men vi manglede den sidste kvalitet, og mod slutningen fik AC Horsens så nogle store omstillingsmuligheder, da vi satsede lidt mere i jagten på en udligning, siger Peter Løvenkrands.

Vores U/19 Ligahold ligger på 13. pladsen med 18 point i 22 kampe inden næste opgave, der venter på onsdag på udebane mod FC København.

U/17 Ligaen: AaB-AC Horsens 4-1
U/17 Ligaholdet havde større succes med lørdagskampen mod AC Horsens, som blev vundet 4-1.

Selvom vores U/17 Ligahold var mest på kuglen fra første fløjt, så var det AC Horsens, der kom foran i 34. minut, men blot tre minutter senere sparkede Valdemar Møller udligningen i kassen på et langskud.

I anden halvleg styrede vores U/17-mandskab fuldstændig spillet med masser af chancer til følge. Et kvarter efter pausen sparkede Bertram Skovgaard så et straffespark i nettet til 2-1.

Ni minutter senere øgede Felix Skovholm til 3-1, og i 84. minut headede Victor Fjeldgaard et indlæg fra Benjamin Jørgensen over stregen til slutresultatet 4-1.

- Vi var bedst fra start til slut, og især i anden halvleg fik vi skabt et hav af chancer, men vi var lidt uskarpe foran mål og brændte også et straffespark, siger U/17 Ligatræner Theis Larsen.

- Generelt var kampbilledet, som vi gerne ville have det, og især i anden halvleg leverede vi på et højt niveau og lykkedes godt med vores gennembrudsspil, så det var fedt, siger Theis Larsen.

Vores U/17 Ligahold ligger efter 21 kampe på sjettepladsen med 37 point. Næste kamp spilles også på udebane mod FC København på onsdag.

U/15 Ligaen: AaB-AC Horsens 4-0
Ligesom I U/17 Ligaen lykkedes det også U/15 Ligaholdet at tage tre point med fra weekendens hjemmekamp mod AC Horsens.

Efter en rodet indledning overtog vores U/15-drenge mere og mere af spillet, og efter 34 minutter gjorde Christian Eriksen det til 1-0 efter et flot forarbejde af Abdinasir Abdullahi.

Et minut før pausen fordoblede Mikkel Zinck føringen til 2-0, da han flugtede en returbold op i målhjørnet, og inden pausefløjtet blev det også 3-0, da Christian Eriksen fuldendte et godt AaB-opspil.

I anden halvleg fortsatte vores U/15 Ligahold med at være i kontrol, og en håndfuld minutter før tid lukkede Noah Bertelsen Reiche kampen, da han sendte et langskud fladt i mål til slutcifrene 4-0.

Vores U/15-mandskab indtager efter 21 kampe tredjepladsen med 43 point, og næste U/15 Ligakamp spilles først 25. maj på udebane mod OB.  

Tags på denne nyhed

AaB TV: AaB-Hobro I.K. 2-3

6. maj 2024 kl. 06:55 af Rasmus Estrup

Det endte desværre uden point, da vi i går tabte et chancerigt lokalopgør mod Hobro I.K. med 3-2 på Aalborg Portland Park, der i går husede 10.044 tislkuere. 

Gæsterne kom tidligt i foran ved Mathias Kristensen, og i opgøret 19. minut udbyggede Hobro I.K.'s Richmond Gyamfi til 2-0. 

Herefter svarede vi hurtigt tilbage, da Mathias Jørgensen efter 22 minutter reducerede til 2-1, og Kasper Jørgensen flugtede 2-2-udligningen i kassen i 28. minut

Allerede i 30. minut var Melker Widell tæt på at bringe os foran, mens hans slangehug blev viftet på overliggeren af Hobro-keeper Andreas Søndergaard. 

Fem minutter før pausen sparkede gæsternes Mathias Kristensen et frispark på indersiden af stolpen, og inden pausen måtte Josip Posavec redde en friløber til Frederik Christensen. 

Efter pausen fik Melker Widell og Mathias Jørgensen en stor dobbeltchance, inden Villads Rasmussen sparkede et langskud i kassen for Hobro I.K. til 3-2. 

Herefter var Sebastian Otoa og Mathias Jørgensen nærgående på hovedstød, mens det blev til en række forgæves afslutninger fra Mads Bomholt, Mathias Jørgensen, Jubril Adedeji og Nicklas Helenius inden sidste fløjt. 

I videoen øverst kan du se et fyldigt sammedrag af kampen. 

Nederlaget betyder, at vi fortsat ligger på andenpladsen i NordicBet Ligaen med seks point op til Sønderjyske på førstepladsen og 12 point ned til FC Fredericia på tredjepladsen med fire runder tilbage. Næste opgave venter på lørdag på udebane mod Sønderjyske. 

Tags på denne nyhed
'