AaB TV: Ahlmann lægger støvlerne på hylden

30. maj 2024 kl. 16:38 af Rasmus Estrup

Som 12-årig skiftede Jakob Ahlmann til AaB fra Brønderslev I.F., og i 2009 blev han en del af klubbens førstehold. 

Siden er der gået 15 år med blandt andet et mesterskab, en pokaltitel og tre A-landskampe, og på søndag lægger Jakob Ahlmann så støvlerne på hylden, når kampen mod Vendsyssel F.F. er færdigspillet. 

I stedet overgår Jakob Ahlmann til rollen som fuldtidsscout i klubben, hvorfor han fortsætter sin gang på Hornevej. 

I dette indslag fra AaB TV sætter Jakob Ahlmann blandt andet ord på den forestående afsked med AaB-fansene på søndag. 

Du kan være med til at hylde Jakob Ahlmann på Aalborg Portland Park på søndag. Gør som flere end 10.000 andre og køb billet på www.billet.aabsport.dk. 

Tags på denne nyhed

10.000 har billet til sæsonens sidste kamp

30. maj 2024 kl. 09:30 af Rasmus Estrup

Vi slutter sæsonen af med et brag, når vi søndag kl. 15.00 tager imod Vendsyssel F.F. på Aalborg Portland Park, og flere end 10.000 har allerede sikret sig billet til kampen. Du kan gøre det samme på www.billet.aabsport.dk. 

I fanzonen vil der på søndag være masser aktiviteter allerede fra kl. 12.30. I fanzonen vil vi også markere, at det i år er ti år siden The Double i 2014 og 25 år siden mesterskabet i 1999. Derfor gæster profiler fra de to mandskaber fanzonen omkring kl. 13.20, inden de i pausen af opgøret hyldes på grønsværen. 

Som en tak for opbakningen gennem hele sæsonen giver vi sammen med Arbejdernes Landsbank alle tilskuere en gratis øl/sodavand i fanzonen efter kampen mellem kl. 17.30 til 19.00. 

Køb billetter til kampen på www.billet.aabsport.dk. 

Bemærk at tilhængere af Vendsyssel F.F. skal købe billetter til udebaneafsnittet på 3F Tribunen via www.billet.aabsport.dk. Det vil ikke være muligt at købe billetter til udebaneafsnittet i billethusene på kampdagen.

AaB gør opmærksom på, at det ikke er tilladt at udvise tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende.

Alle AaB-fans opfordres til at iklæde sig rød-hvide farver, så Aalborg Portland Park kan tage sig bedst muligt ud til sæsonafslutningen. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Vinder af månedens mål i maj

30. maj 2024 kl. 08:27 af Rasmus Estrup

Efter et opspil af Jubril Adedeji og Mathias Jørgensen bankede Kasper Jørgensen en flugter i kassen til 1-0 mod FC Fredericia 17. maj, og den flotte scoring er nu blevet kåret til månedens mål i AaB. 

Gennem en afstemning blandt vores fans fik sejrsmålet mod FC Fredericia 76 procent af stemmerne, mens Kasper Jørgensens frisparksmål mod Kolding I.F. indtog andenpladsen med 13 procent.

Tak til alle, der deltog i afstemningen og dermed også lodtrækningen om en signeret Kasper Jørgensen-andentrøje. Vinderen af præmien blev Asger, som bliver kontaktet på mail. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Håndsrækning til De Frivillige på Aalborg Universitetshospital

29. maj 2024 kl. 12:00 af Rasmus Estrup

I 24 år har De Frivillige haft deres gang på Aalborg Universitetshospital, hvor de hjælper patienter og pårørende. Både ved indgangene og i de forskellige afsnit. 

I foråret 2024 har vores fans gennem en afstemning valgt, at Hele Nordjyllands Håndsrækning skulle gå til De Frivillige på Aalborg Universitetshospital. 

Dermed modtager De Frivillige af AaB og Arbejdernes Landsbank 2 kr. pr. tilskuer til forårets hjemmekampe på Aalborg Portland Park. Inden forårets sidste kamp på søndag lyder donationen på 89.368 kr. 

I dette indslag kan du høre mere om De Frivilliges arbejde på Aalborg Universitetshospital. 

Via Hele Nordjyllands Håndsrækning har AaB siden 2015 uddelt flere end 1,7 mio. kr. til gode formål i Region Nordjylland.

Køb billetter til kampen på søndag på www.billet.aabsport.dk. 

Tags på denne nyhed

Moderat prisstigning på abonnement og billetter

29. maj 2024 kl. 10:50 af Rasmus Estrup

Som et led i at sikre at AaB kan fortsætte sin udvikling, blive en økonomisk bæredygtig klub og fortsætte med at forbedre kampoplevelsen på Aalborg Portland Park, vil der efter otte år med to prisnedsættelser ske en moderat stigning i prisen på sæsonkortabonnement, billetabonnement og billetter fra 1. juli 2024.  

Eksempelvis stiger den månedlige pris på et sæsonkortabonnement for voksne til endetribunerne fra 85 kr. om måneden til 99 kr. om måneden, mens et billetabonnement for voksne til endetribunerne stiger fra 75 kr. om måneden til 85 kr. om måneden. 

På de centrale sektioner (C, D og E) på Complea Tribunen stiger billetabonnementet om måneden med 30 kr. for voksne og børn samt 20 kr. for pensionister. Prisen for sæsonkortabonnement og billetabonnement på langsidens ydersektioner fastholdes for voksne og pensionister, men stiger med 20 kr. for børn. 

Se prisreguleringerne i grafikken længere nede.

AaB’s administrerende direktør Michael Tuxen Boll forklarer: 

- For at være ærlig så var en moderat prisstigning faktisk allerede tiltænkt inden den igangværende sæson, men qua vores nedrykning til NordicBet Ligaen udsatte vi beslutningen.

- Med næsten 7.500 tilskuere i snit til vores foreløbige 15 hjemmekampe i den næstbedste række har vi igen i denne sæson oplevet en fantastisk opbakning, som vi er dybt taknemmelig for. Men som jeg allerede har nævnt et par gange, så er det af afgørende betydning for os, at vi på alle parametre løfter vores indtægter, hvis AaB fortsat skal være konkurrencedygtige på den øverste hylde i dansk fodbold. Målt i forhold til inflationen hen over de seneste år så er vores prisstigning moderat, og vi synes, at vi stadig tilbyder en attraktiv pris for at overvære Superligafodbold på Aalborg Portland Park. 

- Derudover har vi fokus på også at højne vores fremmødeprocent, og i den forbindelse har vi valgt fremover at donere 18,85 kr. til fanskabende aktiviteter for hver billet, der frigives og herefter gensælges. Hvad aktiviteterne skal være, besluttes i samarbejde med et panel bestående af repræsentanter fra den brede fanskare omkring AaB, fortæller Michael Tuxen Boll. 

Foruden den moderate prisændring, der kan ses i grafikken nedenfor, vil også billetpriserne i de centrale sektioner (C, D, E) på Complea Tribunen stige med 10 kr., mens en børnebillet til endetribunerne hæves fra 50 kr. til 60 kr.

Er man på nuværende tidspunkt sæsonkortholder og fortsat ønsker at betale 85 kr. om måneden for en plads på endetribunerne, kan man på www.billet.aabsport.dk skifte sæsonkortabonnement til billetabonnement. 

Med et billetabonnement skal du trække billet fra kamp til kamp. Dermed optager du ikke en plads til de kampe, du ikke kommer til.

Du får adgang til at trække din billet 48 timer før, det officielle billetsalg begynder, så du er sikker på at få en plads. Du kan fortsat trække billet, efter det officielle billetsalg er begyndt, men herefter er du ikke længere garanteret en plads, hvis der bliver udsolgt.

Fordele for vores sæsonkortabonnenter og billetabonnenter:
- 10% rabat i de fysiske afdelinger af AaB Shoppen på Aalborg Portland Park
- Invitation til det årlige preseason-arrangement
- Adgang til AaB’s oplevelsespakke i vinterperioden (har tidligere indeholdt gratis adgang til Aalborg Zoo, Nordsøen Oceanarium, Kunsten og Nordjyske Museer)

Tags på denne nyhed
'