U/17 og U/15 fortsat i spil til medaljer

10. juni 2024 kl. 09:12 af Brian Andersen

Allerede i første halvleg bragte U/17 sig på 3-0 efter scoringer af Mads Samson Feierskov Andreasen, Valdemar Møller og Benjamin Pihl Jørgensen, og slutresultatet blev i kampens sidste minut cementeret med et mål af Bertram Peter Skovgaard.

Med to spillerunder igen har OB vundet rækken, mens AaB indtager fjerdepladsen – et point efter FC Midtjylland. Interessant er det i forhold til tabellen, at Brøndby I.F. på andenpladsen med tre point ned til AaB ikke har flere kampe at spille.

En vigtig kamp venter på lørdag hjemme mod FC Midtjylland, mens sæsonen lukkes onsdag 19. juni på udebane mod Vejle Boldklub.

I U/15 Ligaen var modstanderen også Silkeborg I.F., som trods sin placering som næstsidst formåede at drille AaB’s bronzeaspiranter med det usædvanlige slutresultat som udfald.

Gæsterne kom foran, før Magnus Bak scorede først for AaB, inden gæsterne bragte sig på 3-1, men Amar Hadzajlija fik reduceret for AaB umiddelbart før pausen.

Udeholdet kom på 4-2, før et selvmål og en træffer af Christian Eriksen sendte AaB på omgangshøjde, men på ny tog SIF føringen, inden Christian Eriksen sørgede for udligningen til 5-5. De ti scoringer faldt i øvrigt fra det tiende til det 73. minut – altså på godt en times spil.

Desværre blev den efterfølgende straffesparkskonkurrence tabt, hvorfor AaB måtte nøjes med et point.

Med to spillerunder igen er AaB et point efter Randers Freja FC på tredjepladsen. Ligesom i U/17 Ligaen afslutter U/15 sæsonen med en hjemmekamp mod FC Midtjylland og en dyst på udebane mod Vejle Boldklub.

AaB TV: Alle 82 mål i 2023/2024-sæsonen

9. juni 2024 kl. 08:01 af Rasmus Estrup

Det er nu en uge siden, at NordicBet Ligasæsonen blev afsluttet med en smuk 4-1-sejr over Vendsyssel F.F., og nu kan du nyde samtlige 82 AaB-kasser i denne sæson.

66 af målene blev scoret i NordicBet Ligaen, mens 16 mål blev sat ind i Oddset Pokalen.

8. juni 2024 kl. 12:24 af Rasmus Estrup

Af sæsonens 82 scoringer har de 11 månedens mål-vindere i denne uge konkurreret om at blive kåret til sæsonens mål.

Og selvom der var flere flotte pragtmål i blandt, var der ingen tvivl hos fansene.

Younes Bakiz' utrolige 2-0-scoring mod Vendsyssel F.F. i sæsonafslutningen 2. juni er således blevet kåret til sæsonens mål med 70 procent af stemmerne.

Kasper Jørgensen satte sig på både andenpladsen og tredjepladsen, da højrebackens fremragende flugter til 1-0 mod FC Fredericia 17. maj kom på andenpladsen med 14 procent af stemmerne, mens tredjepladsen med seks procent af stemmerne blev Kasper Jørgensens smukke langskudsmål til 2-1 mod Hillerød Fodbold Elite 16. marts.

Tak til alle der deltog i afstemningen og dermed også lodtrækningen om en signeret AaB-fodbold fra Select. Vinderen af bolden blev Bjarne, der kontaktes på mail af AaB.

Du kan se Younes Bakiz' vanvittige mål i videoen øverst.

Godt en time til Widell mod England

8. juni 2024 kl. 08:54 af Brian Andersen

Opgøret foregik i Kroatien, hvor AaB-profilen således blev noteret for sin fjerde U/21-optræden for Sverige og sin syvende ungdomslandskamp i alt.

Englænderne havde netop bragt sig på 2-0, da Melker Widell blev udskiftet. Samtidigt forlod i øvrigt også den tidligere AaB’er Tim Prica grønsværen. Den svenske reducering kom i næstsidste minut.

Sverige spiller igen på tirsdag, hvor modstanderen er værtsnationen.

I sin første sæson i AaB noterede Melker Widell sig for 31 officielle kampe og ti scoringer.

AaB tilfører ung offensiv-spiller med MLS-erfaring

7. juni 2024 kl. 18:00 af Brian Andersen

22-årige Andres Jasson dækker alle de offensive positioner på banen og kommer til AaB med 69 officielle kampe for Major Soccer League-klubben New York City FC som ballast, ligesom det er blevet til 15 U/17-landskampe for USA.

AaB’s sportsdirektør Ole Jan Kappmeier glæder sig over endnu en tidlig tilføjelse til truppen:

- Andres Jasson er særdeles dygtig i det offensive presspil, som vi ønsker at praktisere, og så er han både meget alsidig, hurtig og udholdende.

- Derfor har han også været en spiller, vi har haft et godt øje til, og vi er glade for, at det allerede nu er faldet på plads, siger Ole Jan Kappmeier.

Andres Jasson var til stede på Aalborg Portland Park, da AaB i søndags sluttede sæsonen med en 4-1 sejr mod Vendsyssel F.F.

- Jeg har hørt mange gode ting om både AaB og den danske Superliga, og forleden mærkede jeg den fantastiske atmosfære på Aalborg Portland Park, så nu kan jeg slet ikke vente med at komme i gang, fortæller Andres Jasson.

- Jeg glæder mig meget. AaB er en stor og historisk klub, og det har været en attraktiv og nem beslutning for mig at træffe.

- Personligt vil jeg gerne spille så meget som muligt, score en masse mål og bidrage til, at vi som hold leverer nogle gode præstationer og resultater. Jeg kommer i hvert fald til at arbejde hårdt, tage mange løb og give mig 100 procent for klubben, og så kan jeg forhåbentlig krydre det med gode momenter på bolden, lyder det fra Andres Jasson.

Andres Jasson får trøje nummer 17 i AaB.