AaB TV: AaB og Ross forlænger til 2027

4. juli 2024 kl. 08:40 af Rasmus Estrup

Som tiårig kom Oliver Ross til AaB fra partnerklubben Aalborg KFUM, og i en alder af 16 år scorede han to mål i sin debutkamp for førsteholdet. 

Nu har den 19-årige ungdomslandsholdsspiller, som indtil videre er noteret for 71 officielle AaB-kampe, fået forlænget sin aftale med Hele Nordjyllands Hold til sommeren 2027. 

Samtidig overtager Oliver Ross nummer 10. 

I dette indslag sætter Oliver Ross ord på forlængelsen, ambitionerne for den kommende sæson og stoltheden over at bære nummer 10. 

Tags på denne nyhed

AaB og Ross forlænger til 2027

4. juli 2024 kl. 08:00 af Brian Andersen

Den i dag 19-årige Oliver Ross kom til AaB Akademiet som tiårig fra partnerklubben Aalborg KFUM.

Oliver Ross debuterede for AaB som 16-årig i august 2021, og allerede nu står offensivspilleren noteret for 71 officielle kampe, ni scoringer og ni assists for klubbens bedste mandskab.

For Danmark har Oliver Ross indtil videre 23 U-landskampe og syv fuldtræffere på sit CV.  

AaB’s sportsdirektør Ole Jan Kappmeier glæder sig over forlængelsen:

- Spillere der kommer igennem fra AaB Akademiet har særdeles høj prioritet for os, og det gør sig gældende både i dag og i fremtiden, hvorfor det også har været meget vigtigt for os at få en ny aftale på plads med Oliver Ross.

- Oliver er et produkt af mange års dygtigt og dedikeret arbejde fra mange forskellige mennesker på akademiet, og så har han selvfølgelig også selv bidraget til sin udvikling, påpeger Ole Jan Kappmeier og tilføjer.

- Vi har stor tro på Oliver og er glade for, at han med sin forlængelse også viser commitment til AaB og vores planer for fremtiden. Som spiller har Oliver både målfarlighed, kreativitet og arbejdsomhed som kompetencer, og han kan bidrage på alle offensive positioner på både midtbanen og i forreste linje, og det bliver spændende at følge ham fremover.

Oliver Ross ser ligeledes frem til fortsættelsen i AaB, hvor han fremover vil bære titallet på ryggen:

- Det er stort for mig at kunne fortsætte i AaB. Det er jeg glad for og rigtigt stolt over, for AaB betyder alt for mig og min familie. Jeg har været herude på anlægget i al den tid, jeg kan huske, er gået hele vejen op gennem akademiet og har taget de skridt, som jeg havde håbet på og drømt om. Så det er dejligt, at jeg kan fortsætte med at vise mig frem i AaB-dragten.

- Personligt synes jeg, at jeg har gennemgået en god udvikling de seneste år. Særligt i den forgangne sæson, hvor jeg var med i en del mål, og nu glæder jeg mig bare til den kommende tid. Vi har fået en god cheftræner ind, vi har fået en dygtig trænerstab på plads og vi har et godt hold med gode spillere og rigtigt meget talent, og jeg ser frem til, at vi skal give alt, hvad vi kan, i Superligaen, siger Oliver Ross.

- Derudover er det virkeligt stort for mig at skulle bære nummer 10 for AaB. Det er et stort klap på skulderen fra AaB, for det er et stort nummer, der er blevet båret af nogle særlige spillere gennem tiden. Jeg ved også, at det betyder noget for fansene, hvem der har nummer 10, og jeg er stolt over, at det nu er mig, der som en lokal dreng får nummer 10, og jeg vil gøre alt for at leve op til det nummer, lyder det fra Oliver Ross.

Tags på denne nyhed

AaB søger personale til kampdage

3. juli 2024 kl. 09:15 af Rasmus Estrup

Til vores hjemmekampe er den gode oplevelse og et højt serviceniveau for publikum et vigtigt fokusområde. Vi bestræber os løbende på at hæve niveauet i forhold til at kunne servicere vores fans og samarbejdspartnere bedst muligt. 

For at hæve niveauet yderligere, udvider vi nu vores hold og søger derfor personale til flere af de vigtige funktioner på vores kampdage.

Kan du genkende dig selv i forhold til nedenstående punkter, så er det måske lige dig, vi står og mangler: 

 • Du elsker fodbold – endda så meget, at du kan se dig selv arbejde til størstedelen af AaB's hjemmekampe
 • Du er omstillingsparat, kan tage ansvar og har ordenssans
 • Du er vild med fællesskab, fællessang og stemning
 • Du kan lide at arbejde i højt tempo, samtidig med at du yder en god service og oplevelse
 • Du har altid et smil på læben, som du flittigt deler ud af, til alle omkring dig
 • Du har lyst til at være en del af holdet bag AaB og få en masse fantastiske kollegaer og oplevelser 

Arbejdsområder:  

Bodpersonale/Fanzone:
Arbejdsopgaverne i boder og fanzone omfatter:

 • Betjening af vores tilskuere på Aalborg Portland Park
 • Håndtering af mad/drikkevarer
 • Aktiviteter i fanzonen 

Kontaktperson: Jeanette Vilsgaard Pedersen, manager for boder og fanzone, e-mail: jvp@aab-as.dk

Eventteam:
Teamets primære opgave er at løse praktiske og administrative opgaver i forbindelse med AaB’s hjemmekampe på Aalborg Portland Park. Du vil blive en del af et dynamisk og energisk team, der arbejder tæt sammen for at skabe en fantastisk oplevelse for vores fans og gæster.

 • Forberedelse og opsætning før kampene
 • Aktivering for partnere
 • Håndtering af administrative opgaver relateret til kampdage
 • Klubbesøg
 • Aktiviteter i pausen 
 • Aktiviteter for børn i fanzonen 
 • Løsning af ad hoc-opgaver som der opstår på kampdagen

Kontaktperson: Maiken Andersen, aktiverings- og marketingkoordinator, e-mail: ma@aab-as.dk

Merchandise:
Som medarbejder i AaB Shoppen vægtes god, smilende og hurtig service højt. Arbejdsopgaverne består i at sælge AaB-merchandise i klubbens fysiske butikker på kampdage og til særlige events uden for kampdage. I AaB Shoppen sætter vi en ære i at klæde AaB-fans på til at støtte klubben, og som medarbejder får du mulighed for at komme med input til fremtidigt merchandise til AaB’s store fanscene.

Kontaktperson: Michael Meelsen Nielsen, fan- og merchandiseansvarlig/SLO, e-mail: mmn@aab-as.dk 

Billetsalg:
Som medarbejder på AaB’s billetteam er du ofte én af de første medarbejdere, som vores tilskuere møder. Vi sætter en stor ære i at servicere alle tilskuere med et smil og sikre dem en god oplevelse på Aalborg Portland Park.

Opgaverne i jobbet vil hovedsageligt bestå i at servicere fans og samarbejdspartnere i forhold til salg af billetter samt besvarelse af de spørgsmål og henvendelser omkring AaB, der måtte opstå på kampdage.

Kontaktperson: Mikkel Kallestrup Johansen, kundeservice/IT- og billetansvarlig, e-mail: mkj@aab-as.dk

Hospitality:
Opgaverne i jobbet vil hovedsagelig bestå i at servicere vores VIP-gæster og vil blandt andet være:

 • Check ind
 • Seating af gæster
 • Tjek af armbånd
 • Klargøring og oprydning
 • Spillerspisning efter kampen

Kontaktperson: Birgitte Cassebaum Nielsen, hospitalityansvarlig, e-mail: bin@aab-as.dk 

Vi kan tilbyde:   

Alle stillinger er lønnet.

AaB A/S er som arbejdsplads kendetegnet ved et højt humør og et godt sammenhold, hvor alle arbejder sammen om at nå de fælles mål, og minimum to gange årligt inviteres kampdagspersonalet til sociale arrangementer. 

Er ovenstående noget for dig, så skynd dig at sende en ansøgning & CV afsted, hvor du fortæller lidt om dig selv, hvad du har lavet og hvorfor det lige netop skal være dig, vi vælger. Du bedes sende din ansøgning via formularen på dette link.

Bemærk: Du skal som minimum være 18 år.

Ansøgningsfrist: Ansøgninger behandles løbende, og vi tillader os at deaktivere jobopslaget, når vi har fundet de rette kandidater. Send derfor gerne din ansøgning hurtigst muligt. Alle ansøgere får naturligvis svar på deres ansøgning.

Tags på denne nyhed

OB-kamp spilles i Middelfart

2. juli 2024 kl. 15:00 af Brian Andersen

Stadig spilles der de aftalte tre gange 45 minutter.

Senest AaB var på besøg på Middelfart Stadion, var i november 2022, hvor den lokale klub blev besejret 2-1 i en pokalottendedelsfinale efter AaB-scoringer af Allan Sousa og Louka Prip.

Dysten mod OB er den anden af tre testkampe for AaB i forberedelsesfasen til 3F Superligaen.

Tags på denne nyhed

AaB skriver kontrakt med Jong PSV-profil

2. juli 2024 kl. 08:15 af Brian Andersen

21-årige Mylian Jimenez har været en del af den mangedobbelte og nykårede mesterklub PSV Eindhoven siden han i 2011 var bare otte år.

Senest har Mylian Jimenez befundet sig på klubbens mandskab i den næstbedste hollandske fodboldrække, hvor det er blevet til 56 officielle kampe, heraf 32 i den forgangne sæson.

Herudover er den centrale midtbanespiller noteret for 21 ungdomslandskampe og to scoringer for Holland.

AaB’s sportsdirektør Ole Jan Kappmeier glæder sig over forstærkningen:

- Mylian Jimenez er en spiller, vi har fulgt i adskillige måneder, og vi er glade for, at det er lykkedes at hente ham til AaB.

- Mylian er en teknisk dygtig spiller med en god venstrefod, som mestrer både de korte og de lange pasninger, og i det hele taget er han meget komfortabel på bolden, fortæller Ole Jan Kappmeier.

- Samtidig er et meget aggressivt presspil en del af hans repertoire, og han dækker med sine kompetencer et stort område på banen, hvor han kan blive en gevinst for os både på sekser- og otterpositionen, siger Ole Jan Kappmeier.

Mylian Jimenez ser frem til at fortsætte karrieren i Aalborg og AaB:

- Jeg er rigtig, rigtig glad for at komme til AaB, og jeg glæder mig meget til at repræsentere klubben og spille foran fansene på det flotte stadion i Aalborg. Men lige nu ser jeg i første omgang frem til at møde holdkammeraterne, komme ud på træningsbanen og præstere.

- Efter mange år i PSV var jeg klar til at prøve noget nyt, og her passede AaB perfekt til mig. Det er en klub, der spiller på højeste niveau i en god fodboldnation i Europa, og samtidig har jeg fået et godt indtryk af AaB som en hjertevarm klub i en dejlig by. Så kan man ikke bede om mere, lyder det fra Mylian Jimenez.

- Jeg håber, at vi som hold sammen kan levere en god sæson, vinde så mange kampe som muligt og begejstre fansene. Det vil jeg i hvert fald gøre mit for at bidrage til, og med mine colombianske rødder har jeg fået en masse energi, passion og vilje, som jeg vil bringe ind på banen for at hjælpe holdet bedst muligt, bedyrer Mylian Jimenez.

Mylian Jimenez får trøje nummer 6 i AaB og træner med truppen allerede i formiddag.

Tags på denne nyhed
'