AaB skriver kontrakt med Jong PSV-profil

2. juli 2024 kl. 08:15 af Brian Andersen

21-årige Mylian Jimenez har været en del af den mangedobbelte og nykårede mesterklub PSV Eindhoven siden han i 2011 var bare otte år.

Senest har Mylian Jimenez befundet sig på klubbens mandskab i den næstbedste hollandske fodboldrække, hvor det er blevet til 56 officielle kampe, heraf 32 i den forgangne sæson.

Herudover er den centrale midtbanespiller noteret for 21 ungdomslandskampe og to scoringer for Holland.

AaB’s sportsdirektør Ole Jan Kappmeier glæder sig over forstærkningen:

- Mylian Jimenez er en spiller, vi har fulgt i adskillige måneder, og vi er glade for, at det er lykkedes at hente ham til AaB.

- Mylian er en teknisk dygtig spiller med en god venstrefod, som mestrer både de korte og de lange pasninger, og i det hele taget er han meget komfortabel på bolden, fortæller Ole Jan Kappmeier.

- Samtidig er et meget aggressivt presspil en del af hans repertoire, og han dækker med sine kompetencer et stort område på banen, hvor han kan blive en gevinst for os både på sekser- og otterpositionen, siger Ole Jan Kappmeier.

Mylian Jimenez ser frem til at fortsætte karrieren i Aalborg og AaB:

- Jeg er rigtig, rigtig glad for at komme til AaB, og jeg glæder mig meget til at repræsentere klubben og spille foran fansene på det flotte stadion i Aalborg. Men lige nu ser jeg i første omgang frem til at møde holdkammeraterne, komme ud på træningsbanen og præstere.

- Efter mange år i PSV var jeg klar til at prøve noget nyt, og her passede AaB perfekt til mig. Det er en klub, der spiller på højeste niveau i en god fodboldnation i Europa, og samtidig har jeg fået et godt indtryk af AaB som en hjertevarm klub i en dejlig by. Så kan man ikke bede om mere, lyder det fra Mylian Jimenez.

- Jeg håber, at vi som hold sammen kan levere en god sæson, vinde så mange kampe som muligt og begejstre fansene. Det vil jeg i hvert fald gøre mit for at bidrage til, og med mine colombianske rødder har jeg fået en masse energi, passion og vilje, som jeg vil bringe ind på banen for at hjælpe holdet bedst muligt, bedyrer Mylian Jimenez.

Mylian Jimenez får trøje nummer 6 i AaB og træner med truppen allerede i formiddag.

Tags på denne nyhed

AaB+ udvides med ekstra træningspas i Aalborg KFUM

1. juli 2024 kl. 16:55 af Rasmus Estrup

I tirsdags åbnede salget af træningstilbuddet AaB+ i både Aalborg KFUM og Skibsby-Højene I.F. for nordjyske U/8-, U/9- og U/10-spillere. Træningstilbuddene for U/9 og U/10 i Aalborg KFUM blev straks udsolgt.

Derfor udvides AaB+ for U/9 og U/10 i Aalborg KFUM nu med endnu et ugentligt træningspas, så børn, der ikke har nået at få en plads i første omgang, kan sikre sig plads på et nyt hold, der træner fredage mellem kl. 17.45 og 18.45.

På U/8 i Aalborg KFUM samt på alle træningspas i Skibsby-Højene I.F. er der stadig få pladser tilbage med træningstid fredage fra kl. 16.30 til 17.30. Der tilbydes i denne omgang ikke yderligere hold i Skibsby-Højene I.F.

Ekstra træningstilbud gennem AaB+
AaB+ er et træningskoncept for nordjyske børn fra U/8 til U/10 uanset niveau. Med AaB+ får de deltagende børn mulighed for at få ekstra træning gennem AaB Akademiet. 

Træningerne skal ses som et supplement til den faste træning hjemme i egen klub, og efterårets træninger i AaB+ foregår igen både hos partnerklubberne Aalborg KFUM og Skibsby-Højene I.F. Børn fra samtlige af AaB's nordjyske partnerklubber kan tilmelde sig.

AaB+ har fokus på udvikling af børnenes motoriske og tekniske færdigheder. Træningerne vil have en varighed af 60 minutter, og træningsmetoderne tager afsæt i AaB Akademiets syn på børnetræning.

AaB Akademiet inddeler som udgangspunkt træningsgrupperne efter årgange, så U/8-spillerne (årg. 2017) træner i én gruppe, U/9-spillerne (årg. 2016) i en anden gruppe og U/10-spillerne (årg. 2015) i en tredje gruppe. AaB Akademiet forbeholder sig dog retten til at justere træningsgrupperne for bedst muligt at sikre, at alle børn udfordres på et passende niveau og sikres den bedst mulige oplevelse. AaB+ gælder kun for disse årgange, og barnet skal tilmeldes i den retmæssige årgang.

I efteråret 2024 foregår AaB+ i partnerklubberne Aalborg KFUM og Skibsby-Højene I.F. (SHI) i Hjørring på fredage mellem kl. 16.30-17.30 for træningspas 1, mens træningspas 2 for U/9- og U/10-spillere i Aalborg KFUM altså ligger i tidsrummet 17.45-18.45.

Træningen foregår på følgende fredage: 9. august (SHI), 16. august (KFUM/SHI), 23. august (KFUM/SHI), 30. august (KFUM/SHI), 6. september (KFUM/SHI), 13. september (KFUM/SHI), 20. september (KFUM/SHI), 27. september (KFUM/SHI), 4. oktober (KFUM/SHI), 11. oktober (KFUM/SHI), 25. oktober (KFUM/SHI), 1. november (KFUM/SHI) og 8. november (KFUM).

Prisen for deltagelse i efterårssæsonen 2024 er 1.199 kr. for hele forløbet. Tilmelding foregår via www.billet.aabsport.dk.

Der er et begrænset antal pladser, og tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet i den årgang, man tilhører.

Alle spørgsmål vedrørende AaB+ samt tilmelding bedes rettes til Steen Ammundsen på sa@aab-as.dk.

Tags på denne nyhed

Bomholt udtaget til U/19 EM

1. juli 2024 kl. 14:05 af Rasmus Estrup

For første gang nogensinde er det danske U/19-landshold kvalificeret til EM-slutrunden, og med i truppen er Mads Bomholt. 

Danskernes første kamp ved slutrunden spilles mod Spanien 16. juli. Tre dage senere følger et opgør mod Frankrig, inden sidste gruppespilskamp spilles 22. juli mod Tyrkiet. 

Mads Bomholt har indtil videre spillet tre kampe for U/19-landsholdet og scoret to mål. 

Tags på denne nyhed

Arnórsson forlænger og overgår til fuldtidsprofessionel kontrakt

1. juli 2024 kl. 12:18 af Brian Andersen

Nu overgår den 17-årige islandske U/20-landsholdsspiller ligesom Bomholt og Davidsen på en fuldtidsaftale, der for Arnórssons vedkommende løber til 30. juni 2027.

Nóel Atli Arnórsson fik i august 2023 i en alder af 16 år og 319 dage sin debut på AaB’s førstehold som den 11. yngste nogensinde siden 1885.

Nóel Atli Arnórsson kom til AaB som 11-årig fra partnerklubben Aalborg KFUM.

AaB’s sportsdirektør Ole Jan Kappmeier udtaler:

- Nóel er endnu en spiller fra vores eget akademi, som har gjort sig fortjent til en fuldtidsaftale. Han er en spiller, der passer godt ind i vores strategi, og hans udvikling i løbet af de seneste måneder har været enestående, og han er ikke bange for at arbejde hårdt og forbedre sig selv dag for dag ved hele tiden at gøre noget ekstra.

- Som type er Nóel både ydmyg og meget moden, og han er en forsvarsspiller, der som oftest formår med sin forudseenhed at placere sig rigtigt, fremhæver Ole Jan Kappmeier og tilføjer:

- Samtidig er han meget omhyggelig i sin boldomgang, og alt dette tilsat en stærk mentalitet betyder, at han bliver meget spændende at følge fremover.

Den venstrebenede midterforsvarer, der indtil videre er noteret for 16 U-landskampe, glæder sig ligeledes over sin nye aftale:

- Jeg er sindssygt glad og superstolt over at få en fuldtidsaftale for de næste tre år med en stor klub som AaB. Det er det, jeg har knoklet for, siden jeg kom hertil, og det viser også, at klubben tror på mig.

- Da jeg blev en del af transitionsgruppen sidste efterår, havde jeg ikke troet, at jeg allerede nu ville have spillet ti førsteholdskampe. Det har været lærerigt, og de mere erfarne forsvarsspillere har været rigtig gode til at dele tips og tricks med mig, fortæller Nóel Atli Arnórsson.

- Nu glæder jeg mig over at være en fast del af Superligatruppen, og så skal jeg fortsætte min udvikling og blive ved med at lægge på. Jeg kommer til at give alt, hvad jeg har på træningsbanen og vise, at jeg gerne vil spille, fastslår Nóel Atli Arnórsson.

For AaB er Nóel Atli Arnórsson, som han selv nævner, allerede noteret for ti officielle kampe.

AaB TV: Hobro I.K.-AaB 1-1

30. juni 2024 kl. 07:13 af Rasmus Estrup

Lørdag gæstede vi Als Stadion i sæsonens første testkamp mod Hobro I.K., og opgøret endte 1-1 efter en tidlig Hobro-scoring af Richmond Gyamfi og en udligning i anden halvleg af Kasper Jørgensen. 

22 af vores spillere fik hver 45 minutter, og det var således to forskellige hold, der stillede op i første og anden halvleg. 

I første halvleg havde Mathias Jørgensen tidligt en stor mulighed, der gik lige forbi, mens vores målmand Vincent Müller måtte hive en fin fodparade frem, inden Hobro I.K. bragte sig i front i 11. minut. 

Vincent Müller måtte yderligere to gange inden pausen hive fine redninger frem på gode muligheder til gæsterne, mens Andres Jasson stod for vores største chance inden pausen, men amerikaneren sparkede over efter et godt opspil. 

Efter pausen kontrollerede vi kampen fuldstændigt med flere store chancer til følge. Kelvin John måtte se Hobro-keeperen hive en flot redning frem, Oliver Ross kunne se stolpen stå i vejen for et flot langskud, mens også Milan Makaric kom til to gode muligheder. 

Udligningen faldt i 78. minut, da Kasper Jørgensen sparkede en god assist fra Oliver Ross i nettet til slutresultatet 1-1. 

Se et fyldigt sammendrag af kampen i videoen øverst og hør fra målscorer Kasper Jørgensen og cheftræner Menno van Dam. 

'