AaB og Makaric afslutter samarbejdet

10. juli 2024 kl. 09:00 af Brian Andersen

I sidste sæson var angriberen udlejet til FK Borac Banja Luka i Bosnien-Hercegovina.

AaB’s sportsdirektør Ole Jan Kappmeier udtaler:

- I al sin enkelhed er vi sammen med Milan blevet enige om, at den bedste fælles løsning lige nu er at ophæve kontrakten.

- Vi vil gerne takke Milan for hans indsats for AaB og ønsker ham og familien alt det bedste fremtiden, siger Ole Jan Kappmeier.

Fra Milan Makaric lyder det:

- Jeg vil gerne takke alle i klubben for vores tid sammen. Det har været en stor oplevelse for mig.

- Jeg har mødt mange fantastiske mennesker i klubben og blandt spillerne. AaB har også utrolige fans, som jeg blev forelsket i lige fra min første kamp for AaB. Med en sådan støtte fra tribunerne tror jeg, at AaB får en succesfuld sæson. AaB fortjener at spille med om de gode placeringer hvert år, og det ønsker jeg klubben af hele mit hjerte. Tak for alt – I har fået endnu en fan i mig, erklærer Milan Makaric.

Milan Makaric opnåede 41 officielle kampe og 11 scoringer for AaB.

Nytilkomne John Iredale vil efter afskeden med Milan Makaric overtage trøje nummer 19 i AaB.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Mød John Iredale

9. juli 2024 kl. 11:56 af Rasmus Estrup

John Iredale, der debuterede på Australiens landshold tidligere på året og er noteret for to landskampe og en scoring, indgik i går en treårig aftale med AaB. 

Den 24-årige angriber skiftede i 2017 fra Sydney FC til SC Heerenveen, hvorfra han også kender cheftræner Menno van Dam. 

Fra 2019 til nu har John Iredale været i tysk fodbold hos henholdsvis VfL Wolfsburg, SC Paderborn og senest SV Wehen Wiesbaden, og nu er han altså blevet en del af Hele Nordjyllands Hold. 

Mød vores nye australier i dette indslag. 

Tags på denne nyhed

AaB henter Marc Nielsen fra januar

9. juli 2024 kl. 10:00 af Brian Andersen

Den 23-årige bornholmer skiftede til Hvidovre I.F. som ungdomsspiller, og for klubbens bedste mandskab er det allerede blevet til 87 officielle kampe og 13 assists.

AaB’s sportsdirektør Ole Jan Kappmeier glæder sig over den fremtidige tilføjelse:

- Marc Nielsen er en spiller, der sin unge alder til trods allerede har stor erfaring fra højt niveau, og han vil, når han tiltræder, bidrage øjeblikkeligt med både soliditet og stabilitet.

- Vi ser Marc som en holdspiller, der er meget allround i sine kompetencer, og vi tror på, at han i vores miljø og spillestil kan udvikle sig yderligere, hvorfor vi ser frem til, at han tilslutter sig vores trup, lyder det fra Ole Jan Kappmeier.

Marc Nielsens kontrakt med AaB gælder indtil 30. juni 2028, og han får ved sin ankomst trøje nummer 5.

(Foto: Hvidovre I.F.).

Tags på denne nyhed

Australsk landsholdsangriber til AaB

8. juli 2024 kl. 18:30 af Brian Andersen

I 2017 skiftede John Iredale som ungdomsspiller fra Sydney FC til SC Heerenveen, hvor han opholdt sig i to sæsoner, før karrieren trods 19 mål i 33 kampe for den hollandske klubs U/21- og U/19-hold fortsatte i Tyskland.

Her har tiden siden 2019 budt på VfL Wolfsburg, SC Paderborn og senest SV Wehen Wiesbaden som destinationer. Hos sidstnævnte bød 72 officielle kampe på 15 scoringer og fem assists, mens det for VfL Wolfsburgs næstbedste mandskab blev til 14 scoringer og fire assists i 21 optrædener.

Efter fire U-landskampe kom debuten også i marts i år på Australiens A-landshold, hvor spilletid i to VM-kvalifikationskampe har resulteret i en enkelt fuldtræffer.

AaB’s sportsdirektør Ole Jan Kappmeier udtaler:

- John Iredale er en kropsstærk angriber, der er aggressiv i sit presspil og en god afslutter i boksen med både hovedet og begge ben.

- Dertil er han ydmyg og har en karakter, der passer til klubben og gruppen og den måde, vi gerne vil spille på, og de signaler vi gerne vil sende fra banen og ud på tribunerne, siger Ole Jan Kappmeier.

John Iredale supplerer:

- Jeg arbejdede med Menno (van Dam, AaB’s cheftræner, red.) som ungdomsspiller i SC Heerenveen, og da jeg fik mulighed for at arbejde med ham igen, vidste jeg med det samme, at jeg skulle forfølge den, og jeg er meget glad for at få muligheden for det i AaB, der er en stor klub i Danmark.

- Jeg har hørt, at der er stor opbakning til holdet, og jeg glæder mig til at se alle fansene på tribunerne, når sæsonen starter om et par uger. Jeg kommer til at arbejde hårdt for klubben og bidrage til holdet ved at score mange mål. Det er, derfor jeg er her, lyder det fra John Iredale.

- Derudover har jeg fået et godt indtryk af klubbens faciliteter. Det er et meget professionelt miljø, som jeg er sikker på, at jeg kan udvikle mig i, og jeg glæder mig til at tage de næste skridt i min fodboldudvikling her. Tidligere på året fik jeg debut for Australiens landshold, og med skiftet hertil er det også min ambition at kunne hæve mit niveau, så jeg i fremtiden kan være en fast del af landsholdet.

John Iredale får trøje nummer 29 i AaB.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Pierre Gillo er Head of Performance

8. juli 2024 kl. 17:16 af Rasmus Estrup

Tyske Pierre Gillo, der efter syv et halvt år i Hamburger SV er kommet til AaB, har fået rollen som Head of Performance i klubben.

Han skal i samarbejde med alle nuværende specialister være med til at optimere udviklingen inden for alt fra det sundhedsfaglige til den fysiske træning, det ernæringsmæssige aspekt og den mentale del. Både for 3F Superligaholdet og AaB Akademiet. 

I dette indslag fortæller Pierre Gillo nærmere om sin rolle i AaB og de første par uger i klubben. 

Tags på denne nyhed
'