AaB og Davidsen forlænger til 2028

27. juli 2024 kl. 09:00 af Rasmus Estrup

Kasper Davidsen, der kom til AaB fra partnerklubben Gug Boldklub som 12-årig, er denne sommer blevet en fast del af 3F Superligatruppen i AaB, og han har nu underskrevet en kontrakt med klubben frem til 30. juni 2028.

I sæsonpremieren mod FC Nordsjælland fik han sin første 3F Superligaoptræden, og i alt er Kasper Davidsen indtil videre noteret for fem officielle kampe for AaB.

Sportsdirektør James Gow udtaler:

- AaB Akademiet er en af hjørnestenen i vores strategi, og vi elsker at kunne sende lokale spillere fra AaB Akademiet op på 3F Superligaholdet, når de er gode nok og har gjort sig fortjent til det. ”Kalle” er et godt eksempel på en spiller, der kommer fra en af vores partnerklubber for dernæst at gå hele vejen op gennem akademiet og nu præstere godt på 3F Superligaholdet.

- ”Kalle” har udover gode tekniske færdigheder en stor motor, han er stærk i erobringsspillet og så har han et godt blik for det fremadrettede spil. Det seneste år har han taget store skridt i sin udvikling, og særligt i slutningen af foråret og denne sommeropstart har han vist meget lovende takter. Derfor glæder vi os over, at han skal fortsætte sin udvikling på 3F Superligaholdet i de kommende år, siger James Gow.

Akademichef for AaB Akademiet, Mathias Krogh, supplerer:

- Siden vi scoutede ham i Gug Boldklub, og han takkede ja til et klubskifte til AaB Akademiet, har ”Kalle” været anset som en spiller med et enormt potentiale kombineret med stor udviklingsiver. Han har altid bidraget til det samlede miljø i og omkring AaB Akademiet, og det så vi også så sent som i onsdags, hvor han stod og tog imod alle nye spillere på akademiet.

- Derfor er vi på AaB Akademiet enormt glade for, at ”Kalle” nu forlænger sin kontrakt med AaB og derved kan blive en fremtidig kulturbærer i hele klubben. Alle på AaB Akademiet er stolte over at have været en del af Kaspers udvikling, og vi ser frem til at følge ham på Aalborg Portland Park, siger Mathias Krogh.

Kasper Davidsen, der i landsholdssammenhæng er noteret for to U/16-landskampe, glæder sig over at have de næste fire år på plads på Hornevej. 

- Det er kæmpestort. Jeg er en Aalborg-dreng og bor ti minutter fra Hornevej, så det er jo det her, jeg har drømt om, og da jeg kom ind på AaB Akademiet, var det det her, jeg sigtede efter. Så jeg er meget glad og stolt.

- Jeg synes virkelig, man kan mærke, at klubben er begyndt at satse endnu mere på akademiet. Der bliver lagt flere ressourcer i det, og AaB viser, at det er en klub, der vil bruge akademispillerne, og det er rigtig fedt at se, når man spiller på akademiet, siger Kasper Davidsen og fortsætter: 

- At jeg startede inde i sæsonpremieren mod FC Nordsjælland, var vildt stort, og jeg er rigtig glad for de chancer, jeg får. Nu håber jeg, at jeg i denne sæson kan slå mig fast, få godt med spilletid og fortsætte min udvikling, slutter AaB’s nummer 16.

Kasper Davidsen og holdkammeraterne er i morgen tilbage på Aalborg Portland Park, hvor Silkeborg I.F. kommer på besøg kl. 16.00.

Tags på denne nyhed

Kom på Aalborg Portland Park søndag

26. juli 2024 kl. 15:48 af Rasmus Estrup

Kampinfo for AaB-Silkeborg I.F.

Spillerunde: 2
Spilledato: Søndag 28. juli 2024
Kick-off: Kl. 16.00
Dørene åbner: Kl. 14.30
3F Fanzonen åbner: Kl. 13.30
Dommer: Jakob Kehlet

Flere end 9.000 har billet - 3.000 på Vesttribunen
Gør som flere end 9.000 andre og køb billetter til sæsonens første hjemmekamp i 3F Superligaen på Aalborg Portland Park mod Silkeborg I.F. på www.billet.aabsport.dk eller i billethusene på Aalborg Portland Park, der åbner kl. 14.30 på søndag.

Alene på Vesttribunen har flere end 3.000 fans billet, så der er lagt op til en god stemning på søndag. 

Tidligere på ugen blev der åbnet for salg af billetter til A. Enggaard Tribunen, og dermed kan der købes billet til både Vesttribunen, Complea Tribunen, 3F Tribunen og A. Enggaard Tribunen. 

Tilhængere af Silkeborg I.F. skal købe billetter til udebaneafsnittet på 3F Tribunen via www.billet.aabsport.dk eller i billethusene, der åbner kl. 13.30. 

AaB gør opmærksom på, at det ikke er tilladt at udvise tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende.

Har du på kampdagen spørgsmål i forhold til billetter, kan du besøge billetinformationen, som ligger på hjørnet af Complea Tribunen og Vesttribunen. 

ASC kårer Sæsonens AaB’er 2023/2024 og udpeger æresmedlemmer
Umiddelbart inden kampstart vil AaB Support Club overrække en gave til den spiller, medlemmer af AaB Support Club har kåret til Sæsonens AaB’er 2023/2024.

Afsked med Ole Jan Kappmeier
Inden kampstart vil der også blive overrakt blomster til vores tidligere sportsdirektør Ole Jan Kappmeier, som 10. juli stoppede som sportsdirektør for i stedet at indtræde i bestyrelsen i AaB A/S.

Aktiviteter i 3F Fanzonen
3F Fanzonen bag Complea Tribunen åbner kl. 13.30 på søndag, hvor der vil være ansigtsmaling, Goal Station og en konkurrence fra 3F.

Fra kl. ca. 14.30 er der autografskrivning med et par spillere, der ikke er i kamptruppen.

Som altid kan du i fanzonen også købe lækker mad fra grillen, ligesom du kan købe vand, øl og slik i boderne. 

Køb de nye spillertrøjer i AaB Shoppen
I AaB Fanshop både i 3F Fanzonen og foyeren kan du blandt andet få fingrene i vores nye klubtrøje og andentrøje.

AaB Shoppen åbner i 3F Fanzonen kl. 13.30 og i foyeren kl. 14.00. Der vil i fanzonen også være en merchandisevogn fra kl. 14.45.

Fanmarch fra Jomfru Ane Gade
Vesttribunen arrangerer fælles opvarmning i Jomfru Ane Gade, hvorfra der er fælles march mod Aalborg Portland Park kl. 14.00. Læs mere om det her.  

Kør gratis med tog- og bus til kampen
I 2024 kan alle med en billet til kampen køre gratis med tog og busser fra Nordjyllands Trafikselskab på kampdage. 

Man skal blot vise sin kampbillet eller sit digitale sæsonkort i bussen eller toget for at kunne køre gratis med. Læs mere her.

 

Adgang til boder og toilletter i 3F Fanzonen under kampen
3F Fanzonens boder og toiletter er også tilgængelige under kampen. Dermed kan tilskuere på Vesttribunen anvende boder og toiletfaciliteter i fanzonen uden for Aalborg Portland Park, mens kampen spilles. 

Rygning er ikke tilladt
Det er ikke tilladt at ryge på Aalborg Portland Park. Det er muligt for tilskuere på Vesttribunen og Complea Tribunen at ryge uden for stadion i pausen.

Kontantløse boder åbner kl. 14.30
Boderne på Aalborg Portland Park åbner halvanden time før kampstart, hvor dørene også åbner. 

På hver tribune er der én bod, hvor der kan betales med kontanter. Ellers foregår betalingen kontantløst på Aalborg Portland Park. 

Transport
Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der ca. fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering
Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der ca. ti minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold
Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

AaB’s klubtrøje kåret som 3F Superligaens flotteste

26. juli 2024 kl. 13:59 af Rasmus Estrup

På søndag optræder vi for første gang i vores nye klubdragt, og i dag er trøjen, som er skabt gennem et tæt samarbejde med italienske Macron, blevet kåret til den flotteste i 3F Superligaen af magasinet Euroman.

- Det italienske sportstøjsmærke (Macron, red.) er gået til opgaven med forståelse for, hvad der gør en stribet trøje pæn: striberne. De har holdt sig fra alt muligt fittelihut og eksperimentfælden, som ville sløre for det rene udtryk, der alle dage vil vinde på en stribet trøje – særligt i klassiske farver som rød og hvid, skriver Euroman blandt andet og roser også hovedpartner Arbejdernes Landsbanks aftryk på trøjen:

- Placeringen af Arbejdernes Landsbank-logoet er i vores verden en genistreg. Den er nemlig trukket helt op på brystkassen, lige under klublogoet, hvilket giver striberne, der løber under, den længde og tydelighed, som de fortjener.

Gennem det gode og tætte samarbejde med Macron er der til denne sæson skabt en rød-hvid klubdragt, som - ligesom den mørkeblå andentrøje - trækker tråde tilbage til klubbens grundlæggelse i 1885, i anledning af at AaB til maj næste år har 140-års jubilæum.

AaB blev oprindeligt skabt som en cricketklub, og på den rød-hvid-stribede klubdragt indgår et særligt jubilæumslogo, der viser vartegnet med to cricketbat, som tårnede over vores gamle klubhus på Eksercerpladsen i Aalborg. Ligeledes indgår initialerne fra AaB’s logo også i stribernes mønster.

Den rød-hvid-stribet krave med en knap i halsen giver trøjerne et klassisk præg og er inspireret af en af de tidligste rød-hvid-stribede AaB-trøjer, der blev båret, da klubben i 1907 vandt sit andet jyske mesterskab i fodbold. 

På ærmerne og i kraven er gyldne striber med henvisning til klubbens historiske meritter.

Skrifttypen i spillertrykket med navn og nummer på ryggen af trøjen er desuden inspireret af den skrifttype, der blev brugt ved indkaldelsen til AaB’s stiftende generalforsamling, som blev holdt på Hotel Royal 13. maj 1885. 

Du kan lige nu købe trøjen på www.aabshoppen.dk eller på søndag i AaB Shoppen i foyeren og 3F Fanzonen på Aalborg Portland Park.

Tags på denne nyhed

Billetsalg i gang til kampe mod Brøndby I.F. og AGF

26. juli 2024 kl. 10:00 af Rasmus Estrup

www.billet.aabsport.dk kan du nu købe billetter til de kommende hjemmekampe mod Brøndby I.F. søndag 18. august kl. 18.00 og mod AGF fredag 23. august kl. 20.00.

Vores billetabonnenter har siden onsdag kl. 10.00 haft førsteret på billetter til kampen, men nu er billetsalget åbent for alle AaB-tilhængere på www.billet.aabsport.dk, hvor du naturligvis også kan købe billet til sæsonens første hjemmekamp, der spilles på søndag kl. 16.00 mod Silkeborg I.F. En kamp flere end 9.000 allerede har billet til. 

Til kampene mod AGF og Brøndby I.F. varetager de to udehold selv billetsalget til udebaneafsnittet. AaB gør desuden opmærksom på, at tilskuere der udviser tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten.

Hop ind på www.billet.aabsport.dk og køb billetter til kampene. Samme sted kan du også blive sæsonkortholder eller billetabonnent. 

For hver tilskuer til alle 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park i efteråret donerer AaB og Arbejdernes Landsbank i fællesskab 2 kr. til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2024 går ubeskåret til Wintherhjælpen. Læs mere her.

Tags på denne nyhed

Wintherhjælpen modtager Hele Nordjyllands Håndsrækning

26. juli 2024 kl. 09:00 af Rasmus Estrup

For hver tilskuer til 3F Superligahjemmekampe på Aalborg Portland Park i efteråret 2024 donerer AaB og Arbejdernes Landsbank gennem Hele Nordjyllands Håndsrækning to kr. til et godt formål i Nordjylland. Gennem en afstemning har AaB’s fans valgt, at efterårets modtager bliver Wintherhjælpen.

AaB grundlagde Hele Nordjyllands Håndsrækning i 2015, hvor der blev givet én kr. pr. tilskuer til et godt formål. Fra 2017 til og med foråret 2022 støttede Spar Nord Fonden op om prisen, så beløbet blev fordoblet, og siden efteråret 2022 har Arbejdernes Landsbank støttet Hele Nordjyllands Håndsrækning. I alt er der doneret flere end 1,9 millioner kr. gennem Hele Nordjyllands Håndsrækning til gode formål i Region Nordjylland.

Denne sommer var det et udvalg med repræsentanter fra AaB, Arbejdernes Landsbank, AaB Support Club og seneste modtager af Hele Nordjyllands Håndsrækning, De Frivillige på Aalborg Universitetshospital, der gennemgik et bredt felt af gode ansøgere og valgte, at de tre kandidater til efterårets pris skulle være Mødrehjælpens lokalforening i Aalborg, Wintherhjælpen og Det Kærlige Måltid i Aalborg.

Fra mandag 22. juli til torsdag 25. juli kl. 12.00 har de tre kandidater været til afstemning blandt AaB’s fans, og med 44 procent af stemmerne har fansene valgt, at Wintherhjælpen skal være efterårets modtager.

Hvem er Wintherhjælpen?
Wintherhjælpen er en forening med ca. 35 frivillige, der hjælper socialt udsatte familier med børn i blandt andet Aalborg og Thy. Wintherhjælpen uddeler for eksempel julekurve med julemad og julegaver til de socialt udsatte familier. Sidste år fik 200 familier en julekurv fra Wintherhjælpen.

Hvert år i skolernes sommerferie afholder Wintherhjælpen også Børnenes Dag på Egholm, hvor ca. 240 børn fra socialt udsatte familier får en hyggelig dag med masser af aktiviteter.

- Vi er utrolig beærede og stolte over, at det er os, som fansene har peget på. Det betyder bare, at vi kan hjælpe endnu flere familier og komme ud med endnu flere julekurve i år, og det er helt fantastisk, siger stifter af Wintherhjælpen, Lars Winther.

- Jeg har været AaB-mand, siden klubben var i 3. division, og at det er AaB-fans, der har stemt på os, er jeg utrolig stolt af. Det gør mig meget rørt, at andre også ser en værdi i den indsats, vores frivillige gør for at hjælpe en masse familier, og med Hele Nordjyllands Håndsrækning kommer vi til at kunne glæde endnu flere, siger Lars Winther.

AaB’s administrerende direktør Michael Tuxen Boll udtaler:

- Vi er meget stolte af igen at kunne støtte et godt, velgørende formål i Nordjylland gennem Hele Nordjyllands Håndsrækning, og med Wintherhjælpen som efterårets modtager er vi sikre på, at håndsrækningen kan være med til at gøre en stor forskel for mange familier, som blandt andet kan få en julekurv gennem Wintherhjælpen.

- Vi håber, at den store opbakning, vi mærkede i sidste sæson, bliver endnu større, nu hvor vi er tilbage i 3F Superligaen, og jo flere folk vi får på Aalborg Portland Park, jo større bliver donationen også. Så lad os håbe, at vi får fyldt tribunerne godt op. Både for spillernes, klubbens og Wintherhjælpens skyld, siger Michael Tuxen Boll.

Når efterårssæsonen i 3F Superligaen er afsluttet, vil donationen bliver opgjort og overrakt til Wintherhjælpen.

Tidligere modtagere af Hele Nordjyllands Håndsrækning:
Baglandet Aalborg - velgørenhedstrøje 2023/2024 – 22.500 (100 kr. pr. solgt trøje)
De Frivillige på Aalborg Universitetshospital - forår 2024 – 106.498 kr. (2 kr. pr. tilskuer)
RAV (Rådgivnings- og Aktivitetstilbud Vendsyssel) - efterår 2023 - 131.180 kr. (2 kr. pr. tilskuer)
BHOV, Aalborg – velgørenhedstrøje 2022/2023 – 30.200 kr. (100 kr. pr. solgt trøje)
Café Parasollen, Aalborg – forår 2023 – 139.040 kr. (2 kr. pr. tilskuer)
Safe House, Aalborg – efterår 2022 – 122.926 kr. (2 kr. pr. tilskuer)
Idræt For Sindet, Hjørring – velgørenhedstrøje 2021/2022 – 42.000 kr. (100 kr. pr. solgt trøje)
Carpe Diem, Aalestrup - forår 2022 - 155.266 kr. (2 kr. pr. tilskuer)
FrivilligAalborg - 2020 og 2021 - 172.138 kr. (2 kr. pr. tilskuer)
Personaleforeningerne ved Aalborg Universitetshospital og Regionshospitalet Vendsyssel – velgørenhedstrøje 2020 – 40.000 kr. (100 kr. pr. solgt trøje)
Gestus Nord – velgørenhedstrøje 2019 – 41.400 (100 kr. pr. solgt trøje)
Barnets Blå Hus i Vesthimmerland – efterår 2019 – 112.196 kr. (2 kr. pr. tilskuer)
Skyggebørn – forår 2019 – 83.880 kr. (2 kr. pr. tilskuer)
AaB Support Club og AaB TIFO KAOS – velgørenhedstrøje 2018 - 38.400 kr. (100 kr. pr. solgt trøje)
Ønskeland – efterår 2018 – 108.652 kr.  (2 kr. pr. tilskuer)
Foreningen Grønlandske Børn – forår 2018 – 85.908 kr. (2 kr. pr. tilskuer)
Børn i sorg – Sorggrupperne i Aars – efterår 2017 – 109.850 kr. (2 kr. pr. tilskuer)
Veteran Oasen – velgørenhedstrøje 2017 – 90.000 kr. (100 kr. pr. solgt trøje)
Kildehuset Fountainhouse – forår 2017 – 31.249 kr. (1 kr. pr. tilskuer)
Broen Aalborg – efterår 2016 – 69.093 kr. (1 kr. pr. tilskuer)
Hjerterummet og Cykel20 – forår 2016 – 57.357 kr. (1 kr. pr. tilskuer)
The Back To Life Project – efterår 2015 – 66.410 kr. (1 kr. pr. tilskuer)
Headspace Aalborg – forår 2015 – 54.337 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Pr. dags dato er der i alt uddelt 1.910.480 kr. via Hele Nordjyllands Håndsrækning.

Tags på denne nyhed
'