Første testkamp spilles i morgen

18. januar 2024 kl. 16:23 af Rasmus Estrup

I morgen kl. 12.00 gælder det forårets første testkamp, når vi gæster 3F Superligaens førerhold, FC Midtjylland. Kampen er blevet flyttet til indendørsarenaen Stadome, der ligger på Hagelskærvej 41 i Ikast. 

Størstedelen af vores spillere vil få 30 minutters kamptræning i benene, mens enkelte efter planen skal have 45 minutters spilletid. Ligeledes vil der være spilletid til en række spillere fra AaB Akademiet.

Alle i førsteholdstruppen er som udgangspunkt udtaget til kampen, men Oliver Ross sidder over, da en flænge i benet efter en duel på træningsbanen holder ham ukampdygtig weekenden over.

FC Midtjylland livestreamer kampen med kommentatorer på fcm.dk og klubbens YouTube-kanal.

På AaB’s officielle konto på X - det tidligere Twitter - vil der være liveopdateringer i forbindelse med scoringer. Efterfølgende kan et referat af kampen læses på www.aabsport.dk, mens der lørdag følger et sammendrag af kampen.

Tags på denne nyhed

Outlet i AaB Shoppen 27. januar

18. januar 2024 kl. 07:48 af Rasmus Estrup

27. januar vil det i foyeren foran AaB Shoppen være muligt at finde AaB-merchandise til yderst favorable priser samt restpartier af merchandise som normalvis er udgået af sortimentet.

Vi ses til AaB Shoppens outlet lørdag 27. januar fra kl. 12.00-15.00 i foyeren på Aalborg Portland Park.

Husk også, at der på www.aabshoppen.dk lige nu er gang i januarudslaget. Se udvalget her.

Tags på denne nyhed

Preseason i Musikkens Hus er udsolgt

17. januar 2024 kl. 11:51 af Rasmus Estrup

Koncertsalen i Musikkens Hus bliver fyldt helt op, når vi i samarbejde med Arbejdernes Landsbank og Musikkens Hus holder preseason-arrangement onsdag 24. januar.

Preseason-arrangementet er forbeholdt vores sæsonkortholdere og samarbejdspartnere. I torsdags blev billetterne tilgængelige via Musikkens Hus’ billetsystem efter først-til-mølle-princippet, og nu er alle billetter til arrangementet revet væk.

Således har flere end 1.100 fans og samarbejdspartnere billet til næste uges store arrangement, der ledes af de to AaB-koryfæer Thomas Augustinussen og Kasper Risgård.

Såfremt nogle af dem, der har sikret sig billetter, melder tilbage, at de er blevet forhindret, kan der frem til arrangementet blive frigivet nogle pladser. Sker dette, vil det blive oplyst på www.aabsport.dk.

Program for aftenen:
Kl. 18.00: Dørene til Musikkens Hus åbner
- Mød spillertruppen og få autografer, hils på Theodor, køb merchandise fra AaB Shoppen, hør livemusik og køb drikkevarer og snacks

Kl. 19.00 - 19.45: Første halvleg
- Velkomst, interviews med akademichef Jacob Larsen samt spillerinterviews

Kl. 19.45 - 20.05: Pause 
- Mulighed for køb af drikke og snacks i foyeren

Kl. 20.05 - 21.00: Anden halvleg
- Indslag fra AaB’s Venner, oplæg fra den sportslige ledelse og spillerpræsentation

Tags på denne nyhed

AaB TV: Fysiske tests i samarbejde med AAU

17. januar 2024 kl. 08:42 af Rasmus Estrup

Som altid har opstartsfasen budt på en række fysiske tests for vores spillere, men denne vinter har det været lidt anderledes. 

For første gang har vi nemlig samarbejdet med Aalborg Universitets Institut for Medicin og Sundhedsteknologi. Hos Aalborg Universitet har spillerne været igennem såkaldte Golden Standard Tests, der giver mest præcise og korrekte resultater. 

Dette giver bedre grundlag for at kunne lave specifikke og individuelle træningsprogrammer for hver enkelt spiller for at øge den fysiske præstation hos hver enkelt. 

Hør mere om samarbejdet og testene i dette indslag fra AaB TV, der har interviewet AaB's fysiske træner Javier Agenjo og lektor ved Aalborg Universitets Institut for Medicin og Sundhedsteknologi, Rogerio Pessoto Hirata. 

Vesttribunen holder tøjindsamling på lørdag

16. januar 2024 kl. 15:29 af Rasmus Estrup

Siden 2018 har fanorganisationen Vesttribunen en gang årligt haft tøjindsamling til gavn for Aalborgs udsatte borgere. I år vil indsamlingen foregå lørdag 20. januar fra kl. 13.00 til 16.00 i fanzonen uden for Aalborg Portland Park. 

Igen i år bakker vi op om indsamlingen ved at donere jakker og træningstøj, ligesom der vil være gratis drikkevarer til alle, der kommer forbi for at støtte tøjindsamlingen.

Sammen med Vesttribunen opfordrer vi alle fans til at finde aflagt tøj frem fra skabet, så brugerne af Aalborgs varmestuer får noget varmt tøj i den kolde tid, vi er inde i.

Udover varmt tøj tager varmestuerne også meget gerne imod eksempelvis:
- Soveposer
- Jakker
- Støvler
- Trøjer
- Langt undertøj/skiundertøj
- Undertøj
- Sokker
- Hygiejneartikler

Find yderligere info om begivenheden her.

Tags på denne nyhed
'