Davidsen og Bomholt udtaget til U/19-landsholdet

9. februar 2024 kl. 12:58 af Rasmus Estrup

De to midtbanespillere fra AaB Akademiet er en del af U/19-landsholdstruppen på i alt 20 spillere, som fra 19. til 23. februar skal spille to venskabskampe mod Tjekkiet i Pinatar i Spanien.

Både Kasper Davidsen og Mads Bomholt har her i forårsopstarten været en fast del af træningerne med Hele Nordjyllands Hold og fået spilletid i samtlige testkampe i år. Begge spillere fik deres officielle AaB-debut i efteråret, og indtil videre er Mads Bomholt noteret for syv officielle kampe, mens Kasper Davidsen har én optræden bag sig. 

De to venskabskampe mod Tjekkiet spilles 20. februar og 22. februar. Begge kampe spilles på Pinatar Arena kl. 15.00. 

Kasper Davidsen har tidligere optrådt to gange for U/16-landsholdet, mens Mads Bomholt ikke tidligere har spillet reelle ungdomslandskampe, men i stedet haft to U/17 Future-landskampe, der er for spillere, som typisk ikke er kommet i vækstspurt og derfor kan være overmatchet i træning og kampe med spillere i samme årgang. 

Tags på denne nyhed

Tilmelding er åben til AaB+ for foråret 2024

9. februar 2024 kl. 12:00 af Rasmus Estrup

AaB+ er et træningskoncept for nordjyske børn fra U/8 til U/10 uanset niveau. Med AaB+ får de deltagende børn mulighed for at få ekstra træning gennem AaB Akademiet.

Træningerne skal ses som et supplement til den faste træning hjemme i egen klub, og forårets træninger i AaB+ foregår både hos partnerklubberne Aalborg KFUM og Skibsby-Højene I.F., men børn fra samtlige af AaB's nordjyske partnerklubber kan tilmelde sig.

AaB+ har fokus på udvikling af børnenes motoriske og tekniske færdigheder. Træningerne vil have en varighed af 60 minutter, og træningsmetoderne tager afsæt i AaB Akademiets syn på børnetræning.

AaB Akademiet inddeler som udgangspunkt træningsgrupperne efter årgange, så U/8-spillerne træner i én gruppe, U/9-spillerne i en anden gruppe og U/10-spillerne i en tredje gruppe. AaB Akademiet forbeholder sig dog retten til at justere træningsgrupperne for bedst muligt at sikre, at alle børn udfordres på et passende niveau og sikres den bedst mulige oplevelse.

I foråret 2024 foregår AaB+ i partnerklubberne Aalborg KFUM og Skibsby-Højene I.F. (SHI) i Hjørring på fredage mellem kl. 16.30-17.30.

Træningen foregår på følgende fredage: 8. marts (KFUM), 15. marts (KFUM/SHI), 22. marts (KFUM/SHI), 5. april (KFUM/SHI), 12. april (KFUM/SHI), 19. april (KFUM/SHI), 26. april (KFUM/SHI), 3. maj (KFUM/SHI), 17. maj (KFUM/SHI), 24. maj (KFUM/SHI), 31. maj (KFUM/SHI), 7. juni (KFUM/SHI) og 14. juni (SHI).

Prisen for deltagelse i forårssæsonen 2024 er 999 kr. for hele forløbet. Tilmelding foregår via www.billet.aabsport.dk eller via linkene herunder. 

Der er et begrænset antal pladser, og tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet.

Alle spørgsmål vedrørende AaB+ samt tilmelding bedes rettes til Steen Ammundsen på sa@aab-as.dk.

Tilmelding U/8 - Aalborg KFUM
Tilmelding U/8 - SHI i Hjørring

Tilmelding U/9 - Aalborg KFUM
Tilmelding U/9 - SHI i Hjørring

Tilmelding U/10 - Aalborg KFUM
Tilmelding U/10 - SHI i Hjørring

Tags på denne nyhed

AaB TV: Hvem betaler mest til bødekassen?

9. februar 2024 kl. 08:32 af Rasmus Estrup

Hvilke holdkammerat lægger flest penge i spillernes bødekasse?

Det forsøger fire duoer at besvare i denne lille video. 

Duoerne er Tim Prica og Younes Bakiz, Josip Posavec og Richard Odada, Oliver Ross og Malthe Højholt samt Melker Widell og Rody de Boer. 

Et par af de otte spillere bliver selv bragt i spil som mulige kandidater.

Ask brænder igennem

8. februar 2024 kl. 16:24 af Brian Andersen

I forberedelsesfasens tre første testkampe mod henholdsvis FC Dallas, Randers FC og FC Midtjylland er Daniel Ask startet inde på den centrale midtbane, hvor han generelt set har efterladt et godt indtryk med sin fine boldomgang og spilintelligens.

- Ja, det hele føles godt i et godt miljø, og selvom jeg også i Sverige spillede i den næstbedste række i sidste sæson, så er skiftet til AaB klart et skridt opad for mig. Både fordi AaB er en stor klub, men også fordi jeg kan mærke stor forskel både tempomæssigt og spillemæssigt, og jeg synes, vi har virkelig meget kvalitet i vores trup, fortæller Daniel Ask efter torsdagens første træningspas på den igangværende træningslejr i Estepona.

- Den fysiske form begynder også at være til stede, og med kun godt to uger indtil forårspremieren, så handler det om detaljer og om at finde den sidste skarphed, ligesom træningslejren er en kæmpe gevinst i bestræbelserne på at få relationerne på plads både på og uden for banen, forklarer Daniel Ask, som i den forgangne sæson i Sverige blev kåret til den bedste midtbanespiller i den næstbedste række, Superettan, hvorfra Ask var stærkt medvirkende til at sikre Västerås SK en suveræn oprykning til Allsvenskan.

Daniel Ask og AaB møder på søndag KFUM-Kameratene Oslo på La Quinta Football Center, og generalprøven til forårets kampe om point afvikles også mod en norsk modstander, når HamKam Fotball næste lørdag kommer til Aalborg.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Bedst i et realityprogram?

7. februar 2024 kl. 14:22 af Rasmus Estrup

Tim Prica og Younes Bakiz, Josip Posavec og Richard Odada, Oliver Ross og Malthe Højholt samt Melker Widell og Rody de Boer. 

Det er de fire duoer, som har fået til opgave at udpege, hvilken holdkammerat der ville være bedst i et realityprogram. 

Du kan se buddene fra de fire grupper i videoen øverst. 

'