AaB sælger Prica til IFK Norrköping

23. februar 2024 kl. 13:00 af Brian Andersen

Tim Prica kom til AaB fra Malmö F.F. i sommeren 2020 og har i den mellemliggende periode også været udlejet halvandet år til WSG Tirol. 

AaB’s sportsdirektør Ole Jan Kappmeier udtaler:

- Tim Prica har haft et indtrængende ønske om fast spilletid, hvilket vi, som tingene ser ud lige nu, ikke er i stand til at opfylde.

- Med flere folk i spil på nier-positionen har vi kompetent og hård konkurrence om pladserne, hvorfor det har givet mening for alle parter at realisere en transfer, da IFK Norrköping samtidig indfriede vores krav til en aftale, fortæller Ole Jan Kappmeier.

- Der skal ikke herske tvivl om, at vi har været glade for at have Tim Prica i AaB, hvor han altid vil være velkommen. Og for nu ønsker vi ham alt det bedste i sin nye klub, slutter Ole Jan Kappmeier.

Tim Prica er både vemodig og glad for sin nye udfordring:

- Jeg har virkelig været glad for min tid i AaB og Aalborg. Klubben og byen har altid været en stor del af mig. Derfor er det også vemodigt at sige farvel til så mange gode mennesker i og omkring klubben.

- AaB er en fantastisk klub, Aalborg er en fantastisk by og fansene har været fantastiske hele vejen igennem. Det er alt sammen noget, jeg kommer til at savne, og jeg ønsker AaB alt det bedste, siger en berørt Tim Prica og tilføjer:

- Nu ser jeg meget frem til at få mulighed for at spille for IFK Norrköping, der er en stor klub i Sverige, og jeg glæder mig til at kunne optræde for klubben i Allsvenskan.

Tim Prica opnåede 60 officielle kampe og 13 scoringer for AaB.

Tags på denne nyhed

Tyske influencere bliver en del af Sports Strategy Excellence 22, som er storaktionær i AaB

23. februar 2024 kl. 12:45 af Brian Andersen

For AaB indebærer det nye netværk blandt andet muligheden for en øget opmærksomhed og kendskabsgrad i både Tyskland og Danmark. Og dermed mulighed for positive afledte effekter på det kommercielle område.

ViscaBarca, Trymacs og Sascha Hellinger har tilsammen flere end seks millioner følgere på deres respektive platforme, og i morgen vil de være på besøg på Aalborg Portland Park, når AaB spiller topkamp mod Sønderjyske.

- Vi glæder os til at byde ViscaBarca, Trymacs og Sascha Hellinger velkommen på Aalborg Portland Park i morgen og glæder os til et fremtidigt samarbejde med dem gennem SSE22. Forhåbentlig kan de være med til at udbrede kendskabet om vores klub og vores historie, samtidig med at vi kan drage nytte af deres kompetencer, siger Jesper Dalum, der er midlertidig administrerende direktør i AaB, indtil Michael Tuxen Boll tiltræder om en uge, 1. marts 2024.

ViscaBarca er Tysklands største stadion-vlogger med 1,8 millioner abonnenter på YouTube, hvor han lægger stadion-vlogs op fra forskellige fodboldoplevelser i hele verden.

Trymacs har grundlagt en amatørklub med sine venner, og via livestreaming af deres egne hjemmekampe følger flere tusinde seere med på hans Twitch-kanal hver gang, og alene på Instagram har han 1,1 millioner følgere.

Sascha Hellinger står bag to YouTube-kanaler med flere end 3,4 millioner abonnenter og på Instagram har han 1,3 millioner følgere. Han er desuden vicepræsident i en klub i den nystartede tyske indendørsturnering Baller League.

Du kan i forsalg købe billetter til opgøret mod Sønderjyske her.

Tags på denne nyhed

Bomholt igen i aktion på U/19-landsholdet

23. februar 2024 kl. 07:58 af Rasmus Estrup

Det danske U/19-landshold mødte i går Tjekkiet i den anden af to venskabskampe i Pinatar i denne uge, og for anden gang var der spilletid til Mads Bomholt. 

Midtbanespilleren, der scorede to gange i tirsdagens 3-2-sejr, startede på bænken i går. Herfra kunne han se danskerne bringe sig foran med 3-1 umiddelbart inden hans indskiftning i 60. minut. Opgøret sluttede også 3-1. 

Akademispilleren har nu spillet to kampe for U/19-landsholdet med to mål til følge. 

Tags på denne nyhed

Otoa: Vi skal spille med høj intensitet

22. februar 2024 kl. 15:44 af Rasmus Estrup

Om to dage danner Aalborg Portland Park ramme om vores første NordicBet Ligakamp i 2024, og 19-årige Sebastian Otoa ser meget frem til at få genstartet sæsonen efter vinterpausen.

- Det bliver superfedt. Det er det, vi har trænet frem mod gennem hele opstarten, og det bliver rigtig dejligt at se fansene igen, siger den 199 cm høje forsvarsspiller.

Sebastian Otoa, der i sommer forlængede sin aftale med Hele Nordjyllands Hold til 2027, har indtil videre optrådt 23 gange for AaB’s førstehold, og i de seneste 11 NordicBet Ligakampe har han spillet samtlige 90 minutter.

I denne opstart har han også fået godt med spilletid i samtlige fem testkampe, hvoraf fire af kampene er vundet, og Sebastian Otoa har fået spilletid både i midterforsvaret og på backpositionen.

- Jeg synes, det har været en fed opstart, og det er fedt at blive prøvet på flere positioner, for det kan også udvikle mit spil, hvis jeg kan dække flere positioner. Som hold har vi fået bygget på i forhold til, hvad vi gerne vil, når vi har bolden. Samtidig har resultaterne i opstarten givet os motivation og en vinderfølelse, som vi gerne vil tage med ind i denne halvsæson, siger forsvarsspilleren.

Første kamp i forårssæsonen venter som nævnt på lørdag kl. 13.00, når Sønderjyske gæster Aalborg Portland Park i en direkte duel om førstepladsen, der lige nu besiddes af lørdagens gæster med ét points forspring. 

- Sønderjyske er et godt hold, der gerne vil spille fodbold og lægge et godt pres, så jeg tror, det bliver en god kamp.

- Vi vil gerne dominere spillet med bolden og spille med en høj intensitet. Forhåbentlig får vi også fansene med os gennem hele kampen, så vi sammen kan tage en sejr, slutter Sebastian Otoa.

Flere end 8.500 fans har allerede billet til kampen, og du kan købe billetter til opgøret på www.billet.aabsport.dk eller i billethusene på Aalborg Portland Park, som åbner kl. 11.30 på lørdag.

Tags på denne nyhed

Bliv klar til lørdagens topkamp

22. februar 2024 kl. 10:29 af Rasmus Estrup

Kampinfo for AaB-Sønderjyske

Spillerunde: 19
Spilledato: Lørdag 24. februar 2024
Kick-off: Kl. 13.00
Dørene åbner: Kl. 11.30
Fanzonen åbner: Kl. 11.00
Dommer: Jonas Bæk

8.500 har billet til forårspremieren
Flere end 8.500 fans har på forhånd sikret sig billet til årets første kamp på Aalborg Portland Park mod Sønderjyske, og du kan selv købe billetter på www.billet.aabsport.dk eller i billethusene på Aalborg Portland Park, der åbner kl. 11.30 på lørdag.

Tilhængere af Sønderjyske skal købe billetter til udebaneafsnittet på 3F Tribunen via www.billet.aabsport.dk. 

Har du på kampdagen spørgsmål i forhold til billetter, kan du besøge billetinformationen, som ligger på hjørnet af Complea Tribunen og Vesttribunen. 

Vis billet eller sæsonkort i AaB’s app - opdatering kræves
Ved indgangene kan man vise sin billet eller sit sæsonkort i AaB-appen. Det kræver, at man har opdateret AaB-appen til den seneste version.

Man kan også altid tilgå og vise sine billetter online på www.billet.aabsport.dk. 

Download AaB’s officielle app via App Store, hvor den findes under navnet “AaB Sport - AaB” eller Google Play under “AaB”. 

Fanzonen åbner kl. 11.00
Allerede fra kl. 11.00 vil der være aktiviteter i fanzonen. Her kan du prøve kræfter med en Goal Station og en Faxe Kondi Fan Can samt få ansigtsmaling i AaB-farver.

Som altid er det i fanzonen også muligt at købe lækker mad fra grillen samt Bogø Sandwich, ligesom du kan købe vand, øl og slik i boderne. 

Overrækkelse af Hele Nordjyllands Håndsrækning
Efterårets modtager af AaB’s pris Hele Nordjyllands Håndsrækning var RAV - Rådgivnings- og Aktivitetstilbud Vendsyssel, som efter de ni NordicBet Ligakampe i efteråret sikrede sig en donation på 131.180 kr.

Donationen vil i pausen af lørdagskampen blive overrakt til repræsentanter fra RAV.

Kør gratis med tog- og bus til kampen
Igen her i 2024 kan alle med en billet til kampen køre gratis med tog og busser fra Nordjyllands Trafikselskab på kampdage. Plusbussen kører lige til døren.

Man skal blot vise sin kampbillet eller sit digitale sæsonkort i bussen eller toget for at kunne køre grats med. Læs mere her.

AaB Fanshop åbner kl. 11.00
Som altid kan du i AaB Fanshop inden kampen blive klædt helt rigtigt på til forårssæsonen. 

Både AaB Fanshop i foyeren og i fanzonen åbner kl. 11.00 på lørdag, og her kan du blandt andet købe spillertrøjer, halstørklæder og meget andet merchandise. 

Du kan også besøge AaB Shoppen online på www.aabshoppen.dk

Fællesskab for alle - tilbud til børn
AaB og Spar Nord Fonden er gået sammen om et børnefællesskab på kampdage: “Fællesskab for alle”.

“Fællesskab for alle” foregår i Theodors Familiezone på Complea Tribunen, hvor de tilmeldte børn kan sidde under opsyn af pædagoger og pædagogstuderende kampen igennem.

Inden kampen bliver børnene hentet på et mødested i AaB’s fanzone af pædagoger og pædagogstuderende, som til hver kamp vil sørge for, at de tilmeldte børn i folkeskolealderen følges tæt og får en god oplevelse både før, under og efter AaB’s 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park. 

Så hvis man er mellem otte og 14 år og ønsker at komme på Aalborg Portland Park, men måske mangler jævnaldrende at tage til fodbold med, eller hvis ens forældre er forhindret, så har man nu muligheden for at blive en del af “Fællesskab for alle”.  

For at blive en del af “Fællesskab for alle“ skal man sende en mail til mro@aab-as.dk og købe billet via det link, man modtager i forbindelse med bekræftelsen på, at man er blevet en del af “Fællesskab for alle”. Prisen for at blive en del af "Fællesskab for alle" er samme pris som en almindelig børnebillet til Theodors Familiezone. 

Adgang til boder og toilletter i fanzonen under kampen
Fanzonens boder og toiletter er også tilgængelige under lørdagskampen. Dermed kan tilskuere på Vesttribunen anvende boder og toiletfaciliteter i fanzonen uden for Aalborg Portland Park, mens kampen spilles. 

Rygning er ikke tilladt
Det er ikke tilladt at ryge på Aalborg Portland Park. Det er muligt for tilskuere på Vesttribunen og Complea Tribunen at ryge uden for stadion i pausen.

Kontantløse boder åbner kl. 11.30
Boderne på Aalborg Portland Park åbner halvanden time før kampstart, hvor dørene også åbner. 

På hver tribune er der én bod, hvor der kan betales med kontanter. Ellers foregår betalingen kontantløst på Aalborg Portland Park. 

Transport
Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der ca. fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering
Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der ca. ti minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold
Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed
'