Haugaasen før søndagskampen mod Kolding I.F.

21. april 2024 kl. 08:46 af Rasmus Estrup

Flere end 8.000 fans har billet til dagens NordicBet Ligaduel på Aalborg Portland Park mod Kolding I.F. kl. 15.00. Du kan købe billetter til kampen på www.billet.aabsport.dk. 

De to tidligere opgør i denne sæson mod Kolding I.F. er endt med to hårdt tilkæmpede sejre, og derfor er det også en svær opgave, der venter i dag, hvor fungerende cheftræner Mathias Haugaasen for første gang står i spidsen for Hele Nordjyllands Hold. 

I dette interview sætter Mathias Haugaasen ord på, hvordan træningsugen er forløbet, hvordan spillertruppen har håndteret trænerskiftet og hvilket udtryk han gerne ser på banen i dag. 

Fanzonen åbner kl. 12.30, og en time senere åbner dørene til Aalborg Portland Park. Køb billetter her. 

AaB og Arbejdernes Landsbank donerer i fællesskab 2 kr. pr. tilskuer til alle NordicBet Ligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2024 går ubeskåret til De Frivillige på Aalborg Universitetshospital, som efter forårets tre første hjemmekampe allerede er sikret en donation på præcis 42.046 kr.

Via Hele Nordjyllands Håndsrækning har AaB siden 2015 uddelt flere end 1,7 mio. kr. til gode formål i Region Nordjylland.

Tags på denne nyhed

Tidligere AaB-topscorer er gået bort

20. april 2024 kl. 13:00 af Brian Andersen

I 1974 skiftede Finn Trikker som 22-årig til AaB fra Nibe Boldklub, og hurtigt kom hans notoriske målfarlighed AaB til gode.

Efter en kort afstikker til Hvidovre I.F. var Finn Trikker fra 1976 og indtil 1980 tilbage i AaB, og i alt blev det til 137 officielle kampe og hele 49 scoringer i AaB-trøjen, hvilket rækker til en placering som nummer 22 på AaB’s all time-topscorerliste siden 1885.

Finn Trikker var en af AaB’s første kontraktspillere, og både i 1978 og 1979 markerede han sig som topscorer for AaB, og præstationerne bragte også en enkelt A-landskamp for Danmark 29. august 1979 på udebane mod Finland med sig.

Samtidig med fodboldkarrieren uddannede Finn Trikker sig til lærer fra Aalborg Seminarium, og fra 1998 og mange år frem var han forstander på Hessel Gods Fodboldkostskole ved Grenaa.

Vi sender vores dybeste kondolencer, tanker og medfølelse til Finn Trikkers efterladte.

Æret være Finn Trikkers minde.

På vegne af AaB af 1885 og AaB A/S

Tags på denne nyhed

AaB TV: Sæsonens fire mål mod Kolding I.F.

20. april 2024 kl. 09:35 af Rasmus Estrup

I morgen kan vi med tre point mod Kolding I.F. på Aalborg Portland Park tage et vigtigt skridt i NordicBet Ligaens oprykningsspil. Du kan købe billetter til kampen på www.billet.aabsport.dk. 

To gange tidligere i denne sæson har vi mødt Kolding I.F., og det er blevet til sejre på henholdsvis 3-1 på hjemmebane og 1-0 på udebane. 

Inden søndagskampen kan du i videoen øverst få et gensyn med vores fire scoringer, der blev sat ind af Richard Odada, Nicklas Helenius, Younes Bakiz og Rasmus Thelander. 

Kampstart i morgen er kl. 15.00, og fanzonen åbner kl. 12.30. Dørene til Aalborg Portland Park åbner kl. 13.30, hvor også billethusene åbner. 

AaB og Arbejdernes Landsbank donerer i fællesskab 2 kr. pr. tilskuer til alle NordicBet Ligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2024 går ubeskåret til De Frivillige på Aalborg Universitetshospital, som efter forårets tre første hjemmekampe allerede er sikret en donation på præcis 42.046 kr.

Via Hele Nordjyllands Håndsrækning har AaB siden 2015 uddelt flere end 1,7 mio. kr. til gode formål i Region Nordjylland.

Køb billetter på www.billet.aabsport.dk. 

Tags på denne nyhed

Goal Station og FunCenter i fanzonen på søndag

19. april 2024 kl. 11:08 af Rasmus Estrup

Kampinfo for AaB-Kolding I.F.

Spillerunde: 26
Spilledato: Søndag 21. april 2024
Kick-off: Kl. 15.00
Dørene åbner: Kl. 13.30
Fanzonen åbner: Kl. 12.30
Dommer: Jacob Rasmussen

Flere end 7.500 har billet
Gør som flere end 7.500 andre AaB-fans og køb billetter til søndagens vigtige NordicBet Ligaopgør på Aalborg Portland Park mod Kolding I.F. på www.billet.aabsport.dk eller i billethusene på Aalborg Portland Park, der åbner kl. 13.30 på søndag.

Tilhængere af Kolding I.F. skal købe billetter til udebaneafsnittet på 3F Tribunen via www.billet.aabsport.dk.  Det vil ikke være muligt at købe billetter til udebaneafsnittet i billethusene på kampdagen.

AaB gør opmærksom på, at det ikke er tilladt at udvise tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende.

Har du på kampdagen spørgsmål i forhold til billetter, kan du besøge billetinformationen, som ligger på hjørnet af Complea Tribunen og Vesttribunen. 

Vis billet eller sæsonkort i AaB’s app - opdatering kræves
Ved indgangene kan man vise sin billet eller sit sæsonkort i AaB-appen. Det kræver, at man har opdateret AaB-appen til den seneste version.

Man kan også altid tilgå og vise sine billetter online på www.billet.aabsport.dk. 

Download AaB’s officielle app via App Store, hvor den findes under navnet “AaB Sport - AaB” eller Google Play under “AaB”. 

Aktiviteter i fanzonen fra kl. 14.00
Fra kl. 14.00 vil der være masser af aktiviteter i fanzonen. FunCenter gæster eksempelvis fanzonen med to forskellige fodboldaktiviteter, og derudover kan du også kan du prøve kræfter med en Goal Station og en Faxe Kondi Fan Can, ligesom det er muligt at få ansigtsmaling i AaB-farver. 

Som altid kan du i fanzonen også købe lækker mad fra grillen, ligesom du kan købe vand, øl og slik i boderne. 

Besøg AaB Fanshop inden kampstart
I AaB Fanshop både i fanzonen og foyeren kan du blive iklædt det rette AaB-tøj.

I fanzonen åbner fanshoppen kl. 12.30, og i foyeren åbner fanshoppen kl. 12.45. 

Udover spillertrøjer finder du blandt andet også halstørklæder og meget andet merchandise. 

Pausekonkurrence med Scan Global Logistics
I pausen af søndagskampen skal to fans forsøge at ramme plet i et mål på banehalvdelen ned mod Vesttribunen. Rammes der plet, vinder deltageren en valgfri AaB-trøje. 

Kør gratis med tog- og bus til kampen
I 2024 kan alle med en billet til kampen køre gratis med tog og busser fra Nordjyllands Trafikselskab på kampdage. Plusbussen kører lige til døren.

Man skal blot vise sin kampbillet eller sit digitale sæsonkort i bussen eller toget for at kunne køre gratis med. Læs mere her.

Indløbsbørn fra Holtet I.F. og I.F. Fremad Nørhalne
Til søndagens opgør løber AaB's spillertrup ind på banen med spillere fra partnerklubberne Sebber I.F. og Dall-Ferslev I.F.

Fællesskab for alle - tilbud til børn
AaB og Spar Nord Fonden er gået sammen om et børnefællesskab på kampdage: “Fællesskab for alle”.

“Fællesskab for alle” foregår i Theodors Familiezone på Complea Tribunen, hvor de tilmeldte børn kan sidde under opsyn af pædagoger og pædagogstuderende kampen igennem.

Inden kampen bliver børnene hentet på et mødested i AaB’s fanzone af pædagoger og pædagogstuderende, som til hver kamp vil sørge for, at de tilmeldte børn i folkeskolealderen følges tæt og får en god oplevelse både før, under og efter AaB’s 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park. 

Så hvis man er mellem otte og 14 år og ønsker at komme på Aalborg Portland Park, men måske mangler jævnaldrende at tage til fodbold med, eller hvis ens forældre er forhindret, så har man nu muligheden for at blive en del af “Fællesskab for alle”.  

For at blive en del af “Fællesskab for alle“ skal man sende en mail til mro@aab-as.dk og købe billet via det link, man modtager i forbindelse med bekræftelsen på, at man er blevet en del af “Fællesskab for alle”. Prisen for at blive en del af "Fællesskab for alle" er samme pris som en almindelig børnebillet til Theodors Familiezone. 

Adgang til boder og toilletter i fanzonen under kampen
Fanzonens boder og toiletter er også tilgængelige under kampen. Dermed kan tilskuere på Vesttribunen anvende boder og toiletfaciliteter i fanzonen uden for Aalborg Portland Park, mens kampen spilles. 

Rygning er ikke tilladt
Det er ikke tilladt at ryge på Aalborg Portland Park. Det er muligt for tilskuere på Vesttribunen og Complea Tribunen at ryge uden for stadion i pausen.

Kontantløse boder åbner kl. 13.30
Boderne på Aalborg Portland Park åbner halvanden time før kampstart, hvor dørene også åbner. 

På hver tribune er der én bod, hvor der kan betales med kontanter. Ellers foregår betalingen kontantløst på Aalborg Portland Park. 

Transport
Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der ca. fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering
Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der ca. ti minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold
Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed

Billetsalget er i gang til AaB-FC Fredericia

18. april 2024 kl. 10:00 af Rasmus Estrup

Siden tirsdag kl. 10.00 har vores billetabonnenter haft førsteret på billetter til sæsonens næstsidste hjemmekamp mod FC Fredericia 17. maj kl. 19.00, og nu er billetsalget åbent for alle på www.billet.aabsport.dk. 

Her kan du også gøre som flere end 7.500 andre AaB-fans og købe billetter til næste vigtige hjemmekamp, der spilles på søndag kl. 15.00 mod Kolding I.F., ligesom du også kan købe billetter til lokalopgøret mod Hobro I.K. søndag 5. maj kl. 15.00. Find billetterne på www.billet.aabsport.dk. 

AaB og Arbejdernes Landsbank donerer i fællesskab 2 kr. pr. tilskuer til alle NordicBet Ligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2024 går ubeskåret til De Frivillige på Aalborg Universitetshospital, som efter forårets tre første hjemmekampe allerede er sikret en donation på præcis 42.046 kr.

Via Hele Nordjyllands Håndsrækning har AaB siden 2015 uddelt flere end 1,7 mio. kr. til gode formål i Region Nordjylland.

Tags på denne nyhed
'