Hiljemark før pokalmødet med FC Fredericia

26. september 2023 kl. 09:57 af Rasmus Estrup

Kl. 18.00 fløjtes 3. runde af Oddset Pokalen i gang på Aalborg Portland Park, når FC Fredericia kommer på besøg. Du kan købe billetter til kampen her. 

Mens AaB fortsat er ubesejret i hele sæsonen, kommer FC Fredericia ind til aftenens kampen uden nederlag i deres seneste ni opgør. Holdets seneste nederlag var netop på Aalborg Portland Park, da de to klubber mødtes i tredje runde af NordicBet Ligaen. Her vandt AaB 4-0. 

I dette interview sætter cheftræner Oscar Hiljemark blandt andet ord på FC Fredericias styrker, AaB's forberedelse til kampen og hvad AaB selv skal forbedre fra fredagens kamp mod HB Køge. 

Fanzonen åbner kl. 16.30 i dag, og dørene til Aalborg Portland Park samt billethusene åbnes kl. 17.00. 

Har du ikke mulighed for at se kampen fra tribunen, kan opgøret følges via livestream på pokalturnering.dk. 

Kundeservice er lukket på Hornevej og telefon i dag

26. september 2023 kl. 07:31 af Rasmus Estrup

Sædvanligvis er åbningstiderne for AaB’s kundeservice på Hornevej og på telefonen tirsdag og torsdag fra kl. 13.00 til 16.00, men på grund af pokalhjemmekampen mod FC Fredericia kl. 18.00 er kundeservice lukket på Hornevej og telefonen i dag.

På torsdag er kundeservice igen åbent fra kl. 13.00 til 16.00.

Har man spørgsmål til billetter i forhold til aftenens kamp i Oddset Pokalen, kan man henvende sig i billetinformationen ved fanzonen fra kl. 17.00 i dag.

Det er også altid muligt at skrive en mail til AaB’s kundeservice på aab@aab-as.dk.

Tags på denne nyhed

Vartuli udtaget til Australiens U/20-landshold

25. september 2023 kl. 19:27 af Rasmus Estrup

Målmand Max Vartuli er blandt de 23 spillere på Australiens U/20-landshold, der i oktober skal spille tre venskabskampe i Marbella i Spanien. 

12. oktober møder Australiens ungdomslandshold Portugal, og to dage senere gælder det et opgør mod Holland, inden Young Socceroos, som Australiens U/20-landshold kaldes i hjemlandet, møder Danmarks U/19-landshold 17. oktober.

Det er Max Vartulis første udtagelse til det australske U/20-landshold. 

Tags på denne nyhed

Byd på AaB's kampbrugte Veteran Match-trøjer

25. september 2023 kl. 15:15 af Rasmus Estrup

I samarbejde med DIG Soldaterprojekt og Aalborg Kommune arrangerede AaB fredag aften Veteran Match på Aalborg Portland Park. I den forbindelse er kampbrugte og signeerede AaB-trøjer med Veteran Match-logoet blevet sat på auktion på https://www.matchwornshirt.com/event/18-09-2023-aab-hb-koge

Pengene fra auktionerne går ubeskåret til DIF Soldaterprojekts Safe Zones, som er særlige idrætstilbud målrettet fysisk og psykiske skadede veteraner. Læs mere om disse Safe Zones her: https://www.dif.dk/samfunds.../dif-soldaterprojekt/safe-zone

Auktionen er støttet af Aalborg Kommune, der har bidraget til finansieringen af trøjerne. Vi glæder os over det stærke lokale samarbejde og håber, at vi med jeres bidrag kan hjælpe og støtte de danske krigsveteraner.

Auktionen stopper lørdag 30. september.

 

 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Seneste sejr over FC Fredericia

25. september 2023 kl. 11:04 af Rasmus Estrup

I morgen kl. 18.00 mødes AaB og FC Fredericia på Aalborg Portland Park i tredje runde af Oddset Pokalen.

Inden kampen kan du i denne video gense AaB’s fuldtræffere fra 4-0-sejren over netop FC Fredericia i begyndelsen af august. Her var det to mål af Rasmus Thelander samt scoringer af Oliver Ross og Allan Sousa, der sikrede AaB sejren. 

Fanzonen åbner kl. 16.30 i morgen, og billethusene samt indgangene til Aalborg Portland Park åbner kl. 17.00. Du kan i forsalg købe billetter til kampen på www.billet.aabsport.dk.

Har man ikke mulighed for at se kampen fra tribunerne Aalborg Portland Park, kan opgøret følges på pokalturnering.dk, hvor kampen livestreames. 

Tags på denne nyhed
'