Grønkjær udtaget til EM-kvalifikationskampe

27. september 2023 kl. 20:19 af Rasmus Estrup

Det danske U/17-landshold tager hul på første del af EM-kvalifikationen i oktober, hvor Danmark spiller tre kampe i byen Kutaisi i Georgien. 

Med i truppen er AaB Akademiets målmand Bertil Grønkjær, der vogter buret for AaB's U/17 Ligahold. 

Danmark spiller den første kamp 11. oktober mod Litauen. Dernæst følger en kamp mod Georgien 14. oktober, inden den tredje og sidste puljekamp spilles 17. oktober mod Østrig. 

Bertil Grønkjær har indtil videre spillet ni ungdomslandskampe for Danmark. Fire af disse har været for U/17-landsholdet. 

Tags på denne nyhed

Gode sæsonkortpladser er tilgængelige

27. september 2023 kl. 14:46 af Rasmus Estrup

På fredag kl. 12.00 kan billetabonnenter hente billetter til AaB's næste hjemmekamp mod B.93, og 48 timer senere åbner billetsalget for alle.

Indtil da er flere gode pladser på eksempelvis Complea Tribunen nu tilgængelige til nye sæsonkortholdere.

Du kan således gøre som flere end 5.100 andre AaB-fans og købe et sæsonkortabonnement eller et billetabonnement til Aalborg Portland Park på www.billet.aabsport.dk.

Et sæsonkortabonnement koster fra 85 kr. om måneden for voksne og 45 kr. om måneden for børn, mens det nye alternativ, billetabonnementet, koster 75 kr. om måneden. Læs mere om sæsonkortabonnementet og billetabonnementet her. 

Med et billetabonnement skal du aktivt trække billet fra kamp til kamp, og dermed optager du ikke en plads til de kampe, du ikke kommer til. 

Du får adgang til at trække din billet 48 timer før, det officielle billetsalg begynder, så du er sikker på at få en plads. Du kan fortsat trække billet, efter det officielle billetsalg er begyndt, men herefter er du ikke længere garanteret en plads, hvis der bliver udsolgt.

For et nytegnet abonnement er der seks måneders binding fra tegningsdatoen. Herefter kan du opsige abonnementet med et varsel på løbende måned + en måned. 

Sæsonkortabonnenter er med sit sæsonkort sikret en fast plads til hver kamp og skal ikke - i modsætning til billetabonnenter - aktivt hente en billet før hver kamp.

Tags på denne nyhed

Håndsrækningstrøjen er nu til salg på AaB Shoppen

27. september 2023 kl. 10:00 af Rasmus Estrup

AaB’s tredjetrøje, den kardinalfarvede håndsrækningstrøje fra Macron, er nu på lager og kan købes på www.aabshoppen.dk.

Trøjen blev båret i sæsonpremieren mod B.93, hvor AaB vandt 3-0 på Østerbro Stadion, og sæsonens håndsrækningstrøje er dedikeret Baglandet Aalborg, som modtager 100 kr. for hver solgt trøje af AaB, Arbejdernes Landsbank og Macron.

Baglandet er et netværkstilbud for nuværende og tidligere anbragte, som gennem Baglandet får mulighed for at udbygge sit netværk samt opnå ny viden og nye færdigheder eksempelvis gennem et mentoruddannelsesforløb.

Håndsrækningstrøjen hylder fan- og stadionsang
Ligesom AaB’s rød-hvide klubdragt og den mørkeblå andendragt hylder AaB’s håndsrækningstrøje for sæsonen 2023/2024 fan- og stadionsangen “Som Ramt af Lynet”. Sangen blev introduceret af AaB’s fanscene i 2019 og synges umiddelbart inden kickoff til samtlige hjemmekampe på Aalborg Portland Park.

På ærmerne af håndsrækningstrøjen indgår lynene, som også ses i både klubtrøjen og andentrøjen. AaB’s logo tager igen form af det klassiske håndsrækningshjerte, som blev præsenteret i forbindelse med den første håndsrækningstrøje i 2016.

Sæsonens håndsrækningstrøjer er skabt i det miljøvenlige, lette og åndbare Eco-Softlock-materiale, der er produceret af 100% genanvendt plastic. Eco-Softlock er certificeret af Global Recycled Standard, den vigtigste internationale standard for bæredygtig produktion af tøj og tekstiler.

Håndsrækningstrøjerne koster 549 kr. for voksne og 499 kr. for børn.

Salget af håndsrækningstrøjen for sæsonen 2023/2024 opgøres ved udgangen af sæsonen, hvorefter Baglandet vil modtage 100 kr. pr. solgt trøje.

AaB TV: AaB-FC Fredericia 2-3

27. september 2023 kl. 06:37 af Rasmus Estrup

AaB løb tirsdag aften ind i sæsonens første nederlag efter 12 ubesejrede kampe i NordicBet Ligaen og Oddset Pokalen.

FC Fredericia tog således fra Aalborg Portland Park med en 3-2-sejr i Oddset Pokalen, hvilket betyder, at AaB samtidig røg ud af denne sæsons pokalturnering. 

Gæsterne kom foran midt i første halvleg ved Emilio Simonsen, men tidligt i anden halvleg udlignede Melker Widell ved at sparke bolden sikkert ind ved fjerneste opstander efter en assist fra Sebastian Otoa. 

AaB kom de følgende minutter til flere store chancer, og Lars Kramer havde blandt andet et hovedstød på overliggeren, men i 66. minut kom FC Fredericia på ny i front, da Tobias Bach upresset hamrede 2-1-scoringen helt op i krogen. 

Herefter jagtede AaB en udligning, og efter flere forsøg lykkedes det i 80. minut Diego Caballo at sparke bolden i kassen til 2-2 via en afretning. 

Igen slog FC Fredericia kort efter til i modsatte ende, da Frederik Carstensen headede 3-2-scoringen i nettet efter et indlæg. 

I tillægstiden tordnede Richard Odada et langskud på overliggeren, og dermed endte det med et pokalnederlag på 3-2. 

Se et fyldigt sammendrag af kampen i videoen øverst. 

Tags på denne nyhed
'