Alle mand til Horsens!

1. oktober 2023 kl. 18:22 af Rasmus Estrup

Navn: Nordstern Arena Horsens 
Kapacitet: 10.495 
Kapacitet udebaneafsnit: 1.000 
Placering udebaneafsnit: Sydtribunen 

Billetpriser:  
U/16: 30,- 
Studerende: 80,- 
Pensionist: 80,- 
Voksne: 100,- 

Køb billetter til kampen her: https://ach.eventii.dk/ 

OBS: Det er ikke tilladt,at bære udeholdets merchandise andre steder end i udebaneafsnittet. 

Der er mulighed for at købe billetter i udebaneafsnittet, og man kan købe med MobilePay eller betalingskort.  

AC Horsens opfordrer til, at man køber sin billet på forhånd, så man undgår eventuel kø ved billetboderne. Scannerne ved indgangene kan scanne billetterne via mobil.  

Kørestolsbrugere: 

Billetpris for kørestolsbrugere er ½ pris for kørestolsbruger og ledsager får adgang til kampen u/b. Kørestolsbrugere eller andre med særligt behov bliver som udgangspunkt placeret på Nordtribunen. 

Hvis man som kørestolsbruger og fan af det gæstende hold ønsker at overvære kampen, så bliver man placeret på Nordtribunen. 

Er du kørestolsbruger eller har et særligt behov og vil opleve kampen fra Nordtribunen, så send en mail til billet@achorsens.dk senest to dage før kampdagen, så vil vi guide jer vedr. kørselsforhold, parkering og indgang. Derudover vil vi bestille en servicemedarbejder som kan guide jer på plads. Kørestolsbrugere kan ikke overvære kampen i ståafsnittet, men bliver placeret på Nordtribunen (modsatte langside).   

Transport til og fra Horsens 

Fælles: 

ASC arrangerer bustur for både medlemmer og ikke-medlemmer af foreningen. Læs mere på www.aabsupportclub.dk 

Kør selv:  

Hvis du kører til Horsens i bil, så skal du benytte parkeringspladsen på græsarealet langs Sydtribunen parallelt med Langmarksvej, og der vil også være mulighed for at parkere ved Forum Horsens' parkeringsplads. Bilister fra motorvejen skal køre fra ved Horsens V-afkørslen og forsætte ad vejen mod Horsens - der er skiltning til Nordstern Arena Horsens. 

Adressen til parkeringen er: Langmarksvej 61, 8700 Horsens. GPS: 55°52'21.2"N 9°51'24.3"E. 

Rute via. Google Maps: https://www.google.com/maps/place/Langmarksvej+61,+8700+Horsens/@55.8725556,9.8541751,483m/data=!3m1!1e3!4m12!1m5!3m4!2zNTXCsDUyJzIxLjIiTiA5wrA1MScyNC4zIkU!8m2!3d55.8725556!4d9.85675!3m5!1s0x464c630a33d4a107:0x4f1cf154b7a2961c!8m2!3d55.8711189!4d9.8579852!16s%2Fg%2F11csm_zr47?entry=ttu  

Som gående gæst kan du komme til udebaneafsnittet ved at gå på Langmarksvej hen mod Nordstern Arena Horsens, og når du passerer Forum Horsens' parkeringsplads, bliver du guidet til indgangen af vores servicefolk. 

Tifo: 

Mål i udebaneafsnit: AC Horsens' primære udebaneafsnit er 19,60 meter bredt og 23,20 meter højt. 

Tilladte materialer uden særlig tilladelse: 
- Store Flag (3m x 3m)  
- Teleskopstænger 
- Små Flag (1,5m x 1,5m) 
- Trommer  
- Megafoner  

Mad og drikke:  

Der er mulighed for at købe nedenstående mad- og drikkevarer i udebaneafsnittet: 
- Fadøl,(0,4 liter) 40 kroner 
- Sodavand, (0,4 liter) 30 kroner 
- Kildevand, (0,5 liter) 25 kroner 
- Langemark med brød 55 kroner 
- Grillpølse med brød 30 kroner 
- Fransk hotdog 30 kroner 
- Brød 5 kroner 
- Sandwich 50 kroner 
- Kaffe 25 kroner 
- Kakao 25 kroner 
- Slikpose 25 kroner 
- Chokoladebar 20 kroner 
- Kims Chips 20 kroner 

AaB takker alle for støtten på udebane.  

Tags på denne nyhed

Billetsalget er i gang til AaB-B.93

1. oktober 2023 kl. 12:09 af Rasmus Estrup

Efter 48 timers førsteret til AaB's billetabonnenter er billetsalget nu i gang til AaB's hjemmekamp mod B.93 søndag 22. oktober kl. 15.00. Køb billetter på www.billet.aabsport.dk. 

Til samme kamp hylder AaB sine flere end 100 partnerklubber sammen med Macron, Arbejdernes Landsbank og Faxe Kondi. Læs mere om det her. 

Hop ind på www.billet.aabsport.dk og køb billetter til kampen. På www.billet.aabsport.dk kan du også gøre som flere end 5.100 andre AaB-fans og købe et sæsonkortabonnement. Prisen starter fra 85 kr. om måneden for voksne og 45 kr. om måneden for børn, mens det nye alternativ, billetabonnementet, koster 75 kr. om måneden. Læs mere om sæsonkortabonnementet og billetabonnementet her. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Würtz trives som transitionstræner

1. oktober 2023 kl. 08:18 af Rasmus Estrup

Siden januar har Rasmus Würtz haft rollen som transitionstræner i AaB, hvor han er med til at sikre, at spillere fra AaB Akademiet får den bedst mulige udvikling over integration til førsteholdet. 

I dette indslag kan du både høre fra Rasmus Würtz og sportsdirektør Ole Jan Kappmeier, der sætter ord på, hvad rollen som transitionstræner indebærer, og hvorfor rollen er særligt vigtig i AaB. 

Tags på denne nyhed

AaB inviterer til Partnerklubbernes Dag mod B.93

30. september 2023 kl. 13:15 af Rasmus Estrup

For tredje år i træk holder AaB Partnerklubbernes Dag i samarbejde med Macron, Arbejdernes Landsbank og Faxe Kondifor at hylde AaBs flere end 100nordjyskepartnerklubber.   

Det sker søndag 22. oktober kl. 15.00, hvor AaB tager imod B.93 på Aalborg Portland Park. De tre førnævnte partnere har købt 3.000 billetter, som udleveres gratis til AaBs partnerklubber efter først-til-mølle-princippet.  

Søndag 22. oktober vil fanzonen værefyldt med aktiviteter som for eksempel sparkestation,ansigtsmaling, autografskrivningog en Goal Station.  

Ungdomsspillere fra partnerklubberne vil desuden blive involveret i AaBs indløb samt i pausekonkurrencen, hvor alle klubber har mulighed for at vinde en præmie.   

Torepræsentanter fra hver partnerklub inviteres endvideretil et VIP-arrangement før kampen.   

-Vores partnerklubber er afgørende for talentudviklingen og breddefodbolden i hele Nordjylland. Derfor glæder vi os meget til igen at hylde alle vores partnerklubber til Partnerklubbernes Dag, siger AaB's administrerende direktør Jesper Dalum.  

- Ligesom i de to foregående år vil vi igen i år uddele Årets Frivilligpris og prisen for Årets Partnerklub for at hædre de store arbejdsindsatser, der bliver gjort rundt omkring i de forskellige nordjyske klubber, lyder det fra Jesper Dalum.   

Årets Frivilligprisog Årets Partnerklub skal kåres 
Årets Frivilligpriser tidligere gået til Jakob Thor Bertelsen fra Brønderslev I.F. og Niels Sørensen fra Skovsgaard Boldklub.   

I år skal AaB sammen medhovedpartnerArbejdernesLandsbankoverrække prisen til en ny frivillig, der har gjort en særlig indsats for en lokal klub.   

Hver klub har mulighed for at indstille én frivilligpr. klub, og alle indstillede kandidater inviteres til en VIP-oplevelse på Aalborg Portland Park.   

Det vil være en jury bestående af AaB’s administrerende direktør Jesper Dalum, AaB’s Akademichef Jacob Larsen og AaB’s børneudviklingstræner i partnerklubberne Jesper Baand, der blandt de nominerede udvælger en vinder. 

Samme juryvil også kåre og udvælge kandidaterne til Årets Partnerklub,der præsenteres i samarbejde medAalborg Portland.Prisen gives tilenpartnerklub, der i løbet af året har gjort noget ekstraordinært i forhold til eksempelvis talentudvikling eller breddefodbolden.De tidligere vindere er Støvring I.F. og St. Restrup I.F.  

De tre nominerede til dette års titel offentliggøres i ugen op til Partnerklubbernes Dag.  

Partnerklubber modtager info via mail i dag 
I dag modtager repræsentanter fra alleAaBs partnerklubberen mail mednærmereinformation om, hvordan mantilmelder sig Partnerklubbernes Dag, og hvordan man indstiller en kandidattil Årets Frivillig. 

Information om VIP-tilmelding til partnerklubberne vil blive sendt til klubbernes repræsentanter i næste uge.  

Har man i klubben ikke modtaget en mail, eller har man yderligere spørgsmål, kan man skrive en mail til marketingansvarlig Mathias Rosendal på mro@aab-as.dk. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Vendsyssel F.F.-AaB 1-3

30. september 2023 kl. 07:29 af Rasmus Estrup

I en underholdende og stemningsfyldt fredagskamp i Hjørring vandt AaB i går 3-1 over Vendsyssel F.F. 

Hjemmeholdet kom ellers foran efter otte minutter, da Carl Lange sparkede bolden ind ved fjerneste stang. Senere i første halvleg havde Melker Widell blandt andet et langskud på overliggeren, inden Oliver Ross udlignede til 1-1 på et hårdt indlæg fra Melker Widell. 

Efter pausen fik Vendsyssel F.F. et stort tilbud for at øge til 2-1, men Kasper Lunding sparkede det frie forsøg langt over, og i stedet slog AaB kort efter til på en omstilling, hvor Lucas Andersen assisterede Richard Odada, der satte hans tredje sæsontræffer i nettet. 

AaB havde flere store chancer i anden halvleg, men kampens sidste mål faldt i 73. minut, da Emnnauel Toku sikkert eksekverede et straffespark til slutresultatet. 

AaB ligger med fredagssejren på førstepladsen i NordicBet Ligaen, hvor Hele Nordjyllands Hold stadig er ubesejret og efter 11 kampe står med 27 point. 

Tags på denne nyhed
'