AaB sikrer sig tilgang af Toku

1. september 2023 kl. 15:30 af Brian Andersen

Emmanuel Toku var i perioden 2019-2021 en profil hos Fremad Amager, hvor han i den næstbedste fodboldrække bidrog med 12 scoringer og seks assists i 39 officielle kampe, før han rejste til Botev Plovdiv i Bulgarien.

I det bulgarske opnåede Emmanuel Toku 70 officielle kampe, otte scoringer og seks assists, inden han i januar 2023 blev solgt til belgisk fodbold.

I landsholdssammenhæng står Emmanuel Toku noteret for 12 ungdomslandskampe for Ghana.

AaB’s sportsdirektør Ole Jan Kappmeier udtaler:

- Emmanuel Toku er en spændende offensiv profil, der kan spille både på kanten og som otter og tier.

- Lige nu mangler han kamptræning, men han er både driblestærk, er en skudtrussel og har fart, og så er han også en glimrende presspiller, hvorfor vi har tiltro til, at han kan bidrage, så vi forhåbentlig kan fortsætte vores gode start på sæsonen, siger Ole Jan Kappmeier.

23-årige Emmanuel Toku ser frem til igen at vise sig frem i dansk fodbold:

- Da jeg blev præsenteret for muligheden for at komme til AaB, sagde jeg ja med det samme. AaB er en stor klub, som jeg gerne vil være en del af, og jeg er meget glad for at være her.

- Jeg kender NordicBet Ligaen fra min tid i Fremad Amager og ved, at det er en god liga med svære modstandere, men jeg håber på at kunne bidrage til, at vi vinder en masse kampe og forhåbentlig rykker op i landets bedste række, lyder det fra Emmanuel Toku.

Emmanuel Toku får trøje nummer 17 i AaB.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Vinder af månedens mål i august

1. september 2023 kl. 08:36 af Rasmus Estrup

Hele 19 mål kandiderede om titlen som månedens mål i august 2023, og med 60 procent af stemmerne løb Oliver Ross' 1-0-scoring mod Næstved Boldklub med titlen. 

AaB takker alle, der deltog i afstemningen og dermed også lodtrækningen om Oliver Ross' kampbrugte og signerede andentrøje fra forrige sæson. Vinderen blev Sylvia, som kontaktes direkte på mail af AaB. 

Månedens bedste mål i august kan ses i videoen øverst. 

Tags på denne nyhed

Poulsen udlejes til Silkeborg I.F.

31. august 2023 kl. 19:00 af Brian Andersen

23-årige Andreas Poulsen kom i sommeren 2022 til Aalborg fra tyske Borussia Mönchengladbach.  

AaB’s sportsdirektør Ole Jan Kappmeier udtaler:

- Samlet set synes vi, det er en fin løsning for og med Andreas Poulsen, og vi ønsker ham en god sæson i Silkeborg, siger Ole Jan Kappmeier.

Andreas Poulsen, der har kontrakt med AaB indtil 30. juni 2026, ser frem til sin sæson hos silkeborgenserne:

- Det er en god mulighed for mig at komme til Silkeborg. De har vist interesse for mig gennem længere tid, og det glæder mig, at alle parter nu kunne nå til enighed om en aftale. 

- Jeg ønsker alle mine gode holdkammerater i AaB alt det bedste, og jeg håber, at holdet kan fortsætte de gode resultater resten af sæsonen, så klubben kan vende tilbage til Superligaen, lyder det fra Andreas Poulsen.

Andreas Poulsen er noteret for 23 officielle kampe og en enkelt scoring for AaB.

Tags på denne nyhed

AaB runder 5.000 sæsonkortholdere

31. august 2023 kl. 15:45 af Rasmus Estrup

Opbakningen til Hele Nordjyllands Hold er fortsat stigende, og nu har flere end 5.000 AaB-fans sæsonkort- eller billetabonnement til AaB's kampe på Aalborg Portland Park. Det er flere end nogensinde før.

Du kan selv blive sæsonkortholder til Aalborg Portland Park på www.billet.aabsport.dk, hvor du også kan tegne et billetabonnement, der er et billigere alternativ til et sæsonkortabonnement. Læs mere om mulighederne her.

Sæsonkortabonnementet starter fra 85 kr. om måneden for voksne og 45 kr. om måneden for børn. Med et sæsonkortabonnement er man sikret en plads til hver kamp.

Et billetabonnement, der koster fra 75 kr. om måneden, kræver, at man til hver kamp aktivt skal hente billetterne online. Man har 48 timers førsteret til billetterne, inden billetsalget åbner for alle, så man er sikker på at have mulighed for at få billet. 

 

Tags på denne nyhed

Al info om søndagskampen mod Kolding I.F.

31. august 2023 kl. 12:58 af Rasmus Estrup

Kampinfo for AaB-Kolding I.F.

Spillerunde: 8
Spilledato: Søndag 3. september 2023
Kick-off: Kl. 15.00
Dørene åbner: Kl. 13.30
Fanzonen åbner: Kl. 12.30
Dommer: Jacob Rasmussen

Køb billet online - og kom i god tid
Flere end 7.500 har allerede billet til søndagskampen på Aalborg Portland Park mellem AaB og Kolding I.F.. Du kan i forsalg købe billetter til kampen på www.billet.aabsport.dk.

På www.billet.aabsport.dk kan du også købe et sæsonkortabonnement eller et billetabonnement. Læs mere om abonnementerne her. 

Både dørene og billethusene på Aalborg Portland Park åbner kl. 13.30 på søndag, og det anbefales, at man kommer i god tid.

Tilhængere af Kolding I.F. skal købe billetter til udebaneafsnittet på 3F Tribunen. Tilskuere, der udviser tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten.

Har du på kampdagen spørgsmål i forhold til billetter, kan du besøge billetinformationen, som ligger på hjørnet af Complea Tribunen og Vesttribunen. 

Vis billet eller sæsonkort i AaB’s app - opdatering kræves
Ved indgangene kan man vise sin billet eller sit sæsonkort i AaB-appen, der har fået billetter og sæsonkort integereret. Det kræver, at man har opdateret AaB-appen til den seneste version.

Dette gav enkelte udfordringer i forbindelse med nogle af årets første kampe, og derfor kan det også være en løsning at medbringe ens fysiske sæsonkort eller billet. 

Man kan også altid tilgå og vise sine billetter online på www.billet.aabsport.dk. 

Download AaB’s officielle app via App Store, hvor den findes under navnet “AaB Sport - AaB” eller Google Play under “AaB”. 

Fanzonen åbner kl. 12.30
AaB’s fanzone åbner igen på søndag kl. 12.30. Her kan du frem mod kampstart blandt andet få ansigtsmaling i AaB-farver, ramme plet i Faxe Kondis Fan Can, prøve kræfter med en Goal Station og få autografer fra en AaB-spiller.

Derudover er det som altid også muligt at købe lækker mad fra grillen samt Bogø Sandwich, ligesom du kan købe vand, øl og slik i boderne. 

Bliv klædt på til sæsonen i AaB Fanshop
I AaB Fanshop kan du på søndag blandt andet købe AaB’s nye klubdragter og andendragter fra Macron. Ligeledes finder du nye halstørklæder i AaB Fanshop. 

Fanshoppen åbner kl. 12.30 i fanzonen og kl. 13.00 i foyeren, så kig forbi og bliv klædt på i AaB-merchandise.

I fanzonen vil der igen på søndag også være en salgsvogn med AaB-merchandise med særlige kampdagstilbud. Det er kun muligt at anvende betalingskort hos salgsvognen. 

Indløbsbørn fra Lundergård IU og Jetsmark I.F.
På søndag løber Hele Nordjyllands Hold ind til kampen sammen med spillere fra partnerklubberne Lundergård IU og og Jetsmark I.F., så tag godt imod dem ved indløbet.

Pausekonkurrence med Svenstrup-Godthåb I.F. og Sønderup/Suldrup IK Frem
I pausen af søndagens opgør vil der på grønsværen være en pausekonkurrence med deltagelse af børn fra partnerklubberne Sønderup/Suldrup IK Frem og Svenstrup Godthåb I.F., der skal se, hvem der kan sparke tættest på midten.

Straffesparkskonkurrence i pausen
I forbindelse med NordicBet Liga Runden på søndag arrangerer NordicBet en straffesparkskonkurrencen i pausen, hvor tre AaB-fans skal forsøge at score på straffespark på en ung AaB-målmand.

Fællesskab for alle - tilbud til børn
AaB og Spar Nord Fonden er gået sammen om et nyt børnefællesskab på kampdage: “Fællesskab for alle”.

“Fællesskab for alle” foregår i Theodors Familiezone på Complea Tribunen, hvor de tilmeldte børn kan sidde under opsyn af pædagoger og pædagogstuderende kampen igennem.

Inden kampen bliver børnene hentet på et mødested i AaB’s fanzone af pædagoger og pædagogstuderende, som til hver kamp vil sørge for, at de tilmeldte børn i folkeskolealderen følges tæt og får en god oplevelse både før, under og efter AaB’s 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park. 

Så hvis man er mellem otte og 14 år og ønsker at komme på Aalborg Portland Park, men måske mangler jævnaldrende at tage til fodbold med, eller hvis ens forældre er forhindret, så har man nu muligheden for at blive en del af “Fællesskab for alle”.  

For at blive en del af “Fællesskab for alle“ skal man sende en mail til mro@aab-as.dk og købe billet via det link, man modtager i forbindelse med bekræftelsen på, at man er blevet en del af “Fællesskab for alle”. Prisen for at blive en del af "Fællesskab for alle" er samme pris som en almindelig børnebillet til Theodors Familiezone. 

Adgang til boder og toilletter i fanzonen under kampen
Fanzonens boder og toiletter er også tilgængelige under kampen på søndag. Dermed kan tilskuere på Vesttribunen anvende boder og toiletfaciliteter i fanzonen uden for Aalborg Portland Park, mens kampen spilles. 

Gratis tog- og buskørsel med billet til kampen
Resten af året kan alle med en billet til kampen køre gratis med tog og busser fra Nordjyllands Trafikselskab på kampdage. Det gælder således også på søndag. Man skal blot vise sin kampbillet eller sit digitale sæsonkort i bussen eller toget.

Rygning er ikke tilladt
Det er ikke tilladt at ryge på Aalborg Portland Park. Det er muligt for tilskuere på Vesttribunen og Complea Tribunen at ryge uden for stadion i pausen.

Kontantløse boder åbner kl. 13.30
Boderne på Aalborg Portland Park åbner på søndag halvanden time før kampstart, hvor dørene også åbner. 

På hver tribune er der én bod, hvor der kan betales med kontanter. Ellers foregår betalingen kontantløst på Aalborg Portland Park. 

Transport
Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der ca. fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering
Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der ca. ti minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold
Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed
'