Flere sæder frigivet til næste hjemmekamp

26. oktober 2023 kl. 13:31 af Rasmus Estrup

Flere end 7.500 fans har på nuværende tidspunkt billet til AaB's næste hjemmekamp, der spilles søndag 5. november kl. 15.00 mod FC Helsingør. 

Der er især stor efterspørgsel på siddepladser, og derfor er der netop nu blevet frigivet ca. 370 siddepladser med begrænset udsyn på Complea Tribunen. 

Du kan købe billetter til Complea Tribunen, Vesttribunen eller 3F Tribunen på www.billet.aabsport.dk. 

Tags på denne nyhed

U/19 spillede uafgjort i Farum

26. oktober 2023 kl. 08:12 af Rasmus Estrup

I U/19 Ligaen gæstede AaB onsdag aften FC Nordsjælland, og de nordjyske gæster kunne tage hjem til Aalborg med sæsonens andet point.

Efter en vanskelig indledning på opgøret var AaB ellers bagud med 2-0 midtvejs i første halvleg. Inden pausen havde gæsterne et par store chancer til Eugene Amankwah og Sebastian Stahlfest, men nordjyderne gik til pause uden at komme på tavlen.

Fem minutter efter pausen faldt AaB’s reduceringsmål, da Benjamin Damsgaard assisterede Nikola Stojanovic, der dirigerede bolden i nettet.

Midt i anden halvleg var Nikola Stojanovic igen på pletten, da han denne gang styrede et indlæg fra Eugene Amankwah i kassen til slutresultatet 2-2.

Uafgjorte kampe skal også i U/19 Ligaen afgøres i en straffesparkskonkurrence. Denne vandt FC Nordsjælland 5-4. Dermed snuppede hjemmeholdet to point, mens AaB fik et point med hjem til Hornevej.

AaB står nu med to point efter sæsonens første seks kampe, og næste opgave for U/19 Ligaholdet venter på lørdag på hjemmebane mod OB kl. 13.00.

Tags på denne nyhed

Få fingrene i håndsrækningstrøjen

25. oktober 2023 kl. 15:15 af Rasmus Estrup

Lørdag optræder AaB for anden gang i denne sæson i den kardinalfarvet håndsrækningstrøje, som blev båret første gang i sæsonpremieren på udebane mod B.93. Du kan købe trøjen på www.aabshoppen.dk.

Håndsrækningstrøjen er AaB's tredjetrøje og gennem salget af håndsrækningstrøjen støtter AaB, Arbejdernes Landsbank og Macron et godt formål. For hver solgt trøje donerer AaB, Arbejdernes Landsbank og Macron gennem Hele Nordjyllands Håndsrækning således 100 kr. til Baglandet Aalborg.

Baglandet Aalborg er et netværkstilbud for nuværende og tidligere anbragte, som gennem Baglandet får mulighed for at udbygge sit netværk samt opnå ny viden og nye færdigheder eksempelvis gennem et mentoruddannelsesforløb.

Håndsrækningstrøjen hylder fan- og stadionsang
Ligesom AaB’s rød-hvide klubdragt og den mørkeblå andendragt hylder AaB’s håndsrækningstrøje for sæsonen 2023/2024 fan- og stadionsangen “Som Ramt af Lynet”, der synges umiddelbart inden kickoff til samtlige hjemmekampe på Aalborg Portland Park.

På ærmerne af håndsrækningstrøjen indgår lynene, som også ses i både klubtrøjen og andentrøjen. AaB’s logo tager igen form af det klassiske håndsrækningshjerte, som blev præsenteret i forbindelse med den første håndsrækningstrøje i 2016, og på brystkassen har Arbejdernes Landsbank afviget fra sin sædvanlige placering og givet plads til Hele Nordjyllands Håndsrækning. 

Sæsonens håndsrækningstrøjer er skabt i det miljøvenlige, lette og åndbare Eco-Softlock-materiale, der er produceret af 100% genanvendt plastic. Eco-Softlock er certificeret af Global Recycled Standard, den vigtigste internationale standard for bæredygtig produktion af tøj og tekstiler.

Håndsrækningstrøjerne koster 549 kr. for voksne og 499 kr. for børn.

Salget af håndsrækningstrøjen for sæsonen 2023/2024 opgøres ved udgangen af sæsonen, hvorefter Baglandet Aalborg som nævnt vil modtage 100 kr. pr. solgt trøje.

AaB TV: Årets Frivilligpris til Jan Poulsen

25. oktober 2023 kl. 08:33 af Rasmus Estrup

I samarbejde med Macron, Arbejdernes Landsbank og Faxe Kondi var 3.000 medlemmer af AaB's partnerklubber inviteret på Aalborg Portland Park til Partnerklubbernes Dag i søndags.

I pausen blev Årets Frivilligpris uddelt af AaB og Arbejdernes Landsbank, og modtageren af Årets Frivilligpris 2023 var Jan Poulsen fra Aars I.K. 

Hver partnerklub havde mulighed for at indstille en frivillig til prisen, og blandt et stærkt felt, udvalgte en jury i AaB Jan Poulsen som årets modtager af Årets Frivilligpris. Sammen med prisen modtog Jan Poulsens klub, Aars I.K., fra AaB og Arbejdernes Landsbank et gavekort på 20.000 til træningsudstyr fra Macron.

I dette indslag kan du se et interview med Jan Poulsen samt AaB Akademiets børneudviklingstræner for partnerklubberne, Jesper Baand. 

Tags på denne nyhed

AaB Shoppen på årets julemarked på Gammeltorv

24. oktober 2023 kl. 15:00 af Rasmus Estrup

AaB Shoppen får i år plads på det traditionsrige og hyggelige Aalborg Julemarked på Gammeltorv.

Julemarkedet løber af stablen fra fredag 17.november til og med lørdag 23. december. AaB Shoppens hytte på Aalborg Julemarked vil være åbent alle dage i perioden. 

Udvalget på hylderne i AaB Shoppens hytte vil spænde mellem alt fra det nyeste spillertøj og fan-merchandise til outletvarer med store rabatter.

Åbningstiderne i AaB Shoppen til årets julemarked:
Mandag-fredag: Kl. 12.00-18.00
Lørdag-søndag: Kl. 10.00-18.00
Black Friday (24. november): Kl. 12.00-22.00
Fra fredag 15. december t.o.m. lørdag 23. december: Kl. 10.00-19.00

Der vil løbende blive afholdt arrangementer under årets julemarked, hvor det blandt andet vil være muligt at møde AaB-spillere og AaB’s maskot, Theodor, ligesom der vil være forskellige konkurrencer med mulighed for at vinde flotte AaB-præmier. Mere info om disse arrangementer følger.

Tags på denne nyhed
'