11.000 har billet til søndag

19. oktober 2023 kl. 08:06 af Rasmus Estrup

Hop ind på www.billet.aabsport.dk, hvis du vil gøre som flere end 11.000 andre AaB-fans og sikre dig billet til søndagskampen på Aalborg Portland Park mod B.93.

Til kampen, der fløjtes i gang kl. 15.00, afholder AaB i samarbejde med Macron, Arbejdernes Landsbank og Faxe Kondi Partnerklubbernes Dag, og der vil derfor være masser af aktiviteter i fanzonen allerede fra kl. 12.30.

3F Tribunens afsnit for AaB-fans er udsolgt til kampen, mens der er få siddepladser tilbage på Complea Tribunen. Ligeledes er der også stadig ståpladser tilbage på Vesttribunen.

Køb billet til kampen her.

AaB TV: IF Skjold Sæby nomineret til Årets Partnerklub

18. oktober 2023 kl. 14:00 af Rasmus Estrup

Søndag hylder AaB sine flere end 100 nordjyske partnerklubber i forbindelse med Partnerklubbernes Dag på Aalborg Portland Park til kampen mod B.93.

AaB's mange partnerklubber er involveret i indløbet og pausekonkurrencen, og i pausen af opgøret vil AaB og Aalborg Portland også overrække prisen som Årets Partnerklub 2023.

Tre partnerklubber er nomineret til prisen, og i dette indslag kan du komme med en tur til IF Skjold Sæby, der er den anden nominerede partnerklub til prisen. I indslaget kan du høre Lars Lundgreen, der er børneansvarlig i klubben, fortæller om, hvilke initiativer, IF Skjold Sæby har haft succes med.

Den første nominerede var Aars I.K., mens den tredje og sidste nominerede partnerklub offentliggøres på fredag.

Ross, Vartuli og Grønkjær i landsholdsaktion

18. oktober 2023 kl. 08:44 af Rasmus Estrup

Tre unge AaB’ere var i går på landsholdsopgaver for deres respektive ungdomslandshold, der alle spillede uafgjort.

Oliver Ross fik således debut på det danske U/21-landshold, da han i EM-kvalifikationskampen på udebane mod Tjekkiet blev skiftet ind i 84. minut af kampen, der endte 0-0.

Dermed opnåede Oliver Ross sin 20. ungdomslandskamp for Danmark, mens Sebastian Otoa, der også var udtaget til U/21-landsholdet for første gang, sad på bænken hele kampen.

Australsk debut til Vartuli
Der var i går også debut til den australske AaB-målmand Max Vartuli, som imod Danmarks U/19-landshold fik sin første optræden for Australiens ungdomslandshold, Young Socceroos.

Max Vartuli blev i venskabskampen i Marbella indskiftet i pausen ved stillingen 1-1. Tidligt i anden halvleg blev AaB-målmanden passeret, men kort før tid udlignede Australien til 2-2.

Venskabskamp gik derfor i en straffesparkskonkurrence, hvor Max Vartuli vogtede det australske mål, mens den tidligere AaB-keeper Theo Sander stod i det danske bur. Efter ti spark til hvert hold og tre redninger fra Max Vartuli vandt Australien straffesparkskonkurrencen med 7-6.

Grønkjær udvist i U/17-landskamp
AaB Akademiets målmand Bertil Grønkjær startede inde for det danske U/17-landshold, som i går spillede den tredje og sidste EM-kvalifikationskamp i Georgien.

Danskerne kom foran med 2-0 ved pausen, men tidligt i anden halvleg blev Bertil Grønkjær udvist.

Med to østrigske scoringer efter henholdsvis en times spil og 75 minutter endte kampen 2-2.

Dermed endte Danmark på tredjepladsen i puljen, hvilket som udgangspunkt ikke giver avancement i kvalifikationen, medmindre Danmark ender som en af de fem bedste treere.

16-årige Bertil Grønkjær er nu noteret for 11 ungdomslandskampe.

AaB TV: ASC Junior til AaB-træning

17. oktober 2023 kl. 11:20 af Rasmus Estrup

Mange unge AaB-fans brugte mandagen i efterårsferien på Hornevej, hvor medlemmer af AaB Support Clubs juniorafdeling, ASC Junior, i forlængelse af formiddagens træningspas fik lov til at træne med AaB-spillerne.

Det var Arbejdernes Landsbank og AaB Support Club, der havde arrangeret træningen for de mange fremmødte børn, som foruden en god fodboldoplevelse også fik autografer af hele spillertruppen.

AaB TV fulgte med, og du kan få et lille indblik i juniortræningen i videoen øverst.