AaB TV: Mød akademichef Jacob Larsen

15. november 2023 kl. 10:25 af Rasmus Estrup

AaB's akademichef Jacob Larsen sætter sammen med sportsdirektør Ole Jan Kappmeier i dette interview ord på rollen som akademichef og akademiets vigtigste opgaver. 

Både i forhold til sammenspillet med førsteholdet, sammenspillet med partnerklubberne og udviklingen af både spillere og trænere på AaB Akademiet. 

Tags på denne nyhed

AaB søger CEO med salgskompetencer

14. november 2023 kl. 12:35 af Brian Andersen

Jesper Dalum har varetaget rollen som administrerende direktør i AaB siden 30. marts 2023.

Bestyrelsesformand i AaB A/S Niels David Nielsen udtaler:

- Jesper Dalum havde som økonomichef kun været hos os i få måneder, før han midlertidigt overtog jobbet som administrerende direktør, og han har i en vanskelig periode gjort et kæmpe arbejde samtidig med, at han har udført jobbet som økonomichef, og vi har været og er stadig meget tilfredse med Jespers indsats.

Om ansættelsen af en administrerende direktør med salgskompetencer lyder det fra Niels David Nielsen:

- Vi har en stærk tro på fremtiden. Ikke mindst efter vi har fået vores sportslige organisation på plads.

- Herudover har vi selvfølgelig stadig ambitioner om at skabe vækst i de kommercielle indtægter, og nu mener vi, at tiden er inde til at ansætte en administrerende direktør, som sammen med vores i forvejen kompetente og erfarne medarbejdere kan flytte os i en positiv retning på det kommercielle område, siger Niels David Nielsen.

Den kommende administrerende direktør i AaB A/S vil med reference til bestyrelsen få en rolle fordelt med fokus på kommercielle aktiviteter og overordnet virksomhedsledelse. Det primære ansvar vil være at øge fokus på udvikling af de kommercielle indtægter i AaB A/S, drive salgsstrategier og gå forrest i en vinderkultur præget af engagement, professionalisme og arbejdsglæde.

Se jobopslaget vedrørende rollen som CEO med salgskompetencer i AaB A/S her.

Widell og Thelander i karantæne

13. november 2023 kl. 12:19 af Rasmus Estrup

Når AaB søndag 26. november kl. 15.00 spiller årets sidste hjemmekamp på Aalborg Portland Park, bliver det uden Melker Widell og Rasmus Thelander, der begge fik vist det gule kort i gårsdagens kamp.

Den svenske U/21-landsholdsspiller modtog sin femte advarsel i sæsonen i 28. minut af opgøret i Næstved, og dermed er han på 21 karantænepoint for sæsonen, hvilket giver ham en spilledags karantæne.

Det samme gør sig gældende for Rasmus Thelander, der ligeledes røg op på 21 karantænepoint for sæsonen, da han i 52. minut modtog sæsonens femte advarsel.

Cheftræner Oscar Hiljemark kan igen gøre brug af Rasmus Thelander og Melker Widell, når AaB gæster HB Køge i årets sidste kamp søndag 3. december.

Du kan købe billetter til årets sidste hjemmekamp mod Hobro I.K. på www.billet.aabsport.dk. 

Tags på denne nyhed

8.000 har billet til årets sidste hjemmekamp

13. november 2023 kl. 10:26 af Rasmus Estrup

Årets sidste hjemmekamp på Aalborg Portland Park bliver et nordjysk lokalopgør, når Hobro I.K. kommer på besøg søndag 26. november kl. 15.00. 

Allerede nu har flere end 8.000 AaB-fans billet til opgøret, og vil du også støtte AaB på hjemmebane en sidste gang inden vinterpausen, kan du købe billet på www.billet.aabsport.dk. 

Til årets sidste hjemmekamp holder der halstørklædedag på Aalborg Portland Park. Alle opfordres derfor til at tage et rødt-hvidt halstørklæde på til opgøret, så vi kan få vist de flotte farver frem på tribunerne. 

Tags på denne nyhed
'