AaB søger CEO med salgskompetencer

14. november 2023 kl. 12:35 af Brian Andersen

Jesper Dalum har varetaget rollen som administrerende direktør i AaB siden 30. marts 2023.

Bestyrelsesformand i AaB A/S Niels David Nielsen udtaler:

- Jesper Dalum havde som økonomichef kun været hos os i få måneder, før han midlertidigt overtog jobbet som administrerende direktør, og han har i en vanskelig periode gjort et kæmpe arbejde samtidig med, at han har udført jobbet som økonomichef, og vi har været og er stadig meget tilfredse med Jespers indsats.

Om ansættelsen af en administrerende direktør med salgskompetencer lyder det fra Niels David Nielsen:

- Vi har en stærk tro på fremtiden. Ikke mindst efter vi har fået vores sportslige organisation på plads.

- Herudover har vi selvfølgelig stadig ambitioner om at skabe vækst i de kommercielle indtægter, og nu mener vi, at tiden er inde til at ansætte en administrerende direktør, som sammen med vores i forvejen kompetente og erfarne medarbejdere kan flytte os i en positiv retning på det kommercielle område, siger Niels David Nielsen.

Den kommende administrerende direktør i AaB A/S vil med reference til bestyrelsen få en rolle fordelt med fokus på kommercielle aktiviteter og overordnet virksomhedsledelse. Det primære ansvar vil være at øge fokus på udvikling af de kommercielle indtægter i AaB A/S, drive salgsstrategier og gå forrest i en vinderkultur præget af engagement, professionalisme og arbejdsglæde.

Se jobopslaget vedrørende rollen som CEO med salgskompetencer i AaB A/S her.

Widell og Thelander i karantæne

13. november 2023 kl. 12:19 af Rasmus Estrup

Når AaB søndag 26. november kl. 15.00 spiller årets sidste hjemmekamp på Aalborg Portland Park, bliver det uden Melker Widell og Rasmus Thelander, der begge fik vist det gule kort i gårsdagens kamp.

Den svenske U/21-landsholdsspiller modtog sin femte advarsel i sæsonen i 28. minut af opgøret i Næstved, og dermed er han på 21 karantænepoint for sæsonen, hvilket giver ham en spilledags karantæne.

Det samme gør sig gældende for Rasmus Thelander, der ligeledes røg op på 21 karantænepoint for sæsonen, da han i 52. minut modtog sæsonens femte advarsel.

Cheftræner Oscar Hiljemark kan igen gøre brug af Rasmus Thelander og Melker Widell, når AaB gæster HB Køge i årets sidste kamp søndag 3. december.

Du kan købe billetter til årets sidste hjemmekamp mod Hobro I.K. på www.billet.aabsport.dk. 

Tags på denne nyhed

8.000 har billet til årets sidste hjemmekamp

13. november 2023 kl. 10:26 af Rasmus Estrup

Årets sidste hjemmekamp på Aalborg Portland Park bliver et nordjysk lokalopgør, når Hobro I.K. kommer på besøg søndag 26. november kl. 15.00. 

Allerede nu har flere end 8.000 AaB-fans billet til opgøret, og vil du også støtte AaB på hjemmebane en sidste gang inden vinterpausen, kan du købe billet på www.billet.aabsport.dk. 

Til årets sidste hjemmekamp holder der halstørklædedag på Aalborg Portland Park. Alle opfordres derfor til at tage et rødt-hvidt halstørklæde på til opgøret, så vi kan få vist de flotte farver frem på tribunerne. 

Tags på denne nyhed

Akademiet med nederlag og sejr mod FCK

13. november 2023 kl. 08:51 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: AaB-FC København 1-3
AaB's U/19 Ligahold havde i weekenden besøg af FC København, og det var gæsterne, der endte med at tage alle tre point med en sejr på 3-1.

Efter en scoringsløs første halvleg kunne gæsterne fire minutter efter pausen bringe sig i front med 1-0.

To minutter senere svarede AaB tilbage, da Nikola Stojanovic udnyttede et gennembrud på kanten af Nikolai Veilbæk Andersen og Benjamin Damsgaard til at udligne til 1-1.

Herefter fik FC København trykket AaB-holdet tilbage, og med scoringer i 72. minut og 82. minut snuppede gæsterne sejren.

AaB’s U/19 Ligahold spiller ligesom både U/17 Ligaholdet og U/15 Ligaholdet igen allerede på onsdag på hjemmebane mod Esbjerg fB. Kampstart for U/19 Ligakampen er kl. 14.00.

U/15 Ligaen: AaB-FC København 5-2
U/15 Ligamandskabet var i weekenden også oppe imod FC København, og her var det hjemmeholdet, der tog en flot sejr på 5-2.

Saalman Cabdi Hassan scorede således to gange, mens de tre øvrige AaB-kasser blev sat ind af Amar Hadzajlija, Christian Eriksen og Lukas Nielsen. 

U/15 Ligaholdet står efter 11 kampe med 24 point, hvilket rækker til en foreløbig tredjeplads i U/15 Ligaen.

Onsdagens kamp i U/15 Ligaen mod Esbjerg fB spilles kl. 16.00 på Hornevej. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Næstved Boldklub-AaB 1-1

13. november 2023 kl. 06:16 af Rasmus Estrup

I videoen øverst kan du se et sammendrag af AaB's opgør på udebane mod Næstved Boldklub i går. Et opgør, der endte 1-1. 

Hjemmeholdets Frederik Ellegaard bragte Næstved Boldklub foran allerede i kampens andet minut.

Efter flere AaB-chancer udlignede Lars Kramer til 1-1 i 19. minut, da han stangede Diego Caballos hjørnespark i nettet. 

Trods en udvisning til hjemmeholdets Mark Kongstedt i 51. minut og mange AaB-afslutninger kampen igennem, endte opgøret 1-1. 

Dermed ligger AaB på andenpladsen i NordicBet Ligaen med 38 point efter 16 ubesejrede kampe. Hele Nordjyllands Hold har et point op til Sønderjyske på førstepladsen og ni point ned til FC Fredericia på tredjepladsen. 

AaB's næste kamp i NordicBet Ligaen spilles søndag 26. november kl. 15.00, hvor Hobro I.K. kommer på besøg i årets sidste hjemmekamp på Aalborg Portland Park. Køb billetter til kampen på www.billet.aabsport.dk. 

Tags på denne nyhed
'