AaB slutter året i klubdragten

30. november 2023 kl. 15:09 af Rasmus Estrup

Søndag kl. 15.00 spiller vi årets sidste kamp på udebane mod HB Køge. Du kan læse mere om, hvordan du kan støtte Hele Nordjyllands Hold fra tribunen i Køge her. 

Når spillerne træder ind på kunstgræsbanen på Capelli Sport Stadion søndag eftermiddag vil det være iført vores rød-hvide klubdragt fra Macron. Køb spillertrøjen her. 

Klubdragten, der er skabt i tæt samarbejde mellem AaB og Macron, er i denne sæson en hyldest til fan- og stadionsangen “Som Ramt af Lynet”, og trøjens rød-hvide striber tager i denne sæson form af lyn, som reference til sangen, der synges før hver hjemmekamp på Aalborg Portland Park. 

Klubtrøjen er skabt i det miljøvenlige, lette og åndbare Eco-Softlock-materiale, der er produceret af 100% genanvendt plastic. Eco-Softlock er certificeret af Global Recycled Standard, den vigtigste internationale standard for bæredygtig produktion af tøj og tekstiler.

Køb AaB’s klubdragt på www.aabshoppen.dk. Her kan du også finde AaB’s andentrøje, håndsrækningstrøje og målmandstrøje.

Tags på denne nyhed

Snævert nederlag i U/19 Ligaen

30. november 2023 kl. 10:51 af Rasmus Estrup

Onsdag eftermiddag spillede vores U/19 Ligamandskab årets sidste kamp ude mod Brøndby I.F., hvor desværre det endte med et 1-0-nederlag.

Hjemmeholdet forsøgte kampen igennem at presse vores U/19-hold tilbage på banen, men de rød-hvide spillere stod godt imod defensivt og havde også selv gode momenter på bolden fremadrettet.

Midtvejs i i anden halvleg scorede Brøndby I.F. til 1-0, og selvom der i de følgende minutter blev jagtet en udligning, lykkedes det ikke. 1-0 blev dermed også slutresultatet.

- Vi spillede egentlig en fin kamp og var især i første halvleg godt med i store dele. Særligt vores forsvar af egen boks var utrolig godt, og vi gav ikke store muligheder væk, selvom de pressede os. På bolden havde vi gode momenter, men manglede den sidste kvalitet i den afgørende pasning eller afslutning, siger U/19 Ligatræner Peter Løvenkrands.

- Det var fedt at se, hvordan spillerne tog imod en ændring i vores opspilsfase, hvilket vi også havde succes med langt hen ad vejen, og der var også flere gode individuelle præstationer. Men vi må også rose Brøndby for at have vise kvalitet kampen igennem og slå til, når chancen bød sig, siger U/19 Ligatræneren.

Peter Løvenkrands har nu stået i spidsen for U/19 Ligaholdet i årets fire sidste kampe, der er endt mod tre point efter to uafgjorte opgør mod AC Horsens og Esbjerg fB - hvoraf det ene gav to point efter en vundet straffesparkskonkurrence - og to nederlag mod henholdsvis FC København og Brøndby I.F.

- Vi er skuffede over, at det ikke er blevet til en sejr endnu. Vi havde håbet at få mere ud af de uafgjorte kampe, mens vi mod Brøndby og FCK har vist, at vi langt hen ad vejen kunne konkurrere med to af rækkens bedste hold. 

- Vi har stadig meget at arbejde på, og jeg synes, at spillerne har taget rigtig godt imod de nye ting, jeg er kommet ind med, så jeg ser frem til at få en god opstart efter nytår, hvor vi forhåbentlig også får nogle sejre, siger Peter Løvenkrands.   

U/19 Ligaholdet overvintrer på 13. pladsen med fem point i 11 kampe. Forårssæsonen indledes 10. februar på udebane mod Silkeborg I.F.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Vinder af månedens mål i november

30. november 2023 kl. 08:45 af Rasmus Estrup

Med 40 procent af stemmerne har vores fans kåret Tim Pricas 2-1-scoring hjemme mod FC Helsingør til månedens mål i november. 

Målet, der blev sat ind efter et godt angreb, som kulminerede med en smuk chipbold fra Younes Bakiz og et glidende lob fra Tim Prica, kan ses i videoen øverst. 

Andenpladsen gik til Lars Kramers mål mod Næstved Boldklub med 23 procent af stemmerne, mens Kasper Jørgensens scoring mod FC Helsingør fik tredjepladsen med 22 procent af stemmerne.

Tak til alle, der deltog i afstemningen - og tillykke til Yasmin, som blev den heldige vinder af Kasper Jørgensens kampbrugte og signerede andentrøje fra forrige sæson. I den forbindelse vil Yasmin modtage en mail fra AaB med nærmere info. 

Tags på denne nyhed

AaB søger Account Manager

29. november 2023 kl. 14:20 af Rasmus Estrup

Ambassadør for holdet
Du får din egen portefølje af eksisterende kunder, som du udbygger gennem vedholdende og opsøgende salgsarbejde. Du bliver ambassadør for AaB A/S, og du trives med at bygge relationer. Det falder dig naturligt at give kunderne en seriøs og nærværende behandling, så de ser sig selv som langsigtede partnere i AaB A/S.

Dit distrikt er primært Nordjylland, hvor du har et stort netværk og ideelt set er bosiddende.

Exceptionelt salgstalent
Vi forestiller os, at du kommer du fra en salgsrolle inden for sportsverdenen, hvor du har skabt exceptionelle resultater og ved, at en vedvarende indsats hos kunden giver succes. For dig består en god hverdag af en masse besøg hos nye og eksisterende kunder, og din evne til at skabe relationer i alle sammenhænge er en af dine absolutte spidskompetencer. Du er sportsinteresseret og ser værtsrollen til alle hjemmekampe på Aalborg Portland Park som et ekstra krydderi på en i forvejen spændende stilling.

Vi forestiller os også, at:

  • Du er fleksibel og får stor frihed i jobbet i en klub, der for mange ansattes vedkommende er en livsstil.
  • Du er udadvendt og målrettet, og du forstår at åbne døre og lukke salget.
  • Du er stærk i den umiddelbare kontakt og har gode kommunikationsevner.
  • Du er arbejdsom, motiveres af resultater og mål, og du trives i en rolle, hvor du i høj grad leder dig selv.
  • Du har gode IT-kundskaber og erfaring med CRM, og så taler du ubesværet dansk og engelsk.

Opgaverne er varierende, og for at få succes i jobbet er det vigtigt, at du evner at holde overblikket og arbejder systematisk og struktureret. Du har brug for at trække på den erfaring, du allerede har opbygget inden for opsøgende salg, og har du en interesse for sport, er du allerede foran på point.

En del af en passioneret familie
Som Account Manager i AaB A/S vil du ikke blot være en repræsentant for et sportsbrand; du vil være en ambassadør for en stolt tradition og en unik kultur. Her værdsættes dedikation, passion og evnen til at opbygge meningsfulde relationer, ikke kun inden for virksomheden, men også med fans og samarbejdspartnere.

Du bliver en del af en af en større sammenhæng og får indflydelse på at forme en klub, der konstant stræber efter succes og bidrager til et fællesskab, der rækker langt ud over Nordjyllands grænser. I AaB A/S er det ikke usædvanligt, at medarbejderne også i den private planlægning tager udgangspunkt i AaB's kampkalender og arrangementer. AaB A/S er som arbejdsplads kendetegnet ved et højt humør og et godt sammenhold, hvor alle arbejder sammen om at nå de fælles mål.

Læs mere og søg stillingen her.

Tags på denne nyhed

Få autografer og mød Theodor på julemarked

29. november 2023 kl. 12:53 af Rasmus Estrup

Julen sig nærmer, og på Gammeltorv i Aalborg kan du komme i den helt rigtige julestemning til Aalborg Julemarked, hvor AaB Shoppen i år også har en hytte. 

I morgen, torsdag, omkring kl. 16.30 kan du ved AaB-hytten møde og få autografer af vores to hollændere Lars Kramer og Rody de Boer. 

Fredag 1. december fra kl. 16.00-17.00 kan du møde vores maskot Theodor på Aalborg Julemarked. 

Theodor kommer også på besøg på Aalborg Julemarked igen lørdag 16. december fra kl. 11.00-12.00. 

Aalborg Julemarked er åbent hver dag til og med 23. december. 

Åbningstiderne i AaB Shoppen er:
Mandag-fredag: Kl. 12.00-18.00
Lørdag-søndag: Kl. 10.00-18.00
Fra fredag 15. december t.o.m. lørdag 23. december: Kl. 10.00-19.00

Tags på denne nyhed
'