Sander og Ross udtaget til U/19-landsholdet

9. marts 2023 kl. 13:27 af Rasmus Estrup

Danmarks U/19-landshold skal ligesom U/17-landsholdet spille UEFA Elite Round, der er sidste del af EM-kvalifikationen. Og med i U/19-landsholdstruppen er både Oliver Ross og Theo Sander. 

Til Elite Round venter der danskerne tre opgør i Spanien. 22. marts spiller Danmark mod Spanien, 25. marts møder Danmark Ukraine og 28. marts er modstanderen Luxembourg. 

Vinderen af gruppen kvalificerer sig til sommerens EM-slutrunde i Malta i juli. 

Theo Sander, der har spillet 15 ungdomslandskampe, er stadig U/18-spiller, og det er første gang, han er udtaget til U/19-landsholdet. Oliver Ross har 13 ungdomslandskampe og fem mål bag sig, og hans statistik for U/19-landsholdet lyder på tre kampe og tre scoringer. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: AaB's seks seneste mål mod OB

9. marts 2023 kl. 11:11 af Rasmus Estrup

Fredag kl. 19.00 gæster AaB OB på Nature Energy Park i Odense, og inden fredagskampen kan du få et gensyn med AaB's seks mål fra de seneste tre møder med OB. 

De tre seneste kampe mod OB er nemlig endte med to AaB-sejre og en pointdeling, og i videoen øverst kan du blandt andet se Lars Kramers hovedstødsmål fra sæsonens første møde, tre mål fra 3-2-sejren på Fyn i marts 2022 og to hovedstødsmål fra fredagssejren på 2-0 på Aalborg Portland Park i efteråret 2021. 

Klik her for at se, hvordan du kan støtte Hele Nordjyllands Hold på tribunen i morgen aften. Har du ikke mulighed for at overvære kampen på Nature Energy Park kan kampen følges på TV3 Sport og Viaplay med optakt fra kl. 18.00. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Haugaard|Braad er guldpartner i AaB

9. marts 2023 kl. 09:15 af Rasmus Estrup

Haugaard|Braad Advokatfirma blev sidste år sølvpartner i AaB, og nu har Haugaard|Braad øget samarbejdet til et guldpartnerskab indtil udgangen af 2024. 

Bliv klogere på det nye guldpartnerskab i AaB TV's interview med Tommy Olesen, der er partner i Haugaard|Braad. 

Tags på denne nyhed

Bliv stadionspeaker til Børnenes Dag

9. marts 2023 kl. 08:00 af Rasmus Estrup

Når 3F Superligaens grundspil afsluttes søndag 19. marts, hvor AaB hjemme møder Randers FC kl. 15.00, holder AaB i samarbejde med Netcompany og Faxe Kondi Børnenes Dag på Aalborg Portland Park.

Børnebilletter til kampen koster kun 10 kr., og i fanzonen vil der fra kl. 12.30 være masser af aktiviteter inden kampstart.

Derudover har en heldig AaB-fan i alderen 8-12 år nu også muligheden for at styre navneopråbet af AaB’s startopstilling sammen med AaB’s sædvanlige stadionspeaker, Lars Bech.

Kender du det helt rette barn til denne opgave, så send os en kort video, hvor drengen eller pigen viser, hvordan startopstillingen bør præsenteres på bedste vis.

Send dit bud til os via e-mail til aab@aab-as.dk senest søndag 12. marts kl. 20.00 med ”Navneopråb” i emnefeltet. Fylder din video mere, end der er plads til i en e-mail, så benyt www.wetransfer.com til at sende os filen.

Den heldige vinder får besked i begyndelsen af næste uge. Foruden den unikke oplevelse får den unge fan også fire billetter til kampen.

Tags på denne nyhed

Vidste du om OB og AaB?

8. marts 2023 kl. 15:07 af Rasmus Estrup

- fredagens duel er 3F Superligakamp nummer 92 mellem AaB og OB? Statistikken siger 34 sejre til AaB, 31 uafgjorte og 26 nederlag samt en målscore på 132-121 set med AaB’s øjne.

- AaB har fået point i hver af de tre seneste 3F Superligakampe mod OB i form af to sejre og en uafgjort? Hvis det for fjerde 3F Superligakamp i træk mod OB bliver til point, vil det være første gang siden august 2011-december 2014, at AaB ikke taber til OB i fire 3F Superligakampe i træk.

- AaB kun har tabt to ud af de seneste 11 3F Superligakamp-udekampe afviklet en fredag aften, hvorimod det er blevet til seks sejre og tre uafgjorte? De to nederlag var i henholdsvis december 2020 og maj 2021, hvor modstanderen i begge tilfælde var OB.

- ud af de 91 tidligere 3F Superligakampe mod OB har AaB scoret først i 46 tilfælde, hvilket har resulteret i 31 sejre, ni uafgjorte og seks nederlag? Omvendt har OB scoret kampens første mål i 35 tilfælde, hvilket har givet AaB tre sejre, 12 uafgjorte og 20 nederlag.

- Nicklas Helenius (5 mål), Lucas Andersen (2), Lars Kramer (1), Rasmus Thelander (1) og Jakob Ahlmann (1) tidligere har scoret 3F Superligamål mod OB?

- AaB ikke har scoret i forårets tre første 3F Superligakampe, hvilket er en tangering af klubbens 3F Superligarekord præsteret ved syv tidligere lejligheder? En målløs kamp mod OB vil betyde, at AaB tangerer klubbens DM-rekord på fire målløse kampe i træk sat i såvel april-maj 1981 som oktober-november 1965.

- der ikke har været en udvisning i en 3F Superligakamp mellem AaB og OB i de seneste 24 kampe - siden august 2013? I løbet af de første 67 indbyrdes møder faldt der ellers hele 20 udvisninger.

- AaB’s ni seneste 3F Superligakampe afviklet i marts måned har resulteret i fem sejre, to uafgjorte og to nederlag? Samtidig er det lykkedes AaB at holde modstanderen fra at score i seks af de ni kampe.

- AaB kun én gang tidligere har spillet en 3F Superligakamp på datoen 10. marts? Det var i 2019 på udebane mod Brøndby I.F., hvor det endte 3-3. På tavlen for AaB var Kasper Kusk, Tom van Weert og Lucas Andersen.

- Jakob A. Sundberg dømmer sin blot fjerde 3F Superligakamp med deltagelse af AaB? Det er dog dommerens anden kamp mellem OB og AaB, da han også dømte klubbernes seneste møde i Odense, som AaB vandt 3-2 i marts 2022.

- Jakob A. Sundberg hverken har dømt straffespark eller uddelt et rødt kort i nogen af AaB’s tre tidligere kampe med ham som dommer?

- OB har tre spillere i karantæne til fredagens kamp mod AaB, hvor hjemmeholdet må se bort fra Yankuba Minteh, Aske Adelgaard og Mihajlo Ivancevic? AaB har ingen i karantæne fredag, men Anosike Ementa, Jakob Ahlmann og Kasper Jørgensen får karantæne efter deres næste advarsel.

- AaB spiller i den mintfarvede håndsrækningstrøje fredag aften? Du kan købe trøjen på www.aabshoppen.dk, og for hvert solgt trøje donerer AaB, Arbejdernes Landsbank og Macron i fællesskab 100 kr. til BHOV - forening for forældre til børn med særlige behov.

(Kilde: danskfodbold.com, OPTA og aabsport.dk)

 

Tags på denne nyhed
'