Køb kampbrugte trøjer og støt FodboldtrøjeFredag

3. marts 2023 kl. 12:57 af Rasmus Estrup

AaB støtter i dag op om #FodboldtrøjeFredag, som er Børnecancerfondens årlige landsindsamling, hvorfra alle indsamlede midler går ubeskåret til Børnecancerfonden, som gennem støtte, forskning og forebyggelse gør en mærkbar forskel for kræftramte børn og deres familier.

Som et led i AaB's støtte er to af spillertrøjerne fra torsdagens pokalsejr over Viborg F.F. sat på auktion på Odendo. Det drejer sig om den dobbelte målscorer Louka Prips kampbrugte trøje og Rasmus Thelanders kampbrugte trøje. Begge spillere har også signeret trøjen fra kampen i går. 

Du kan byde på Louka Prips trøje her, og Rasmus Thelanders trøje ved at klikke her. Auktionen kører frem til mandag 6. marts kl. 12.00. 

Alle pengene fra donationen går til at støtte Børnecancerfonden gennem FodboldtrøjeFredag. 

Du kan også støtte Børnecancerfonden gennem AaB's indsamling på MobilePay-nummer 191848.

Tags på denne nyhed

AaB og Haugaard|Braad indgår guldpartnerskab

3. marts 2023 kl. 10:00 af Rasmus Estrup

Haugaard|Braad Advokatfirma har hovedsæde i Aalborg og blev for et år siden ny sølvpartner i AaB. Efter et års samarbejde har Haugaard|Braad nu ønsket at øge samarbejdet til et guldpartnerskab med Hele Nordjyllands Hold indtil udgangen af 2024.

- Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Haugaard|Braad, der fungerer som AaB’s advokat og har været en aktiv partner i forhold til eksempelvis AaB Netværket, og det glæder os meget, at vi nu kan indgå i et større og endnu tættere partnerskab de næste to år, hvor Haugaard|Braad blandt andet bliver en del af vores mere eksklusive netværk, siger AaB’s salgschef, Morten Brinkmann.

Udover fortsat at være en del af AaB Netværket og få eksponering på Aalborg Portland Park i forbindelse med AaB’s hjemmekampe får Haugaard|Braad i den nye aftale blandt andet også flere hospitality-muligheder i AaB Pubben, Scan Global Loungen for AaB’s største partnere og skyboksene på Aalborg Portland Park.

Derudover vil Haugaard|Braad få plads i AaB’s digitale kampagner samt adgang til mere eksklusive executive-arrangementer for AaB’s største partnere.

- Da vi indgik sølvpartnerskabet sidste år, var det allerede dengang med et langt sigte om at øge samarbejdet, og det gælder både i medgang og modgang. Derfor ryster vi heller ikke på hånden nu. Tværtimod er det en naturlig opgradering i vores samarbejde, at vi speeder op til et guldpartnerskab, siger Tommy Olesen, der er partner ved Haugaard|Braad.

- For os betyder opgraderingen i samarbejdet, at vi øger vores synlighed og bliver en større del af AaB’s stærke netværk, der omfatter mange store virksomheder i lokalområdet. Så det var egentlig en ”no-brainer” for os at blive guldpartner i AaB, fortsætter Tommy Olesen.

Haugaard|Braad Advokatfirma har kontor på Skibbrogade 3 i Aalborg og leverer blandt andet juridiske løsninger til erhvervsvirksomheder, myndigheder og offentlige virksomheder i hele Danmark.

Tags på denne nyhed

AaB TV: AaB-Viborg F.F. 2-0

3. marts 2023 kl. 06:15 af Rasmus Estrup

AaB vandt i går 2-0 på Aalborg Portland Park i den første af to pokalkvartfinaler mod Viborg F.F. 

Efter en forholdsvis chancefattig første halvleg kunne Louka Prip bringe AaB foran fem minutter efter pausen på et oplæg fra Nicklas Helenius. 

Blot fire minutter senere fordoblede Louka Prip både føringen og sit eget scoringsantal i kampen, da han på en assist fra Iver Fossum sparkede 2-0-scoringen i nettet fra nogenlunde samme position. 

I den anden ende hev Nico Mantl et par redninger frem på Viborg F.F.'s bedste forsøg, og derfor endte kampen med en sejr til AaB på 2-0. 

Se et fyldigt sammendrag af kampen i videoen øverst. 

Tags på denne nyhed

Prip-kasser giver sejr og godt udgangspunkt

2. marts 2023 kl. 19:55 af Rasmus Estrup

AaB tog torsdag aften årets første sejr og fik et godt udgangspunkt før pokalkvartfinalens returopgør i Viborg om en måned, da Louka Prips to mål sikrede en 2-0-sejr på Aalborg Portland Park i det første af to opgør mod Viborg F.F. 

Pokalkampen begyndte med et jævnbyrdigt og chancefattigt kampbillede, og i det første kvarter var det på afslutningsfronten kun blevet til et blokeret forsøg fra Louka Prip i den ene ende og en afslutning fra Ibrahim Said, der sad lige på AaB-debutant Nico Mantl, i den anden. 

I det 17. minut slap Lucas Andersen igennem på højrekanten og hans flade indlæg fandt Nicklas Helenius, der hårdt presset i forreste område sparkede forbi mål. 

Midt i første halvleg var det så Viborg F.F., der kom frem til en afslutning, der ligeledes sad uden for rammen, da Zan Zaletel headede et hjørnespark over målet. Herefter fulgte to forbipasserende langskud i hver sin ende fra henholdsvis Kasper Jørgensen og Nils Mortimer.  

Ti minutter før pausen måtte AaB's Kasper Jørgensen udgå med en skade, og Kilian Ludewig overtog derfor pladsen på højrebacken. Som pausen nærmede sig kombinerede den indskiftede tysker sig fint igennem centralt i banen, hvilket førte til en afslutning fra Nicklas Helenius, der desværre ramte en Viborg-fod. 

Den målløse første halvleg blev afsluttet med forbiere fra både Iver Fossum og gæsternes Ibrahim Said. 

Anden halvleg var mindre end et minut gammel, før AaB igen viste tænder, da Allan Sousa fik en omstillingsmulighed, men brasilianerens afslutning fra en spids vinkel sad lige på Viborg-målmand Mikkel Andersen. 

Fem minutter efter pausen fik AaB så bragt sig foran. Et højt AaB-pres anført af Lucas Andersen førte til en fordelagtig bolderobring foran feltet, hvor Nicklas Helenius fandt Louka Prip, som sparkede 1-0-scoringen mellem benene på Mikkel Andersen og i nettet. 

Blot fire minutter senere var Louka Prip på pletten igen. Denne gang kom afleveringen fra Iver Fossum, og fra nogenlunde samme position som ved 1-0-scoringen sparkede Louka Prip denne gang kuglen i nettet ved fjerneste opstander til 2-0. 

Viborg F.F.'s første forsøg efter pausen stod Anton Gaaei for, da han efter en times spil kanonerede et langskud lige forbi det fjerne målhjørne, og en håndfuld minutter senere tvang et godt langskud fra Clint Leemans Nico Mantl ud i en stærk redning. 

Nico Mantl diskede de følgende minutter op med endnu et par stærke redninger på forsøg fra henholdsvis Alassana Jatta og Sofus Berger. Dernæst fulgte indskiftninger af Oliver Ross og Pedro Ferreira i stedet for Lucas Andersen og Allan Sousa. 

Fem minutter før tid blev Marco Ramkilde også indskiftet i stedet for Nicklas Helenius. I tillægstiden fik gæsterne en kæmpe chance midt for mål, men afslutningen blev sendt på tribunen, og AaB vandt dermed kampen 2-0. 

Returopgøret i Viborg spilles som udgangspunkt enten 6. eller 7. april. 

AaB's næste kampe spilles allerede på mandag på hjemmebane mod FC Midtjylland i 3F Superligaen. Køb billetter til kampen her. 

Matchfacts - Pokalen, kvartfinaler, 1. opgør

AaB-Viborg F.F. 2-0 (0-0)
51. min 1-0 Louka Prip, 55. min 2-0 Louka Prip
Advarsler AaB: Ingen
Advarsler Viborg F.F.: Ingen
5.208 tilskuere på Aalborg Portland Park

AaB (4-3-3): Nico Mantl, Kasper Jørgensen (36: Kilian Ludewig), Lars Kramer, Rasmus Thelander, Daniel Granli, Iver Fossum, Malthe Højholt, Lucas Andersen (72: Oliver Ross), Louka Prip, Nicklas Helenius (86: Marco ramkilde), Allan Sousa (72: Pedro Ferreira). 

Viborg F.F. (4-3-3): Mikkel Andersen, Anton Gaaei, Nicolas Bürgy, Zan Zaletel, Daniel Anyembe (74: Oliver Bundgaard), Magnus Westergaard (59: Jakob Bonde), Jeppe Grønning, Clint Leemans, Nils Mortimer (59: Sofus Berger), Alassana Jatta (74: Paulinho), Ibrahim Said (81: Renato Júnior).

Dommer: Morten Krogh

Tags på denne nyhed
'