Flere siddepladser frigivet til søndag

16. marts 2023 kl. 08:30 af Rasmus Estrup

På søndag er der Børnenes Dag på Aalborg Portland Park med børnebilletter til kun 10 kr., når AaB møder Randers FC kl. 15.00. Flere end 8.500 fans har allerede nu købt billet til kampen, og du kan gøre det samme her.

I går blev AaB’s afsnit på 3F Tribunen udsolgt, og netop nu er der frigivet siddepladser med begrænset udsyn på Complea Tribunen. Det drejer sig om om ca. 370 pladser på række 1 og række 20.

På søndag åbner fanzonen allerede kl. 12.30 med masser af aktiviteter for børn.

Tags på denne nyhed

3F Tribunen er udsolgt

15. marts 2023 kl. 16:36 af Rasmus Estrup

Som oplyst tidligere i dag har flere end 8.000 tilskuere allerede nu billet til søndagens 3F Superligakamp på Aalborg Portland Park mod Randers FC, og nu er AaB's afsnit på 3F Tribunen blevet udsolgt. 

Til kampen på søndag holder AaB i samarbejde med Netcompany og Faxe Kondi Børnenes Dag, hvilket blandt andet betyder, at børnebilletter til opgøret kun koster 10 kr. Køb billetter her. 

Børnenes Dag omfatter også en masse sjove oplevelser for børn i fanzonen, hvor der blandt andet er aktiviteter fra Funcenter og en Goal Station. Derudover vil et barn stå for navneopråbet af AaB's startopstilling, og på storskærmen vil billeder af AaB-spillerne være erstratet af tegninger lavet af unge AaB-fans. 

Flere end 8.000 har billet til søndag

15. marts 2023 kl. 11:31 af Rasmus Estrup

Flere end 8.000 fans har allerede købt billet til AaB's kamp mod Randers FC på søndag, og du kan gøre det samme på www.billet.aabsport.dk, hvor børnebilletter til kampen kun koster 10 kr. 

Der er nemlig Børnenes Dag på Aalborg Portland Park på søndag, og foruden billige børnebilletter betyder det også, at der er masser af aktiviteter for børn i fanzonen inden kampen. 

Fra kl. 12.30 vil der nemlig være spændende aktiviteter fra Funcenter, ligesom der også er en AaB-hoppeborg, ansigtsmaling og en sparkestation. I fanzonen vil der også være autografskrivning med AaB-spillere. 

Børn spiller også en rolle umiddelbart inden kampstart, hvor en ung AaB-fan står for navneopråbet af AaB's startopstilling. På storskærmen vil AaB-spillerne i startopstillingen blive vist i form af tegninger fra unge AaB-fans i stedet for de klassiske billeder. 

AaB's fanafsnit på 3F Tribunen er færre en 50 billetter fra at være udsolgt, så vil du have plads på 3F Tribunen til søndagskampen, der spilles kl. 15.00, skal du snarest muligt købe billetter her. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Oswald styrer mikrofonen

15. marts 2023 kl. 10:39 af Rasmus Estrup

AaB, Netcompany og Faxe Kondi holder på søndag Børnenes Dag med børnebilletter til kun 10 kr. til søndagskampen på Aalborg Portland Park mod Randers FC kl. 15.00. Køb billetter her.

Til Børnenes Dag vil der være masser af aktiviteter for børn i fanzonen allerede fra kl. 12.30.

Ved opråbet af AaB’s startopstilling vil det være en ung fan, der styrer slagets gang, og i samme forbindelse vil der på storskærmen være tegninger af AaB-spillerne - tegnet af unge AaB-fans.

Som et ekstra led i forbindelse med Børnenes Dag var otteårige Oswald Wallin Christensen, der var en af de nominerede til Årets Fan, i går forbi AaB’s anlæg på Hornevej for at være juniorreporter. Se hvordan det gik i videoen øverst.

Køb billetter til AaB-Randers FC her.

Tags på denne nyhed

Børnenes Uge i AaB Shoppen

14. marts 2023 kl. 08:30 af Rasmus Estrup

På søndag holder AaB i samarbejde med Netcompany og Faxe Kondi Børnenes Dag på Aalborg Portland Park, hvor børnebilletter til kampen kun koster 10 kr. Køb billetter her. 

I den forbindelse holder AaB Shoppen hele denne uge Børnenes Uge, og der er store besparelser at hente på AaB-merchandise til de yngste fans. Du kan blandt andet spare 50 procent på Theodor-bamsen og 30 procent på AaB's babykit og minisæt. 

Derudover er der også en masse nyt merchandise til børn i AaB Shoppen. Køb blandt andet et AaB-puslespil, AaB's Theodor-rygsæk eller AaB's skrivesæt. Find al AaB-merchandise til børn her. 

Tilbuddene gælder resten af ugen og dermed også i AaB Fanshop i foeyeren og fanzonen på Aalborg Portland Park på søndag i forbindelse med kampen mod Randers FC. 

Ung stadionspeaker og tegninger på storskærmen
Til Børnenes Dag på søndag vil det være en ung AaB-fan, der står for navneopråbet af AaB's startopstilling. 

På storskærmen vil det desuden være fansenes tegninger af AaB-spillere, der kommer på skærmen i forbindelse med startopstillingen. 

Så hvis dit barn skal have en tegning vist på storskærmen, så bed ham eller hende lave en eller flere tegninger af deres yndlings AaB-spillere. Tag derefter billeder af tegningerne og læg dem op i kommentarsporet på Facebook til den artikel fra aabsport.dk, der hedder “Få din AaB-tegning på storskærmen”, som blev publiceret i fredags.

Man må indsende lige så mange tegninger, som man ønsker, og vi vil gerne have tegninger af alle spillere i spillertruppen. For hver spiller i truppen finder vi én tegning, der bliver udvalgt til visning på storskærmen. Den der har lavet den udvalgte tegning, modtager to billetter til kampen.

Sidste frist for at indsende tegninger i kommentarfeltet på Facebook er i aften kl. 20.00.

Tags på denne nyhed
'