Al praktisk info om Børnenes Dag

16. marts 2023 kl. 15:00 af Rasmus Estrup

Kampinfo
Spillerunde: 22
Spilledato: Søndag 19. marts 2023
Kick-off: Kl. 15.00
Dørene åbner: Kl. 13.30
Fanzonen åbner: Kl. 12.30
Dommer: Jonas Hansen

3F Tribunen er udsolgt - køb billetter online
Flere end 8.500 har allerede købt billet til kampen mod Randers FC, og AaB’s afsnit på 3F Tribunen er allerede udsolgt. Du kan i forsalg købe billetter til søndagskampen på www.billet.aabsport.dk, hvor du også kan gøre som flere end 4.300 andre og sikre dig et sæsonkortabonnement. 

Billethusene på Aalborg Portland Park åbner kl. 12.30 på søndag, hvor det naturligvis også er muligt at købe billetter.

Tilhængere af Randers FC skal købe billetter til udebaneafsnittet på 3F Tribunen. Tilskuere, der udviser tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten.

Har du på kampdagen spørgsmål i forhold til billetter, kan du besøge billetinformationen, som ligger på hjørnet af Complea Tribunen og Vesttribunen. 

Test af billetter og sæsonkort i AaB’s app - opdatering kræves
I forårets fire første hjemmekampe er der gang i en testperiode, hvor man ved indgangene kan vise sin billet eller sit sæsonkort i AaB-appen, der har fået billetter og sæsonkort integereret. Det kræver, at man har opdateret AaB-appen til den seneste version.

Dette har givet udfordringer i forbindelse med nogle af årets første kampe, og derfor kan det også være en løsning at medbringe ens fysiske sæsonkort eller billet. 

Man kan også altid tilgå og vise sine billetter online på www.billet.aabsport.dk

Download AaB’s officielle app via App Store, hvor den findes under navnet “AaB Sport - AaB” eller Google Play under “AaB”.

Børnenes Dag på Aalborg Portland Park
På søndag holder AaB i samarbejde med Netcompany og Faxe Kondi Børnenes Dag, og i den forbindelse koster børnebilletter til kampen kun 10 kr. 

Børnenes Dag indebærer blandt andet, at det på søndag vil være 11-årige Isam Ramulic, der står for opråbet af aaB’s startopstilling i samarbejde med AaB’s sædvanlige stadionspeaker Lars Bech.

Samtidig vil startopstillingen på storskærmen blive præsenteret af tegninger af AaB-spillerne - tegnet af unge AaB-fans.

Fanzonen åbner kl. 12.30
Til Børnenes Dag på søndag vil der i fanzonen også være masser af gode oplevelser for børn.

For eksempel vil der være flere konkurrencer med flotte AaB-præmier, ligesom Funcenter kommer forbi med en række sjove aktiviteter.

Goal Station er også på plads, så du kan prøve kræfter med din teknik, og som altid kan man benytte sig af AaB-hoppeborgen, ansigtsmaling og en sparkestation.

Derudover vil der også være autografskrivning med AaB-spillere kl. 13.15, hvor Theodor også gæster fanzonen.

Som altid er det også muligt at købe lækker mad fra grillen samt Bogø Sandwich, ligesom du kan købe vand og øl i boderne.

Børnenes Uge i AaB Shoppen
I anledning af Børnenes Dag på søndag holder AaB Shoppen hele denne uge Børnenes Uge.

Her er der store besparelser at hente på AaB-merchandise til de yngste fans. Du kan blandt andet spare 50 procent på Theodor-bamsen og 30 procent på AaB's babykit og minisæt. 

Derudover er der også en masse nyt merchandise til børn i AaB Shoppen. Køb blandt andet et AaB-puslespil, AaB's Theodor-rygsæk eller AaB's skrivesæt. 

De gode tilbud kan ses i AaB’s Fanshop på søndag både i foyeren ved hovedindgangen og i fanzonen.

AaB Fanshop åbner kl. 12.30 på søndag.

Salgsvogn med særlige kampdagstilbud på merchandise
I fanzonen vil der på søndag være en salgsvogn med AaB-merchandise, der kører rundt i fanzonen. Salgsvognen sælger merchandise med særlige kampdagstilbud. 

Det er kun muligt at anvende betalingskort hos salgsvognen. 

Indløbsbørn fra NUBI og Asaa Boldklub
På søndag løber AaB-spillerne på banen sammen med ungdomsspillere fra de to partnerklubber Asaa Boldklub og NUBI.

Pausekonkurrence med Vestbjerg I.F. og Øster Hornum I.F.
I pausen af søndagens kamp vil pausekonkurrencen stå mellem ungdomsspillere fra de to partnerklubber Vestbjerg I.F. og Øster Hornum I.F., der skal dyste om, hvem der kan sende en bold tættest på midterlinjen.

Fællesskab for alle - tilbud til børn
AaB og Spar Nord Fonden er gået sammen om et nyt børnefællesskab på kampdage: “Fællesskab for alle”.

“Fællesskab for alle” foregår i Theodors Familiezone på Complea Tribunen, hvor de tilmeldte børn kan sidde under opsyn af pædagoger og pædagogstuderende kampen igennem.

Inden kampen bliver børnene hentet på et mødested i AaB’s fanzone af pædagoger og pædagogstuderende, som til hver kamp vil sørge for, at de tilmeldte børn i folkeskolealderen følges tæt og får en god oplevelse både før, under og efter AaB’s 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park. 

Så hvis man er mellem otte og 14 år og ønsker at komme på Aalborg Portland Park, men måske mangler jævnaldrende at tage til fodbold med, eller hvis ens forældre er forhindret, så har man nu muligheden for at blive en del af “Fællesskab for alle”.  

For at blive en del af “Fællesskab for alle“ skal man sende en mail til mro@aab-as.dk og købe billet via det link, man modtager i forbindelse med bekræftelsen på, at man er blevet en del af “Fællesskab for alle”. Prisen for at blive en del af "Fællesskab for alle" er samme pris som en almindelig børnebillet til Theodors Familiezone. 

Adgang til boder og toilletter i fanzonen under kampen
Fanzonens boder og toiletter er også tilgængelige under kampen på søndag. Dermed kan tilskuere på Vesttribunen anvende boder og toiletfaciliteter i fanzonen uden for Aalborg Portland Park, mens kampen mod Randers FC spilles. 

Gratis tog- og buskørsel med billet til kampen
Igen i dette forår kan alle med en billet til kampen køre gratis med tog og busser fra Nordjyllands Trafikselskab på kampdage. Det gælder således også på søndag. Man skal blot vise sin kampbillet eller sit digitale sæsonkort i bussen eller toget.

Rygning er ikke tilladt
Det er ikke tilladt at ryge på Aalborg Portland Park. Det er muligt for tilskuere på Vesttribunen og Complea Tribunen at ryge uden for stadion i pausen.

Kontantløse boder åbner kl. 13.30
Boderne på Aalborg Portland Park åbner halvanden time før kampstart, hvor dørene også åbner. 

På hver tribune er der én bod, hvor der kan betales med kontanter. Ellers foregår betalingen kontantløst på Aalborg Portland Park. 

Køb pizza i Bod 4 på Complea Tribunen
I Bod 4 på Complea Tribunen er det igen muligt at købe pizza til kampen.

Twitter og Instagram
Det officielle hashtag for kampen er #AaBRFC– følg og benyt dette hashtag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Transport
Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Vær særligt opmærksom på, at Kastetvej samt nogle af sidegaderne er spærret mellem Haraldslund og Skydebanevej på grund af vejarbejde. Altså kan man kun tilgå parkeringspladsen fra øst/Dannebrogsgade.

Vær også opmærksom på, at vejarbejdet har indflydelse på busruten, og derfor skal man stå af ved stoppestedet Haraldslund, hvis man tager busrute 2. 

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering
Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold
Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed

Flere siddepladser frigivet til søndag

16. marts 2023 kl. 08:30 af Rasmus Estrup

På søndag er der Børnenes Dag på Aalborg Portland Park med børnebilletter til kun 10 kr., når AaB møder Randers FC kl. 15.00. Flere end 8.500 fans har allerede nu købt billet til kampen, og du kan gøre det samme her.

I går blev AaB’s afsnit på 3F Tribunen udsolgt, og netop nu er der frigivet siddepladser med begrænset udsyn på Complea Tribunen. Det drejer sig om om ca. 370 pladser på række 1 og række 20.

På søndag åbner fanzonen allerede kl. 12.30 med masser af aktiviteter for børn.

Tags på denne nyhed

3F Tribunen er udsolgt

15. marts 2023 kl. 16:36 af Rasmus Estrup

Som oplyst tidligere i dag har flere end 8.000 tilskuere allerede nu billet til søndagens 3F Superligakamp på Aalborg Portland Park mod Randers FC, og nu er AaB's afsnit på 3F Tribunen blevet udsolgt. 

Til kampen på søndag holder AaB i samarbejde med Netcompany og Faxe Kondi Børnenes Dag, hvilket blandt andet betyder, at børnebilletter til opgøret kun koster 10 kr. Køb billetter her. 

Børnenes Dag omfatter også en masse sjove oplevelser for børn i fanzonen, hvor der blandt andet er aktiviteter fra Funcenter og en Goal Station. Derudover vil et barn stå for navneopråbet af AaB's startopstilling, og på storskærmen vil billeder af AaB-spillerne være erstratet af tegninger lavet af unge AaB-fans. 

Flere end 8.000 har billet til søndag

15. marts 2023 kl. 11:31 af Rasmus Estrup

Flere end 8.000 fans har allerede købt billet til AaB's kamp mod Randers FC på søndag, og du kan gøre det samme på www.billet.aabsport.dk, hvor børnebilletter til kampen kun koster 10 kr. 

Der er nemlig Børnenes Dag på Aalborg Portland Park på søndag, og foruden billige børnebilletter betyder det også, at der er masser af aktiviteter for børn i fanzonen inden kampen. 

Fra kl. 12.30 vil der nemlig være spændende aktiviteter fra Funcenter, ligesom der også er en AaB-hoppeborg, ansigtsmaling og en sparkestation. I fanzonen vil der også være autografskrivning med AaB-spillere. 

Børn spiller også en rolle umiddelbart inden kampstart, hvor en ung AaB-fan står for navneopråbet af AaB's startopstilling. På storskærmen vil AaB-spillerne i startopstillingen blive vist i form af tegninger fra unge AaB-fans i stedet for de klassiske billeder. 

AaB's fanafsnit på 3F Tribunen er færre en 50 billetter fra at være udsolgt, så vil du have plads på 3F Tribunen til søndagskampen, der spilles kl. 15.00, skal du snarest muligt købe billetter her. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Oswald styrer mikrofonen

15. marts 2023 kl. 10:39 af Rasmus Estrup

AaB, Netcompany og Faxe Kondi holder på søndag Børnenes Dag med børnebilletter til kun 10 kr. til søndagskampen på Aalborg Portland Park mod Randers FC kl. 15.00. Køb billetter her.

Til Børnenes Dag vil der være masser af aktiviteter for børn i fanzonen allerede fra kl. 12.30.

Ved opråbet af AaB’s startopstilling vil det være en ung fan, der styrer slagets gang, og i samme forbindelse vil der på storskærmen være tegninger af AaB-spillerne - tegnet af unge AaB-fans.

Som et ekstra led i forbindelse med Børnenes Dag var otteårige Oswald Wallin Christensen, der var en af de nominerede til Årets Fan, i går forbi AaB’s anlæg på Hornevej for at være juniorreporter. Se hvordan det gik i videoen øverst.

Køb billetter til AaB-Randers FC her.

Tags på denne nyhed
'