Udsolgt på AaB's stemningsafsnit til pokalfinalen

9. maj 2023 kl. 21:45 af Rasmus Estrup

Der har været stor interesse for billetter til pokalfinalen, siden billetsalget åbnede i dag kl. 10.00 for sæsonkortholdere og samarbejdspartnere, der har forkøbsret indtil onsdag kl. 10.00. 

Allerede nu er AaB's stemningsafsnit på D-tribunen således udsolgt. Udover D-tribunen kan der på nuværende tidspunkt købes billetter til AaB's afsnit på C-tribunen, hvor halvdelen af tribunen er dedikeret til AaB-tilhængere. 

I morgen kl. 10.30 åbner salget på www.billet.aabsport.dk for alle AaB-fans, og i alt er der sat ca. 15.000 pladser af til AaB-tilhængere i Parken. 

Prisen for en billet er 300 kr. inkl. gebyr.

Prisen er den samme for alle uanset alder. Børn såvel som voksne skal således have billet for at få adgang til pokalfinalen, uanset om barnet sidder på skødet af forældrene.

Der arbejdes på at etablere en stor AaB-fanzone i Fælledparken bag D-tribunen, hvor alle AaB-fans kan samles i timerne op til kampstart. Mere info om dette følger senere.

Handicapforhold
AaB råder over et begrænset antal kørestolspladser. Bestilling af disse billetter foregår gennem henvendelse til billet@aab-as.dk. Sæsonkortholdere har ligeledes forkøbsret til disse pladser og vil således komme forrest i billekøen, hvis de henvender sig, inden billetsalget frigives onsdag kl. 10.30.

Har man behov for en ledsagerbillet, så kan en ledsagerbillet ligeledes rekvireres gennem henvendelse til billet@aab-as.dk. Ved henvendelse skal der fremsendes billede af gyldigt ledsagerkort.

Tags på denne nyhed

AaB søger en cater, køkkenassistent eller kok til vores køkken på Hornevej

9. maj 2023 kl. 16:00 af Rasmus Estrup

Vores nye medarbejder vil indgå i et team sammen med vores nyudnævnte køkkenchef Annette Albrektsen og sammen med vores køkkenchef være ansvarlig for den daglige drift af køkkenet.

Teamet vil blandt andet have ansvar for bespisning og indkøb til vores spillere, stab og administration i AaB A/S samt personale, café og aktiviteter i moderklubben AaB af 1885.

Arbejdspladsen vil være på Hornevej, hvor klubbens cafeteria også vil være en del af jobbet, herunder at sikre spændende madtilbud til alle klubbens medlemmer, så fremtidens idrætshus på Hornevej også inkluderer en god madoplevelse.

Arbejdstiden er 37 timer med varierende tider inklusive timer i weekenden, og som medarbejder i køkkenet på Hornevej vil vi gerne:

- at du er teamplayer

- at du er god til at kommunikere

- at du har viljen til at indgå i samarbejde og projekter

- at du elsker at have mange bolde i luften

- at du har lyst til at præge klubbens madkultur både i den professionelle afdeling, men også i foreningslivet 

- at du har viden om kost til professionelle idrætsudøvere

- at du kender til foreningslivet

Vi tilbyder en spændende og udfordrende hverdag i en dynamisk organisation.

Lønnen forhandles efter kvalifikationer.

For spørgsmål og yderligere information kan du kontakte forretningsfører Tom Nygaard – tom@aabaf1885.dk – 2144 1444.

Send også din ansøgning til Tom Nygaard på tom@aabaf1885.dk senest 1. juni 2023.

Tags på denne nyhed

Uafgjort i Future Cup

9. maj 2023 kl. 15:17 af Rasmus Estrup

Sæsonens sidste kamp i Future Cup endte med en pointdeling, da Silkeborg I.F. i dag gæstede AaB's anlæg på Hornevej til et opgør, der sluttede 2-2. 

AaB stillede med et forstærket U/19-mandskab med Anosike Ementa og Jonas Skulstad fra 3F Superligatruppen, mens gæsterne blandt andre havde de tidligere AaB-spillere Kasper Kusk og Søren Tengstedt med i startopstillingen. 

Fra første fløjt var AaB mest spilstyrende, og både Anders Noshe og Anosike Ementa havde gode muligheder i indledningen, inden Silkeborg I.F. fik testet Bertil Grønkjær i AaB-målet for første gang. 

Efter ti minutter var Anosike Ementa involveret i to store AaB-muligheder, men han blev blokeret på den første, mens han i det andet tilfælde brugte brystkassen til elegant at lægge bolden af til Mads Bomholt, der fra en fri position sparkede over. 

Fem minutter senere sparkede Jakob Gaardsøe et indlæg fra Anders Noshe forbi mål ved bagstolpen, og de næste ti minutter kom Silkeborg I.F. frem til et par muligheder, som Bertil Grønkjær tog sig godt af. 

Efter 27 minutter kunne Jakob Gaardsøe så bringe AaB i front med 1-0, da han driblede ind til kanten af feltet, hvorfra han sparkede bolden fladt ind ved nærmeste stolpe. 

Føringen varede dog kun i seks minutter, da Søren Tengstedt sparkede et frispark direkte i nettet til 1-1 langs den fjerneste opstander. 

Et minut inde i anden halvleg tilkæmpede Anosike Ementa sig et straffespark, som Fisnik Isaki køligt omsatte til en 2-1-føring. 

I en anden halvleg, der ikke var nær så rig på chancer som første halvleg, lykkedes det gæsternes Sebastian Biller Mikkelsen at score til slutresultatet 2-2 ca. et kvarter før tid, da hans afslutning blev afrettet og endte i fjerneste krog uden chance for den unge AaB-målmand. 

- Det var en god kamp. Vi leverede en stærk indsats mod en dygtig modstander, og ud fra kampbilledet synes jeg, at vi burde have vundet. Vi havde de bedste muligheder - især i første halvleg - og spillerne leverede nogle gode indsatser. Ikke mindst Jakob Gaardsøes mål i første halvleg er værd at nævne, siger AaB's assistent- og transitionstræner Rasmus Würtz, der sammen med den øvrige trænerstab havde valgt følgende opstilling:

Bertil Grønkjær
Emil Nymann, Jacob Buus, Jonas Skulstad, Benjamin Damsgaard
Fisnik Isaki, Gustav Dahl, Mads Bomholt
Anders Noshe, Anosike Ementa, Jakob Gaardsøe

I 63. minut blev Annas Al Hardan, Oscar Meedom og Patrick Allentoft indskiftet, inden Kasper Davidsen og Kasper Wessel Larsen fulgte et kvarter før tid. 

Dagens kamp var den sidste i denne sæson i Future Cup, og AaB slutter således sæsonen med ti point efter seks kampe, hvilket i skrivende stund rækker til en fjerdeplads. 

Tags på denne nyhed

Bliv klædt på til pokalfinalen

9. maj 2023 kl. 11:32 af Rasmus Estrup

Torsdag 18. maj kl. 17.00 spiller AaB pokalfinale i Parken mod FC København, og på AaB Shoppen kan du blive klædt ordentligt på til kampen.

Foruden AaB’s spillertrøjer, kan du nemlig købe den officielle Pokalfinale-tee.

Pokalfinaletrøjen koster 199 kr. og findes både i voksen- og børnestørrelser.

Tags på denne nyhed

Pallesen ude med overrevet akillessene

9. maj 2023 kl. 10:45 af Rasmus Estrup

Kristoffer Pallesen måtte i tillægstiden af søndagens kamp mod AC Horsens forlade banen i smerter, og de efterfølgende undersøgelser har desværre vist, at hans akillessene er overrevet. Derfor undergik Kristoffer Pallesen i går en operation.

- Vi er meget kede af det på Kristoffers vegne, og vi ønsker ham alt det bedste i hans vej tilbage til fodboldbanen, hvor vi naturligvis vil gøre alt for at hjælpe ham så meget som muligt, siger cheftræner Oscar Hiljemark.

Kristoffer Pallesen udtaler:

- Jeg må indrømme, at det gør ondt både fysisk og mentalt, for det er en lang proces, jeg nu skal igennem, og jeg er meget ked af, at jeg ikke kan hjælpe holdet på banen i denne vigtige periode. Jeg vil nu gøre mit bedste for at støtte holdet mest muligt uden for banen. 

- Jeg sætter stor pris på den støtte, jeg allerede har oplevet, og jeg ved, at jeg er i rigtig gode hænder i klubbens dygtige sundhedsapparat, og selvom det kan virke uoverskueligt lige nu, så vender jeg stærkt tilbage, siger Kristoffer Pallesen.

Kristoffer Pallesen har indtil videre spillet 180 kampe for AaB. 

Tags på denne nyhed
'