Udsolgt af siddepladser

7. maj 2023 kl. 08:35 af Rasmus Estrup

Der er ikke længere flere siddepladser tilbage til dagens kamp mod AC Horsens kl. 12.00 på Aalborg Portland Park. 

Således er både Complea Tribunen, A. Enggaard Tribunen og 3F Tribunens afsnit for AaB-fans udsolgt. 

Der er nu kun pladser tilbage på Vesttribunen og i udebaneafsnittet. I alt er der færre end 400 pladser tilbage på Vesttribunen, så skynd dig at købe billet på www.billet.aabsport.dk. 

Tilhængere af AC Horsens skal købe billetter til udebaneafsnittet på 3F Tribunen. Tilskuere, der udviser tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten. Ligeledes gælder det, at AaB-fans ikke må købe billetter til udebaneafsnittet. 

Fanzonen åbner kl. 9.30 i dag, og kl. 10.30 åbner dørene til Aalborg Portland Park. 

Såfremt sæsonkortholdere er forhindret til dagens kamp og vælger at frigive sin billet, kan der løbende komme billetter til salg på de forskellige tribuner.

Ønsker du at frigive din billet, kan du læse mere her. 

Tags på denne nyhed

Hiljemark om AaB-AC Horsens

7. maj 2023 kl. 08:03 af Rasmus Estrup

I dag kl. 12.00 fløjtes der op til dagens 3F Superligakamp på Aalborg Portland Park mellem AaB og AC Horsens. 

Inden kampen har AaB fire point op til netop AC Horsens, som ligger over stregen, og på nuværende tidspunkt er der færre end 400 billetter til AaB-fans tilbage til opgøret. Køb billetter til kampen her. 

I dette interview fra i går sætter Oscar Hiljemark ord på betydningen af dagens kamp og glæden ved at få opbakning fra et fyldt Aalborg Portland Park. 

Fanzonen åbner allerede kl. 9.30 i dag, og dørene til tribunerne åbner kl. 10.30. 

Tags på denne nyhed

Vidste du om AaB og AC Horsens...

6. maj 2023 kl. 21:05 af Brian Andersen

- at morgendagens duel er 3F Superligakamp nummer 39 mellem AaB og AC Horsens. Statistikken siger 14 sejre til AaB, 17 uafgjorte og syv nederlag samt en målscore på 57-33 i AaB’s favør.

- at AaB ikke har tabt i sine seneste fem betydende kampe, som har resulteret i to sejre og tre uafgjorte.

- at AaB har spillet 17 3F Superligakampe mod AC Horsens på Aalborg Portland Park, hvor det er blevet til syv sejre, otte uafgjorte og blot to nederlag; i 2010 og 2018.

- at hvis AaB søndag besejrer eller spiller uafgjort mod AC Horsens, vil det være AaB’s femte 3F Superligakamp i træk mod AC Horsens med point. Det vil i givet fald være AaB’s længste serie uden nederlag mod AC Horsens siden de 12 første indbyrdes 3F Superligakampe i august 2005-maj 2009, der endte ligeligt mellem sejre og uafgjorte.

- at AaB’s seneste sejr på hjemmebane mod AC Horsens forekom 21. september 2020, hvor Tom van Weerts enlige træffer afgjorde affæren.

- at AaB har holdt nullet i de tre seneste 3F Superligakampe mod AC Horsens, hvilket AaB også har præsteret ved to tidligere lejligheder. Hvis AaB endnu en gang holder AC Horsens fra at score, vil det imidlertid være første gang, at AaB præsterer fire clean sheets i træk mod AC Horsens.

- at klubberne senest mødte hinanden, da det 2. april 2023 blev 4-0 til AaB i Horsens efter scoringer af Nicklas Helenius, Iver Fossum, Allan Sousa og Lucas Andersen.

- at fra den nuværende AaB-trup har ingen udover Nicklas Helenius (6 mål), Lucas Andersen (3), Allan Sousa (1) og Iver Fossum (1) tidligere været på måltavlen for AaB i en 3F Superligakamp mod AC Horsens.

- at ud af de 38 tidligere 3F Superligakampe mod AC Horsens har AaB scoret først i 20 tilfælde, hvilket har resulteret i 13 sejre, fem uafgjorte og to nederlag. Omvendt har AC Horsens scoret kampens første mål i ti tilfælde, hvilket har givet AaB én sejr, fire uafgjorte og fem nederlag.

- at AaB har fået point – to uafgjorte og en sejr – i sine tre seneste 3F Superligakampe. Hvis det mod AC Horsens bliver til den fjerde pointgivende kamp i træk, vil det være første gang siden august-september 2021, at AaB er ubesejret i fire 3F Superligakampe i træk.

- at med kampstart kl. 12.00 tangerer AaB i morgen klubbens tidligste afvikling af en kamp i 3F Superligaen. Umiddelbart kan det måske forekomme at være for tidligt, da AaB ikke har vundet nogen – tre nederlag og en uafgjort – af klubbens fire tidligere 3F Superligakampe igangsat ved middagstid.

- at på trods af 55 optrædener i den bedste række siden juli 2019 vil det være første gang i morgen, at Jakob Alexander Sundberg dømmer en 3F Superligakamp på Aalborg Portland Park. Det vil samtidig også være hans første 3F Superligakamp mellem AaB og AC Horsens.

- at med en sejr søndag over AC Horsens vil AaB tage tre point for anden 3F Superliga-hjemmekamp i træk. Det har AaB ikke præsteret siden august-oktober 2021, hvor det lykkedes at vinde fire 3F Superligasejre i træk på Aalborg Portland Park.

- at AaB ikke har for vane at opnå mange point i 3F Superligaen, når kalenderen viser maj måned. Det er således ikke blevet til sejr i maj siden 2021, 4-0 over SønderjyskE, og de 24 seneste opgør i maj er endt med blot tre sejre, seks uafgjorte og 15 nederlag.

- at AaB og Arbejdernes Landsbank i fællesskab donerer 2 kr. pr. tilskuer til alle 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2023 går ubeskåret til Café Parasollen i Aalborg, som efter forårets fem første hjemmekampe allerede er sikret en donation på 76.048 kr. Køb billet til morgendagens dyst mod AC Horsens her.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed

Complea Tribunen er udsolgt til søndag

6. maj 2023 kl. 11:01 af Rasmus Estrup

Aalborg Portland Park bliver fyldt godt op i morgen, når Hele Nordjyllands Hold tager imod AC Horsens i en vigtig 3F Superligakamp, som flere end 11.500 fans har billet til. 

Complea Tribunen og AaB's afsnit på 3F Tribunen er nu udsolgt til kampen, og der er kun 16 siddepladser tilbage på A. Enggaard Tribunen. 

Derudover er det også fortsat muligt at købe billetter til Vesttribunen. I alt er der færre end 1.000 billetter tilbage til AaB-fans. Køb billetter på www.billet.aabsport.dk. 

Der er også ledige pladser i udebaneafsnittet på 3F Tribunen, som tilhængere af AC Horsens skal købe billetter til. Tilskuere, der udviser tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten. Ligeledes gælder det, at AaB-fans ikke må købe billetter til udebaneafsnittet. 

Frigiv din plads, hvis du er forhindret
Er du som sæsonkortholder forhindret i at komme til kampen på søndag, så frigiv din plads eller send din billet videre til en ven, så vi kan få fyldt Aalborg Portland Park mest muligt op. 

Sådan gør du: 

Klik her. Linket fører direkte til siden, hvor du kan frigive din plads eller konvertere dit sæsonkort til en billet. 

- Log ind på din konto i billetsystemet. 
- Vælg ”Min konto” 
- Tryk på ”Funktioner” og vælg ”Frigiv plads, ændre plads, konverter til billet” 
- Her kan du se de kommende kampe, vælg i dette tilfælde Runde 28 AaB – AC Horsens 

Her kan du se dit sæsonkort og 
fire muligheder:
 
- Frigiv min plads 
- Ændre tribune/plads 
- Videregiv billet for enkeltstående event 
- Konverter til billet 

Vælg den mulighed, du ønsker, og godkend, at du vil frigive din plads eller konvertere dit sæsonkort til en billet. 

Har du valgt at frigive din plads, skal du ikke gøre mere, når du har godkendt. Din plads er dermed frigivet, så en anden kan købe den – naturligvis kun til kampen mod AC Horsens. Har du valgt at konvertere dit sæsonkort til en billet til kampen, kan du efterfølgende downloade billetten som PDF eller sende den videre som SMS. 

Tags på denne nyhed

Frigiv din plads, hvis du er forhindret

6. maj 2023 kl. 10:52 af Rasmus Estrup

Flere end 11.500 AaB-fans har allerede købt billet til søndagskampen på Aalborg Portland Park mod AC Horsens, og du kan gøre det samme her. I alt er der nu færre end 1.000 pladser tilbage til AaB-fans, og både Complea Tribunen samt AaB's afsnit på 3F Tribunen er udsolgt. 

Er du sæsonkortholder og forhindret i at se kampen i morgen, så frigiv din plads eller send billetten videre til en ven, så flest mulige pladser kan blive udnyttet.   

Sådan gør du:

Klik her. Linket fører direkte til siden, hvor du kan frigive din plads eller konvertere dit sæsonkort til en billet. 

 • Log ind på din konto i billetsystemet. 
 • Vælg ”Min konto” 
 • Tryk på ”Funktioner” og vælg ”Frigiv plads, ændre plads, konverter til billet” 
 • Her kan du se de kommende kampe, vælg i dette tilfælde Runde 28 AaB – AC Horsens 
 • Her kan du se dit sæsonkort og fire muligheder: 
  • Frigiv min plads 
  • Ændre tribune/plads 
  • Videregiv billet for enkeltstående event 
  • Konverter til billet 
 • Vælg den mulighed, du ønsker. 
 • Godkend, at du vil frigive din plads eller konvertere dit sæsonkort til en billet. 

Har du valgt at frigive din plads, skal du ikke gøre mere, når du har godkendt. Din plads er dermed frigivet, så en anden kan købe den – naturligvis kun til kampen mod AC Horsens. Har du valgt at konvertere dit sæsonkort til en billet til kampen, kan du efterfølgende downloade billetten som PDF eller sende den videre som SMS. 

Har du glemt dit login? 
Har du glemt dit login til billetsystemet, kan du på loginboksen klikke “Glemt password?”, hvorefter du kan nulstille det.  

Vi takker mange gange for din hjælp, så vi sammen kan få skabt den bedst mulige stemning på Aalborg Portland Park. 

Tags på denne nyhed
'