Otoa, Ross og Sander i sejr over Tyskland

11. maj 2023 kl. 08:38 af Rasmus Estrup

Det danske U/19-landshold med tre AaB-spillere på banen vandt i går 2-1 over Tyskland i en venskabskamp på Blue Water Arena i Esbjerg.

Med i startopstillingen for danskerne var Oliver Ross og landsholdsdebutant Sebastian Otoa, som begge fik 60 minutters spilletid.

Ved pausen blev Theo Sander indskiftet, og efter en målløs første halvleg kunne Asbjørn Bøndergaard bringe Danmark foran efter 63 minutter. Otte minutter senere udbyggede Zidan Sertdemir til 2-0, inden tyskerne reducerede til slutresultatet 2-1.

Kampen i går var Sebastian Otoas første i nationaldragten, mens Oliver Ross spillede sin 16. ungdomslandskamp, og Theo Sander blev indskiftet til sin 18. landsholdsoptræden.

Billede: Fodboldidioterne.

10.000 AaB-fans har billet til pokalfinalen

10. maj 2023 kl. 20:10 af Rasmus Estrup

Der er stor interesse for billetter til pokalfinalen, og allerede nu har flere end 10.000 AaB-fans købt billetter til finalen mod FC København torsdag 18. maj kl. 17.00. 

AaB’s sæsonkortholdere og samarbejdspartnere fik forkøbsret til billetter i går, og tirsdag aften var alle billetter til D-tribunen revet væk.

I dag kl. 10.30 åbnede salget for AaB’s øvrige fans, og nu nærmer AaB’s halvdel af C-tribunen sig udsolgt, da flere end 10.000 AaB-fans indtil videre har købt billet til pokalfinalen.

Derfor åbner AaB nu for salg til et af AaB’s afsnit på A-tribunen, som kan købes på www.billet.aabsport.dk. AaB's afsnit på A-tribunen vil blive åbnet løbende, som salget udvikler sig. I alt er der sat ca. 15.000 billetter af til AaB-fans til pokalfinalen.

Fanzone i Fælledparken

For at komme i den rette stemning inden kampstart arbejder AaB på at få etableret en stor AaB-fanzone i Fælledparken bag D-tribunen torsdag 18. maj. Mere info om dette følger senere.

Tags på denne nyhed

Vidste du om OB og AaB…

10. maj 2023 kl. 13:39 af Brian Andersen

- at AaB er ubesejret i sine seneste seks betydende kampe.

- at det forestående møde er 3F Superligakamp nummer 94 mellem OB og AaB. Statistikken siger 34 sejre til AaB, 31 uafgjorte og 28 nederlag samt en målscore på 135-126 i AaB’s favør.

- at AaB har vundet sine seneste to 3F Superligakampe. Hvis det mod OB fredag aften bliver til sejr igen, vil det være første gang siden august-september 2021, at AaB vinder tre 3F Superligakampe i træk.

- at AaB er uden nederlag i de fire seneste 3F Superligakampe, der er endt med to sejre og to uafgjorte. Hvis det bliver til point mod OB, vil det være første gang siden august-september 2021, at AaB er ubesejret i fem 3F Superligakampe i træk.

- at formår AaB i morgen aften at holde målet rent, vil det være vil det være første gang siden august 2021, at AaB præsterer tre clean sheets i træk i 3F Superligaen.

- at AaB’s seneste sejr på udebane mod OB forekom ved det forrige besøg, hvor scoringer af Kasper Høgh, Milan Makaric og Kasper Kusk 14. marts 2022 sørgede for en 3-2 sejr til AaB.

- at fra den nuværende AaB-trup har Nicklas Helenius (5 mål), Lucas Andersen (2), Allan Sousa (1), Louka Prip (1), Daniel Granli (1), Lars Kramer (1), Rasmus Thelander (1) og Jakob Ahlmann (1) tidligere været på måltavlen for AaB i en 3F Superligakamp mod OB.

- at ud af de 93 tidligere 3F Superligakampe mod OB har AaB scoret først i 46 tilfælde, hvilket har resulteret i 31 sejre, ni uafgjorte og seks nederlag. Omvendt har OB scoret kampens første mål i 37 tilfælde, hvilket har givet AaB tre sejre, 12 uafgjorte og 22 nederlag.

- at opgøret mellem OB og AaB dømmes af den cypriotiske dommer Chrysovalantis Theouli, da Dansk Boldspil-Union og det cypriotiske fodboldforbund (KOP) har indgået en udvekslingsaftale i foråret 2023. Det er således fjerde 3F Superligakamp med cypriotisk dommer, men første gang for såvel Chrysovalantis Theouli som for de to klubber.

- at OB og AaB også i 2002 mødtes i Odense på datoen 12. maj, hvor OB’s Fernando Derveld stod bag kampens to første mål. Det andet var imidlertid et selvmål, hvorefter Allan Gaarde med et kvarter tilbage af kampen sikrede AaB sejren på 2-1.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed

AaB bærer håndsrækningsdragten på fredag

10. maj 2023 kl. 07:52 af Rasmus Estrup

Som udgangspunkt spiller AaB så vidt muligt altid i den rød-hvide klubdragt. Men det kan ikke lade sig gøre på fredag, hvor Hele Nordjyllands Holds gæster OB. Her kan den blå andendragt heller ikke anvendes. 

Derfor vil AaB træde på banen i den mintfarvede håndsrækningsdragt fra Macron fredag aften i Odense. 

Håndsrækningstrøjen er skabt i tæt samarbejde med Macron, og trøjen indeholder faste elementer fra AaB’s klubdragt i form af eksempelvis røde-hvide striber i kraven, ærmerne og strømperne.

Gennem salget af håndsrækningstrøjen donerer AaB, Macron og Arbejdernes Landsbank 100 kr. pr. solgt trøje til foreningen BHOV - Forældre til børn med særlige behov. 

BHOV drives frivilligt af forældre til børn med særlige behov i Aalborg kommune og har til formål at skabe et fællesskab for pressede familier og samtidig sikre, at foreningens familier får den hjælp og støtte, der er behov for.  

Køb håndsrækningstrøjen på AaB Shoppen, hvor du naturligvis også finder både klubdragten og andendragten.

Tags på denne nyhed

Udsolgt på AaB's stemningsafsnit til pokalfinalen

9. maj 2023 kl. 21:45 af Rasmus Estrup

Der har været stor interesse for billetter til pokalfinalen, siden billetsalget åbnede i dag kl. 10.00 for sæsonkortholdere og samarbejdspartnere, der har forkøbsret indtil onsdag kl. 10.00. 

Allerede nu er AaB's stemningsafsnit på D-tribunen således udsolgt. Udover D-tribunen kan der på nuværende tidspunkt købes billetter til AaB's afsnit på C-tribunen, hvor halvdelen af tribunen er dedikeret til AaB-tilhængere. 

I morgen kl. 10.30 åbner salget på www.billet.aabsport.dk for alle AaB-fans, og i alt er der sat ca. 15.000 pladser af til AaB-tilhængere i Parken. 

Prisen for en billet er 300 kr. inkl. gebyr.

Prisen er den samme for alle uanset alder. Børn såvel som voksne skal således have billet for at få adgang til pokalfinalen, uanset om barnet sidder på skødet af forældrene.

Der arbejdes på at etablere en stor AaB-fanzone i Fælledparken bag D-tribunen, hvor alle AaB-fans kan samles i timerne op til kampstart. Mere info om dette følger senere.

Handicapforhold
AaB råder over et begrænset antal kørestolspladser. Bestilling af disse billetter foregår gennem henvendelse til billet@aab-as.dk. Sæsonkortholdere har ligeledes forkøbsret til disse pladser og vil således komme forrest i billekøen, hvis de henvender sig, inden billetsalget frigives onsdag kl. 10.30.

Har man behov for en ledsagerbillet, så kan en ledsagerbillet ligeledes rekvireres gennem henvendelse til billet@aab-as.dk. Ved henvendelse skal der fremsendes billede af gyldigt ledsagerkort.

Tags på denne nyhed
'