Giv din mening om AaB i Superliga Survey

24. maj 2023 kl. 13:42 af Rasmus Estrup

Tilmeld dig forårets store tilskuerundersøgelse, Superliga Survey, som er for alle tilskuere i 3F Superligaen. Formålet med Superliga Survey er at forbedre oplevelsen på de danske fodboldstadions før, under og efter kampen.

Superliga Survey er således et vigtigt værktøj for AaB i det løbende arbejde med at forbedre kampoplevelsen på Aalborg Portland Park, og AaB vil gerne have så mange besvarelser som muligt for at sikre den bedst mulige oplevelse for klubbens fans.

Du kan derfor være med til at gøre en forskel for dine medfans ved at give din mening til kende og tilmelde dig årets Superliga Survey her. 

Alle der tilmelder sig forårets Superliga Survey er med i lodtrækningen om en signeret håndsrækningstrøje med Lars Kramer på ryggen. 

Tilmelder du dig inden fredag 26. maj kl. 23.59 er man desuden også med i lodtrækningen om to billetter til AaB's sidste hjemmekamp i denne sæson mod Silkeborg I.F. lørdag 3. juni. 

AaB takker på forhånd alle deltagere for deres hjælp.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Sander og Otoa på debutanttavlen

24. maj 2023 kl. 08:32 af Rasmus Estrup

Når spillere fra AaB Akademiet har fået 3F Superligadebut for Hele Nordjyllands Hold, får de plads på AaB's Superligadebutanttavle i Børge Bach Huset.

Dette fejres også ved en ceremoni, og i sidste uge markerede AaB's akademichef Jacob Larsen, at Theo Sander og Sebastian Otoa har fået plads på tavlen i denne sæson. 

Theo Sander, der i alt er noteret for 15 officielle AaB-kampe fik sin debut i august på udebane mod Randers FC. Den 18-årige målmand begyndte på AaB's talentskole som tiårig, og som 12-årig skiftede han til AaB fra partnerklubben Gug Boldklub. Forinden havde Theo Sander også spillet i partnerklubberne IF Frem Skørping og Støvring I.F. 

Sebastian Otoas debut i 3F Superligaen kom i september på hjemmebane mod Lyngby Boldklub. Den høje forsvarsspiller kom i sommeren 2021 til AaB Akademiet fra Roskilde, og han har indtil videre fået otte officielle optrædener for AaB's førstehold. 

Hør de to spillere sætte ord på debuten i dette indslag fra AaB TV. 

Alle mand til Lyngby!

23. maj 2023 kl. 07:51 af Rasmus Estrup

Stadion: Lyngby Stadion
Kapacitet: 10.000
Placering udebaneafsnit: J.Jensen tribunen (Port 1)

Billetter:
Voksen = 120 kr. (Køb på stadion = 150 kr.)
Børn u/14 år = 90 kr. (Køb på stadion = 120 kr.)
Studerende* = 90 kr. (Køb på stadion = 120 kr.)
Pensionist = 90 kr. (Køb på stadion = 120 kr.)
*Prisen gælder aktive studerende og gyldigt studiekort skal fremvises ved indgangen sammen med billetten.

Du kan vælge at printe din billet hjemmefra i A4-format eller have billet klar på din smartphone. Husk at have strøm på telefonen og en intakt skærm.

Billetter kan også købes i billetboden ved udebaneafsnittet før kampen, såfremt der ikke er udsolgt. Her pålægges dog gebyr på 30 kr. pr. billet.

Køb billet på https://billet.lyngby-boldklub.dk/kampe/LBK-AAB-290523

NB: Der tages imod Dankort og MobilePay i både billet- og madboder

Transport til og fra Lyngby

Fælles:
AaB Support Club arrangerer som altid bustur til denne kamp favorable priser. Det er muligt at tilmelde sig som både medlem og ikke-medlem af ASC. Bemærk at tilmeldingsfristen er torsdag 25. maj kl. 20.00. Læs mere her.

Kør selv:
Lige meget om man kommer nord eller syd fra, bør man dreje fra Helsingørmotorvejen ved afkørsel 16, (Lyngby C). Følg dernæst Klampenborgvej mod Lyngby Centrum i ca. en kilometer og drej i lyskrydset til højre ad Sorgenfrigårdsvej. Følg Sorgenfrigårdsvej indtil det første lyskryds og drej her til højre ad Lundtoftevej. Derefter har man Lyngby Stadion på venstre hånd.

Offentligt transport:

Tog:
Fra Lyngby Station: S-Togs linje A og E standser ved Lyngby Station. Herfra kan man tag bus til stadion. Det er også muligt at gå fra Lyngby Station - det tager cirka 25-30 minutter.

Fra Lyngby Lokalstation: Det er også muligt at benytte Nærumbanen (Jægersborg-Nærum), der stopper ved Lyngby Lokalstation. Derfra er der cirka 500 m. til stadion og alternativt kan bus 353 benyttes herfra. Nærumbanen forbinder med S-toget-nettet ved Jægersborg Station.

Bus:
Bus 300S (Mod Ishøj eller Nærum) og Bus 353 (mod Lyngby st. eller Helsingør st.) stopper ved stoppestedet “Lyngby Svømmehal”, der ligger lige ved indkørslen til Lyngby Station.

Bus 182 og 183 kan også benyttes - begge busser betjener stoppestedet “Sorgensfrigårdsvej/Nørregade”, der ligger tæt på stadion.

Læs alt om transport og parkering lige her: https://lyngby-boldklub.dk/find-vej/

Parkering:
Parkerings-mulighederne lige ved stadion er begrænsede. Publikum opfordres derfor til at benytte de omkringliggende veje – her er Sorgenfrigårdsvej, Nørregade, Toftebæksvej og Lundtoftevej gode alternativer. Adresse: Lyngby Stadion, Lundtoftevej 61 - 2800 Kongens Lyngby

Priser i boderne:
Stadionplatte; Lyngby-Pølse med 2 brød = 55 kr.
Fadøl; 0,4L = 55 kr.
Fadøl; 6 x 0,4L = 300 kr.
Sodavand; 0,4L = 30 kr.
Kildevand; 0,5L = 30 kr.

Der udbydes endvidere et madalternativ til stadionplatten.

Tifo og andre fanremedier:
På Lyngby Stadion ønsker man at have en positiv fankultur. Dette gælder også for gæstende fans i udebaneafsnittet. Derfor har AaB's fans rimelig vide rammer, når det kommer til fanmaterialer på udebaneafsnittet.

Følgende må medbringes:
· Små flag
· Megasize (3x3 meter)
· Trommer
· Megafoner
· Bannere; gruppebannere, tribune-bannere mv. i 1,5 meters højde
· Creperuller
· Konfetti
· Derudover er ekstra remedier som; strips, gaffatape, malertape, ekstra batterier mv. godkendte

Store bannere, rulleflag og større tifo-arrangementer kræver en ansøgning til Lyngby Boldklubs sikkerhedschef, men som udgangspunkt er de positivt stillede overfor tifo-ansøgninger.

AaB takker alle for den flotte støtte til Hele Nordjyllands Hold på udebane og ønsker alle en god kamp.

Tags på denne nyhed

Jørgensen har karantæne på mandag

22. maj 2023 kl. 11:15 af Rasmus Estrup

Kasper Jørgensen er ikke med, når AaB på mandag kl. 14.00 gæster hans tidligere klub, Lyngby Boldklub, i næstsidste runde af 3F Superligaen. 

Backen fik i går et gult kort for en forseelse i 39. minut af kampen mod FC Midtjylland, og advarslen, der var hans fjerde i sæsonen, sender ham op på 20 karantænepoint, hvilket giver ham en spilledags karantæne. 

Kasper Jørgensen er således igen til rådighed for cheftræner Oscar Hiljemark, når AaB lørdag 3. juni spiller sæsonens sidste kamp på hjemmebane mod Silkeborg I.F. Du kan købe billetter til hjemmekampen mod Silkeborg I.F. her. 

Tags på denne nyhed

Pointdeling i U/19 Ligaen

22. maj 2023 kl. 09:43 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: AaB-Sønderjyske 1-1 (3-4)

AaB’s U/19 Ligamandskab spillede lørdag eftermiddag mod Sønderjyske i en solbeskinnet og velbesøgt hjemmekamp på Hornevej, hvor AaB på grund af flere skader havde rokeringer i startopstillingen, hvilket betød, at holdet lige skulle spille sig ordentligt ind i kampen.

Det lykkedes også særligt mellem felterne, hvor AaB var dominerende på bolden. Nordjyderne havde dog ikke nemt ved at skabe chancer, og da AaB-defensiven tog sig godt af de tilbud, som gæsterne kom frem til, kunne holdene gå målløse til pause.

Seks minutter inde i anden halvleg bragte Sønderjyske sig i spidsen med 1-0, men 14 minutter efter pausen udlignede AaB til 1-1, da Oscar Meedom headede et indlæg fra Patrick Allentoft i nettet til slutresultatet.

Som altid ved uafgjorte kampe i U/19 Ligaen skulle pointene derfor fordeles efter en straffesparkskonkurrence, og selvom Theo Sander reddede tre forsøg, så var det ikke nok. Derfor snuppede Sønderjyske to point, mens AaB måtte nøjes med et enkelt.

- Langt hen ad vejen spillede vi en fornuftig kamp, og jeg er meget tilfreds med de indsatser, som de mere uprøvede kræfter leverede. Det vidner om, at vi har en god og stabil trup. De unge U/17-spillere, der kom ind og fik spilletid, efterlod et godt indtryk, og det tegner godt for næste sæson, siger U/19 Ligatræner Lars Noer Madsen.

- Reaktionen efter Sønderjyskes føringsmål var også stærk, men til gengæld var vi alt for ukoncentrerede i straffesparkskonkurrencen. Det er meget skuffende, at vi ikke vandt den, når Theo reddede tre forsøg. Der burde vi have været skarpere i vores afslutninger, siger Lars Noer Madsen.

AaB ligger på 11. pladsen i U/19 Ligaen med 24 point og to spillerunder tilbage. Næste kamp spilles på lørdag på udebane mod Esbjerg fB.

Tags på denne nyhed
'