Prica: Er en mere moden spiller

28. juni 2023 kl. 11:26 af Rasmus Estrup

Sammen med holdkammeraterne på Hele Nordjyllands Hold pisker Tim Prica i disse dage rundt på træningsbanen på Hornevej.

- Træningerne har været virkelig hårde indtil videre, og jeg tror kun, at det bliver hårdere og hårdere. Sådan skal det være i opstarten, og det er bare skønt, siger Tim Prica.

Den 21-årige angriber blev i januar 2022 udlejet til WSG Tirol, og på halvandet år i Østrig spillede svenskeren 49 kampe.

- Jeg havde et rigtig godt ophold, fik en masse spilletid og fik scoret nogle mål. Jeg er blevet en mere moden person og en mere moden spiller, og jeg glæder mig over at være tilbage igen, for jeg har savnet Aalborg, siger angriberen.

Han begyndte træningen på Hornevej et par dage senere end resten af truppen, fordi han i begyndelsen af forrige uge var i aktion for det svenske U/21-landshold, der besejrede Gibraltar 5-0. Blandt andet efter en scoring af Tim Prica.

- Jeg føler, at jeg er i god form, og jeg håber, jeg kan bidrage med en god energi. Jeg vil bare gerne gøre det godt, score nogle mål og hjælpe holdet på den måde, siger Tim Prica.

I alt er angriberen foreløbig noteret for 46 officielle AaB-kampe, og han ser frem til den hårde opstart forud for sæsonen i NordicBet Ligaen, der begynder 22. juli.

- Jeg kender Oscar (Hiljemark, red.) og ved, at han kræver meget af os alle. Vi kommer til at kæmpe vanvittigt hårdt hver eneste dag, og jeg håber, at vi kan få sat nogle gode ting sammen og blive godt sammenspillet, slutter Tim Prica. 

AaB spiller opstartens første testkamp på fredag kl. 13.00 på Hornevej mod Vendsyssel F.F. Det er gratis at overvære kampen, som også kan følges via livestream på nordjyske.dk

Tags på denne nyhed

AaB søger studiemedarbejder til billetsalg og kundeservice

27. juni 2023 kl. 09:00 af Rasmus Estrup

Til et studiejob søger AaB nu en person, der kan hjælpe med salg af billetter, håndtering af sæsonkort samt diverse ad hoc-opgaver i både hverdagen og på kampdage.

Opgaverne i jobbet vil bestå i at servicere fans og samarbejdspartnere i forhold til salg af billetter, samt besvarelse af spørgsmål og henvendelser omkring AaB.

Om dig
Vi forventer at:
- Du er god til at servicere kunder både ansigt til ansigt, samt via telefon og på skrift
- Du er fleksibel ift. arbejdstider og kan holde hovedet koldt, når tingene går stærkt
- Du er omstillingsparat, kan tage ansvar og har ordenssans
- Du har et smil på læben, som du flittigt deler ud af til alle omkring dig
- Du har gode IT-færdigheder og er hurtig til at sætte dig ind nye og komplekse problemstillinger
- Du er studerende i Aalborg og har mulighed for at varetage jobbet som fast studiejob løbende gennem din tid under uddannelse i byen 

Hvad kan du forvente?
Arbejdstiden fordeler sig på en til to ugentlige vagter på vores kontor på Hornevej 2 i Aalborg Øst, samt i forbindelse med vores hjemmekampe på Aalborg Portland Park. Den ugentlige arbejdstid vil være ca. 8 timer.

Stillingen er på timelønsbasis, hvor lønnen udbetales månedsvis bagud.

AaB A/S er som arbejdsplads kendetegnet ved højt humør og godt sammenhold, som du falder naturligt ind i. Vi beskæftiger i dag 80 engagerede medarbejdere i administrationen og den sportslige sektor, som er hjemmehørende på Hornevej i Aalborg.

Ansøgning
Lyder jobbet interessant for dig, så send din ansøgning samt relevante bilag til Kundeservice/IT- og billetansvarlig Mikkel Kallestrup Johansen på mkj@aab-as.dk. Du kan også sende eventuelle spørgsmål til jobbet til denne e-mail-adresse.

Der vil blive holdt samtaler løbende, og stillingen vil blive besat, så snart den rigtige kandidat er fundet.

Ansøgningsfrist: 9. juli 2023

Tags på denne nyhed

Sander: Fedt at arbejde hårdt

25. juni 2023 kl. 13:15 af Rasmus Estrup

Sæsonopstarten på Hornevej er godt i gang. Onsdag mødte spillerne ind til tests, torsdag bød på et fodboldtræningspas, og både fredag og lørdag har programmet budt på to daglige træninger på grønsværen.

- Det er bare fedt. Vejret er godt og banen er god, så det er virkelig godt at være i gang igen, siger Theo Sander.

Sammen med den øvrige spillertrup kan han se ind i en opstartsfase med to træningspas næsten hver dag.

- Vi kommer til at have en masse taktisk træning og en masse fysisk træning. Det er kun fedt. Jeg kan godt lide at arbejde hårdt, og jeg kan godt lide den mentalitet med, at der bliver strammet til og lagt fokus på hårde og lange træningspas her i opstarten, siger den 18-årige målmand.

Til træning med A- og U/21-landsholdet
Mens holdkammeraterne gik på ferie efter sæsonens sidste kamp, så var Theo Sander udtaget til U/21-landsholdet bruttotrup forud for sommerens EM-slutrunde.

Det betød, at han blev kaldt ind til nogle fællestræninger med U/21-landsholdet og A-landsholdet, inden han gik på ferie. Her trænede han med blandt andre Kasper Schmeichel, Pierre Emile Højbjerg, Joachim Andersen og Yussuf Poulsen.

- Det er jo spillere, jeg har set op til, så det var virkelig fedt at træne med dem, få gode råd af dem og lære af dem. Selvom jeg bare trænede med i tre-fire dage, så lærte jeg utrolig meget. Det gør man jo, når man træner med nogle af de bedste i landet, siger Theo Sander.

AaB’s første kamp i NordicBet Ligaen spilles lørdag 22. juli, hvor Hele Nordjyllands Hold gæster B.93 på Østerbro Stadion.

Inden da venter tre testkampe og en reserveholdstestkamp. Første testkamp spilles fredag kl. 13.00 på Hornevej mod Vendsyssel F.F.

Tags på denne nyhed

Kig forbi AaB Shoppens outlet i dag

24. juni 2023 kl. 07:35 af Rasmus Estrup

I dag fra kl. 11.00 til kl. 16.00 holder AaB Shoppen et stort outlet i Fanzonen ved Aalborg Portland Park. Her kan du finde AaB-merchandise til stærkt nedsatte priser.

Gennem hele dagen byder AaB på kaffe og vand til de fremmødte samt konkurrencer med unikke præmier. Du har blandt andet muligheden for at vinde officielle AaB-kampbolde fra Select. 

Vi ses senere til AaB Shoppens outlet i Fanzonen på Aalborg Portland Park.

Tags på denne nyhed

Jeppe P.: Fantastisk at være på banen igen

23. juni 2023 kl. 08:30 af Rasmus Estrup

- Det var fantastisk at være på banen igen. Det er det her, jeg har gået og kigget frem imod i de fire måneder, jeg har kæmpet med en skade. Så at være klar igen og kunne starte op med gutterne igen er en fantastisk følelse og stor lettelse.

Sådan lyder det fra Jeppe Pedersen ovenpå på sæsonens første fodboldtræning torsdag formiddag.

Efter diverse fysiske tests onsdag var AaB-truppen i går på græs for første gang i sæsonopstarten, og for Jeppe Pedersens vedkommende var det også hans første fulde træningspas med holdkammeraterne siden en skade i februar.

- Her i ferien har jeg fulgt mit eget program, som fysioterapeuterne har givet mig. Det bød på en masse løb og styrketræning, som skulle gøre mig helt klar til træningsstarten, og det var skønt at være på banen igen. Men det var også hårdt, for det er en anden træning, end den genoptræning jeg har været igennem hele foråret, siger Jeppe Pedersen.

- Jeg kan godt mærke, at der stadig mangler lidt fodboldform, og benene skal lige i gang, men først og fremmest var det skønt at være tilbage, siger midtbanespilleren.

Han og resten af holdkammeraterne er nu i gang med en måned ang opstart forud for første runde i NordicBet Ligaen lørdag 22. juli på udebane mod B.93.

Første testkamp spilles om en uge mod Vendsyssel F.F., og derefter følger også testkampe mod FC Midtjylland og VfB Lübeck samt en reserveholdstestkamp mod Hobro I.K.

- Jeg skal bruge opstarten på at bygge på. Det handler om at få en masse gang i benene og hele tiden forbedre fodboldformen, og forhåbentlig bliver det også til noget spilletid i en eller flere af testkampene, siger Jeppe Pedersen.

AaB er på træningsbanen på Hornevej igen i dag - både kl. 10.30 og kl. 14.30.

Tags på denne nyhed
'