Lancering af tøjkollektion for sæsonen 2023/24

2. juli 2023 kl. 20:30 af Rasmus Estrup

Den nye tøjkollektion, der indeholder spiller- og træningstøj fra Macron, vil blive præsenteret ved et gratis event på Vesttribunen på Aalborg Portland Park torsdag 6. juli fra kl. 17.00-19.00. 

Her vil medlemmer af AaB’s spillertrup sammen med repræsentanter fra fanscenen omkring AaB løfte sløret for designet på kollektionen, herunder de nye AaB-spillertrøjer der skal pryde Hele Nordjyllands Hold i den kommende sæson.

Efter afsløringen af årets tøjkollektion fra Macron vil det være muligt at bevæge sig ud i Fanzonen på Aalborg Portland Park, hvor AaB Shoppen holder åbent, mens AaB er vært for en forfriskning fra baren i Fanzonen i samarbejde med Royal Unibrew.

AaB’s sæsonkortholdere har som altid mulighed for at få 10% rabat i AaB Shoppens fysiske butikker. Denne rabat gælder også på spillertøj.

Find mere info om begivenheden her.

Tags på denne nyhed

AaB sælger Høgh til Stabæk Fotball

2. juli 2023 kl. 17:00 af Rasmus Estrup

Kasper Høgh var oprindeligt udlejet til Oslo-klubben indtil nytår, men AaB og Stabæk Fotball er nu nået til enighed om en øjeblikkelig transfer, så den 22-årige angriber fortsætter i norsk fodbold.

AaB’s sportsdirektør Ole Jan Kappmeier udtaler:

- Som håbet har Kasper indtil videre haft et godt ophold i Stabæk, hvorfor både han og Stabæk har ønsket at indgå en permanent aftale. Det har vi valgt at imødekomme, og vi ønsker Kasper alt det bedste fremover.

For Stabæk Fotball har Kasper Høgh indtil videre spillet 11 Eliteseriekampe med fem mål til følge samt scoret tre mål i tre pokalkampe.

- Jeg havde en utrolig lærerig tid i AaB, hvor jeg lærte mange gode mennesker at kende, og jeg sætter pris på, at jeg fik muligheden for at komme til Stabæk for at få noget spilletid og udvikle mig. Jeg føler mig godt tilpas heroppe både på og uden for banen og ser frem til at kunne fortsætte de gode takter, siger Kasper Høgh.

Kasper Høgh kom til AaB i januar 2022 på en kontrakt frem til sommeren 2026 og opnåede 21 officielle kampe og tre scoringer for Hele Nordjyllands Hold.

Tags på denne nyhed

AaB TV: AaB-Vendsyssel F.F. 2-1

1. juli 2023 kl. 07:49 af Rasmus Estrup

AaB spillede i går sommeropstartens første testkamp, da Vendsyssel F.F. blev besejret med 2-1 på et velbesøgt træningsanlæg på Hornevej. 

I en kamp, hvor cheftræner Oscar Hiljemark gav 45 minutters spilletid til 22 forskellige spillere, var det gæsterne, som i første halvleg skabte mest. 

Det blev også til en føringsmål til Vendsyssel F.F. midtvejs i første halvleg, da Oscar Buch sendte bolden over stregen efter et indlæg. 

I anden halvleg udlignede Louka Prip på et langskud, og kort før tid sparkede Emil Nymann også et langskud i kassen til slutresultatet 2-1. 

Se sammendrag af kampen fra Nordjyskes optagelser i videoen øverst, hvor du til sidst også kan høre fra cheftræner Oscar Hiljemark. 

Tags på denne nyhed

AaB vinder første test mod Vendsyssel F.F.

30. juni 2023 kl. 15:55 af Rasmus Estrup

AaB vandt fredag eftermiddag en velbesøgt første testkamp over Vendsyssel F.F. med 2-1, efter en kamp hvor gæsterne var foran med 1-0 ved pausen, og AaB havde 22 spillere i aktion, som hver fik 45 minutters spilletid.

Det var gæsterne, der indledte opgøret bedst, og anfører Lucas Jensen fik efter blot tre minutter sendt en afslutning lige på Josip Posavec efter en opspilsfejl i AaB-defensiven.

Halvandet minut senere havde Tim Prica et ufarligt langskud, før Zander Hyltoft blev sat op til en stor chance i modsatte ende, hvor Josip Posavec igen kom i vejen for.

Vendsyssel F.F. kom frem til yderligere et par tilbud, inden Oscar Buch efter et kvarter dirigerede bolden tæt forbi på et langt indkast, der blev forlænget. Minuttet senere var også Wessam Abou Ali tæt på at komme på tavlen, da han headede et hårdt indlæg lige over mål fra tæt hold.

Omkring det 20. minut fik AaB bedre spil i gang, og Anders Noshe kom blandt andet til en afslutning efter en skarp dribling. Desværre sad afslutningen lige på gæsternes keeper Marcus Bundgaard.

AaB’s bedste forsøg i første halvleg faldt i det 24. minut, hvor flot sammenspil mellem Younes Bakiz og Lucas Andersen førte til en farlig afslutning fra AaB-anføreren, der dog måtte se Vendsyssel-målmanden komme i vejen.

To minutter senere slog Vendsyssel F.F. til i modsatte ende, da et indlæg fra højre blev styret i mål af Oscar Buch til 1-0.

Frem mod pausen kom gæsterne frem til et par langskud, der gik forbi, og et afrettet indlæg, som tog oversiden af overliggeren, samt et hovedstød, der sad lige på Josip Posavec, mens AaB i modsatte ende fik et frispark, som Lucas Andersen sparkede i muren.

Som planlagt skiftede AaB 11 spillere til begyndelsen af anden halvleg, der begyndte mere chancefattigt, og et langskud fra Vendsyssel F.F. var eneste mulighed i de første 20 minutter efter pausen.

Efter 71 minutter tog Louka Prip sigte fra distancen og sparkede AaB på 1-1 på et fremragende langskud.

Efterfølgende kom AaB-målscoreren frem til et par yderligere chancer, der ikke havde samme kvalitet i afslutningen.

Tæt på et føringsmål var Pedro Ferreira pludselig otte minutter før tid, da han med imponerende driblinger slap igennem nær baglinjen i gæsternes felt, hvorfra han vippede kuglen over mod bagerste stang, der desværre stod i vejen.

I 84. minut kunne de mange fremmødte fans juble over dagens anden AaB-scoring, da unge Emil Nymann gjorde Louka Prip kunsten efter og hamrede et langskud i nettet til 2-1.

Dette blev slutresultatet, da Theo Sander hev en stor redning frem på et farligt hovedstød fra Lasse Steffensen i sidste minut.

Matchfacts – testkamp på Aalborg Portland Park

AaB-Vendsyssel F.F.  2-1 (0-1)
26. min 0-1 Oscar Buch, 72. min 1-1 Louka Prip, 84. min 2-1 Emil Nymann.

Opstilling i første halvleg (4-3-3): Josip Posavec, Kasper Jørgensen, Sebastian Stahlfest, Lars Kramer, Marcus Hannesbo, Younes Bakiz, Malthe Højholt, Mads Bomholt, Anders Noshe, Tim Prica, Lucas Andersen.

Opstilling i anden halvleg (4-3-3): Theo Sander, Emil Nymann, Rasmus Thelander, Sebastian Otoa, Jakob Ahlmann, Oliver Ross, Pedro Ferreira, Gustav Dahl, Louka Prip, Nicklas Helenius, Anosike Ementa.

Tags på denne nyhed

Hiljemark før første testkamp

29. juni 2023 kl. 14:38 af Rasmus Estrup

Forberedelserne til NordicBet Ligasæsonen blev indledt forrige onsdag, og i morgen står programmet på sommeropstartens første testkamp, når Vendsyssel F.F. gæster AaB’s anlæg på Hornevej kl. 13.00.

Inden kampen kan du i ovenstående interview høre fra cheftræner Oscar Hiljemark, der sætter ord på, hvordan kampen skal gribes an.

Som udgangspunkt er hele AaB-truppen udtaget til kampen, og planen er, at spilletiden deles i to, så 22 spillere får 45 minutter hver.

Det er gratis for alle interesserede at overvære kampen, der også livestreames på nordjyske.dk.

Der vil være opdateringer i forbindelse med scoringer på AaB’s Twitterkonto, og efter opgøret kan et referat af kampen læses på www.aabsport.dk, hvor du lørdag også kan finde et sammendrag af testkampen.

Tags på denne nyhed
'