Frigiv din plads, hvis du er forhindret på lørdag

27. juli 2023 kl. 08:04 af Rasmus Estrup

Der er udsolgt til AaB’s første hjemmekamp i denne sæson, hvor Arbejdernes Landsbank, Det Nordjyske Mediehus og Aalborg Portland har inviteret fans gratis på Aalborg Portland Park til kampen mod AC Horsens på lørdag.

Interessen for kampen er fortsat stor, og AaB får i disse dage rigtig mange henvendelser fra fans, der desværre ikke fik sikret sig billet, før kampen blev udsolgt.  

Med henblik på at få fyldt hvert et sæde på Aalborg Portland Park opfordrer vi derfor alle med billet eller sæsonkort til den udsolgte kamp til at frigive eller videresende deres billet, såfremt man er forhindret. På den måde vil en anden AaB-tilhænger kunne få glæde af pladsen til kampen på lørdag.  

For sæsonkortholdere:  
Er du sæsonkortholder og forhindret i at se kampen på lørdag, så frigiv din plads eller send billetten videre til en ven, så flest mulige pladser kan blive udnyttet.    

Sådan gør du: 

Klik her. Linket fører direkte til siden, hvor du kan frigive din plads eller konvertere dit sæsonkort til en billet.  

 • Log ind på din konto i billetsystemet.  
 • Vælg ”Min konto”  
 • Tryk på ”Funktioner” og vælg ”Frigiv plads, ændre plads, konverter til billet”  
 • Her kan du se de kommende kampe, vælg i dette tilfælde Runde 2: AaB – AC Horsens  
 • Her kan du se dit sæsonkort og fire muligheder:  
 • Frigiv min plads  
 • Ændre tribune/plads  
 • Videregiv billet for enkeltstående event  
 • Konverter til billet  
 • Vælg den mulighed, du ønsker.  
 • Godkend, at du vil frigive din plads eller konvertere dit sæsonkort til en billet.  

Har du valgt at frigive din plads, skal du ikke gøre mere, når du har godkendt. Din plads er dermed frigivet, så en anden kan hente den – naturligvis kun til kampen mod AC Horsens. Har du valgt at konvertere dit sæsonkort til en billet til kampen, kan du efterfølgende downloade billetten som PDF eller sende den videre som SMS.  

Har du billet til kampen?  
Hvis du ikke har sæsonkort, men derimod én eller flere billetter til kampen, og du allerede nu ved, at du ikke kommer til at bruge dem, så kan du enten sende billetten videre til en, som du kender. Alternativt må du meget gerne sende en mail til billet@aab-as.dk, hvor du angiver billetnummer på den/de billetter, som du ikke skal bruge. Så sørger AaB for at frigive billetterne, så de i stedet kan blive anvendt af andre.

Har du glemt dit login?  
Har du glemt dit login til billetsystemet, kan du på loginboksen klikke “Glemt password?”, hvorefter du kan nulstille det.   

AaBi takker mange gange for din hjælp, så vi sammen kan få skabt den bedst mulige stemning på Aalborg Portland Park.  

Al praktisk info om lørdagens udsolgte kamp

26. juli 2023 kl. 15:41 af Rasmus Estrup

Kampinfo
Spillerunde: 2
Spilledato: Lørdag 29. juli 2023
Kick-off: Kl. 14.00
Dørene åbner: Kl. 12.30
Fanzonen åbner: Kl. 11.30
Dommer: Michael Rasmussen

“Stadion kalder nu igen” er udsolgt - kom i god tid
Alle opfordres til at komme i god tid til kampen på lørdag, for alle AaB's fanafsnit til kampen er udsolgt.

Arbejdernes Landsbank, Det Nordjyske Mediehus og Aalborg Portland, har købt samtlige billetter til kampen for at kunne invitere alle fans gratis ind til sæsonens første hjemmekamp i NordicBet Ligaen i forbindelse med den tredje udgave af “Stadion kalder nu igen”.

Alle billetter til AaB’s afsnit blev udsolgt i løbet af en uge - og da der i går blev frigivet yderligere 400 billeder til A. Enggaard Tribunen, blev disse også revet væk med det samme.

Tilhængere af AC Horsens kan fortsat sikre sig billetter til udebaneafsnittet. Disse billetter er også gratis, og det er AC Horsens, der håndterer dem. Så kontakt AC Horsens, hvis du ønsker billetter til udebaneafsnittet på lørdag.

Tilskuere, der udviser tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten.

Ligeledes gælder det, at AaB-fans kun må købe billetter til AaB's fans afsnit på Aalborg Portland Park. 

Har du på kampdagen spørgsmål i forhold til billetter, kan du besøge billetinformationen, som ligger på hjørnet af Complea Tribunen og Vesttribunen. 

Vis billet eller sæsonkort i AaB’s app - opdatering kræves
Ved indgangene kan vise sin billet eller sit sæsonkort i AaB-appen, der har fået billetter og sæsonkort integereret. Det kræver, at man har opdateret AaB-appen til den seneste version.

Dette gav enkelte udfordringer i forbindelse med nogle af årets første kampe, og derfor kan det også være en løsning at medbringe ens fysiske sæsonkort eller billet. 

Man kan også altid tilgå og vise sine billetter online på www.billet.aabsport.dk. 

Download AaB’s officielle app via App Store, hvor den findes under navnet “AaB Sport - AaB” eller Google Play under “AaB”.

Fanzonen åbner kl. 11.30
AaB’s fanzone åbner kl. 11.30 på lørdag, og frem mod kampstart vil der være masser af aktiviteter.

Du har eksempelvis mulighed for at få ansigtsmaling i AaB-farver, prøver kræfter med en Goal Station og forsøge dig med fodbolddart, som Arbejdernes Landsbank tager med.

Derudover vil der være livemusik og interview fra scenen samt autografskrivning med nogle af spillerne. Autografskrivningen vil være ca. kl. 12.15.

Theodor kigger selvfølgelig også forbi fanzonen og uddeler highfives, og som altid er det også muligt at købe lækker mad fra grillen samt Bogø Sandwich, ligesom du kan købe vand, øl og slik i boderne. 

Bliv klædt på til sæsonen i AaB Fanshop
I AaB Fanshop i både foyeren og fanzonen kan du på lørdag blandt andet købe AaB’s nye klubdragter og andendragter fra Macron.

Fanshoppen åbner kl. 11.30 i fanzonen og 12.00 i foyeren, så kig forbi på lørdag og bliv klædt rigtig på til den nye sæson.

I fanzonen vil der på lørdag også være en salgsvogn med AaB-merchandise med særlige kampdagstilbud. Det er kun muligt at anvende betalingskort hos salgsvognen. 

Fællesskab for alle - tilbud til børn
AaB og Spar Nord Fonden er gået sammen om et nyt børnefællesskab på kampdage: “Fællesskab for alle”.

“Fællesskab for alle” foregår i Theodors Familiezone på Complea Tribunen, hvor de tilmeldte børn kan sidde under opsyn af pædagoger og pædagogstuderende kampen igennem.

Inden kampen bliver børnene hentet på et mødested i AaB’s fanzone af pædagoger og pædagogstuderende, som til hver kamp vil sørge for, at de tilmeldte børn i folkeskolealderen følges tæt og får en god oplevelse både før, under og efter AaB’s 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park. 

Så hvis man er mellem otte og 14 år og ønsker at komme på Aalborg Portland Park, men måske mangler jævnaldrende at tage til fodbold med, eller hvis ens forældre er forhindret, så har man nu muligheden for at blive en del af “Fællesskab for alle”.  

For at blive en del af “Fællesskab for alle“ skal man sende en mail til mro@aab-as.dk og købe billet via det link, man modtager i forbindelse med bekræftelsen på, at man er blevet en del af “Fællesskab for alle”. Prisen for at blive en del af "Fællesskab for alle" er samme pris som en almindelig børnebillet til Theodors Familiezone. 

Adgang til boder og toilletter i fanzonen under kampen
Fanzonens boder og toiletter er også tilgængelige under kampen på lørdag. Dermed kan tilskuere på Vesttribunen anvende boder og toiletfaciliteter i fanzonen uden for Aalborg Portland Park, mens kampen spilles. 

Gratis tog- og buskørsel med billet til kampen
Resten af året kan alle med en billet til kampen køre gratis med tog og busser fra Nordjyllands Trafikselskab på kampdage. Det gælder således også på lørdag. Man skal blot vise sin kampbillet eller sit digitale sæsonkort i bussen eller toget.

Rygning er ikke tilladt
Det er ikke tilladt at ryge på Aalborg Portland Park. Det er muligt for tilskuere på Vesttribunen og Complea Tribunen at ryge uden for stadion i pausen.

Kontantløse boder åbner kl. 12.30
Boderne på Aalborg Portland Park åbner halvanden time før kampstart, hvor dørene også åbner. 

På hver tribune er der én bod, hvor der kan betales med kontanter. Ellers foregår betalingen kontantløst på Aalborg Portland Park. 

Køb pizza i Bod 4 på Complea Tribunen
I Bod 4 på Complea Tribunen er det igen muligt at købe pizza til kampen.

Twitter og Instagram
Det officielle hashtag for kampen er #AaBACH – følg og benyt dette hashtag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Transport
Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Vær særligt opmærksom på, at dele af Kastetvej er blevet ensrettet, og at der fortsat foregår vejarbejde omkring Kastetvej. For at tilgå parkeringspladsen mellem Haraldslund og Aalborg Portland Park skal man køre ad Peder Skrams Gade og Suensonsgade for at komme på tilkørslen fra Kastetvej. 

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der ca. fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering
Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der ca. ti minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold
Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed

Stem om Hele Nordjyllands Håndsrækning senest i morgen

26. juli 2023 kl. 13:23 af Rasmus Estrup

Frem til i morgen kl. 12.00 kan du stemme på, hvem der skal være efterårets modtager af AaB's pris Hele Nordjyllands Håndsrækning, hvorigennem AaB og Arbejdernes Landsbank donerer 2 kr. pr. tilskuer til AaB's hjemmekampe i NordicBet Ligaen til et godt formål i Nordjylland.  

Hele Nordjyllands Håndsrækning har været doneret halvårligt siden 2015. Fra 2017 med støtte fra først Spar Nord Fonden og siden Arbejdernes Landsbank, der overtog Spar Nord Fondens rolle fra efteråret 2022.

Et udvalg bestående af repræsentanter fra AaB, Arbejdernes Landsbank, AaB Support Club og seneste modtager af Hele Nordjyllands Håndsrækning, Café Parasollen gennemgik i sidste uge en række ansøgninger, som endte i et stærkt kandidatfelt for efteråret 2023 med RAV, Social Sundhed og Stop Spild Lokalt.

Siden i mandags har AaB's fans kunne stemme om, hvem der skal være efterårets modtager, og afstemningen løber indtil i morgen kl. 12.00. Stem på din favorit her.

RAV - Rådgivnings- og Aktivitetstilbud Vendsyssel
Rådgivnings- og Aktivitetstilbud Vendsyssel (RAV) er en åben café, der hjælper folk med demens og deres pårørende. RAV har adresser både i Hjørring, Frederikshavn, Skagen og på Læsø.

RAV giver støtte og rådgivning til dem, som eksempelvis lever med let demens, så den enkelte kan leve det vante liv så længe som muligt. Det er ligeledes også et tilbud til de pårørende, som kan få råd og vejledning i forhold til eksempelvis netværksgrupper med ligestillede.

Hvis RAV skulle modtage Hele Nordjyllands Håndsrækning vil donationen blandt andet blive brugt på oplevelser, aktiviteter og udflugter, som styrker de demensramte både fysisk og kognitivt og giver dem samhørighed og velvære.

Social Sundhed - Aalborg
Social Sundhed i Aalborg er en organisation, der arbejder for at mindske social ulighed i sundhed i Nordjylland. Det sker ved, at studerende på sundhedsfaglige uddannelser frivilligt ledsager og støtter socialt udsatte i deres kontakt med sundhedsvæsenet.

Det kan være mennesker med sociale, psykiske og somatiske problematikker eller et svagt netværk, som får hjælp til eksempelvis at bestille tider til sundhedsaftaler, møde op til lægen eller på hospitalet eller til den overordnede kommunikation med sundhedsvæsenet.

Hvis Social Sundhed i Aalborg modtager Hele Nordjyllands Håndsrækning, skal donationen gå til at have en daglig vagttelefon, som borgerne kan komme i kontakt med samt kompetenceudvikling af de frivillige.

Stop Spild Lokalt - Hjørring
Stop Spild Lokalt i Hjørring er en frivillig forening, som indsamler mad fra supermarkeder i hele Nordjylland og uddeler maden gratis til ca. 200 nordjyske familier om ugen fra den såkaldte madoase i Hjørring.

Det gælder mad- og råvarer, som intet fejler, men ikke kan sælges på grund af eksempelvis en beskadiget emballage eller en udløbet datomærkning.

Såfremt Hele Nordjyllands Håndsrækning skulle gå til Stop Spild Lokalt, vil donationen gå til at hjælpe trængte familier med at holde eksempelvis fødselsdage, barnedåb, jul og konfirmationer.

Afstemning
Afstemningen slutter som nævnt torsdag 27. august kl. 12.00, og modtageren af Hele Nordjyllands Håndsrækning for efteråret 2023 offentliggøres fredag 28. august.

Lørdag 29. august kl. 14.00 spiller AaB sæsonens første kamp i NordicBet Ligaen, når AC Horsens gæster Aalborg Portland Park. 

Modtagere af Hele Nordjyllands Håndsrækning:
Baglandet Aalborg - velgørenhedstrøje 2023/2024 - endnu ikke opgjort (100 kr. pr. solgt trøje)
BHOV, Aalborg – velgørenhedstrøje 2022/2023 – 30.200 kr. (100 kr. pr. solgt trøje)
Café Parasollen, Aalborg – forår 2023 – 139.040 kr. (2 kr. pr. tilskuer)
Safe House, Aalborg – efterår 2022 – 122.926 kr. (2 kr. pr. tilskuer)
Idræt For Sindet, Hjørring – velgørenhedstrøje 2021/2022 – 42.000 kr. (100 kr. pr. solgt trøje)
Carpe Diem, Aalestrup - forår 2022 - 155.266 kr. (2 kr. pr. tilskuer)
FrivilligAalborg - 2020 og 2021 - 172.138 kr. (2 kr. pr. tilskuer)
Personaleforeningerne ved Aalborg Universitetshospital og Regionshospitalet Vendsyssel – velgørenhedstrøje 2020 – 40.000 kr. (100 kr. pr. solgt trøje)
Gestus Nord – velgørenhedstrøje 2019 – 41.400 (100 kr. pr. solgt trøje)
Barnets Blå Hus i Vesthimmerland – efterår 2019 – 112.196 kr. (2 kr. pr. tilskuer)
Skyggebørn – forår 2019 – 83.880 kr. (2 kr. pr. tilskuer)
AaB Support Club og AaB TIFO KAOS – velgørenhedstrøje 2018 - 38.400 kr. (100 kr. pr. solgt trøje)
Ønskeland – efterår 2018 – 108.652 kr. (2 kr. pr. tilskuer)
Foreningen Grønlandske Børn – forår 2018 – 85.908 kr. (2 kr. pr. tilskuer)
Børn i sorg – Sorggrupperne i Aars – efterår 2017 – 109.850 kr. (2 kr. pr. tilskuer)
Veteran Oasen – velgørenhedstrøje 2017 – 90.000 kr. (100 kr. pr. solgt trøje)
Kildehuset Fountainhouse – forår 2017 – 31.249 kr. (1 kr. pr. tilskuer)
Broen Aalborg – efterår 2016 – 69.093 kr. (1 kr. pr. tilskuer)
Hjerterummet og Cykel20 – forår 2016 – 57.357 kr. (1 kr. pr. tilskuer)
The Back To Life Project – efterår 2015 – 66.410 kr. (1 kr. pr. tilskuer)
Headspace Aalborg – forår 2015 – 54.337 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Pr. dags dato er der i alt uddelt 1.650.302 kr. via Hele Nordjyllands Håndsrækning.

Tags på denne nyhed

AaB forlænger tre år med akademispiller

26. juli 2023 kl. 09:45 af Brian Andersen

Den centrale midtbanespiller, der både kan operere som sekser og som otter, kom til AaB som U/13-spiller fra partnerklubben Hadsund Boldklub.

AaB’s sportsdirektør Ole Jan Kappmeier udtaler:

- Det er en klar strategi og prioritet for os at få spillere igennem fra AaB Akademiet, hvis de har den fornødne kvalitet, og for Mads Bomholts vedkommende gælder det, at han blandt andet har gjort et meget positivt indtryk i opstarten, hvor han siden 21. juni har trænet med førsteholdstruppen.

- Derfor glæder det os også, at vi er blevet enige om en aftale, så Mads kan fortsætte sin udvikling og efter planen blive en integreret del af førsteholdstruppen fra næste sæson, siger Ole Jan Kappmeier.

Også akademichef Jacob Larsen bifalder forlængelsen med Mads Bomholt:

- Det er altid meget tilfredsstillende, når en spiller fra AaB Akademiet er på vej til at slippe igennem nåleøjet til førsteholdstruppen, og derfor skal der udover at uddeles ros til Mads selv lyde en cadeau til folkene på akademiet, der de seneste fire-fem år har fulgt og arbejdet med Mads. Desuden er det positivt at konstatere det glimrende samarbejde, der foregår mellem akademiet og teamet omkring førsteholdstruppen.

- Mads Bomholt er født allersidst på året, og derfor har han i ungdomstiden ofte haft et efterslæb rent fysisk, og den fysiske del er han stadig i gang med at udvikle, påpeger Jacob Larsen og tilføjer:

- Det kræver stadig masser af hårdt arbejde, men Mads har formået at bide sig fast og bringe sine kompetencer i spil, og med sin tekniske kunnen, sin spilforståelse og sin gode venstrefod, bliver det spændende at følge ham i de kommende år.

17-årige Mads Bomholt har endnu sin officielle debut for AaB til gode, men han sad på bænken, da B.93 i lørdags blev besejret på Østerbro Stadion. AaB’s mandskab i U/19 Ligaen åbner sæsonen 8. august.

Pokalkampen mod Egen UI livestreames

25. juli 2023 kl. 16:23 af Rasmus Estrup

I første runde af Oddset Pokalen skal AaB en tur til Als, hvor modstanderen er Jyllandsserieklubben Egen Ungdoms- og Idrætsforening. 

Kampen spilles tirsdag 15. august kl. 17.00 på Guderup Idrætsanlæg, men har man ikke mulighed for at tage turen til Als, kan opgøret også følges på www.pokalturnering.dk

Her vil kampen nemlig blive livestreamet, ligesom det var tilfældet med sidste sæsons pokalkamp mod Middelfart Boldklub. 

Tags på denne nyhed
'