AaB TV: AaB og Otoa forlænger til 2027

13. juli 2023 kl. 17:51 af Rasmus Estrup

Sebastian Otoa kom til AaB fra FC Roskilde for to år siden, og i efteråret 2022 fik han 3F Superligadebut for Hele Nordjyllands Hold. 

I alt opnåede den 19-årige forsvarsspiller i seneste sæson ni førsteholdskampe for AaB, og nu har han forlænget aftalen med klubben til sommeren 2027. 

I dette interview til AaB TV sætter Sebastian Otoa, der i maj fik debut på U/19-landsholdet, ord på forlængelsen. 

Tags på denne nyhed

AaB og Aalborg Portland forlænger stadionaftale til 2026

13. juli 2023 kl. 09:00 af Rasmus Estrup

Siden 2017 har AaB spillet sine hjemmekampe på Aalborg Portland Park, og sådan vil det også fortsat være som minimum de kommende tre sæsoner. Det står klart, efter Aalborg Portland og AaB netop har forlænget den hidtidige aftale om stadionsponsoratet frem til sommeren 2026.

- Vi er utrolig glade for den opbakning, Aalborg Portland viser ved at forlænge samarbejdet med yderligere tre år. Siden Aalborg Portland tegnede stadionsponsoratet i 2017, har vi haft et stort fokus på at løfte stadionoplevelsen, og det kulminerede for alvor med den enorme opbakning, vi oplevede i sidste sæson fra vores fans med rekordmange sæsonkortholdere og bedste tilskuersnit siden The Double-sæsonen i 2014, siger Jesper Dalum, AaB’s midlertidige administrerende direktør, mens salgschef Morten Brinkmann supplerer:

- Som vores fans synger, går man i fabrikkernes skygge, når man går mod AaB’s kampe på Aalborg Portland Park, og både AaB og Aalborg Portland har dybe og traditionsrige rødder i Aalborg og Nordjylland. Derfor glæder det os, at Aalborg Portland fortsat vil være med på holdet og danne rammen om AaB’s hjemmekampe de kommende tre sæsoner, siger Morten Brinkmann.

Allerede 29. juli indtager AaB-spillerne igen Aalborg Portland Park, når klubben spiller første hjemmekamp i NordicBet Ligaen mod AC Horsens. I den forbindelse har Aalborg Portland i samarbejde med Det Nordjyske Mediehus og Arbejdernes Landsbank inviteret alle AaB-fans gratis til sæsonens første hjemmekamp for at give det nordjyske mandskab en god start på tilværelsen i landets næstbedste række.

- Det er med en enorm stolthed, at vi bakker op om byens sportslige fyrtårn – og det gælder naturligvis også i modgangstider. Derfor er vi også glade for at kunne forlænge stadionsponsoratet frem til 2026, og vi har en ambition om at være endnu mere aktive i samarbejdet med AaB de kommende tre år, siger CEO Søren Holm Christensen fra Aalborg Portland og fortsætter:

- Med tilværelsen i NordicBet Ligaen er der samtidig behov for arbejdsro, så AaB hurtigst muligt kan vende tilbage til 3F Superligaen. Med forlængelsen af vores samarbejdsaftale ønsker vi at bidrage med både ro og forudsigelighed på sponsorsiden. Derfor var vi ikke i tvivl om, at vi fortsat skulle bakke op om AaB, og vi vil også gerne opfordre øvrige samarbejdspartnere til at gøre det samme, så klubben og spillerne får de mest optimale betingelser i den kommende sæson.

AaB og Aalborg Portland blev begge stiftet i 1880’erne, mens Aalborg Portland Park under navnet Aalborg Stadion blev indviet på sin nuværende placering i Aalborg Vestby for flere end 100 år siden.

AaB er ankommet til Hamburg

12. juli 2023 kl. 20:18 af Rasmus Estrup

Efter dagens busrejse, der blev indledt kl. 11.00 fra Hornevej, er Hele Nordjyllands Hold her til aften ankommet til Privathotel Lindtner Hamburg, hvor AaB har base til og med på søndag. 

Torsdag, fredag og lørdag byder på træningspas.

Søndag kl. 16.00 spiller AaB søndag kl. 16.00 sommeropstartens sidste testkamp mod VfB Lübeck fra den tredjebedste række i Tyskland.

Tags på denne nyhed

Udsolgt til "Stadion kalder nu igen"

12. juli 2023 kl. 17:13 af Rasmus Estrup

Alle billetter til AaB-fans er revet væk til sæsonens første hjemmekamp 29. juli kl. 14.00 mod AC Horsens.

Til kampen har Arbejdernes Landsbank, Det Nordjyske Mediehus og Aalborg Portland inviteret alle AaB-fans gratis på Aalborg Portland Park i forbindelse med "Stadion kalder nu igen". 

Sæsonkortholdere og de tre partnere havde førsteret på billetter, inden alle resterende pladser blev frigivet i onsdags på www.stadionkaldernuigen.dk efter først-til-mølle-princippet. På en uge er alle pladser til AaB's fanafsnit nu besat. 

Med henblik på at få fyldt hvert et sæde på Aalborg Portland Park vil AaB i de kommende dage kontakte sæsonkortholdere og samarbejdspartnere, som har mulighed for at frigive deres pladser, hvis nogle af disse skulle være forhindret i at komme til kampen. 

Det betyder, at der muligvis kan komme enkelte ledige pladser til kampen på www.billet.aabsport.dk. I så fald kan man hente en billetvoucher på www.stadionkaldernuigen.dk. Såfremt der vil blive frigivet større puljer af ledige pladser, vil dette blive oplyst på www.aabsport.dk.

Billetter til fans af AC Horsens er også gratis til kampen. Disse billetter håndteres af AC Horsens. 

Tags på denne nyhed

AaB forlænger med Otoa til 2027

12. juli 2023 kl. 10:30 af Rasmus Estrup

Sebastian Otoa blev en del af AaB Akademiet i sommeren 2021, da han skiftede fra FC Roskilde. 11. september 2022 debuterede forsvarsspilleren i 3F Superligaen, og hidtil har han opnået ni officielle førsteholdskampe for Hele Nordjyllands Hold, ligesom han i maj debuterede på U/19-landsholdet.  

- Siden Sebastian kom til AaB Akademiet for to år siden, har han gennemgået en flot udvikling, hvilket også førte til en del spilletid i slutningen af foråret samt en optræden på det danske U/19-landshold, og det glæder os, at vi kan indgå en lang aftale med en af spillerne fra vores akademi, siger AaB’s sportsdirektør, Ole Jan Kappmeier. 

- Sebastian er en talentfuld, hårdtarbejdende og fysisk stærk forsvarsspiller, der både er duelstærk og dygtig på bolden. Han er allerede nu en vigtig del af vores førsteholdstrup, og vi tror på, at han i selskab med vores andre stærke forsvarsspillere kan fortsætte sin udvikling i AaB, siger Ole Jan Kappmeier. 

Den 198 cm høje midtstopper supplerer: 

- Jeg er stolt og glad over at kunne indgå en lang aftale med AaB. Jeg har indtil videre haft to gode år i denne dejlige klub, hvor jeg har lært mange gode mennesker at kende, og efter lidt skader i begyndelsen tog klubben godt hånd om det, så jeg har kunnet spille noget mere den seneste tid. 

- Der er blevet lagt en god plan for mig i AaB, og nu handler det om at fortsætte min udvikling, vise mig frem og være med til at bringe AaB så langt som muligt, siger Sebastian Otoa.

Sebastian Otoa, der nu har kontraktudløb 30. juni 2027, rejser i dag på træningslejr i Hamburg sammen med resten af Hele Nordjyllands Hold.

Tags på denne nyhed
'