AaB forlænger tre år med akademispiller

26. juli 2023 kl. 09:45 af Brian Andersen

Den centrale midtbanespiller, der både kan operere som sekser og som otter, kom til AaB som U/13-spiller fra partnerklubben Hadsund Boldklub.

AaB’s sportsdirektør Ole Jan Kappmeier udtaler:

- Det er en klar strategi og prioritet for os at få spillere igennem fra AaB Akademiet, hvis de har den fornødne kvalitet, og for Mads Bomholts vedkommende gælder det, at han blandt andet har gjort et meget positivt indtryk i opstarten, hvor han siden 21. juni har trænet med førsteholdstruppen.

- Derfor glæder det os også, at vi er blevet enige om en aftale, så Mads kan fortsætte sin udvikling og efter planen blive en integreret del af førsteholdstruppen fra næste sæson, siger Ole Jan Kappmeier.

Også akademichef Jacob Larsen bifalder forlængelsen med Mads Bomholt:

- Det er altid meget tilfredsstillende, når en spiller fra AaB Akademiet er på vej til at slippe igennem nåleøjet til førsteholdstruppen, og derfor skal der udover at uddeles ros til Mads selv lyde en cadeau til folkene på akademiet, der de seneste fire-fem år har fulgt og arbejdet med Mads. Desuden er det positivt at konstatere det glimrende samarbejde, der foregår mellem akademiet og teamet omkring førsteholdstruppen.

- Mads Bomholt er født allersidst på året, og derfor har han i ungdomstiden ofte haft et efterslæb rent fysisk, og den fysiske del er han stadig i gang med at udvikle, påpeger Jacob Larsen og tilføjer:

- Det kræver stadig masser af hårdt arbejde, men Mads har formået at bide sig fast og bringe sine kompetencer i spil, og med sin tekniske kunnen, sin spilforståelse og sin gode venstrefod, bliver det spændende at følge ham i de kommende år.

17-årige Mads Bomholt har endnu sin officielle debut for AaB til gode, men han sad på bænken, da B.93 i lørdags blev besejret på Østerbro Stadion. AaB’s mandskab i U/19 Ligaen åbner sæsonen 8. august.

Pokalkampen mod Egen UI livestreames

25. juli 2023 kl. 16:23 af Rasmus Estrup

I første runde af Oddset Pokalen skal AaB en tur til Als, hvor modstanderen er Jyllandsserieklubben Egen Ungdoms- og Idrætsforening. 

Kampen spilles tirsdag 15. august kl. 17.00 på Guderup Idrætsanlæg, men har man ikke mulighed for at tage turen til Als, kan opgøret også følges på www.pokalturnering.dk

Her vil kampen nemlig blive livestreamet, ligesom det var tilfældet med sidste sæsons pokalkamp mod Middelfart Boldklub. 

Tags på denne nyhed

Flere billetter frigivet til lørdag

25. juli 2023 kl. 12:05 af Rasmus Estrup

“Stadion kalder nu igen” på lørdag, hvor Arbejdernes Landsbank, Det Nordjyske Mediehus og Aalborg Portland har købt samtlige billetter til kampen og inviteret alle AaB-fans gratis på Aalborg Portland Park til sæsonens første hjemmekamp.

Sæsonkortholdere og billetabonnenter havde førsteret på billetter, der blev tilgængelige for alle fans onsdag 5. juli. Ugen efter var alle billetter til AaB’s afsnit udsolgt. 

Men nu bliver en pulje på ca. 400 gratis billetter til A. Enggaard Tribunen frigivet. Det er billetter, som de samarbejdspartnere, der er forhindret i at komme til kampen, har valgt at frigive, så vi kan fylde Aalborg Portland Park mest muligt op.

Har du endnu ikke billet til kampen, kan du nu skynde dig ind på www.stadionkaldernuigen.dk, hvor man få en voucher, som kan veksles til to billetter på www.billet.aabsport.dk. Og skynd dig, for det er først-til-mølle-princippet, der gælder. 

Er der problemer med at aktivere voucheren, skal man kontakte billet@aab-as.dk og ikke gennemføre en betaling af billetterne, da købte billetter ikke refunderes.

Er du sæsonkortholder, skal du som altid bare anvende dit fysiske sæsonkort ved indgangen på kampdagen.

Billetter til AC Horsens' fanafsnit er også gratis. De håndteres af AC Horsens. 

Afstemning om Hele Nordjyllands Håndsrækning

24. juli 2023 kl. 13:40 af Rasmus Estrup

AaB og Arbejdernes Landsbank donerer ubeskåret to kroner pr. fremmødt tilskuer til AaB’s hjemmekampe i NordicBet Ligaen til et godt formål i Nordjylland gennem AaB’s pris Hele Nordjyllands Håndsrækning.

Hele Nordjyllands Håndsrækning har været doneret halvårligt siden 2015. Fra 2017 med støtte fra først Spar Nord Fonden og siden Arbejdernes Landsbank, der overtog Spar Nord Fondens rolle fra efteråret 2022.

I alt er der indtil videre blevet uddelt mere end 1,6 millioner kr. gennem Hele Nordjyllands Håndsrækning, der kan tilfalde foreninger, et værested, et behandlingscenter eller noget helt fjerde. Kun fantasien sætter grænser, men der skal dog være tale om et formål, der hverken har kommerciel eller politisk karakter. Udover at donationen skal gå til en god sag, skal modtageren også have postadresse i Region Nordjylland. 

I sidste uge blev alle indkomne ansøgninger gennemgået af et udvalg bestående af repræsentanter fra AaB, Arbejdernes Landsbank, AaB Support Club og seneste modtager af Hele Nordjyllands Håndsrækning, Café Parasollen.

I et stærkt og bredt ansøgerfelt er følgende tre kandidater nomineret til at modtage Hele Nordjyllands Håndsrækning for efteråret 2023; RAV, Social Sundhed og Stop Spild Lokalt.

Nu er det op til AaB’s fans at vælge, hvem der skal være efterårets modtager. Stem på din favorit her.

RAV - Rådgivnings- og Aktivitetstilbud Vendsyssel
Rådgivnings- og Aktivitetstilbud Vendsyssel (RAV) er en åben café, der hjælper folk med demens og deres pårørende. RAV har adresser både i Hjørring, Frederikshavn, Skagen og på Læsø.

RAV giver støtte og rådgivning til dem, som eksempelvis lever med let demens, så den enkelte kan leve det vante liv så længe som muligt. Det er ligeledes også et tilbud til de pårørende, som kan få råd og vejledning i forhold til eksempelvis netværksgrupper med ligestillede.

Hvis RAV skulle modtage Hele Nordjyllands Håndsrækning vil donationen blandt andet blive brugt på oplevelser, aktiviteter og udflugter, som styrker de demensramte både fysisk og kognitivt og giver dem samhørighed og velvære.

Social Sundhed - Aalborg
Social Sundhed i Aalborg er en organisation, der arbejder for at mindske social ulighed i sundhed i Nordjylland. Det sker ved, at studerende på sundhedsfaglige uddannelser frivilligt ledsager og støtter socialt udsatte i deres kontakt med sundhedsvæsenet.

Det kan være mennesker med sociale, psykiske og somatiske problematikker eller et svagt netværk, som får hjælp til eksempelvis at bestille tider til sundhedsaftaler, møde op til lægen eller på hospitalet eller til den overordnede kommunikation med sundhedsvæsenet.

Hvis Social Sundhed i Aalborg modtager Hele Nordjyllands Håndsrækning, skal donationen gå til at have en daglig vagttelefon, som borgerne kan komme i kontakt med samt kompetenceudvikling af de frivillige.

Stop Spild Lokalt - Hjørring
Stop Spild Lokalt i Hjørring er en frivillig forening, som indsamler mad fra supermarkeder i hele Nordjylland og uddeler maden gratis til ca. 200 nordjyske familier om ugen fra den såkaldte madoase i Hjørring.

Det gælder mad- og råvarer, som intet fejler, men ikke kan sælges på grund af eksempelvis en beskadiget emballage eller en udløbet datomærkning.

Såfremt Hele Nordjyllands Håndsrækning skulle gå til Stop Spild Lokalt, vil donationen gå til at hjælpe trængte familier med at holde eksempelvis fødselsdage, barnedåb, jul og konfirmationer.

Afstemning
Afstemningen er nu i gang, og man kan afgive sin stemme på en af de tre kandidater her.

Afstemningen slutter torsdag 27. august kl. 12.00, og modtageren af Hele Nordjyllands Håndsrækning for efteråret 2023 offentliggøres fredag 28. august.

Lørdag 29. august kl. 14.00 spiller AaB sæsonens første kamp i NordicBet Ligaen, når AC Horsens gæster Aalborg Portland Park. 

Modtagere af Hele Nordjyllands Håndsrækning:
Baglandet Aalborg - velgørenhedstrøje 2023/2024 - endnu ikke opgjort (100 kr. pr. solgt trøje)
BHOV, Aalborg – velgørenhedstrøje 2022/2023 – 30.200 kr. (100 kr. pr. solgt trøje)
Café Parasollen, Aalborg – forår 2023 – 139.040 kr. (2 kr. pr. tilskuer)
Safe House, Aalborg – efterår 2022 – 122.926 kr. (2 kr. pr. tilskuer)
Idræt For Sindet, Hjørring – velgørenhedstrøje 2021/2022 – 42.000 kr. (100 kr. pr. solgt trøje)
Carpe Diem, Aalestrup - forår 2022 - 155.266 kr. (2 kr. pr. tilskuer)
FrivilligAalborg - 2020 og 2021 - 172.138 kr. (2 kr. pr. tilskuer)
Personaleforeningerne ved Aalborg Universitetshospital og Regionshospitalet Vendsyssel – velgørenhedstrøje 2020 – 40.000 kr. (100 kr. pr. solgt trøje)
Gestus Nord – velgørenhedstrøje 2019 – 41.400 (100 kr. pr. solgt trøje)
Barnets Blå Hus i Vesthimmerland – efterår 2019 – 112.196 kr. (2 kr. pr. tilskuer)
Skyggebørn – forår 2019 – 83.880 kr. (2 kr. pr. tilskuer)
AaB Support Club og AaB TIFO KAOS – velgørenhedstrøje 2018 - 38.400 kr. (100 kr. pr. solgt trøje)
Ønskeland – efterår 2018 – 108.652 kr. (2 kr. pr. tilskuer)
Foreningen Grønlandske Børn – forår 2018 – 85.908 kr. (2 kr. pr. tilskuer)
Børn i sorg – Sorggrupperne i Aars – efterår 2017 – 109.850 kr. (2 kr. pr. tilskuer)
Veteran Oasen – velgørenhedstrøje 2017 – 90.000 kr. (100 kr. pr. solgt trøje)
Kildehuset Fountainhouse – forår 2017 – 31.249 kr. (1 kr. pr. tilskuer)
Broen Aalborg – efterår 2016 – 69.093 kr. (1 kr. pr. tilskuer)
Hjerterummet og Cykel20 – forår 2016 – 57.357 kr. (1 kr. pr. tilskuer)
The Back To Life Project – efterår 2015 – 66.410 kr. (1 kr. pr. tilskuer)
Headspace Aalborg – forår 2015 – 54.337 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Pr. dags dato er der i alt uddelt 1.650.302 kr. via Hele Nordjyllands Håndsrækning.

Tags på denne nyhed

AaB TV: B.93-AaB 0-3

23. juli 2023 kl. 07:28 af Rasmus Estrup

AaB vandt lørdag sæsonens første kamp, da B.93 blev besejret på Østerbro Stadion med 3-0 foran 1.000 medrejsende AaB-fans. 

Efter en målløs første halvleg bragte Lars Kramer AaB foran med 1-0 i 59. minut, da han headede et hjørnespark fra Louka Prip i nettet. 

Blot et minut senere blev AaB-føringen fordoblet, da Louka Prip med en perfekt pasning fandt en helt fri Lucas Andersen, og AaB-anføreren udplacerede resolut B.93-målmanden med målet til 2-0. 

I kampens tillægstid lukkede Nicklas Helenius kampen, da han efter Louka Prips tredje assist i kampen kanonerede kuglen op i målhjørnet til slutresultatet 3-0. 

Se et fyldigt sammendrag af kampen i videoen øverst. 

Tags på denne nyhed
'