Sæsonkortholdere kan nu tilmelde sig preseason

13. januar 2023 kl. 09:00 af Rasmus Estrup

AaB’s sæsonkortholdere og samarbejdspartnere er inviteret til et stort preseason-arrangement 14. februar, hvor AaB og hovedpartner Arbejdernes Landsbank byder inden for i Aalborg Kongres og Kultur Center.

Alle sæsonkortholdere modtog i går en mail angående tilmelding, og AaB’s samarbejdspartnere har ligeledes fået en mail omkring tilmelding i denne uge. Alle sæsonkortholdere kan på www.billet.aabsport.dk logge ind med den profil, som er tilknyttet deres sæsonkort. Her vil alle sæsonkortholdere kunne hente én billet til arrangementet.

Dørene til det store preseason-arrangement i Aalborg Kongres og Kultur Center åbner kl. 17.30 tirsdag 14. februar. Her vil alle gæster blive mødt af AaB’s 3F Superligaspillere, der også vil servere stadionplatter til alle.

Arbejdernes Landsbank er værter for en øl eller en sodavand, og i foyeren vil der være forskellige aktiviteter, inden dørene til Aalborg Hallen åbnes.

Selve preseason-arrangementet begynder kl. 19.00 i Aalborg Hallen med værterne Peter Skram og Ole Madsen. De vil dirigere alle godt igennem en aften med indslag fra blandt andre administrerende direktør Thomas Bælum, cheftræner Erik Hamrén, akademichef Jacob Larsen og spillertruppen.

Derudover vil aftenen også byde på unikke oplevelser og ikke-tidligere viste optagelser.

Showet slutter kl. 21.00, hvorefter man kan runde aftenen af med sine medians i foyeren frem til kl. 22.30.

Billetterne til preseason fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Tags på denne nyhed

Standerhejsning på søndag

13. januar 2023 kl. 07:47 af Rasmus Estrup

Efter to år med online standerhejsning er der søndag 15. januar atter en klassisk standerhejsning i AaB af 1885 for alle medlemmer fra U/10 og opefter. 

Standerhejsningen foregår naturligvis på AaB's anlæg på Hornevej, og fra kl. 10.00 til 10.15 vil der være standerhejsning og tale. 

Dernæst vil der være aktiviteter på anlægget frem til 11.30, hvor der traditionen tro serveres suppe i caféen. 

Alle nuværende og tidligere medlemmer er velkommen på Hornevej på søndag. 

Tags på denne nyhed

AaB foran første testkamp

12. januar 2023 kl. 15:51 af Rasmus Estrup

AaB tager i morgen fat på forårets første testkamp, når 1. divisionsklubben FC Fredericia er modstander. Opgøret spilles på kunstgræsbanen hos partnerklubben LKB Gistrup, hvor AaB’s træning også er foregået siden nytår. Adressen er Hadsundvej 407, 9260 Gistrup.

De fleste AaB-spillere vil i morgen få 30 minutters spilletid, mens andre fra truppen vil få op til 45 minutters kamp i benene.

Som udgangspunkt er hele 3F Superligatruppen udtaget, ligesom spillere fra AaB Akademiet vil supplere den samlede spillertrup.

Nico Mantl og Marco Ramkilde sidder dog med sikkerhed over, og det kan også være, at andre fra 3F Superligatruppen sidder over på grund af småskavanker. Dette vurderes i morgen.

Det er gratis for alle interesserede at overvære kampen, som i øvrigt livestreames på nordjyske.dk. På AaB’s officielle Twitterkonto vil der være liveopdateringer fra kampen. Efterfølgende kan et referat læses på www.aabsport.dk, hvor der lørdag vil følge et sammendrag af opgøret.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Jeppe Pedersen og AaB forlænger

12. januar 2023 kl. 10:45 af Rasmus Estrup

21-årige Jeppe Pedersen har fået forlænget sin aftale med AaB frem til sommeren 2025. 

Midtbanespilleren kom til AaB fra partnerklubben Hirtshals Boldklub som U/13-spiller, og i 2019 fik han debut på Hele Nordjyllands Hold i pokalturneringen. 3F Superligadebuten fulgte i 2020. 

Siden har han været udlejet til Skive I.K. og Vendsyssel F.F. inden han i efteråret spillede seks af AaB's 3F Superligakampe. 

Hør Jeppe Pedersen sætte ord på forlængelsen i ovenstående indslag fra AaB TV. 

Tags på denne nyhed

AaB forlænger med Jeppe P.

12. januar 2023 kl. 10:00 af Brian Andersen

Midtbanespilleren har tidligere været udlejet til Vendsyssel F.F. og Skive I.K.

Oprindeligt kom 21-årige Jeppe Pedersen til AaB som U/13-spiller fra partnerklubben Hirtshals Boldklub.

AaB’s administrerende direktør og fungerende sportschef Thomas Bælum udtaler:

- Jeppe gennemgår til stadighed en god spillemæssig udvikling, og derfor er vi glade for, at vi er blevet enige om at fortsætte samarbejdet.

- Med sin dynamik, sit hårde arbejde og sin personlighed bidrager Jeppe fornemt til vores kultur, som han jo efterhånden også har et stærkt kendskab til, og nu gælder det for os om i fællesskab at tage de næste skridt, siger Thomas Bælum.

Jeppe Pedersen supplerer:

- Jeg er rigtig glad og stolt over, at jeg også er AaB-spiller i det næste to et halvt år, for det er noget, jeg virkelig har kæmpet for. Siden jeg kom hertil, har jeg haft en fantastisk tid, og man kan sige, at AaB ligesom Hirtshals er min barndomsklub, så klubben har en stor plads i mit hjerte.

- Mine lejeophold gav mig en masse spilletid og tilvænning til seniorfodbold, og jeg er rigtig glad for, at jeg i efteråret kunne vise i AaB-trøjen, at jeg har udviklet mig. For det jeg inderst inde har håbet på, mens jeg var væk, var at slå igennem i AaB, indrømmer Jeppe Pedersen. 

- Kampene i efteråret har givet mig blod på tanden, så jeg vil gerne ind at arbejde hårdt og hjælpe holdet så meget som muligt. Vi har noget, vi skal have indhentet her i foråret, og jeg er slet ikke i tvivl om, at vi kommer ud til foråret for fulde drøn. Vi skal ud over stepperne, bringe energi til fansene og ikke se os tilbage, lyder det fra Jeppe Pedersen. 

Jeppe Pedersen er noteret for 13 officielle kampe og en enkelt scoring for AaB, mens det for Danmark er blevet til 32 U-landskampe.

Ni spillere i AaB’s nuværende Superligatrup har også spillet ungdomsfodbold i klubben.

Tags på denne nyhed
'