Makaric udlejes

29. januar 2023 kl. 09:30 af Brian Andersen

Udlejningen gælder i første omgang resten af sæsonen.

I sæsonerne 2019/2020 og 2020/2021 bidrog Milan Makaric med 36 mål og 12 assists i 68 kampe for FK Radnik Surdulica. I sæsonen 2020/2021 blev Milan Makaric topscorer i den serbiske SuperLiga med 25 mål.

På landsholdsplan er Milan Makaric noteret for tre A-landskampe samt fire ungdomslandskampe for Serbien.

AaB’s administrerende direktør og fungerende sportschef Thomas Bælum udtaler:

- Det er åbenlyst, at Milan i øjeblikket er kommet i overskud hos os, og derfor ser vi det som optimalt at udleje ham til en klub, han kender, og hvor han før har gjort det godt.

- Målet for både Milan og AaB er naturligvis, at han får så meget spilletid som muligt, og så vurderer vi igen situationen til sommer, siger Thomas Bælum.

27-årige Milan Makaric har scoret 11 gange i 41 officielle kampe for AaB og har kontrakt indtil 30. juni 2025.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Turen går til Oliva

28. januar 2023 kl. 22:57 af Rasmus Estrup

Hele Nordjyllands Hold tog i morges på træningslejr. Turen gik fra Aalborg Lufthavn mod Alicante via København. 

Efter en times bustur endte holdet på hotel Oliva Nova ved byen Oliva, hvor AaB er på træningslejr indtil 9. februar. 

Undervejs venter tre testkampe, hvoraf den første spilles allerede i morgen kl. 15.00 mod Derry City FC fra Nordirland. 

Fredag 3. februar kl. 14.00 spilles den anden kamp på træningslejren mod svenske IK Sirius FK og mandag 6. februar spilles den tredje og sidste testkamp på træningslejren mod norske Sogndal Fotball.  

Tags på denne nyhed

Store besparelser til outlet i AaB Shoppen

27. januar 2023 kl. 09:07 af Rasmus Estrup

I foyeren foran AaB Shoppen på Aalborg Portland Park vil der i morgen være outlet med masser af AaB-merchandise. Alle outlet-varer sælges i prisklasser fra 25 kr. til 150 kr., så der er masser af penge at spare.

Alle der kigger forbi AaB Shoppens outlet kan dagen igennem deltage i konkurrencer, hvor man blandt andet kan vinde en kampbrugt og signeret 3F Superligabold. Derudover serveres der kaffe og vand til de fremmødte.

Så kig forbi AaB Shoppens outlet lørdag 28. januar mellem kl. 11.00 og kl. 15.00.

Husk også, at januarudslaget på www.aabshoppen.dk slutter i aften kl. 23.59. Se udvalget her.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Viborg F.F.-AaB 2-1

27. januar 2023 kl. 07:13 af Rasmus Estrup

Trods adskillige store AaB-chancer tabte Hele Nordjyllands Hold i går 2-1 til Viborg F.F. i årets tredje testkamp. 

Viborg F.F. bragte sig i front i det syvende minut ved Ibrahim Said, og selvom AaB blandt andet havde et træf på stolpen og et par friløbere til Kilian Ludewig og Anosike Ementa, så kunne hjemmeholdet også udbygge til 2-0 i 78. minut, da Elias Achouri udnyttede en omstilling. 

Kampen blev spillet over 120 minutter, og efter 103 minutter fik AaB reduceret, da Allan Sousa sparkede et flot langskud i nettet. 

AaB havde også muligheden for at udligne kort efter, men dobbeltchancen til Marco Ramkilde og Allan Sousa blev brændt, og dermed sluttede det med et nederlag. 

I videoen øverst kan du se et fyldigt sammendrag af kampen, ligesom du kan få reaktioner fra anfører Lucas Andersen og cheftræner Erik Hamrén. 

Tags på denne nyhed

Tredje tætte testkamp for AaB

26. januar 2023 kl. 16:11 af Brian Andersen

Således blev årets tredje testkamp ligesom opgørene mod AC Horsens og FC Fredericia en tæt affære, og ligesom det var tilfældet for seks dage siden mod AC Horsens, så var der en del scoringsmuligheder i begge ender af banen.

AaB indledte bedst og var aggressive, og det var tæt på et føringsmål i det femte minut, hvor Iver Fossum headede på stolpen.

Bare to minutter senere bragte hjemmeholdet sig i stedet foran, da et indlæg fra venstre flot blev headet i nettet af Ibrahim Said.

I de følgende minutter var viborgenserne bedst på bolden, men en stor chance for udligning for AaB kom efter 16 minutter, da Lucas Andersen serverede en friløber for Kilian Ludewig, men VFF-målmand Lucas Lund fik forhindret en scoring.

Efter godt en halv time måtte AaB-keeper Josip Posavec leverede en god redning over for en afslutning fra Clint Leemans, og på det efterfølgende hjørnespark headede Zan Zaletel en kæmpe mulighed over tværribben.

Få øjeblikke senere var det AaB til at få den anden friløber i kampen, da Anosike Ementa stjal bolden, men desværre fik Ementa chippet læderet over både målmand og målrammen.

Efter 39 minutter var Josip Posavec på plads over for Alassana Jatta, og også Sofus Berger truede for værterne, før Iver Fossum efter en times spil fik en ny chance blokeret på mållinjen.

AaB skiftede som aftalt på forhånd 11 mand og Viborg F.F. ti stk., og med de nye folk på banen var Jakob Bonde efter 73 minutter første mand til at vise farlighed, men Nico Mantl kom i vejen i AaB-målet.

2-0 scoringen kom fem minutter senere, hvor AaB blev overspillet i et kontraangreb, som Elias Achouri kunne afslutte fra tæt hold.

Herfra pressede AaB på, og Malthe Højholt burde efter 97 minutter have gjort det bedre, da Lars Kramer efter et hjørnespark snittede bolden videre mod området ved den bageste stolpe.

Allan Sousa havde en god mulighed for reducering, hvilket i stedet lykkedes for samme mand få øjeblikke senere, da brasilianeren med et følt spark med venstrebenet krøllede bolden i netmaskerne.

Kort efter reduceringen til 2-1 opstod en stor dobbeltchance til Marco Ramkilde og Allan Sousa, men i begge tilfælde kom målmanden i vejen.

Fem minutter før tid blev Milan Makaric’ skud fra en fri position afværget, og på det efterfølgende angreb lignede det unægteligt en strafbar hands i straffesparksfeltet, da Kristoffer Pallesen forsøgte sig med en tværpasning, men dommerens fløjte forblev i situationen tavs.

Dermed blev det til et nederlag til AaB, inden der fra lørdag venter 12 dages træningslejr i Oliva i Spanien, hvor tre testkampe er på programmet. Den første allerede på søndag mod nordirske Derry City FC.

Matchfacts – testkamp (2 x 60 min)
Viborg F.F.-AaB  2-1 (1-0)
7. min 1-0 Ibrahim Said, 78. min 2-0 Elias Achouri, 102. min 2-1 Allan Sousa.

AaB (4-3-3): Josip Posavec (61: Nico Mantl), Kasper Jørgensen (61: Kristoffer Pallesen), Rasmus Thelander (61: Lars Kramer), Daniel Granli (61: Anders Hagelskjær), Andreas Poulsen (61: Jakob Ahlmann), Pedro Ferreira (61: Sebastian Stahlfest (106: Sebastian Otoa)), Iver Fossum (61: Malthe Højholt), Lucas Andersen (61: Oliver Ross), Louka Prip (61: Allan Sousa), Anosike Ementa (61: Marco Ramkilde), Kilian Ludewig (61: Anders Noshe (106: Milan Makaric)).

Tags på denne nyhed
'