Noshe startede inde for U/17-landsholdet

8. februar 2023 kl. 21:20 af Rasmus Estrup

17-årige Anders Noshe fik en times spilletid på højrekanten, da Danmarks U/17-landshold her til eftermiddag tog hul på en miniturnering i Kroatien. 

Danmark med Anders Noshe i startopstillingen mødte Tyrkiet, og tyrkerne kom foran efter 25 minutter, inden danskerne to minutter senere udlignede til pausestillingen 1-1. 

Ti minutter efter pausen gjorde Tyrkiet det til slutresultatet 2-1, og efter en times spil blev Anders Noshe udskiftet.

U/17-landsholdets anden kamp ved miniturneringen i Kroatien spilles på lørdag mod netop Kroatien. 

Dagens optræden var Anders Noshes 11. ungdomslandskamp. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: En dag på træningslejr

8. februar 2023 kl. 16:04 af Rasmus Estrup

I dette indslag fra AaB TV kan du følge AaB-truppen gennem en klassisk dag på træningslejren i Oliva, hvor programmet typisk byder på to træningspas, fire måltider, behandling og socialt samvær.

Tags på denne nyhed

Sidste testkamp spilles på Aalborg Portland Park

8. februar 2023 kl. 08:18 af Rasmus Estrup

Opstartens sjette og sidste testkamp inden forårspremieren spilles på lørdag kl. 14.00, hvor AaB møder NordicBet Ligaklubben Vendsyssel F.F. på Aalborg Portland Park, såfremt vejret tillader, at banen kan tages i brug. 

Der er gratis adgang til kampen, hvor Complea Tribunens nedre afsnit er åbent. Dørene til tribunen åbner kl. 13.30. 

Til kampen vil det også være muligt at købe drikkevarer samt slik og chokolade i boderne, der ligeledes åbner en halv time før kampstart. Det er ikke tilladt at medbringe egne mad- og drikkevarer.  

Tags på denne nyhed

Bertil Grønkjær udtaget til U/16-landsholdet

7. februar 2023 kl. 17:32 af Rasmus Estrup

Det danske U/16-landshold deltager fra 21. februar til 26. februar i en UEFA Development-turnering i Cypern, og AaB Akademiets Bertil Grønkjær er udtaget til kampene. 

Den 15-årige målmand, som tidligere har spillet én U/16-landskamp, står sammen med resten af U/16-landsholdet foran tre kampe i Cypern. 

Første opgør spilles 21. februar mod Skotland. Værtsnationen er modstander to dage senere, og Danmarks sidste kamp ved turneringen spilles 26. februar mod England. 

Tags på denne nyhed

Skulstad på kontrakt

7. februar 2023 kl. 10:45 af Brian Andersen

Den 24-årige midterforsvarer har i forbindelse med sine studier i Aalborg også optrådt for AaB’s hold i Danmarkserien, og ved flere lejligheder i det seneste halve år har nordmanden indgået i træningen sammen med Superligatruppen, hvor han har imponeret cheftræner Erik Hamrén og den øvrige trænerstab.

Derfor var Jonas Skulstad også indkaldt, da AaB tidligere i forberedelsesfasen spillede testkamp mod FC Fredericia, ligesom han i øjeblikket er en del af AaB’s træningslejr i Oliva i Spanien, hvor han i går spillede en time i en testkamp.

AaB’s administrerende direktør og fungerende sportschef Thomas Bælum udtaler:

- I fodboldverdenen sker det vel i dag meget sjældent, at en spiller går fra en klubs Danmarksseriehold til samme klubs Superligatrup, så i den forbindelse skal der lyde en cadeau til setuppet omkring vores Danmarksseriehold i AaB, hvor Jonas har vist sig frem i første omgang.

- Jonas er fysisk stærk, har et godt hovedspil og et fint venstreben og er spilintelligent, og så er han meget verbal, når han er på banen, og nu bliver det spændende at følge ham i den fortsatte udvikling, siger Thomas Bælum.

Jonas Skulstad har fået sin fodboldopdragelse i Egersunds I.K. og den norske 2. division, ligesom han har spillet collegefodbold i USA.

- Det er en drengedrøm, der er gået i opfyldelse, at jeg nu har fået min første professionelle kontrakt og kan leve af at spille fodbold. At det samtidig er hos en stor klub som AaB, er noget, som jeg superstolt over. Holdet er fuld af søde gutter med masser af individuel kvalitet, og jeg glæder mig meget til sæsonen og til at træne med Superligaholdet hver dag, siger Jonas Skulstad.

- Siden jeg for halvandet år siden begyndte på Danmarksserieholdet i AaB af 1885, har jeg haft fornemmelsen af, at jeg godt kunne nå et højere niveau, men at næste skridt skulle være Superligaen, og at det skulle gå så hurtigt, havde jeg ikke forventet. Så det er enormt fedt, og jeg glæder mig til at kunne vise mit værd, fortsætte med at videreudvikle mig og gribe chancen, når jeg får den, lyder det fra Jonas Skulstad.

Jonas Skulstad vil optræde med nummer 24 for AaB og har kontrakt indtil 31. december 2024.

Tags på denne nyhed
'