AaB TV: BistroNord er ny guldpartner i AaB

23. februar 2023 kl. 15:33 af Rasmus Estrup

AaB har indgået en guldpartneraftale med den nystartede aalborgensiske kantineog cateringvirksomhedBistroNord 

BistroNord blev startet i oktober 2022, og overtog 1. december kantinedriften af deres første lokale kantine i Aalborg Øst.  

I dette indslag fra AaB TV fortæller BistroNords administrerende direktør Lars Mouritzen om partnerskabet med Hele Nordjyllands Hold.   

Tags på denne nyhed

AaB spiller i andendragten på søndag

23. februar 2023 kl. 12:56 af Rasmus Estrup

Hver gang det er muligt, spiller AaB i den rød-hvide klubdragt, men det kan ikke lade sig gøre mod FC København i Parken på søndag, hvor AaB i stedet vil være iført den blå andendragt. 

Ligesom klubdragten er andendragten også en del af Nordens Paris-kollektionen fra Macron og bærer Aalborg Tårnets benkonstruktion i designet. 

Andentrøjen er skabt i et miljøvenligt materiale, og i et tæt samarbejde mellem AaB og Macron. Du kan naturligvis købe trøjen på www.aabshoppen.dk, hvor du også finder både klubtrøjen og håndsrækningstrøjen. 

Kampen på søndag spilles kl. 16.00, og her kan du se, hvordan du kan støtte AaB i årets første udekamp. Har du ikke mulighed for at overvære kampen i Parken, kan opgøret ses på 6'eren og Discovery+ med optakt fra kl. 15.00. 

Tags på denne nyhed

HjulmandKaptain forlænger bronzeaftale i AaB

23. februar 2023 kl. 10:05 af Rasmus Estrup

Det store advokatfirma HjulmandKaptain har været partner i AaB siden 2008, og nu fortsætter partnerskabet i en ny toårig bronzeaftale.

- Vi har tradition for at støtte kultur og idræt, som kan være med til at skabe store oplevelser for mange og udvikle fællesskaber, og det oplever vi, at AaB bidrager til. Og som mangeårig partner hos AaB, så er vi selvfølgelig også med dem denne sæson, hvor vi ser frem til et forhåbentligt stærkt forår fra AaB’s side, fortæller Mads Wilkens, advokat og ejerpartner hos HjulmandKaptain.

HjulmandKaptain har kontorer med specialiserede advokater i Aalborg, Aarhus, Frederikshavn og Hjørring. I Aalborg har HjulmandKaptain adresse på Østre Havnegade 12. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Scan Global Logistics forlænger hovedparteraftale

22. februar 2023 kl. 15:00 af Rasmus Estrup

Samarbejdet indebærer blandt andet, at Scan Global Logistics, der i forvejen har en lounge på Aalborg Portland Park og eksponeres på fronten af AaB's træningstøj, nu også får sit rød-hvide logo på ryggen af AaB's spillertrøjer.

Hør mere om samarbejdet i dette AaB TV-indslag med Mads Drejer, der er Global COO & CCO hos Scan Global Logistics.

Tags på denne nyhed

AaB holder Børnenes Dag mod Randers FC

22. februar 2023 kl. 08:00 af Rasmus Estrup

Søndag 19. marts holder AaB og Netcompany Børnenes Dag på Aalborg Portland Park i forbindelse med grundspillets sidste kamp i 3F Superligaen, hvor AaB får besøg af Randers FC kl. 15.00.  

Netcompany har således gjort det muligt, at børnebilletter til kampen kun koster 10 kr., og derudover vil der være sjove oplevelser for børn i alle aldre i fanzonen inden kampen. Køb billetter her. 

Børnenes Dag begynder i fanzonen kl. 12.30. Her sørger Funcenter for spændende aktiviteter, ligesom der også vil være en Goal Station, hvor man kan prøve kræfter med sin tekniske formåen.  

Derudover vil der være konkurrencer med fede præmier, og som altid er der i fanzonen også autografskrivning af AaB-spillere, ansigtsmaling, AaBs hoppeborg, en sparkestation og meget andet. 

I ugen på til selve kampen, vil der også være mange aktiviteter med børnene i fokus. Mere info om dette følger.  

Du kan købe børnebilletter til kampen på www.billet.aabsport.dk, hvor du naturligvis også kan købe almindelige billetter til kampen og sikre dig et sæsonkortabonnement.  

Tegner du et sæsonkortabonnement inden pokalkampen mod Viborg F.F. næste torsdag, får du tre kampe i første måned.  

Et sæsonkortabonnement koster fra 85 kr. om måneden for voksne og 45 kr. om måneden for børn.  

Husk også, at alle tilskuere med gyldig billet eller sæsonkort kan køre gratis med Nordjyllands Trafikselskab på kampdage, så det er nemt at komme ind til Aalborg Portland Park. 

Tags på denne nyhed
'