Ændring i åbningstiden for kundeservice i dag

7. december 2023 kl. 10:00 af Rasmus Estrup

Sædvanligvis er åbningstiderne for AaB’s kundeservice på Hornevej og på telefonen tirsdag og torsdag fra kl. 13.00 til 16.00, men i dag vil kundeservice i stedet være åbent fra kl. 13.00 til kl. 15.00. 

I næste uge er åbningstiderne som sædvanligt fra kl. 13.00 til 16.00 tirsdage og torsdage. 

AaB’s kundeservice kan tilgås i administrationsbygningen på Hornevej 2, 9220 Aalborg Øst eller på telefon 96 35 59 00.

Tags på denne nyhed

Adedeji vælger AaB

7. december 2023 kl. 09:25 af Brian Andersen

Jubril Adedeji har i 116 officielle kampe for HB Køge bidraget med 20 scoringer og 16 assists. I indeværende sæson er det foreløbig blevet til seks mål og to oplæg i NordicBet Ligaen.

AaB’s sportsdirektør Ole Jan Kappmeier udtaler:

- Ligesom det var tilfældet med Daniel Ask, så har der været flere attraktive muligheder for Jubril Adedeji at vælge imellem, og vi er glade for, at det er vores projekt, han har fundet mest interessant.

- Jubril Adedeji er en spiller, der har udviklet sig godt i HB Køge. Som en fysisk stærk, hurtig og gennembrudsfarlig spiller, der dækker alle pladser i offensiven, er han en forstærkning af vores trup. Den foretrukne position for Adedeji er i venstre angrebsside, hvorfra han kan udfordre begge veje, og især nyder han at gå ind i banen og true med sin højrefod ved enten at kreere chancer eller ved selv at afslutte, og vi ser meget frem til, at han fra 1. januar er vores spiller, fortæller Ole Jan Kappmeier.

Fodboldopdragelsen har Jubril Adedeji blandt andet fået hos Watford FC, som i øjeblikket er placeret i den næstbedste engelske fodboldrække.

- AaB er en stor klub, som leverer på et højt niveau, og jeg har kun hørt gode ting om klubben. Jeg håber på at kunne hjælpe holdet, og med den trænerstab, de dygtige spillere og de flotte træningsfaciliteter, der er i AaB, er jeg sikker på, at jeg kan udvikle mig som spiller, siger Jubril Adedeji.

- Som klub har AaB mange meget passionerede fans og en stor opbakning fra hele byen. Den opbakning glæder jeg mig til at mærke. Jeg er kommet hertil for at vinde kampe, og forhåbentlig kan vi få afsluttet sæsonen godt og rykke op i Superligaen, hvor jeg synes, AaB hører til, lyder det fra Jubril Adedeji.

Jubril Adedejis aftale gælder indtil 30. juni 2027, og han vil i AaB optræde med syvtallet på ryggen.

Tags på denne nyhed

AaB og Skulstad ophæver kontrakten

6. december 2023 kl. 09:54 af Brian Andersen

Den 25-årige midterforsvarer indgik i februar en toårig aftale med AaB, men nu skilles parterne i fuld forståelse.

- Jonas har været et stykke fra spilletid på vores bedste mandskab, og derfor giver det god mening, at han frit kan afsøge mulighederne hos en anden klub, siger AaB’s sportsdirektør Ole Jan Kappmeier og tilføjer:

- Trods de manglende minutter på førsteholdet har Jonas altid optrådt professionelt, og som person kan vi kun give ham de varmeste anbefalinger.

Tags på denne nyhed

AaB henter svensk midtbaneprofil

5. december 2023 kl. 09:30 af Brian Andersen

Daniel Ask startede inde i samtlige 30 opgør i sæsonen og opnåede fuld spilletid i 25 af kampene.

AaB’s sportsdirektør Ole Jan Kappmeier udtaler:

- Allerede i sommer var Daniel Ask på vores radar, og vi har fulgt ham tæt igennem hele efteråret, hvor han netop har sluttet en flot sæson.

- Som type begår Daniel Ask sig på den centrale midtbane, hvor han bidrager med spilintelligens og en pasningssikkerhed, der ofte går gennem linjerne fremad banen, siger Ole Jan Kappmeier.

- Samtidig tager Daniel Ask også gerne selv de dybe løb, og vi ser ham som en forstærkning af vores trup, hvor han kan operere både på sekser- og otter-positionen, fortæller Ole Jan Kappmeier.

Daniel Ask ser frem til sin nye udfordring efter nytår:

- Jeg glæder mig meget over at blive en del af AaB. Jeg har fået et godt indtryk af byen, faciliteterne, fansene og stemningen omkring AaB’s kampe, og gennem mine samtaler med folk i klubben blev jeg meget opsat på at komme hertil. Ikke mindst efter min snak med Oscar (Hiljemark, cheftræner i AaB, red.), som har givet mig en god fornemmelse af, hvad jeg kan bidrage med på et i forvejen stærk mandskab fuld af kvalitetsspillere.

- At komme til AaB er for mig et karrieremæssigt skridt opad, fordi kvaliteten i dansk fodbold er højere end i Sverige, og jeg håber, at jeg kan være med til at hjælpe AaB med at vende tilbage til den bedste danske række, hvor klubben hører til. Det er ambitionen i første omgang, og lykkes det, vil jeg også gerne være med til at opnå store ting, ligesom klubben historisk set har gjort, lyder det fra Daniel Ask.

Daniel Ask kommer til AaB på en fri transfer og har underskrevet en aftale indtil 30. juni 2027.

Tags på denne nyhed

Tag gratis på museum med oplevelsespakken

4. december 2023 kl. 12:44 af Rasmus Estrup

For at takke for den store og trofaste opbakning fra vores flere end 5.000 sæsonkortholdere, har vi for andet år i træk lavet en oplevelsespakke i samarbejde med andre nordjyske kulturinstitutioner.

Første del af oplevelsespakken gælder fra i dag og de næste to uger frem.

Aalborg Historiske Museum inviterer således alle sæsonkortholdere gratis indenfor fra mandag 4. december til og med lørdag 16. december. 

På Vikingemuseet Lindholm Høje er der gratis entré for alle vores sæsonkortholdere fra mandag 4. december til og med søndag 17. december. 

For at få gratis adgang til de to museer skal man fremvise et aktivt sæsonkort ved indgangene. 

Foruden Vikingemusset Lindholm Høje og Aalborg Historiske Museum er også Aalborg Zoo og Nordsøen Oceanarium med i samarbejdet omkring oplevelsespakken, ligesom sæsonkortholdere også inviteres gratis til julehygge med AaB og Arbejdernes Landsbank samt vores preseason-arrangement i begyndelsen af 2024. 

Hele oplevelsespakken for vores sæsonkortholdere i 2023/2024 består af:

  • Gratis entré til Aalborg Historiske Museum fra mandag 4. december til og med lørdag 16. december og igen fra tirsdag 9. januar til og med lørdag 20. januar.
  • Gratis entré til Vikingemuseet Lindholm Høje fra mandag 4. december til og med søndag 17. december og igen fra tirsdag 9. januar til og med søndag 21. januar.
  • Gratis entré til Nordsøen Oceanarium enten søndag 10. december, torsdag 28. december, søndag 14. januar eller søndag 21. januar samt 20 procent rabat på billetter til sæsonkortholderes familiemedlemmer i samme weekend.
  • Gratis entre til Aalborg Zoo enten lørdag 13. januar eller lørdag 20. januar.  
  • Invitation til julehygge med AaB og Arbejdernes Landsbank onsdag 6. december.
  • Invitation til AaB’s preseason-arrangement i begyndelsen af 2024.

Oplevelsespakken er kun for sæsonkortholdere - ikke billetabonnenter.

Tags på denne nyhed
'